Új privát üzeneted érkezett!

Szia Syrynx

hát mit mondhatok......nagyon sajnálom,de a következőben sikerül.
Nekünk is a másodikra jött össze pedig bíztam hogy elsőre bekapom a legyet :D :D :D :D :D

Legyen szép napot,és további sok sikert a babaprojekthezz :D :D
vigyázz magadra,és ha összejön a következő hónapban,akkor jelezd ide is had örüljönk :D :D
billbocika

Zölddisznó! Bocsi, hogy csak most válaszolok, csak dolgozom, és a főni mellett nem mindig sikerül írni. :shock:
Hát, őszintén, a doki nevét (még) inkább nem mondanám, lehet, hogy csak az én hülyeségem az egész. Amúgy az Uzsoki dokija, vagy legalább is oda kell mennem UH-ra.
De arról fogalmam sincs, hogy ő ott dolgozik-e, vagy csak szerződéses vagy mifene. :?
De ezek szerint akkor ha bármi problémám van, az Uzsokiba kell mennem, és nem pl. a kerületileg illetékes kórházba?
Pfff, annyira bénának érzem magam, hogy még ezt se tudom... :oops:

Billbocika: hajrá 21-e! :lol:

Syrynx: a következő "fordulóban" tuti sikerül, érzem! Én szorítok!
bébic

Sziasztok!

Kicsit magamba fordultam itt a sok rosszhír hallatán, nagyon-nagyon sajnálom...

Bébic!
Én is az Uzsiba megyek uh-ra, én ott szültem a lányomat is, a tesót is ott fogom. Te hol fogsz szülni?

Timi
Kép Kép
timocska

Jah, és ha jól számolom, én még "csak" holnap leszek 5+0.
Bár dokibácsi ezt se mondta, ez csak az én számításom, ő nagyon letörte a lelkesedésem, azt mondta, hogy még ne kiabáljunk el semmit. Tudom, hogy tulajdonképpen igaza van, ezzel engem próbál a csalódástól óvni, de most őszintén: Ti hogyan csináljátok, hogy NE legyetek lelkesek?!
:lol: Könnyű azt mondani egy kismaminak... :?
bébic

Szia Timocska! :)
Hát, úgy néz ki, adott az Uzsoki. Bár igazából ezen még egyáltalán nem gondolkoztam... :oops:
Majd tudnál tapasztalatot megosztani velem?
bébic

Bébic!
Én nagyon kivi vagyok, ki a dokid! :) :) Hátha egyhez járunk!
És igen, kézzel meg tudja állapítani, hogy jó helyen van-e a baba. Mást nem. Én hétfőn megyek uh-ra a kórházba, tökre izgatott vagyok. :)
Te meg ne izgulj!!!

Timi
Kép Kép
timocska

Köszikösziköszi Timi, kicsit megnyugodtam, mivel mikor vizsgált, nem mondta, hogy bármi bajt érezne, azt mondta, olyan ott bent, amilyennek ilyenkor lennie kell. Ezzel talán kibírom 21-ig. :lol:
Hát, végül is nem titok a doki neve, csak nem akartam az én hülyeségem miatt senkit megbántani, vagy hasonlók, de végül is mindegy, Habermajer dokihoz járok.
Neked ki a dokid?
bébic

Nahát, nekem is! :D :D :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Jó reggelt!

Boci! Érzel valamit?

Syr! Kívánom, hogy Te indítsd a januári topikot! :lol:
Köszönjük a Csucsu-híreket, és a jókívánságaidat!

Bébic! Mindegy, Uzsokis dokit nem ismerek, úgyhogy szerintem őt sem.
Ez a kórházkérdés úgy van, hogy ha sürgős, mert pl. ne adj' isten görcs, vérzés....jelentkezik, akkor mentő, vagy a legközelebbi kórház. (DE jobb a mentő, mert ő elvileg tudja, hogy melyik az ügyeletes kórház, és ha "nyitvatartási időn" kívül vagy, akkor oda visz.) Kerületileg illetékes kórház NINCS, jelenleg mindenki oda megy, ahová akar. Általában ahol a dokija van.
Ja, és tapintás alapján nem is tudhatja a dokid, hogy 5+0 vagy, max azt, hogy meg van nagyobbodva a méhed.
A lelkesedés? Az én esetemben 3 vetélés után ezt egy kicsit máshogy éli át az ember, de most őszintén úgy érzem, hogy sikerülni fog!

Timocska! Tünetek?
[quote] írta:s igen, kézzel meg tudja állapítani, hogy jó helyen van-e a baba. Mást nem.
...azt sajnos nem, csak a terhesség valószínűségét.

Kép
zölddisznó

Timi, milyen kicsi a világ! :lol: :lol: :lol:
Akkor van is egy kérdésem: csak nekem tűnik túlságosan lazának?
Mondjuk én nagyon paramami vagyok, és tuti az is leszek, és nekem ez így nem túl megnyugtató... :? Vagy már mindent beképzelek magamnak.... :oops:

Zölddisznó: Nagyon köszi a felvilágosítást, legalább ennyit már tudok. Ja, az 5+0-t én számoltam ám csak, az utolsó mensi óta ennyi telt el (habár napra pontosan tudom, mikor "készült" a kicsi, de mindenhol azt írják, hogy az utolsó mensi számít), de dokibácsi nem mondott semmit. De muszáj valahogy betájolnom magam. :)
Sajnálom, ami történt, én nagyon szorítok (neked is, magamnak is és mindenkinek), hogy itt, együtt élhessük át a köv. hónapokat!
bébic

Sziasztok Lányok!

Annyira sajnálom Csucsut! Pedig mennyire bizakodó volt!!! Most én is elkezdtem stresszelni magam, de remélem minden rendben lesz. A doki csak 23.-ra tudott előjegyezni....., azt mondta, akkor még nem késő. Menstruációs jellegű görcseim ritkán vannak, de remélem az nem okoz gondot. A hányinger viszont majdnem állandó, mindent utálok.....

Látom Zölddisznó, hogy mi majdnem "egyidősek" vagyunk :D!!! Nálam 6+4 nap.

Bébic! Én is csak remélni tudom, hogy valahol normális ez az állandó aggodalom az első babánál.... :?

Vigyázzatok magatokra és a kis rizsszemekre!!!!!
aries11

Bébic!
Meg kell hagyni, elég laza pasas. :) De mindezek mellett tök alapos, figyelmes. Pl. Lilla faros baba volt, ezért az utolsó hónapokban kábé 2 hetente berendelt uh-ra, hogy minden rendben van-e. Vagy míg a kórházban voltunk, minden nap bejött, dumcsiztunk stb. Szóval, nekem rossz tapasztalatom nem volt vele, ha csak azt nem számítjuk annak, hogy drága! :) :) De kérdezz nyugodtan, ha tudok, válaszolok szívesen.
Ja, ha tudod, mikor készült a bébi, a mensi nem számít.. de komolyan!

Zöldi!
Kézzel meg tudja állapítani, hogy jó helyen van-e a baba, mert ha nem a méhben lenne beágyazódva, akkor nem lenne megduzzadva és felpuhulva.. sztem. :)

Timi
Kép Kép
timocska

Timi!
Köszi a megnyugtató szavakat, igazából a hitem nem vesztettem ám el benne, csak fura volt, hogy míg én olyan görcsös vagyok, ő olyan félvállról áll a dologhoz (legalább is ezt éreztem). De azt hiszem, kezdek rájönni, hogy tényleg én vagyok túl paramami. Ráadásul amiket eddig össze-vissza olvasgattam a neten, az sem tett túl jót... :roll: Védőnő barátnőm le is tiltott róla, illetve azt mondta, csak mértékkel vesszek el a neten, de inkább őt kérdezzem. (Ráadásul nem csak védőnő, hanem dec. óta gyakorló anyuka is, szal tényleg jó infóforrás lesz. :lol: :lol: )
Én mondjuk csak másodlagos forrásból tudom, hogy nem a legdrágább dokik közé tartozik, ami a "vizitdíját" illeti, vannak sokkal drágábbak is (és ők vannak többen).
Abban meg még nincsen tapasztalatom, hogy pl. terhesgondozást, szülést, stb. mennyiért csinál. Meg szabad kérdezni, hogy nálad mennyit kért? (Ha nem publikus, semmi gond! :) )

No, egy picit most elbúcsúzom, megyek haza dolgozóból, aztán meg a Zurammal feltöltjük az éléskamrát! Jó pihenést mindenkinek! 8)
bébic

Sziasztok

Egy kicsit jöttem fel.

zölddisznó:csak annyit érzek,hogy émelygek délutánonként fáradság jön rám,viszket a mellem.
Múlthét pénteken pozitív teszt,ezt ismételtem hétfőn(++++)
és szerdán már meg kellett volna jönnie,és semmi.......... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
21-én kell vissza mennyek dokihoz,de szerintem ott már növekszik a picike :D :D :D :D :D :D
billbocika

Jó "reggelt"!

Kellemes apázós-gyerekezős-pihenős szép hétvégét mindenkinek!

Kép
zölddisznó

sziasztok!
van itt valaki??? Hogy telik a hétvége? Itt egész nap esik az eső. Most egyedül vagyok itthon, párom dolgozik...
ma vagyok 5+0 :) elkezdtek ma fájni a melleim...fura. A hasam viszont nem fájt ma annyit, ennek úgy örülök. viszont délután úgy elaludtam, hogy csak na!

Kérdés: májat szabad-e enni?
dhoora

Sziasztok.Köszönöm az aggódást már itthon vagyok. Sajnos a hír igaz volt és igy decemberi babám.
:( De remélem mindenki jól van:)

Kép
csucsu05

Na irni sem tudok. Szóval igy sajna nem lesz decemberi babám.. k

Kép
csucsu05

Sziasztok Csajok!

Csucsuhoz jöttem!

Szívből sajnálom, ami veled történt!
Légy erős, én minden jót kívánok neked!
Puszi:
Marika
Vendég

Köszi Marika!

Kép
csucsu05

Csucsu: bár nem ismerjük egymást, de biztos, hogy hamarosan túl leszel ezen érzelmileg. Szurkolok, hogy így legyen!
Pihenj a hétvégén, hátha holnap kicsit naposabb idő lesz és ez is segít majd.
D
dhoora

Csucsu! Sokat gondoltam Rád.
A körülményekhez képest minden rendben? Mármint fizikailag. Megúsztad laparral?
Lelkednek is minél gyorsabb épülést, és drukkolok, hogy Szabinának gyorsan lehessen kistesója!

Kép
zölddisznó

Zöld: Igen laparral megúsztam. Na meg egy petevezetékem bánta. És sok vér volt már a hasamban.

Kép
csucsu05

De jó, hogy időben észrevették! Tudsz pihenni kicsi lányodtól? Van segítséged?

Kép
zölddisznó

csucsu: örülök hogy a lehetőségekhez képest jól vagy pihenj sokat ha Szabinka is engedi:) és mielőbbi babázást kívánok

nika70
Salgótarján

Sziasztok,most találtalak meg benneteket,csak gyorsan beköszönök,és holnap mindent átolvasok,mert most kicsit fájogat a pocakom,lepihenek... :roll: pusszancs mindenkinek!!! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Helló Sarmon! Várunk holnap!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok,a napokban derült ki hogy kismami vagyok :D
Már volt 3 hónappal ezelőtt egy vetélésem,műszeres befejezéssel,mert nem jó helyen ágyazódtak be a babák(ikrek lettek volna).
Most remélem minden rendben lesz.Szerintetek mikor menjek dokihoz?
nekem még nincs babám,így az elő terhességem.

teszek egy képet a tesztemről!

Kép

KépKép
lyndee

hlyndee!
a már pozitív a teszted elvileg mehetnél,de én úgy olvastam itt-ott,hogy az 5dik héttől érdemes orvoshoz menni,mert akkor lehet már jól látni,hogy hova ágyazódott be,hány petezsákocska van meg ilyesmi.én is holnap megyek így hogy betöltöttem már az ötödik hetet.Ez csak az én véleményem kérdezz azért mást is meg.vagy nézz utána neten.
csajok,mindenkinek boldog felhőtlen babavárást kívánok.Nekem már szűknek bizonyult a farmer,vennemm kellett gumis derekú nacikat! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!

Üdv az újaknak! :)

Reggel voltam uh-n, láttuk a petezsákot, és egy kis maszatot, ami 2,2 mm. :D :D :D Pulzált a szíve, de nem hallgattuk meg. Vmiért nem vagyok nyugodt, pedig a doki szerint minden okés. 4 hét múlva kell újra mennem. :roll:
Menjek el még egy uh-ra egy másik dokihoz???

Timi
Kép Kép
timocska

sarmon:a héten betlöltöm az 5.hetet,jövő hét hétfőre gondoltam mert akkor már 5+5 leszek és akkor már hátha lát valamit a doki.
:roll:

KépKép
lyndee

timocska:szerintem minden rendben van,nyugodj meg!ha pulzált a kis szíve akkor már nagy baj nem lehet.Lehet ketten vannak? :lol:

KépKép
lyndee

Lyndee!
Nem, az tuti, hogy egyedül van! :lol: :lol: Jövő héten petezsákot már biztos fogtok látni uh-n! :D

Timi
Kép Kép
timocska

timocska:remélem igazad lesz :wink:

KépKép
lyndee

Lyndee! Először is szia! A betöltött 5. héten a petezsák már tuti látszani fog - feltéve ha jó minőségű a gép. Szerintem is menj el, főleg az előzmények miatt, hogy megnyugodj, hogy most jó helyen tapad.

Sarmon! Drukk holnapra!

Timocska! Gratulálok! Ha pulzált, akkor minden oké. Van olyan gép, amin nem lehet hallani, majd csak később. Attól is függ, milyen érzékeny a mikrofon része. 6+1-en már a pulzálás is nygy szó, hidd el! Nyugi! Jók vagytok! :lol:

Én ma megyek. Szorítsatok!

Kép
zölddisznó

zölddisznó:nagyon drukkolok neked is hogy minden oké legyen a dokinál!Majd gyere az fejleményekkel! :wink:

Lehet már pénteken elmegyek a dokimhoz,igazatok van.nem halogatom tovább!

KépKép
lyndee

Szép napot mindenkinek! És üdvözlet az új decemberi kismamiknak! :lol:
Muszáj egy kicsit bekukkantanom hozzátok, mert ma valahogy összeesküdött ellenem a világ és szerintem mindenki arra pályázik, hogy kiborítson. Ami nem is lenne nehéz, már a sírás határán vagyok... :cry:
Sarmon! Ahogy látom, egy nappal vagyunk mögötted, én ma vagyok 5+2. :) :)
Timocska! Őszintén irigyellek, nekem még egy egész hetet kell várnom a doktorbácsinkra meg arra, hogy valamit láthassak. Már annyira várom! :lol: Aranyos volt a doktorbácsink? :D
Zölddisznó! Ne izgulj, minden rendben lesz, én szorítok! És Téged is irigyellek., hogy már, hogy ma... :D :D :D Én szerintem beleőszülök ebbe az 1 hétbe... :P

Ja, egy kérdés: az a menstruációs-görcs szerű érzés (vagy inkább mintha egy nagy vizes szívacs lenne ott) mikor múlik el? El fog egyáltalán múlni? Dokibácsi azt mondta, pihenjek sokat, ha végre sikerül pihibe erőszakolnom magam (mivel izgágább vagyok, mint a terhességem előtt :? )olyankor érzem is, hogy enyhébb, vagy el is múlik, de mivel nem fekhetek egész nap, így nehéz. Több helyen is olvastam, hogy a Magne B6 jó erre... Vélemény?
bébic

Köszi!

Jó döntés!

Kép
zölddisznó

bébic:én is érzem néha azt a görcsölést,de tényleg nem lehet mindig megoldani a fekvést sem.Most szerencsém van mert pont szabin vagyok.Én is hallottam a magne b6-ot,de a magnézium pezsgőtabletta is jó.
Igaz én elevitet is szedek.

KépKép
lyndee

lyndee: én is szedek elevitet, már január óta, meg mellé most 2 hete 1 folsavat is, meg igyekszem mindenfélét enni, csak sajnos a pihenést semmi sem pótolja... :roll:
Ráadásul amikor pihenhetnék, akkor meg sokszor nem tudok, mert egyszerűen nem bírok elülni a fenekemen... :oops:
bébic

Azt hiszem, ez lesz az egyik első dolog, amit a jövő hétfői UH-on megkérdezek a dokitól.... hátha van rá valami jó kis praktika... :lol:
bébic

Bébic! A magnézium az egyetlen (egy-egy pohárka vörösboron kívül) ami enyhíti a görcsöket. Amúgy ha csak enyhék, nem kell ellenük tenni semmit, hisz természetes velejárója a méh növekedésének.
Általában minden magnézium készítménybe tesznek B6-ot, mert segíti a felszívódását. Szerintem a Béres féle a leggazdaságosabb. A napi szükséglet 250 mg. Figyelni kell, mert van olyan pezsgőtebletta, amiben csak 48 mg, a Magne B6-ban meg csak 38 mg van.

Kép
zölddisznó

bébic:mert ez még meddig fog így fájdogálni?Én azt hittem egy-két hét és elmúlik magától. :shock:

KépKép
lyndee

Zöldi!
Mikor mész?
Drukkolok! :)

Bébic!
A dokibácsink hozta a formáját, tök alapos volt, mivel hüvelyi uh-t csinál, nem jó a telt hólyag. De hát persze nekem az volt, így még wc-re is elküldött és megnézett utána is. :)
Még mindig aggódom, hogy minden okés-e odabenn!

Mensi görcs:
nekem szinte mindennapos, néha elég kellemetlen. De hát egy 13 hónapos mellett pihizni nem igazán lehet. Magnéziumot én nem szedek, csak elevitet heti 3-4 alkalommal.

Timi
Kép Kép
timocska

Timo! 3 körül megyek.
Miért nem szedsz magnéziumot? Lehet, hogy teljesen elmúlasztaná a görcsöket.

Nekem mostanság azért fáj a hasim, mert olyan, mintha minden nap babot ennék. Puffadok is kicsit, és amikor beszorul a puki :oops: fáj, nyom, szúr....de ez is normális - bár hajlam kérdése is.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!
Csatlakoznék és is hozzátok. Második babánk lesz, ha minden igaz, akkor dec.3-ára vagyok kiírva. Dokihoz pénteken megyek, nem akartam előbb menni, mert szeretném látni a dobogó szívecskéjét. Nehezen mennek a napok, mert alig várom már. :D Nekem is szokott fájdogálni a hasam, főleg bal oldalon, kíváncsi vagyok, hogy ott fészkelte-e be magát a kis manócska. :D

Kép
Kép
gyurmi

lyndee: Nekem már 2 hete tart, azóta, hogy pozitív lett az első tesztem, bár volt hogy kihagyott 2-3 napot, akkor semmit sem éreztem, de tegnap és ma újult erővel megy a buli odabenn. :) :)

Timocska: akkor nem csalódtam. :lol: igen, nekem is olyan UH lesz, és múlt héten mondta is, hogy előtte javasolja a pisit. Így első utam szerintem a WC-re vezet (jáj, csak odataláljak, híres vagyok a tájékozódási képtelenségemről :roll: )
És nyugika, ha ő mondta, akkor biztosan minden okés! :lol:

Zöldi: a puki-téma nálam is mindennapos sajna, de igazából tényleg nem több az is mint kellemetlen, hasonlóan a görcsökhöz. Mondjuk úgy tudom, az Espumisant szerhetik terhesek is, és az pont erre jó. Szurkolok én is délután!
bébic

Bébic! Akkor pukizzunk együtt! :lol: Köszi a drukkot!

Helló Gyurmi! Akkor Verán kívül Te vagy most itt a "legterhesebb" :wink:

Hová tűntetek többiek?

Kép
zölddisznó

Úgy néz ki! :D :D :D
De amúgy a dokim is mindíg mást mondott, (ő a méret alapján számol) meg a védőnő is (mensi. alapján számol), ebből volt is galiba, mikor AFP-re kellett menni... :D

Kép
Kép
gyurmi

zölddisznó
!Itt vok,figyelemmel kísérem az eseményeket...csaj sajna én még sokmindent írni nem tudok,de nyugi puffadásos görcsökkel én is küzdök,ráadásul nekem kegyetlenül fáj ilyenkor a császárom hege is,majdnem mintha szét akarna nyílni :cry:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?