Sziasztok lányok!
Judit,
hát igen a vége felé bmi nemű takarítás fárasztó, óvatjával kell csinálni. Nálunk pénteken volt anyós+após, úgyhogy délelőtt nagytakarítás, de végül is csak a nappaliban voltunk meg a gyerekszobában, úgyhogy hiába súroltam le a csempéket a fürdőben és a wc-ben (legközelebb már csak szülés után - jó pár héttel
).
Ha csak egy picit is elfáradsz, ülj le, tudod a házimunka megvár.
Ez jó, eddig azért rimánkodtunk, hogy legyen már hűvösebb, most meg azért, hogy legyen meleg(ebb)
. Én igazán annak örülnék, ha még okt. elején/közepén is jó idő lenne, mert akkor nem kéne a leányzót "belefojtani" a sok meleg ruciba.
Cipővásárláshoz sok sikert, 23-án pedig jó idő lesz és kész
.
Alma,
te is nagyon vigyázz magadra + babócára!
Engem már nem sok minden lep meg, a Petinél még fura volt, hogy a nagy pocakot senki nem veszi v. nem akarja észrevenni a tömött buszon, de már nem zavar, sőt az a csoda, ha átadják a helyet. Viszont gyerkőccel a karodban már sokkal jobb a helyzet
. Ma azon húztam fel magam, hogy a postán nagyon sokan voltak, állok kb. negyedórája, és amikor a sor kb. 1 métert haladt, elémcsusszant két középkorú nő (addig a fűtőtesten ültek), hogy ők előttem vannak a sorban csak fáradtak!, ezért leültek. Én nem várom el, hogy kivételezzenek velem (jelen esetben pl. előrébb engedjenek), de azért hülyének ne nézzen senki. Úgyhogy fogtam magam és kiálltam a sorból, majd hétfőn újra megpróbálom
. Én hülye, simán kihagyhattam volna a postai menetet. No mindegy!
Én a Petinél nem szereztem be a poci-rucikat, mert "minek, az a 9 hónap elrepül, oszt meg vissza a régi ruhákba, feleslegesen nem költünk". Aztán rájöttem, hogy az a 9 hónap nem is olyan rövid, főleg ha van 2 ruhád, ami kényelmes, és azokat cserélgeted. Bár idén sem költöttem kismama ruhákra, viszont szülinapra mindenkitől azt kértem
. (Hátha még pár év múlva szükség lesz rá
)
Na az én férjem kb. másfél fejjel magasabb nálam, és most úgy érzem magam mellette, mint egy törpebálna, sőt szerintem a pocak növekedésével arányosan a magasságom csökken
.
Hát én ezt a várandósságot is 69 kg-mal indítottam (ami a 169 cm-hez társul, tehát nem vagyok egy hmm... modellalkat), és kedden a doki mérlege megállt a 84-es számnál, bezzeg anyuékén CSAK!!! 8O kg vagyok (itthon ilyen veszélyes szerszámot nem tartunk
). Úgyhogy nem úgy nézek ki, mint Rubint Réka, de - remélem - ismét a víz szórakázik velem, az pedig pár nap alatt lemegy (nagy része). Anno a Petinél 18 kg-t híztam, mikor 4 nap után itthon ráálltam a mérlegre (akkor még volt) 11kg mínuszt mutatott, az a 7 pedig úgy tűnt el, hogy nem sokat tettem érte (na jó, semmit).
Tehát reménykedem, hogy nem maradok kisbálna
.
Sok puszi mindkettőtöknek (+babócáknak+apáknak)
Kriszta