Új privát üzeneted érkezett!

köszönöm, de sajna nem vagyok egyáltalán nyugodt! :cry:
pedig úgy örültem tegnap estig. bár azért volt bennem para addig is, de most. :cry: :cry:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Jaj, Czinki tudom én, hogy nagyon nehéz, de bízni kell ebben a csodababában: még tökre emlékszem mikor írtad, hogy lehet hogy PÉ-d van, pedig akkor szerintem már lemondtál róla! Szóval bízzunk a kis Czinkében++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Tücsi: :) bízom, mert nagyon akarom!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinki! Nyugi, olvasd el a fentebbi topicban csakegy írásait (4-5 nappal ezelőttit), aki a kislányával nagyon sokáig barnázott és semmi gond nem volt (+ most is barnázik...)
Monyo! Akkor hajrá köv. ciklus, de azért a mostani sem reménytelen! :wink:
Zsófi! Nekem a hormonjaimat dobta szét a PCO, de most már az rendben van, viszont a babó meg csak nem akar jönni.... ezért inszem, aztán lombik júniusban.
Zazzy! A 45 nap az tényleg kicsit sok, de láttunk már 75-90 napos ciklusból is babót!!!!!
lyutka

Lyutka: köszi, megnézem! de 20 perc és indulok a dokihoz. szerintem most csak ő tud megnyugtatni. :cry:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Várunk a jó hírekkel!!! +++++++
lyutka

Czinki?
Mi a helyzet?

Tücsi!
Köszönöm a kérdésed! Már javuló félben.
Most az a bajom, hogy az istennek sem jön meg (teszt-) pedig most jönne a closti szedés amivel ugye Uh-ra kell menni. De én szerda, csüt., pénteken minden héten vidéken vagyok, és nem mindegy mikor jön meg. Mert 10 vagy 11 vagy 12-dik napon kell mennem és ha sokat szórakázik belecsúszik abba a három napba. Egyébként kedden kellett volna megjönnie.
Persze miután nagy arccal közöltem a Kaáliban, hogy milyen pontosan megjön produkálok egy 35 napos ciklust... na ne már!
Most már biztos vagyok benne, hogy nálam ez pszihés. Egész eddig semmi gond nem volt!!

Lona
lona1

Lona: köszönöm, megvagyok. a pangás miatt feljebb írtam , de most ott is pangás van.

voltam uh-n , sajnos nem nyugodtam meg teljesen! a barnára azt mondta a doki, h még bizonytalan a terhesség , azért lehet. utrot emelni kell, 2*2 kell dugdosni + szájon át 2*1 . Mákszem nőtt. múlt csüt 1,2 mm volt, most meg 5,3mm (pontosabban 3,8*8,5 mm), jobban mondva ez a petetzsák mérete. látott még vmit amiről nem tudta eldönteni, h még egy petezsák v bevérzés. jövő csüt uh és addig is pihenés. írt körzetinek papírt, h írjon ki 2 hétre. otthon maradok most egy hetet. igaz, h zárás hete lesz, de leszarom!
amúgy 4-5 hetesre modta, és én is úgy számoltam, h 5. hetet kezdem holnap.
szóval izgulhatok tovább, és reménykedhetek , h minden rendben lesz!

ezek a pszichés dolgok nem semmik, de egyre jobban kezdek bennük hinni. megy a drukk neked is!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinki!

Ha nôtt az szuper!
Örülünk!
Na most ez lehet hülyeség, de olvastam már olyat, hogy valakinek az utro "felmarta" ott belül és úgy nézett ki mintha barnázna. Áttért csak az orális alkalmazásra és elmúlt a barna. Dokit kérdezd meg legközelebb.
Szorítok!!
lona1

Sziasztok!

CZINKI: NAGYON NAGYON SZORÍTOK! DE NEM LESZ SEMMI BAJ!!!! AZ A BÉBIKE VELED/VELETEK MARAD!!! HIDD EL!!!

hajni...
Budaörs

köszönöm nektek!
remélem, h ő is akar minket annyira, mint amennyire mi őt!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinki!

Tuti akar Titeket! És most halkan de őszintén bevallom Neked, hogy bár nem vagyok hívő ember de esténként a magam nyelvén "imátkozom" a babácskádért, mert nagyon megérdemledmegérdemlitek Őt.

hajni...
Budaörs

Hajni: köszi, nagyon aranyos vagy! én nem tudnék itt (babanetről , nem csak erről a topikról beszélve!) olyan embert mondani, aki ne érdemelné meg az ő kisbabáját. ez van, remélem minden rendben lesz!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Igazad van! :D :wink:

hajni...
Budaörs

Változtatások, kiegészítések, újak privibe, plíz.

Kép
pcos_táblázat

Szia!

Tök jó a táblázat, de kérnék változtatást, mert 3*100 mg metet szedek.

Kösz

C.

KépKép
charlott

Charlott 3*1000, nem :shock:
hogy működik a szemed?? jól látsz? minden rendben?

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Bocsánat, lányok!
Ezt privinek szántam. :-( :roll:

KépKép
charlott

:-) Czinkeb! Helyes a kérdés! 3*1000 mg szedek! :-)

Köszi jól van a szemem, bár az egyik gyengélkedik, romlott, de kaptam rá erősebb szemcseppet.

Gratulálok a 2 csíkos tesztedhez!!!!! :D

KépKép
charlott

Sziasztok, most értem haza gyorsan nézem, hogy mi van kis czinkével! Szerintem ez igenis megnyugtató, hogy nőtt! Ezt az utrós felmarásos dolgot én is akartam írni, de féltem, h. hülyének néznétek, de ezek szerint akkor mégis létezik!

Lona, hát ez tényleg pszichésen csúszik, próbáld meg valahogy elterelni a figyelmed a mensiről (tudom, jó nagy hülyeséget mondok, de tényleg meg kéne próbálni!)

Sajnos most mennem kell! Mindenkinek ölelés!
Vendég

Tücsi:
[quote]f írta:elmarásos dolgot én is akartam írni

a doki meg pont a dugdosós utrót dupláztatja :shock: most abból 2*2 kell + szájon át 2*1.
na mindegy , majd pihizek! és agykontrolozok! árad a poz csííííííí! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

ja és olyan poz leszek, h
[quote]e írta:gy pozitív kisülés hozzám képest negatív
:lol:
ezt egy lánytól ,,loptam,, és tetszik nagyon!! :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Így köll eztetet csináni czinki pajti! :wink: 8) :D

hajni...
Budaörs

Czinki, mennek a drukkok +++++++++++++++++++!
lyutka

Czinkeb: (bocsi, csak a lap tetejéig jutottam, ha azóta írtál új infót akkor bocsi):

Szóval én Lillával tök sokáig barnáztam és vérezgettem, nyaralni is vérezgetve mentem. Fogalmam sincs mi okozta (a progeszteronom Lillánál teljesen tökéletes volt, nődoki szó szerint letiltott az Utróról). A terhességem masszív volt és tökéletes:)

Szóval van ilyen...

Most is barnáztam (hétfőn is meg talán 2 napja is) és fogalmam sincs miért. A doki még nálam se látott szívhangot és kisebbnek látta a petezsákot mint amennyi szerintem (ld. 6 hetes ő meg 5 hetesnek)... DE!!!!! Ezt mindig el szokta mondani: ezek az UH-k TÖBB mm-t is tévednek, ebben a korai szakaszban meg már 1-1 mili is napokat jelent a saccolásban! (én szerdán megyek kontrollra)

Nem tudom most megnyugtattalak-e.

Remélem minden rendben lesz nálatok!!!! (addig meg próbálj relaxálni és beszélgess a babáddal, hogy kapaszkodjon 10 karommal:)
Vendég

czinki!! nagyon drukk. ezerrel. meg még százezerrel. de nőtt. és ez jó!!! szívhang meg lesz legközelebb.
én anno azt mondtam,ha ennek a babának meg kell maradnia, akkor megmarad. ha mennie kell,akkor vmi oka van. a természet tudja ezt!! de nálad semmi semmi gond nem lesz. hiszen növekedett. és a szívhang meg majd legközelebb. mákszemnyi dobbanások lesznek ottan :)

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Czinkeb!

Azért nyomatja a dugdosást, mert a hüvelyi alkalmazás során az onnan felszívódó hatóanyag egyből a keringésbe kerül, nem megy át előbb a májon, így kevésbé esik áldozatul a máj méregtelenítő funkciójának.
Tehát gyorsabban és nagyobb mennyiségben jut a keringésbe. A végbélkúpok is ezért hatásosabbak sok esetben.
Azért is részesítik előnyben a hüvelyi alkalmazást, mert a kellemetlen mellékhatások (hányinger, szédülés) így kevésbé érvényesül állítólag.
A 3X2 a max. adag. De a betegtájékoztatója szerint egyszerre nem szabad 200 mg-nál többet bevinni, tehát nem igazán értem, h. mi ez a 2x2 hüvelyben +2X1 orálisan? Így 300 mg-ot viszel be egyszerre!
A normál alkalmazása a 3X2, ami 3X 200 mg, nem pedig 2X 300mg!!!!
És szerintem inkább dugdosd!
Csak a kézmosásra és a körmök hosszára ügyelj!
És heverésszél! Én is unom, de muszáj!
Mennek a drukkok Kisczinke!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka

Czinki, Rambóka, Csakegy: Nagyon drukkolok nektek, hogy minden rendben legyen. És miért is ne lenne? Pihenjetek sokat!!!

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Ma éjjel megjött, végre! :)

Lona
lona1

Czinki! Jó hogy Csakegy leírta neked, mert így nem kellett visszakeresned -az ő esetére utaltam én is.
Lona! Pszichésen ráhatottál :wink:
lyutka

Zazzy!

Uh-t nem csinálnak nálad? Jó lenne tudni, hogy mi van odabent, nem??

Czinkinek én is drukkolok!!

Szilvi
szilvia80

Szilvi!
Januárban úgy váltunk el a dokimmal, hogy elnapoljuk a clostyt minimum nyárig, mert javulni akarok, meg most munka mellett nincs időm havonta többször uh-ra járni.Azt mondta, ha megjön, az nagyon jó, ha nem, menjek vissza.Hát megjött, és mindkétszer pont 45 napra.Szóval eddig nem mentem vissza.Lassan csak beindulok mostmár!Nyárig (amíg vége nem lesz a tanévnek) spontánkodunk, aztán meglátjuk...

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok Lányok,
köszi a tanácsokat és a bátorítást!!!
szerencsére azóta nem volt barnázás! remélem nem is lesz ! és minden rendben lesz!

Rambóka: köszi!! most a héten otthon leszek amúgy is és akkor inkább dugdosom 3*2-t!

Csakegy, Rambóka: nektek is mennek a drukkok!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Zazzy!

Akkor drukk a spontán hónapokhoz! Amúgy is olyan gyorsan repülnek a hetek... Mindjárt itt lesz a nyár is, de lehet hogy addigra már nem is lesz szükséged clostira!

Jó éjt.

Szilvi
szilvia80

Szilvi!
Én is ebben reménykedem! :wink:

Czinkeb!
De jó, hogy minden oké!!! :D

Jó éjt!

Kép
Kép
zazzy

HAHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!
Ez a topik megint haldoklik!!!GYERTEK!!!
Kuksizzátok már meg a görbémet, ha erre jártok, szerintem nagyon gáz, eddig az első 30 napon 36,4 és 36,6 között ingadozott, utána felment, de ez most mi???????????????

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 31200_.png

Kép
Kép
zazzy

halihóóó zazzyyyyyyyy!

enyémgörbe senem jobb, ráadásként tennp meg ma fájdogált a pocim olyan alulzsibbadósan meg szurkapiszka is volt tegnap leginkább jobb oldalon, de csak picinyke. :shock: hogy mi lesz ebbül????

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7 ... 31200_.png

hajni...
Budaörs

Ez az!Legalább mi ketten tartjuk a frontot! :lol:
Nem sikerült "felülmúlnod" a görbémet :lol: , szerintem enyimé sokkal tragikusabb. :(

Kép
Kép
zazzy

háááát fenetuggya. én mot nyomtam be egy tecsós magnumutánzatot és nagyonjóvót. ez fájdalomdíjvót pocakfájásra.
Újraegyütt okés???? Babásodjunk fel. Jók a 18asok. :twisted:

hajni...
Budaörs

Jó reggelt mindenkinek!

Hajni, Zazzy! Láttunk itt már nulla görbéből babát, úgyhogy kitartás!
Segítsetek nekem légyszives, ez az első hónap, hogy hőmérőzök. Én is a ciklus.hu-t használom, mindent sikerült megvalósítanom, kivéve egy dolgot, a ciklus minden napjára a menstruációhoz ad nekem egy piros bogyót. Hogyan tudom elérni, hogy csak a menstruáció ideje alattadja? :wink:

Köszipuszi
lyutka

Sziasztok!
Lányok-lányok, miért nem a fertilityfriend-et használjátok, szerintem sokkal megbízhatóbb mint a ciklus és jobban látszanak rajta a kiugrások is!

Zazzy a te görbéd egyenlőre tényleg nem mutat ovit, de még nyugodtan lehet később!

Hajni, a tiéden lehet látni ovira utaló jelet (a ferin, biztos egyértelműbb lenne :P )

Lyutka, neked is: http://www.fertilityfriend.com :wink:

Czinki, remélem minden rendben veled és pihengetsz! És BOLDOG SZÜLETÉS NAPOT, utólag is!

Magamról: ma lesz 6-ik napja, hogy már 1000! mg Meforalt szedek egy nap és jól bírom, csak nem szabad tejet innom és édességet ennem! Hihetetlen, hogy október és január között nem tudtam elérni az 1000mg-ot, azaz egy ideig szedem, de nagyon rosszul bírtam, most meg jól vagyok, és nem akarom elkiabálni, de egyre szebbnek látom az acbőröm (a párom is megjegyezte :roll: )

Puszi, mindenkinek!!
Vendég

Tücsi: Ez tök jó!!!! Csak így tovább ;)

Lyutka: Én is így jártam, mint Te a ciklus.hu-val. Nem is tudom már, hogy miként oldottam meg :oops:

Hajrá Zazzy, Hajni!!! :D

Kép

Kép
bettica

Bettica, most olvastalak a másik topicban, hogy magánrendelős lett a dokink...hol van a rendelője, mennyit kell fizetni, van UH-ja is? Őszintén szólva, engem nem zavar a magánrendelő, én mindig magánba jártam, a múltkor is olyan hülyén éreztem magam az ambullancián, hogy most kéne fizetnem vagy mégsem, ott meg nincs félreértés van egy összeg és kifizetem!;-) Na, ez most úgy hangzott mintha tele lennék zsével, pedig hajaj! :?
Vendég

Lányok, ma megdöbbentő élményben volt részem! Meg kell veletek osztanom! Tavaly nyár óta készülök egy természetgyógyász hölgyhöz, akihez nyáron már volt is időpontom, de akkor a nyaralás miatt lemondtam. Addig húztam, halasztottam, hogy a mai nap jutottam el hozzá. A hölgyről annyit még tudni kell, hogy vak, és csak talpadat vizsgálja, 30 éve nézegeti a talpakat egyébként. Nem kellett egy szót sem mondanom, felvázolta az összes problémámat, teljesen képben volt pco ügyben is.... szóval most totál boldog vagyok, hogy ő nem érezte olyan vészesnek a problémát!!!! Ráadásul nagyon korrekt, nem rendel vissza stb..... Úgyhogy most szárnyalok! :lol: :D Megpróbáljuk még a lombikig helyrehozni a dolgokat! :lol:
lyutka

Helló!

Lyutka: próbáld meg azt hogy amikor rámész az adott napra akkor a "Nap részleteire" menj és ne a "Ciklus hozzádaására"!mert ha a ciklus hozzáadására mész akkor arra a napra is azt regisztrálja hogy mensizel.

Tücsi: csak most csak neked ferty: :P

Kép

hajni...
Budaörs

Hajni, köszke! :P :lol: :lol: Lehet még egy kérésem? Kivennéd a ciklus 9-ik napjára írt értéket (ja és az elsőnapot is hamisítsd meg alacsonyabbra! :P )? Ha kiveszed szerintem kapsz pét a programtól!;-)
Vendég

Tücsi: amit csak szeretnél :D mennyivel alacsonyabbra írjam az első napit????

hajni...
Budaörs

nem kapok sehogysenem pé-t :cry: de nem is baj..... 8) majd lesz valamikor csak nem értem miért mérek napok óta 36,6ot. sztem enm volt még pé-m,de mit is akarok ugye egy 80 napos ciklus után. :D

hajni...
Budaörs

36,5 elég szerintem, a 9-ik napra meg annyit írj mint előtte és utánna való napon...he-he azé' azt ne felejtsük el, hogy a programot ugyan becsaphatjuk, de majd a további napok hői mutatják meg, hogy tényleg volt-e péd!;-)
Vendég

[quote]T írta:ücsi: amit csak szeretnél

Hááát, egy spontán baba jól jönne, de egy júniusi lombikossal is beérem!;-)

[quote]n írta:em kapok sehogysenem pé-t

Jól van, na hülye a ferti, majd lesz még péd, lehet hogy most fut neki másodjára, szóval tessék ma is lamúrozni apával!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?