Új privát üzeneted érkezett!

Coca,
:wink:

Fanni,
ja azt hittem, az a sóoldat jó, hogyha a beültihez közel van!

És még én is velük! :D Klassz kis trió volnánk, csak az állatsereglet hiányzik: zebra, gólya, róka (na az utóbbi mondjuk elmaradhat)!
angel37

Fablia! Köszi, kicsit segítettél, de pl. én még azzal sem vagyok tisztában, hogy melyik a gyorsan és melyik a lassan felszívódó szh. :( . Nagyon jó, hogy írtátok az ebédet, az már nagy könnyebbség, hgy azzal nem kell "számolgatni".
Oké, iszom tejeskávét, de akkor mellé semmi kenyér? 10óraizni nekem sincs időm. Mert 7-kor még alszunk... :oops: 8-körül reggelizünk és nem bírok enni (nem is nagyon vagyunk itthon) 10-kor. Délben ebéd, utána már 3-4 körül éhes vagyok. :roll:
Jaj még valami! Édesítőnek mit használtok?

Katica! Melyik kórházban műtenek? Miért gázos az altatás nálad? Rosszul viseled? Szerintem is inkább egy lapar,mint bármi már. Én 3 nap után már mászkáltam simán.

Zöldi! Hogy a fenébe bírod ki UH-ig??? Becsülöm a türelmed. 8) Én 5 hetesen rohantam dokihoz :oops: , már látszott a zsákocska. Aztán a 8. héten rohantam el, mert muszáj volt megnéznem ott van-e még, mert SEMMI tünetem nem volt. :roll: :lol:

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Allegrobarbaro, Zölddiszno!

2 lett ennyi a végeredmény. De nem bánom főleg ha ők velem maradnak !

Allegrobarbaro! Pü-t elolvastad?
nikó

bartika: a szegedi női klinikán lesz a műtét. azért gázos kicsit nálam az altatás, mert a szívemre gyógyszert eszek, és így jobban oda kell figyelni rám.

kati
katica30

Farkinca! Már volt egy UHum, 5+3-nál. Van petezacsi, és egy pici embriózsák is látszott. Más sajna még nem.

Kép
zölddisznó

Coca!
Kiscoca-tápit (Dufi) Clark-om elpostázta :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Puszi Clarkinak, és az adományozó Loisának! :lol:

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Alle &Hanna :D Sajnos ma reggel olyan rosszul lettem ,a földről kellett a páromnak összeszedni :cry: Iszonyatosan szédültem :cry: nagyon megijedtünk :( nem mentünk a vizsgálatra :cry: még nem tudom alacsony vagy magas a vérnyomásom ,de eddig alacsony volt csoda még élek ,azért gondolom magas lett hirtelen :?

Pusza mindenkinek Dalmi
dalmácia

Sziasztok! :lol:

Lafi: voltam Mágusnál emelte a metet, 3*1000-re mondtam neki, hogy jó ( nem mondtam, hogy...) én is gastroyal kaját eszem, de nekem azt mondta a dietetkus, hogy reggel mehet kevés cukor a kávémba tejjel is??? Akkor most mi van? Ja és Mágus szerint ne foggyak tovább, ezt most nem értem, van még rajtam legalább 20 kiló :shock: :shock: :shock: :shock: miért mondhatta????

Angel: drukk, hogy dűlőre juss!

Nikó: drukkok mennek!!

Cocika: mikor is lesz uh???? :lol: :wink:
Vendég

Dalmi!
:(
És most akkor mi lesz??

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sanyi! Áááááááá!
Mennyi a BMI-d? Eddig mennyit fogytál? És mennyi idő alatt?

Kép
zölddisznó

Sannah, én nem raktak cukrot reggel soha a kvba...mondjuk én elve is natúr iszom már jó pár éve....szóval nem volt nagy változás....3*1000 :lol:
a fogyást nem értem....

DAlmi :cry:
Vendég

Cocika: :lol: :lol: :lol: :lol: Októbertől ezidáig kb 10 adtam le, még vagy 15 van rajtam, a doki szerint csak 10 kg.

Lafi: én nem tudom meginni cucuka nélkül és korán reggel, a süssinától émelygek, egyedül a canderelt bírom, de az meg aszpartamos.
Vendég

Szerintem az teljesen jó ütemű fogyás. Esetleg mézzel a kávét, az is jobb, mint a cukor. (Én minden cukrot azzal helyettesítek)

Kép
zölddisznó

Dalmi,
mi lehetett ez? :? Remélem semmi komoly!

Sannah,
a diétához nem értek, azt se értem, miért mondhatta, hogy ne fogyózz tovább... Azért mindenképp gratu a 10kiló mínuszhoz! :)

Nincs min dűlőre jutnom: hystero nem lesz, a fizsót meg majd megkérdem a júniusi konzin!

Coca,
úgy tudtam, a méz jobban hizlal, mint a cukor...
angel37

cukor: 395, méz: 330 :lol:

Dalmi! Már jól vagy? Remélem csak múló rosszullét.

Kép
zölddisznó

sziasztok!
sannah,próbáld ki a stiviát, ez természetes édesítőszer. Van csepp formában és bogyóban. Nekem kicsit keserédes, de jobb, mint a semmi. Elég drága, 300 szemeset 1850-ért kaptam bioboltban, de ha csak teába, kávéba használod, eltart sokáig. ( a mézet felejtsd el, ir-eseknél tilos)

Ma voltam uh-n Sz.G.-nál, két szép 20 mm-s tüszőm van az átjárható oldalon. ( az elzárt oldali pf-ről sose mond semmit, se az endo-ról ) Kaptam ovitrelle-t, és hétfőn lesz az inszem.
nani72

Véda: Isten éltessen!

Dalmi: ölellek!

Kati: szuuuuuszáááááá!!! :wink:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sannah: én norbis édesítőt vettem, még nem próbáltam ki. (Coca: és Aspartam nélküli)

Nani: drukkkkk!!!!!

snufi

Nani! A tilos, az azért elég erős szerintem, csak a mennyisége a nem mindegy. A stívia tényleg nagyon jó, és abszolút ártalmatlan. Olvastam valahol, hogy a Coca Cola is már tárgyal ezügyben. Nagy áttörés lenne a piacon!)
Inszemhez drukkkkk!

Snufi! Nem csak aspartam-ellenes vagyok ám :lol:

Kép
zölddisznó

Coca,
hát igen, a számok alapján nyert a méz! :wink:
Pedig tuti, hogy ezt olvastam valahol, ezek szerint megbízhatatlan volt a forrás :roll:
angel37

Akkor méz:cukor 1:0

Kép
zölddisznó

Nani: azt már próbáltam, a főnököm vett egyszer, de az sem izlik, :oops: , maradok a canderelnél.

Lafi: privi ment.

Angel: májusban lombikolunk, június is mindjárt itt van. Fizsós valamit már Fanni is ajánlotta. Ja és kaptam papírt az AH-hoz én is.

Ma nem láttam Harcikát, hol lehetett??????
Vendég

SAnnah,privi nem jött....
Mézet lehet, Nani, nyugodtan!
Nem értem tényleg, miért monsta, ne fogyj, figyjál csak ha megy!Ügyes vagy!Én tavaly januártól ezév januárjáig -16kg, még 20 :oops:
Vendég

na jó, ez nem ment, elnézést a gépelési hibáért :oops: migrén gyötör :evil:
Vendég

Sziasztok!

Niko! Snufi! Nani! Mereszt!+++++++++

Dalmi! Szegénykém. Ez nem jó hír. :( Remélem, már jobban vagy.

Lafi! 2 napja nekem is migrén. :( Lassan megőrülök.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sannah,
naaa, május? De jó! :D Akkor nem is halasztódott, májusról volt szó eddig is, nem? :oops:
Nekem végül nem volt AH, hiába kaptam papírt! :?

Hanna, Lafi,
jobbulást a szörnyű fejfájásból, nagyon rossz lehet :(
angel37

Angel! Köszi!

Sannah! Hajrá május! :wink:

Kép
hanna30

Angel: nem, elvileg most lett volna ET, de a szurit nem kezdtem el, nem tudtam.....

Lafi: holnap újra írom, mert eltűnt :shock: :shock: :shock: . jobbulást a migrénből, mit szedsz rá???

Hanna: köszi,

Dalmi: most olvastam, hogy vagy, mizu lehetett veled?
Vendég

Sziasztok,

Nikó, gyorsan átfutottam, még emésztem. Azért az durva, hogy ezt az eljárást nem támogatja a tb :(
A két szépséges babádnak jó kapaszkodást még vagy 8,5 hónapig :D

Migréneseknek jobbulást

Dalmi, jobban vagy? Vérnyomás vagy valami baci?

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Viktu???????????????????????

Kép
hanna30

Sziasztok ! Köszönöm jobban vagyok :D Biztos vérnyomás ,de ma már veszek is egy műszert ,ha újra lesz hasonló rosszullét legalább tudom magas vagy alacsony ! Nagyon sajnálom de nem tudtam menni a mensbe ,délutánra tértem magamhoz .Remélem azért még fogadnak ,biztos volt már másnak is gondja amiért nem ért oda .Nagyon parás voltam szegény Snufi karját látván ,biztos az hozta ki belőlem ciki nem ciki berezeltem :?

Ölelés mindenkinek Dalmi
dalmácia

Hanna &Lafi :D Migrénes fejfájás hess :wink: :wink:
dalmácia

Akkor májusi lombik:Hanna, Sannah, Angel, én. Még ki van?

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Sannah,
OK :wink: Akkor hajrá május, hajrá mágus! :)

Baba,
neked is mindjárt itt van! :) +++
Én nem májusban, szeptemberben jövök újra!

Dalma,
biztos fogadnak máskor is!
Drukk, hogy ügye vérszívót fogjál ki! :wink:

Nikó, Snufi, Mereszt, Nani,
++++++++++++++++++++++++++
angel37

migrén elméletileg lemondott, de még nem kiabálom el,köszönöm az űzést!utálom, minden frontnál egy ami eltarthat 2 napig is...hányással, szédelgéssel egybekötve :evil:
Hanna, te is ilyen migrénes vagy?

Sannah, elméletileg quarelint, de ha az 5. nem hat, hagyom...és szenvedek a sötétben zajmentesen....ilyenkor csak a sötétet bírom elviselni :cry:

Dalmi, az a lényeg, jobban vagy, azért ez nem játék ám!!!!lehet hogy a front is bejátszott neked? :evil: és nem hiszem,h goy ebből gondot okoznának mm-ben!hívd őket és kapsz majd időpontot!
Vendég

Sziasztok,

Dalmi, az jó, ha már jobban vagy...de azért ha ez megint előforful, lehet, érdemes lenne dokihoz menni :wink: A szúrástól meg ne izgulj, én eddig kétszer voltam a MM-ben, és sosem lett még csak halványan sem lila a karom. Nem lesz semmi baj.

Lafi, örülök, hogy te is jobban vagy kopp-kopp. én ezt a frontot most megúsztam annyival, hogy tegnap beájultam az ágyba, mikor hazaértem, és 1 órát aludtam. Utána jobb lett, és nem fájt a fejem...A Quarelint a nagyon erős migrének alatt én Algopyrinnel kombináltam, vagy jó erős pálinkát ittam...vagy elmúlt, vagy rókáztam egy nagyot és attól lett könnyebb a fejfájásom

Jelentem, hős vagyok ( 8) ) kivasaltam. Már nagyon nyomta a lelkem, mindig megfogadom, nem gyűjtök össze ennyit...de sosem sikerül.

Délután meg gimis találkozóra megyek, 55 éves suli, ennek apropóján szerveztek egy találkozót, így lesz egy mini érettségi találkozó.

allegrobarbaro

Májusi lányok, hajrá +++++++

allegrobarbaro

Dalmi! De jó, hogy jól vgy! Szerintem csináld úgy, hogy egy ideig mérd napjában többször is a vérnyomid. Ne csak akkor, ha esetleg bibi van megint - de ne legyen!

Baba! Van egy olyan Zorán szám, hogy "Szép május" :lol:

Lafi! Szörnyűséges lehet ez a migrén. Nekem hál'istennek nem szokott lenni, de talán a vesegörcseimhez lehet hasonlítani.

Alle! Tényleg hős vagy! Kellemetes találkozást!

Kép
zölddisznó

Dalmi: bocsánat :oops: :oops: :oops: .

Niko,Nani, Mereszt: Kép :!: :!: :!: :!:

snufi

Snufi a Dalmi-ijesztgető rém! :wink: :lol:

Kép
zölddisznó

sziasztok!

rakok táblát:

szóljatok, ha vmit javítsak! köszi.

Kép
Kép

kati
katica30

Piri megint vacakol velem, már az agyamra megy. Reggel azt hittem, hogy megjött, de aztán kiderült, csak bejelentkezett. Élénk volt, de híg (bocs) :oops: és abba ismaradt, csak pisiléskor volt. Jó lenne, idetolná a képt, mert sietek nagyon!Vár a babám!

babaimádó
Kép
babaimado

Baba! Én még a barnámat is átküldtem hozzád, hogy erősítse mikicsapatod előőrsét. :lol:
Gipsz?

Kép
zölddisznó

Coca néni,
Nemes doki vizsgálat előtt lehet enni vagy az egész éhgyomorra megy?! további szép növesztgetést!
köszi

ui.:pajzsmirigyre megvan a gyogyó (Letrox 50) 6 hét múlva kontroll, 1 hétig napi fél, majd 1 egész. Valaki szedett ilyet? egész nap aludhatnékom van bár ez nem biztos hogy ettől:)

pá Farkasok
farkasok

Kedves Katica!
Nem tennél fel engem is a táblára?
Adataim: 35 év, Dr. Krizsa, kiskatonák+endometriózis+IR, 1 inszem és 1 lombik után 2. lombik, áprilisban

Lányok! A péntekem nagyon rosszul sikerült, a kocsim lerobbant az autópályán, a férjuram jött segítségemre. A tüszők nem jól érnek, ezért még egy hét stimu. Köv. pénteken lesz a leszívás, pont amikor sztrájkot hirdetnek. Már előre izgulok.
Úgy látom, Búboskemencével és Sannahval vagyok sorstárs a Mágusnál. Drukk mindenkinek: Szöcske
szöcske

Szöcsi drukk! Nekem is ilyen nehezen növő tüszőim vannak, ne aggódj.Az eredményen nem változtat, csak a pénztárca soványogik tőle, ...nem kicsit.

Pusz, megyek Vivicittára...az idén nem futni, csak tesókíséret.

Kép
zölddisznó

Szöcske, drukkolok neked, ne aggódj, minden oké lesz.++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Hűűű, de nagy a forgalom! Jól teszitek, ha kint vagytok, itt az ország közepén isteni az idő. Mi is idáig kint voltunk. Jó pihenést a maradék hétvégére!

Kép
zölddisznó

Szöcske: +++++++++++++++++++++++++++++++

snufi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?