Laeres, mellékletbe tudod feltölteni. Ja és üdvözöllek én is a topicban
Laura, nagyon örülök
Vállfájás: nekem is fájásra hajlamos a bal, de én is észrevettem, hogy egyrészt a jó magasságot és kellő szorosságot kell eltalálni (vagyis, ha ingatom, akkor semerre sem mozdul a "csomag" se előre-hátra, se oldalra) , másrészt jobb ha kicsit szétterül a kendő, oldalra, nem a nyak irányába! És tényleg akkor is szokott fájni, ha egyik oldalra néz a baba sokáig, vagy oldalra téve a fejét alszik sokáig.
Nekem eleinte szintén nehéz volt felvenni Vajkot (talán 4,5 hónapos kora óta próbálkozom rendszeresen a hátival?) ezt úgy oldottam meg, hogy énekeltem közben, vagy betettem a kedvenc zenéjét, és közben a tükörből vigyorogtam rá, hogy lássa, mekkora jó buli ez
Most már ellazultan viseli a kötözgetést, mint egy darab fa
És jelentem, közeledtek hordozási igényeink, már egész délelőtt kendőben van, és ott is alszik, a főzést is kibírja, ha közben mondjuk rendet is rakok meg teregetek
Szóval egyre jobban élvezzük mindketten.
Érdekes, nekem utcán jobban bejött eleinte a háti hordozás, mint otthon, csak emiatt mindig elég röviden ruccantunk ki egy szuszra, mert a fel-le kötözést sokáig nem válalltam be nyilvánosan.