Sziasztok!
Eloszor is boldog szulinapot igy utolag Ilba es Timcsi!
S koszonjuk a koszontest.
Megvettuk Lilkaval a tortat, hazaizzadtuk magunkat, atan irany a Janos Korhaz, megint holyagos az ujja. Potom 2 ora varakozas utan bejutottunk a sebeszetre, ahol ranezett a drno es fel perc bent toltott utan indulhattunk a borgyogyra. Hozzateszem, a 6.!!!!! gyereksebesz volt ez a drno, aki latta Lili ujjat, de eddig egyiknek sem jutott eszebe, h atkuldjon...
Borgyogyaszaton kozoltek, h ide csak idopontra lehet jonni...Csupa joindulat volt az asszisztens
Mtam neki, h de minket bizony MOST kuldtek at. Az ot nem erdekli, itt idopontra krll jonni. Itt mar kezdett eldurrani az agyam es megkerdeztem h szerinte en igy haza fogom vinni a gyerekem? Pont jott a drno es mta h mindjart bemehetunk. Szerencseje volt az asszisztensnek...azt hiszi jokedvemben hordom oda a gyereket? V nincs mas dolgom?
Mind1, ott is fel perc volt a vizsgalat es a papirra vartam fel orat.
Amit persze nem kaptam meg, m nem tudtak kinyomtatni. Kijottunk egy recepttel.
Ekkor mar fel 6 volt, Apanak 6-tol meccs, utana ugye a meglepi...
55-re ertunk oda, mar szervezodtek, mki nagyon ugyi volt, senki nem szolta el magat. Meccs utan mtak h na menjunk igyunk egy sort. En persze ellenkeztem.
Aztan nagy nehezen ravettek es mentunk.
Nagyon jol sikerult, szepen fel volt diszitve a terem, a csaladja mar bent ult, mimeg mentunk, aztan jott a tobbi baratja, O meg csak ult es tenyleg NAGYON meglepodott
Kb 3/4 oran keresztul meg sem tudott szolalni, h most itt mki Miatta, Erte, koszonteni...es mindenki tudta?!!!
Ittak, vacsoraztunk, tortaztunk, szal jo volt, 11 utan ertunk haza.
Nemreg keltunk es marhara faj a fejem, pedig egy kortyot sem ittam