Új privát üzeneted érkezett!

Patr! 6-kor ott leszek! :wink:
Vendég

Patr!
Én is mennék a mekibe, de csak fagyit kérek.

Csikidámra visszatérve:

Kép
20150601134430

Szép jó reggelt mindenkinek! :lol:

Én az éjjel ismét nem aludtam... Sehogy sem találtam a helyem. A lányoknál nem emlékszem, hogy gondjaim lettek volna... Most meg...! már úgy járkálok napközben, mint egy álomkóros! mi lesz velem még 3 hónapig?! :shock: Lehet, hogy addígra olyan álmos leszek, hogy Zsófit álmomban szülöm meg?!

Kata!
Gratulálok a hétfordulóhoz!
Beleléptél a 29. hétbe!!!! :lol: :lol:

Patr!
Kitartás a mai naphoz!

Nem értem azt a hapsit, aki a szülés miatt hagyta el a feleségét...
Biztos azért, mert még félig alszom...

Ja, igen!
Félig ülve tudtam elaludni!!!!! :shock:
Vendég

Tudom, mit akartam még!

Ami!
Drukkolok neked!
Remélem nem lesz semmi gond a ketyegőddel!!!!!
Gyere, ha végeztél!

Maverickről tudunk valamit?
Vendég

Viki! Ez nagyon kis cuki! :D

T.Maria! Nem a szülés miatt hanem az ott látottak miatt! Sajnos egyszer már egy műsorban is hallottam arról, hogy van olyan aki ilyen látványok után már nem tud úgy közeledni a feleségéhez! :oops:
Vendég

Ilyen volt az elöző kutyusom aki azóta is nagyon hiányzik, hogy már nincs Velem!
Kép
Vendég

Babu!
A kutymorgó szépséges! De én ennyire a gyerek közelében em engedném.
20150601134430

Viki! Én sem engedném csak azért raktam fel mert olyan édik! :D
Vendég

Lányok azt hiszem ez mindannyiunkra vonatkozik! :D
Kép
Vendég

Vagyok ám én is, csak megreggeliztem!
Tejeskávé kimaradt, magamnak nem főzök...
A gyógyikat még nem vettem be, majd mindjárt... (utálom!!!)

Babuli!
Nagyon cuki a kutyás kép, de csatlakozom. Nem engedném a gyereket nyalogatni...
A miénk is olyan kedveskedő...
Csupán szeretetből megrágcsál... :? :shock:
De én nem szeretem...

Persze olvastam, hogy te sem... Nem is ezért írom...

Na, el kell , mennem. Most hívott a drága, be kell szaladnom a munkahelyére....
sietek!
Vendég

Sziasztok!
Az autót nem eladtuk,hanem visszaadtuk,sok volt a törlesztőrészlet,nem tudtuk azt is meg minden mást is fizetni,de nem kesergünk,majd kitalálunk valamit.

Nézzétek csak,ilyen voltam,Kristivel a pociban:
Kép

És ilyen tavaly nyáron:
Kép

Szemmel látható a különbség,tavaly már a férfiak is azért csak-csak utánam néztek,főleg mikor a csini szoknyámban voltam :lol: De sebaj,Babó pótol majd mindenért,és amint lehet tornázni fogok,ha időm engedi majd :D

Kép
Kép
Kép
kike

Hupszi,bocsi,kissé nagy lett a kép,pedig a photobuckettből raktam ide,nálam szét is húzta az oldalt,bocsi :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Az első pont karácsony előtt egy héttel készült,mert akkor kellett bevonulnom a kórházba a Kristivel,így előrébb hoztuk a karácsonyt :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

hali lányok!

ma én is korábban keltem :D és csak egy oldalt kellett visszaolvasni. hát de ugy gondolm az nem is fog csökkenni. én nem tudok és nem vagy hajlandó reggel 7-kor kelni. sőt előbb is egyesek miatt ;)

hivtam a rossmannosokat hogy van-e még játszószőnyegük... naná hogy nem él már a szám... ugyhogy lehet össze kéne kapni magam és apa bevinne mert megy pályázatot leadni, és akor vissza is furikázná a fenekem. de fél óra alatt el kell készülnöm... nah lehet megoldom.

a kutyi tényleg édes. habár én se engedném nyalogatni.

aki ma orvoshoz megy kitartást! a kardios eredményekre kiváncsi vagyok. mármint hogy mit mond rá az orvos!

kike! szerintem ne aggódj a kilók miatt. nagyon szépen lement krisivel is. szerintem ez most sem lesz máshogy. azt meg hogy tenni kell érte,... hát sokaknak kell, de szerintem akit zavar az fog is tenni érte! sok helyen van olyan torna ahova lehet vinni a babát és kimondottan vele is leht gyakorlatokat csinálni. igy meg szerintem időbe belefér.

viki! nem irigyellek a megbeszélés miatt. én nem nagyon szerettem őket :( mindig sokáig tartott és elhülyültük, a munkával meg nem haladtunk :D
nah meg most még a munkával is lemaradsz, és még itt is vissza kell majd olvasnod sokat... nem is tudom melyik a rosszabb ;) :D

nah puszi lányok. szerintem összekapom magam és megnézem a rossmannt :D

addig irjatok sokat! :D

Kép

Kép
timi1982

Viki: cuki a kiscica!

Babuli: ez nem labrador retriver? Nekünk is az van, mármint otthon Anyuéknál. Ott kellett hagyni mert most lakásban lakunk! :( (de nagyon szeretem)

Kike: csinos voltál de biztos most is az vagy!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.02 21:02-kor.
Vendég

Sziasztok!

Nem is írom, hogy mennyit kellett visszaolvasnom!

Véda! Örülök, hogy minden rendben van!

Anyjuk! Szerintem nem kell aggódni a méretek miatt. Gépe is válogatja, hogy mennyit mér, ráadásul ha kicsit arrébb rakják az x-et, már mást mutat. Nem mindegy még pár mm sem. Majd ha a dokid szól, akkor kell foglalkozni vele, addig ne aggódj.

Ami! Nekem az első ruhakollekció tetszik a legjobban. Jól állnak!

Sz. Andi! Szép lett alakás!

Kike! Nem lett volna jobb eladni az autót?

Marcsi! Szépen látszik, ahogy bulizik Zsófi baba! Sajnálom a kutyust! Nekünk a Rotweilernek volt állandóan ilyen baja. Foltokban a szőre is kihullott, pedig állandóan kezeltettük. Aztán egyszer cska elmúlt és nem jött vissza többet a betegség.

Én is láttam a 4-es ikreket! Nagyon cukik. Még arra azért kíváncsi lettem volna, hogy hány hétre születtek.
Vidokata! Nem emlékszel esetleg?

Lefényképeztem tegnap a kutyákat. Mindjárt dobok képet.

Kivételesen most itt is süt a nap! Remélem így is marad!

Kép
szly27

Ez csak az arányok kedvéért:

Kép Kép

Kép
szly27

Sajna jó közös képet nem tudtam csinálni, mert gyereket meg állatot fényképezni külön külön is nehéz, nemhogy együtt!

Kép
szly27

JO reggelt!

Igyekszem nem aggodni a meretek miatt, tegnap este jol kibogtemmagam apa vallan, aki nem gyozott nyugtatgatni, hogy biztos csakaz o nagy fejet orokolte es nincs semmi gond. A 30 hetes uh 4 het mulva lesz, de azt sem sajat doki csinalja- illetve sajat dokim nincs is- ezt meg a 4 d-t nem orvos csinalta. Azert a 30 hetes uh-n tuti kulon rakerdezek a fejmeretre, hogy nem e tul nagy! A sulya meg remelem addig gyarapszik szepen. Az ha kis picinyke nem meglepo, en voltam otthon a masodik legkisebb baba, sot az se baj, ha nagy a feje, majd sok tudas fer bele, csak ne legyen beteg. Tudom hogy iszonyat hulyeseg ezt csinalni de azonnal elkezdtem keresgetni a neten milyen betegsegeket jelenthet a nagy fejmeret, de csupa olyan szornyu dolgot, hogy olvasni sem birtam tovabb, no akkor tort ram egy majd egy oras siroroham:(

Igyekszem nem erre koncentralni, ma meg itt a nagy maganyoman ez nem lesz konnyu, de a hetvegen sokan leszunk, teszunk veszunk, talan lenyugszom.

Kepet nem tudok feltenni,mert nem tudom besannelni a fotot, kerdez valami szarsagot, no majd parocskam fulet ragom ha hazaer. BAr nem tudom mi lesz lathato a mi kis angyalkankbol, hisz fekete feher kepek, es meg ezeken is csak en latom mit kell latni- no meg mar apa is mert elmondtam neki- de a kis turcsi orrat biztos a masolaton is ki lehet majd venni. Nem kedveli ha zargatjak ez mar teny, de en sem kedvelem ha fotoznak, ugyhogy en megertem ot. Azert kicsit irgumm burgumm voltam, hogy hiaba mondtam neki, hogy olyan jo lenne, ha megmutatna egyeb testreszeit, amibol tudnank fiu e vagy lany, de hat azt sem akarta. Ez van. Azert az 50 %nal mar tobb az a majdnem 90% hogy Anna baba lesz velunk 3 honap mulva:)
Vendég

Kike, azt olvastam vhol, hogy bármiot cisnálsz, minden terhességénél kb. uannyit hízol. Mindegy mennyiről indulsz, a szervezetes ezt diktálja.

Gyerekorvos Kismamik!!! Nagyon el vagyok keseredve, bekaptunk vmi hányós hasmenőst, mindnekin átment három nap alatt, de a Háromévesem két teljes hete csaeknem mindne nap hány. És folymaatosan megy a hasa.

A mi dokini protexint adott, de nem látom az átütő hatást. Napi egy hányás, vagy kettő, tehát nem vészes, nem infúziós eset, de fogy persze, és hát nincs a csúcson. Mit lehet csinálni????

potyka

jó reggelt :(
pocsék szarul aludtam, ha azt a pár órát alvásnak lehet nevezni :cry: a derekam vagy a vesém majd le szakadt, a párom úgy horkolt azt hittem megfojtom a párnával :cry: az orrom véres, hányingerem van :( mi jöhet még??
voltam a védőnőnél tegnap nem híztam egy dekát se két hét óta, de lehet ez a bajom, hogy nem eszem rendesen meg iszok :)
kitartás az orvoshoz menöknek :wink:

anyjuk: bocs de nem találtam pedig kerestem de olyan sokat írtatok :wink: , mekkora abab feje ami miatt aggódsz?? bocsi hogy nem figyeltem, szegyellem is magam :oops:

holnap vizsga, élni sincs kedvem :cry:

Kép
Kép
h. szilvi

Szly:nem adhattuk ez az autót,mert részletre vettük,és fizettük utána,tehát még nem is volt a miénk :? Csak rosszul alakultak a dolgok,és ez lett a vége.
Nagyon szép a kutyi,és persze Roli is :D

Már megint őrületesen fúj a szél,pedig amúgy szép idő lenne.De le merem fogadni hogy bezzeg nyáron,mikor majd mál szülünk,egy csepp szellőcske sem fog fújdogálni.

Túlsúly miatti aggodalmamnak annyi,mert utána néztem,Kristivel is így híztam,úgyhogy nem érdekel. :D Megint combra,popóra jönnek a kilók,de majd le is megy.
Csak az a rossz hogy miután vissza is fogytam a Kristi után,láttátok a képen,mégis az agyamban akkor is kövérnek éreztem magam :? Gondolom ez egy általános probléma ilyenkor.

Vidokata:szép poci,hétfői Uh-hoz megy a drukk már most :D

Megyek főzni valamit,hogy mire hazajönnek a fiúk,legyen mit enniük,Apa elvitte Kristit dokihoz,meg ide-oda,majd kiderül hogy bírja a tücsök a gyaloglást.Az biztos hogy mire hazaérnek,hulla fáradt lessz :D

Kép
Kép
Kép
kike

szilvi : a korfogat 24.59 cm( 27 hetesnek megfelelo meret) a homlokcsont tarkocsont kozti tavolsag 9.02 cm 28 hetesnek megfelelo meret. Ez igy meg onmagaban nem is nagy elteres a 26. terhessegi hethez, de mivel minden mas merete kb 24 hetes meretnek felel meg, igy megijedtem, hogy a feje miert no ennyire ha a tobbi meg elmaradozik- pedig eddig teljesen a heteknek megfelelo nagysagu volt:(
Vendég

Potyka:Jobbulást mindenkinek!!
Kristit is valami hasonló kerülgetheti,mert este bekakilt a pelusba,pedig sose szokott,és már tegnap este is hígabb volt a széklete a normálisnál :?

Egyébként igaz lehet,amit olvastál a hízásról,tényleg ezt veszem észre.

Szilvi:Vizsgához hatalmas drukk!! :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

anyjuk: ezekhez a méretekehz nem tudok hozzászólni, valahogy nekem nem így írják a papírra :? csak azt tudom hogy 4d-n ha csak a fejét vette alapul kb 3 héttel hamarabb szülnék, nekünk is nagyobb a feje, de mi azzal tudtuk be hogy az apjának is az :) mikor mentek legközelebb uh-ra?

köszi kike :) bár nem érdekel, elő se veszem ma :( , elfáradtam, ma meg nem is vagyok valami jól. Szokott valakinek hányingere lenni mostanság? és véres lenni az orra?

Kép
Kép
h. szilvi

szilvi: nalunk is apanak eleg nagy a feje, de az eddigi uk-on nem volt ilyen nagy elteres a feje es a tobbi adat kozt. Alt mm ben szoktak lenni az adatok, nem cm-ben, de hat a hetek akkor is azt mutatjak:(
majus 7en megyek uh-ra legkozelebb, az a 30 hetes ellenorzo uh.
Addig nem tudom hogy hogy nem fog vegig ezen jarni az agyam....
Vendég

Nekem szinte állandóan vérzik az orrom,mikor fújom,és a foginam is,mikor fogatmosok.Ez is vele jár :?
Csakúgy mint a hányinger,és a sok gyomorsav,valamint a fulladás.
Ez mind,mind van nekem is.

Kép
Kép
Kép
kike

Szilvi!

A napokban nekem is baromi hányingerem van, az orrom pedig gyakran vérzik. Ez utóbbi szinte a terhességem eleje óta van így... :?
Sajnos vele jár...

Hát, ma Zsófi kitesz magáért!!!
Nem tudok állni, mert folyamatosan az én gyengusz méhszájamon tombol! annyira kellemetlen, fáj!!!
Vendég

az orrom nekem is sokat verzik, de nem nagyon, illetve a fogam is, hanyinger szerencsere meg csak ha nem figyelek arra hogy mit eszem. Bar nem bannam nem is jonne vissza, mert az elso 12 hetben reggeltol estig volt, plussz gyomoreges, es puffedes.
Vendég

nem jó hogy neked is van kike, de azért megkönnyebbültem, biztos nem lesz jó nekünk majd a meleg se :)
anyjuk: ezt még nem is írtam le, mert nem tartottam fontosnak, de most leírom, csak olyan kis tanulságos esetként, március 20.-án kellett menni az afp-s szűrés miatti uh-ra a 18. héten a mért adatok: BPD:47mm, FL:34mm, THQ:42mm. visszarendelt március 6-ra, 20 hetesre hogy megnézzék mégegyszer, mért adatok: BPD:58mm ???????, FL:35mm, THQ:58mm. Na mondom ez meg mi a csoda? két hét alatt csak a feje nő?? :shock: persze a kedves dr-nő közbe beszélte a húsvétját, hogy hogy fog eltelni, pont aznap március 6.-án mentem ehhez a dokihoz elöszőr (aki mondta hogy ne hízzak többet) és van neki uh-ja, még aznap mit mért?? BPD:52mm, THQ:55mm, FL:34mm. ugyanazon a napon!!!! :evil: ha most nem megyek el ehhez az orvoshoz, azóta milyen vizsgálatokon meg idegességen kellett volna átesnünk?? :evil: csak azért mert az a picsa 7mm-rel többet mért a nagy locsogásában :evil:

Kép
Kép
h. szilvi

Kike! Mi már eladtunk pár autót úgy, hogy lízingelt volt!Lekérdeztük a banktól az állást! Hogy eddig mennyit fizettünk be. Az autókereskedő kifizette a hitel hátralévő pénzét, az autó piaci árából meg ami maradt, kifizette nekünk. Így nem buktuk el azt, amit befizettünk. De persze attól is függ, hogy mennyit vettetek fel rá és mennyit fizettetek már ki. Na meg az sem mindegy, hogy újonnan vettétek az autót, vagy használtan. Mert ha nemrég vettéttek és új volt, akkor most lehet még nektek kellett volna fizetni, mert annyit esik az új autók ára.

Kiengedtem az egyik kismamagatyómat. Remélem mostmár kényelmes lesz! Még a gombokat is át kellett varrni.

Kép
szly27

valaki nem tudná a 24. heti baba méreteit beírni? :) csak összehasonlítás képpen :D

Kép
Kép
h. szilvi

24. het: BPD: 60mm
OFD: 79mm
HC: 220mm
AD: 201 mm
Fl: 45mm
Vendég

igen, potyka, ez volt az a cumi, amire mondtam, hogy 7-8000 Ft!... De nagyon köszi :)

anyjuk, a méreteken ne izgulj. Amikor mi mentünk egymás után több dokihoz három napon belül, mindegyik doki mást mondott és volt hogy két hét eltérés volt aközött amit mondtak. Úgyhogy szerintem ezen ne agyalj.

jeneik, ez nagyon szupi háromezerért!!!

most megyek teregetni, mert aztán lassan indulnom kell. Lesz egy csomó órám, de délután megyünk obiba megvenni a burkolólapot a teraszra. Aztán lassan vesszük az anyagot a szigeteléshez, és ha minden igaz, akkor két hét múlva elkezdődnek a munkálatok. :) Már alig várom. Végre kívülről is jól fog kinézni a ház. Majd ha kész lesz teszek fel képet hogy milyen volt és milyen lett... Nem egyszerű.

Itt gyönyörű idő van, de olyan szél fúj, hogy remélem a teregetőt nem fújja le a teraszról...

Mindenkinek szép napot és aztán ne tessék ennyit írni, mert tényleg nem lehet győzni ennyit visszaolvasni. :)

KépKép
muffin

anyjuk: a bpd és az fl nekem is ugyanannyi, a többi nekem nincs :( mert nálunk csak még a tcq-t mérik

Kép
Kép
h. szilvi

Szly:igen,mi is így szerettük volna csinálni az autóval,de még egy fél évig kellett volna hozzá fizetni a részlateit.Azután tudtuk volna beadni,és lecserélni egy kisebb törlesztőrészletesre.De ahogy Apát ismerem megoldja majd valahogy,mert nem tud meglenni autó nélkül.

Kép
Kép
Kép
kike

De:ha van autó,ha nincs,Apa biztosított róla hogy továbbra is eljön velem mindenhova-védőnőhöz,dokihoz,UH-ra :D Nem szeretek egyedül baktatni sehova.
Szerintem nagyon rendes tőle,hogy habár megy délutánra dolgozni,ő vitte Vercsit oviba,Kristit dokihoz,és még futkorászik ide-oda.A Nővérem férje nem tesz meg ijeneket,vagy ha igen,hát huzogatja a száját.

Kép
Kép
Kép
kike

akkor te jobban jártál mint a nővéred :D

Kép
Kép
h. szilvi

És a gyerekek körül is sokat segít nekem,és segített is,mikor még kisik voltak,odahozta ha olyan hulla voltam hogy nem bírtam felkelni hozzájuk,vagy kicserélte a pelust,vagy ringatta őket,ha nyügösek voltak,hogy én azért alhassak.
Szóval egy szupi Apuka,persdze azért néha neki is sok,de olyankor meg én vagyok talpon :D

Kép
Kép
Kép
kike

Szilvi:abban biztos vagyok :D

Kép
Kép
Kép
kike

Szly :D
Kérlek szépen öregbíts rajtam 1 évet 8)

Jól vagyok, barna nincs, szép komótosan pakolászok, teregetek, főzök :D De semmi extra!!!

Pocik gyönyörűek, és a babarucik is! Én még nem döntöttem, miben hozzuk haza. Az időtől is függ majd. Lehet, 2 verzió lesz elkészítve melegebb és könnyebb.

Véda
Vendég

szereti a gyerekeket és a családját, ez a normális :D
szerintem párom nekem is sokat fog segíteni :D

Kép
Kép
h. szilvi

apa is rajong mar most a kis jovevenyert
es emiatt nem vallata az elso felajanlott munkat, hogy tobbet lehessen majd velunk:)
Vendég

Sziasztok!

Csak egy szóra jöttem, éppen 2 kórház között :( .

Szerdán a doki már 1110-as méhszájat állapított meg, így sajna rögtön kórház. Szerencsére a magzatvíz rendben (azt hittem már az is szivárog), kb.1200 g a babó. Most megyünk Nyíregyre, mert ott egy helyen van a szülészet és a koraszülött intenzív (legalább együtt lehetünk, ha nagyon hamar érkezne a manó).

Egyelőre ennyi, szorítsatok, hogy még sokáig egyben legyünk.

kÖszi
Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

Csilla! Ezer drukk. Szólj, ha van valami. Gondolom neked is megvan valamelyikőnk tel száma.vigyázz magadra.

sz.andi

Szly: nagyon drága az a kutyus, régebben az volt a kedvencem! Mondjuk minden kutyust nagyon szeretek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.02 21:03-kor.
Vendég

Csilla nagyon vigyázz magatokra és drukkolunk minden napért!
Vendég

sziaszotk lányok!

csak gyorsan bekukkantottam két csavargás között. harapok valamit és indulok tovább.

voltam cukoreredményért, jo lett meg vásároltam egy csomó mindent.
aztán rohantam haza, apa szerencsére bejött értem a városba mert dolga volt éppen :D
aztán most rohanás haza. harapok valamit, aztán viszek neki ebédet és jövök vissza.

hozok képeket mit vettem meg elmesélem meg válaszolgatok is amiket irtatok. most csak elolvastam mig megfő a virslim, de szerintem már kész is van.

Kép

Kép
timi1982

jah marcsi!
ideért a cumi! pont jöttem haaza és taliztam a postással

Kép

Kép
timi1982

Kike neked is gratula a 28. héthez!

24. heti méretek két internetes oldal szerint sem egyeznek (és a babák nem nőnek egyformán ez is biztos)
De pl.
BPD: 62 (másik helyen 60)
FL: 43 (másik helyen 45)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?