Sziasztok Lányok!
Olyan aranyosak vagytok, hogy így izgultok értünk. Már mi is csupa drukkban vagyunk. Várjuk, hogy mikor jön el a pillanat. Én már nagyon türelmetlen vagyok. Rossz ez a várakozás.
Sirkici!
Lehet, hogy nem lesz semmi a 17-i NST-ből, de én még nem érzek semmit.
Beírnád nekem a táblába, hogy 14-én védőnőhöz, 17-én NST-re megyek?!
Köszi!
Jaimee!
Remélem is, hogy nem húzzuk már 17-ig. Már nagyon türelmetlen vagyok. De még nem érzek semmit. Fájások naponta talán, ha van 6. De az is csak nagyon enyhe. Tudom, csak egy pillanaton múlik. Egy pukkanás, és már indulhatunk is. Persze, hogy írok, ha elindultunk a kórházba. Időben kell indulnunk, mert kb. 40 percre lakunk a kórháztól. Szülés után valószínűleg a férjem fog neked írni, ezért ne lepődj meg, ha idegen számról megy az sms. Mindenképpen tájékoztatlak a fejleményekről.
Boldog hófordulót Rékának!
Betsy!
Nem semmi méhösszehúzódások voltak. Én sem érzek szinte semmit. Picit fáj csak időnként apocakom, amikor meg is keményedik, de egyébként jól vagyok. Mindig a férjem hord le, hogy pihenjek, ne mászkáljak. Ma is megnéztem őket a háznál, fűtést szerelnek. 10 perc múlva már azt kérdezte, hogy nem akarok még haza menni, mert nekem pihenni kéne.