Új privát üzeneted érkezett!

Wera!
Gyümi napot tartottál?

Ami!
Nagyon cuki bordűrt vettél!
20150601134430

egy tipp :D ;)

ha mész a védőnődhöz, nálatok a váróban nicsennek kirakva ujságok? nálunk vannak és ilyen csomag is van kitéve. mármint ilyen védőnői csomag... nah azt nem tudod esetleg elhozni? szerintem senki nem sértődik meg érte :D
vagy esetleg kérj mégegyet a védőnődtől ;)

Kép

Kép
timi1982

Andi!

Dehogy jön korábban Viki!!!
Ilyet ne is gondolj!

Zsófi is jól érzi magát odabenn, és még sokáig ott is marad! :lol:
Vendég

Ami!

Még én sem írtam, pedig nagyon akartam, hogy tetszik a bordűr! :oops: Biztosan nagyon szép lesz! várom az eredményről a képeket!
Vendég

Sziasztok Kismamik!

Rengeteget termeltetek a délután folyamán!

Ibm! Nagyon ari a ruci amit Áron babának vettél! A bordür is ari és nagyon olcsó volt! :D

T.maria! Nagyon csini vagy és abszolút nem dagi! :D A takaró és a zokni is nagyon ari! :D

Jeneik! Nagyon szupi ez a játszószönyeg és a babakocsi is jól néz ki! :D

Wera! Guszti a turmixod! :D

Kriszti! A Ti bordürötök is nagyon jól néz ki!

Cumi! Mi is vettünk kettőt de jobban örülnék ha nem kéne használni! Az unokaöcsém már 4 éves elmúlt és nem tudjuk tőle elvenni! Még az unoka tesójának( az Én Babulimnak)sem adja oda hanem azt mondta hogy vegyen neki a Tesóm (corában dolgozik)!
Vendég

Na jó, én mentem. Apus hazaért, vacsi, pancsi, aztán valami alvásféle. Mejd jövök holnap ha már túl vagyok a nagy szadizáson és kipanaszkodom magam!
Szép estét és jó éjszakát mindenkinek!

Előre félek, hogy holnap mennyit kell majd visszaolvasnom... :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Na csináltam egy pár képet, de nem akarlak vele untatni titeket. Minnyá rakom.

sz.andi

Na csajok! Jöhetnek a képek??????????
Felpróbáltam a nyári cuccokat amit ígértem és Apa le is fotózott,de szétröhögtük magunkat!
Hát nemhiszem hogy sokat lesznek rajtam!!
Azért nézzétek meg ti is,röhögjetek egy jót!

Jeneik! Nagyon jó a szőnyeg,hátmég az ára!
Sajna nekünk nincs a közelbe!

Sz.andi,Maria! Én is így vagyok a holmikkal még pár dologra vágyom,de asszem lassan megkérdem őket,hogy még mire számítsak mert szeretnék mindent megvenni!
Gondolom nem sértődnek meg!

Sz.andi! Örülök,hogy nincs keméyedés és várjuk a képeket!

Na és akkor ezt figyeljétek:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
ibm

Rakjad gyorsan Sz.andi,mert mennem kell!
Apa nem nagyon örül,hogy itt ülök!
Pedig ma elvitte gumishoz a kocsimat és még a DM-be is elkísért!
Naggggggggggyon jó fiú volt!
Még este megpróbálok jönni,holnap nemtudom mikor,lehet,hogy csak du. attól függ mikor kelek fel,mert 10-re kardion kell lennem!

Ha már nem jönnék,jó éjt mindenkinek!

Nehogy rosszat álmodjatok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
ibm

Ibm! Szerintem csini vagy a rucikban!
Vendég

ibm!

azta mekkora pocakod van! nekem nem áll ennyire előre! de jo neked. ez olyan igazi pocak. az enyém meg olyan elterülős mint az alföld.
mindig is irigyeltm az ilyen hegyes pocakokat! gyönyörűséges!!! huuu imádom a pocakodat!!! irigy-irigy-irigy
a rucik nem is olyan vészesek, mint ahogy felvázoltad. habár én nem szeretem az ilyen kantáros dolgokat. vagyis tetszenek, csak magamon nem tudom elviselni. a kertész nadrágos kismamákat is mindig irigyeltem, de magamon... huh egyszer felvettem egyet, de bujtam is ki belőle mielőtt kiröhögnek.
egyébként neked szerintem nem állnak rosszul!!!

Kép

Kép
timi1982

Ami!
Tök jól állnak rajtad a rucik! A pocid pedig fantörpikus!
20150601134430

IBM! Sztem csini vagy! Ne beszélj hülyeségeket. Még egy kicsit sem nevettem. Na!

Akkor a képek. Nem akarjuk eladni a lakást... :lol:
A konyha:

Kép

Kép

Előszoba:

Kép

Kép

Viki szoba, de ez nincs kész, még csík megy a falra meg a hófehérke és a 7 törpe.

Kép Kép

Na és itten netezek: :D

Kép

Kép

Ne haragudjatok a sok képért. A nagyszobát nem festettük. Arról nem csináltam képet :oops:

sz.andi

Egyébként IBM! Tényleg nagyon szép a pocid. Igazi kismamis. Az enyém meg mint aki csak simán sokat evett vagy sok sört ivott.
Nem lettek jók a képek, de miattad siettem és nem vártam meg apát.
Tessék:

Kép

Kép

Kép

Na jól van most már, eldugulok.

sz.andi

Ami!

Nem is röhögtem!!!!
Szerintem nagyon csini vagy! És mekkora a pocakod... :shock:
Nekem az a khaki kantáros tetszett a legjobban!

(Meg az, hogy milyen barna vagy. Irígykedem... :oops: Én úgy nézek ki, mint akit kihypóztak, pedig mindíg nagyon barna szoktam lenni!)
Vendég

Ja, még gyorsan annyi, hogy a képeken nem teljesen látszik a szín. Sztem élőben másabb.

sz.andi

nah ugy látom ma mindenkit elkapott a fotózás láza:D
lányok, belegondoltatok abba, hogy ha már ennyit fotózunk és mutogatunk, mi lesz ha itt lesznek a bébik ?!?! :lol: :lol: 8) 8)

Kép

Kép
timi1982

De most már tényleg bekussolok. 8)

sz.andi

Timi! Én már belegondoltam, de én nagyon szeretem nézegetni a fotókat, főleg a babákat. De ezt csak halkan írom, mert 2x is ígértem, hogy befogom a számat. :lol: :lol:

sz.andi

Sziasztok!
Kezdek elkeseredni,úgy túnik most sem úszom meg a plussz 20kilót,ezzel a babóval sem :cry: 65-ről indultam,és már 78 vagyok,pedig alig eszek,mit tegyek még?Havontam 3-4 kiló jön fel :( Már tudom miért utáltam terhesnek lenni :( És persze nem megy le szülés után még három évvel sem mind a húsz kiló-sajna.

Ibm:nagyon szép pocid van,meg a ruhák is szuperek. :D

Amúgy gyógyulgatok-most meg épp csuklik a Picuri :lol:
Szóval lassan de biztosan a gyógyulás mezejére léptem,bár ki tudja meddig tart,hiszen még nem vagyok teljesen rendben,de van még gyógyszerem.Kristi még mindig nagyon náthás,meg köhög,holnap visszük vissza a dokihoz,már két hete van itthon,és nem igen gyógyul. :? Majd holnap kiderül mit mond az orvos.

Autónk sajna már nincs,marad a buszozás.

Kép
Kép
Kép
kike

Andi:tényleg nem olyan hatalmas a pocakod,de lessz ez még nagyobb is :wink: És szép a lakásotok is :D

Kép
Kép
Kép
kike

senki nem tud semmi megnyugtatot irni nekem a baba mereteire vonatkozoan?
Vendég

Anyjuk:szerintem kár aggódnod,még úgyis lessz Uh,nem hiszem hogy gond lenne.Doki mit mondott?Ha ő aggódik,te is csak akkor tedd.

Kép
Kép
Kép
kike

nem doki vegezte az uh-t, ez 4 d volt. Annyit mondott a fejere jo nagy es ovalis, a tobbi meretre semmit.
Vendég

Említsd meg az orvosodnak a dolgot,bztos megnézi majd ő is-addig meg nyugi :wink: És persze majd írj,mi lett az eredmény.Mikor méssz orvoshoz?

Kép
Kép
Kép
kike

Köszi a bókokat csajok!

Sz.andi! Ne aggódj megnő majd a tied is!
Nagyon szépek lettetek,én is úgy várom már,hogy kész legyünk!
De egyenlőre még csak a festék van meg meg a kupi!
Na sebaj!

Maria! Annyira azért én sem vagyok barna! :roll:
De majd nyáron küldök fotót ok?????
remélem kijutok a napra!
Lehet,hogy csak jövőre kapsz képet inkább,mikor újra szép barna és vékony leszek!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kike! Örülök,hogy jobban vagy,látod milyen jó az a Semicillin!
Kilókkal ne is törődj,eddig is sikerült mindig visszafogynod nem??
Én is akörül járok már! :cry:
Ez van!

Anyjuk! Szerintem ne aggódj,ezek még változnak!
Az uh nagyon általános!
Ne izgulj,a 4d-n is értenek hozzá annyira,hogy mondták volna ha ez gond lenne!
Még van ideje bőven!

Na csajok mára búcsúzom,mert Apa rámszólt,hogy mostmár legyek szíves innen kifáradni!!!!
:cry: :lol:

Szép álmokat!

Reggel megpróbálok benézni mielőtt megyek!

Kép

Kép
ibm

Ami! Én nem aggódom a hasam mérete miatt. Így is elég nagy, nehezen viselem. Egyébként sztem nagyobb, mint a képen. Meg hát nem nagyon akarom, hogy nagyobb legyen, mert így is nehéz cipelni. Na jó, nőjön csak a baba. És már csak 57 nap van hátra!!!

sz.andi

Anyjuk!

A saját dokidnál mikor voltál uh-n? Ha valami nem stimmelne, szólt volna!
Ne aggódj! A kisbabád olyan egészséges, mint a makk!!

Andi!
Nagyon csini a pocakod!!
Mit is írtál?
NNa. Ez a sok sört ivott, ez tetszett... :lol:
De láttál te mátr olyat, mert a te pocid nem olyan, hanem inkább az jut eszembe róla, hogy kisbabát vársz... :roll:

Nagyon tetszenek a lakásról készült képek!

A képekről: Én azért járok a márciusi, és mostmár az április-májusi topicba, mert nézegetem a rengeteg szebbnél szebb babafotókat!!! :lol: :lol:
Én biztosan sokat fogok majd feltenni... :oops:

Kike!
Örülök, hogy végre kezdesz rendbe jönni!!
A kocsit eladtátok végül? Bocsi, ha már írtad... :oops:
Vendég

Nagyon köszönöm a szorítást Lányok!!! Nagyon jól esett!!!

Minden rendben velünk. Gombás fertőzés okozta a barnázást, mert irritálta a hüvely falát. Kaptam rá Gynazolt, meg Candibene hüvelykúpot. A méhszáj zárt és hosszú. Csabi teljesen jól van, kis édes, még "rám" is nézett az UH monitorján. Úgy megnyugodtam :D

Holnap visszaolvasok, most megyek mesét mondani a Tündéremnek :D

Véda
Vendég

Marcsika! Én is azért nézegetem a másik topicot. Sok szép baba van.
Köszi a pocakdícséretet meg a lakást is. Nem nagy, de a miénk. Hitel nélkül, büszke vagyok rá. Örülök, hogy ez van. Vikit meg várhatjuk a szép új szobájába. Te! Én már alig várom, hogy meglegyen. Úúúgy szeretném már látni a kis pofiját.

Ja, tényleg. Egy hülye kérdés. Ne nevessetek ki. De a babák szoktak a pociban pukizni?

Komolyan, tegnap teljesen olyan volt, mintha beletrotykolt volna a magzatvízbe. Buborékolt meg nem tudom, de nem a gyomrom korgott, plusz a beleim sem ott vannak. Szóval nem tudom, de jót röhögtünk rajta. Jó szeles baba lesz ez. De lehet nem is az volt, de akkor is vicces.

sz.andi

Véda!
Örülök, hogy minden oké!
Jó éjt Lillának!

Láttátok a 4-es ikreket?
Olyan gyönyörűek...! :lol:
Vendég

Véda! Nagyon örülök neki, hogy nincs semmi komolyabb. Vigyázz magadra ás pihizz azért te is, ha tudsz!

sz.andi

Láttam én is, pont arra gondoltam, hogy vajon ki nézi közülünk. Hát nem egyszerű nekik. 4 babával.

Na megyek nézem azt a fantasztikus barátok közt-öt.
Már annyiszor megfogadtam, hogy nem nézem, mert annyira szar már, idegesít. De azért este odaülök és megnézem, majd megint elmondom, hogy nem fogom nézni.

sz.andi

Én is azt nézem...

Csak közben Zsófika tombol...
Figyu:
Kép
Vendég

Sziasztok!

Hát mire idejutottam tényleg annyit írtatok, hogy képtelenség egyszerre elolvasni.

Zsuzska elolvasta az összes jókívánságot, nagyon boldog lett tőle!

Azt hiszem nem bírom a hidegfrontot, fáj a fejem. Ma már nem tudok reagálni amire szeretnék, de majd holnap bepótolom.

Jó éjt mindenkinek, a lehetőségekhez mérten!

Kép
Kép
patr

sz.andi!
ha nem haragszol felolvastam nyusziapunak amit irtál a pukiról. ne tudd meg :D olyan jót röhögött...
jah és közölte: " nah hát igen, nem gondolod drágám hogy kicsit sokat gondolkodtok? a sok otthon ülő, ráérő kismama... szerintem kicsit kevesebbet kellene logikáznotok"

és majd megszakadt a röhögéstől. persze ne vedd sértésnek. joszándékból mondta. aztán megjegyezte hogy ti aztán, ti kismamik tudtok alakitani. /néha egy-egy lényeges dolgot felolvasok meg mutogatok képeket/

egyébként mi is "nagy bk fanok" vagyunk. annyiszor elhatároztuk már hgoy nem nézzük, de ha már az elejétől nézzük,már nem akarunk a végéről lemaradni :lol: 8) :lol:

marcsi! tényle gnagyon tombol a bébi. szépen látszik.

kike! örülök hogy már jobban vagy. krisi is biztos hamar rendbe jön.

én is láttam a 4-es ikreket. tök cukik.

Kép

Kép
timi1982

Kike - szuper hogy gyógyulgatsz, csak így tovább! Szerintem ne törődj a kilókkal, gondolom egyelőre nem terveztek 4. bébit :shock: :D úgyhogy lesz még sok időd csinibe jönni! :wink:

Andi - szép pocid van, szerintem se olyan hatalmas! Bár elhiszem hogy cipelni így is nehéz, én is már sokszor pingvinnek érzem magam zsiráf helyett... :lol:
Valóban, a Ti esküvői fotóitok felülmúlhatatlanok voltak! :lol: :lol:
Nekem is szokott buborékolni a hasam!!!!! És nem tudtam mi lehet az, de akkor lehet hogy tényleg babapuki! :twisted:
Gyönyörű lett a festés!! Nagyon szépek a színek! (És Anita konyhabútorotok van... :lol: -->foglalkozási ártalom... :wink:)

Ami - neked viszont óriási lett a pocid! És tényleg jó kis hegyes, nagyon jól néz ki!!!!! Nekem is a zöldes ruci tetszett a legjobban! Csinimamis volt! :D

Marcsi - látom Zsófi is tud alkotni!!! :lol: Nóri is folyton ezt csinálja! Főleg amikor püfölöm a billentyűket! Biztos utálja szegény... :?

Viki - nem gyümölcsnap, inkább napi gyümölcs! :D Szinte minden nap lecsusszan legalább egy fél liter valami hasonló lötty. Bár a mai egy egész liter volt :)

Nah, ideje végre aludnom! Remélem ma békén hagy a rémálom-manó!
Holnap nem sokat leszek mert Apa szabadnapos és megyünk csavizni, meg vásárolgatni.

Jóéjtcupppp!
Vendég

Sziasztok csajok!

Én jól aludtam,csak eddig tartott,de nembaj úgyis csak 7-ig terveztem!
10-re megyek a kardira,előtte leakarom adni a vizeletet amit kért a hétre a dr.!
Áron baba estére nálunk is olyan ramazurit csapott,mint még soha!
Apával jókat röhögtünk rajta,úgy kitolta magát!
Nagyon kis édi volt!

Wera! Remélem elkerült a rémálom manó!
Jó vásárlást mára!
Irigy-irigy :oops:

Maria! Én lemeardtam az ikrekről csak a bemutatót láttam!
Nagyon jó a fotó!

Kike! Én is akartam klrdezni,hogy eladtátok az autót?

Véda! Nagyon örülök,hogy minden rendben van!
Vigyázz magatokra és azért pihenj!

Dr. után jövök!

Jók legyetek!

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

Jó reggelt!

Kriszti!

Drukk a mai cukros lötyihez!

Marcsi!
Éni s láttam a 4es ikreket! Csodaszépek! A párom is nézte, közben vigyorgott, mint a tejbetök.

Véda!
Örülök, hogy minden oké ;)

Anyjuk!
Sztem se parázz feleslegesen. Ha gond lenne szólna a doki.

Felhívom kedves figyelmeteket, hogy ma 9től értekezleten leszek. Ha sokat merészeltek írni, jövök, visszaolvasok és csikidámot csinálok!
20150601134430

Jó reggelt Kismamik!

Sz.Andi! Nagyon csini a pocakod igazi lány babás mert azt mondják, hogy a lányt váró kismamik pocija szélesedik!
A lakás nagyon szép! A babapukihoz nem tudok hozzá szólni de lehet hogy az volt!

Kike! Örülük, hogy jobban vagy! A kilókkal ne törödj rajtunk is van rendesen és úgy gondolom, hogy 3 lurkó mellett Rólad most simán lefog menni! Kristinek küldök gyógypuszit és gyógysimit! :D
Autót tényleg eladtátok?

Anyjuk! Csak aztán nehogy kikapj a dokidtól, hogy a 4D-n voltál mert ők nem szeretik! :oops:

Véda! Örülök, hogy minden rendben van Veletek! Fránya gombás fertőzés a szivbajt hozza az emberre!

T.maria! Zsófika ügyesen tombol! Ki rúgja a ház oldalát! :D :D :D

Timi! Igaza van a párodnak, hogy néha túl sokat gondolkodunk és ebből kerekednek a hülye gondolataink! Amikkel aztán idegeskedünk!

Én láttam a 4-es ikreket és tündériek voltak!

Amimami! Neked sok szerencsét a kardiológiára! Biztosan minden rendben lesz de azért nem árt ha megnézik a kenyegődet!

A Mi Babulink is bulizott este férjem meg is jegyezte, hogy biztos táncórája van! Nagyon nyomta a Drágám odabent! :D

Csajok a tegnapi nap legfontosabb híre! Vasárnap megyek Szülőszoba látogatásra! Már nagyon várom! :D
Vendég

Viki! Akkor kezdheted a csikidámot! :D
Vendég

Babu!
Nem fenyegetésnek szántam, hanem ígéretnek!

Párod is megy vele szülőszobát látogatni?
20150601134430

Még nem tudja, hogy jön v. nem! Igazándiból örülnék ha jönne de nem fogom eröltetni! És ugyan így állok hozzá az Apás szülés kérdéséhez is! Sajna van olyan ismerősöm akinek a házassága ment rá!
Vendég

Ráment a házassága az apás szülésre? Komolyan?

Én sem erőltetem. Mi a legelején azt beszéltük, hogy az emberem nem jön be, de már már mintha látnám, hogy hajlik a dologra. De persze ez is a legvégén fog kiderülni.

Megyek a ládagyárba.
20150601134430

Igen sajnos ráment mert mindent látot és utána már nem tudott úgy ránézni a feleségére! :oops:

Jó munkát! :D
Vendég

Sziasztok koránkelők!
Én is fenn vagyok már egy ideje, de a tevékenységem kimerült a kakaókészítésben.

Ma sajna egész nap benn leszek a suliban, délután meg zsúr a mekiben, már előre rettegek, hogy ennyit kell este visszaolvasnom.

Viki! A csikidámra nagyon kíváncsi vagyok!

Kép
Kép
patr

Patr! Nem irigyellek az iskolával!
A mekiben tartandó zsúrra Én is mennék! Nyami! :D
Vendég

Szép jó reggelt!

Szépek a pocakok, a lakások, a bordűrök, a játszószőnyeg meg minden! (csak röviden)
Játszószőnyeg nálunk is van a Rossmannban! Néztem csak már eléggé kiköltekeztem ebben a hónapban!

28. hét juhéééé! (jöhet a következő mérföldkő ami már 3-assal kezdődik!)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.24 21:54-kor.
Vendég

Vidokata! Gratula a 28.héthez! :D

Jó Neked, hogy közelről láthatad ezt a 4 gyönyörüséget! :D
Vendég

Babuli, gyere! 6-kor Budaörsön! Van játszóház is :wink:

Kata, biztos nagyon édesek voltak az ikrek, én sajnos a tv-ben sem láttam őket.

Megyek, mert elkésünk, de nem lehet tőletek elszabadulni :)

Kép
Kép
patr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?