Sziasztok!
Tündi!
Sajnálom, hogy ilyen nehéz időpontot szerezni. De ne add fel, ma is próbálkozzál
Ha az Uh-n nem látott semmit a dokid akkor biztos, hogy nincs nagy baj. Gondolom a 12 hetes Uh-nál is rendben volt a nyakiredő méret? Szerintem - bár én nem értek hozzá - a nyitottgerincet biztos lehet látni ultrahangon. Legalábbis egy orvos aki évekóta ezt csinálja tuti, hogy észre veszi ha valami nem stimmel. Szóval szerintem ne izgulj!!! Azért majd írd meg a fejleményeket.
Vikcsi!
Mégegyszer gratula Lucához. Örülök, hogy már otthon vagytok. Szerintem minden kismamuci erre vár a legjobban, hogy a kisbabával végre otthon legyen a saját kis kuckójában. Igen Benettke elújságolta, hogy extra gyorsasággal túl lettél a szülésen
Nagyon irigylésreméltó!!!!!!!!!! Ha majd lesz kedved a pozitív élményeidről is írhatnál. Szerintem ránk fér minden jó tanács, és a pozitív dolgok jót tesznek a lelkünknek
Fazsu!
Köszi az információkat, bár kívánom, hogy egy kismamának se legyen erre szüksége! A barátnőm egyébként ugyanezt mesélte a Heim Pál-ról is. Nekik szülés után a 2. héttől kellett bent lenniük a picivel (a szülészetről vittek haza valami vírust). Nagyon megviselte őket, barátnőmnek még a teje is elapadt a sok idegeskedéstől ...
Nyafi!
Sajnos én nem tudok vízparti nyaralóban segíteni
De nagyon "megkívántam" tőled én is a nyaralás gondolatát. Valószínűleg mi csak az anyósomék telkére megyünk idén, messzebbre és hosszabb időre nem fogunk tudni elmerészkedni a picivel.
Ivett!
Intimtornára én nem jutok el, fentebb már ezt írtam, hogy sajnos semmire sem
de készülj fel, mert én azt hittem, hogy olyan könnyű
De nem! Legalábbis ami nekem dvd-n van intimtorna az olyan melós! Már alig várom, hogy vége legyen olyan fárasztó és egyáltalán nem könnyű. Nem tudom ki szokott ilyet csinálni, de szerintem azért rendesen koncentrálni is kell. Szerintetek?
Anyjuk!
Gratula a férjed munkájához
Köszönjük az információkat az előadásról. Az utolsó előadás jó hosszú lesz. 12-18 óráig ... hm nem semmi
KOmolyan lesz ilyen is, hogy altatódal tanulás??
Tényleg szoktak apukák is részt venni az ilyen előadásokon? Mert én nyúztam a férjem, hogy elmehetnénk egyre, de közölte, hogy ő nem szeretne, mert biztos csak kismamák lesznek
Szégyelős a lelkem!
Na megyek egy kicsit dolgozgatni, majd jövök!
Timi