Új privát üzeneted érkezett!

Na csináltam tesztet. nem reggeli pisiből. nem kellet 10mp semés már jött is ki a két csik:)Erősen:)

Kép
csucsu05

Akkor most leírom, a vén Coca mit tenne:

Azonnal elrohannék egy 4D-s, azaz jó felbontású UH-ra (6000,-ből meg lehet úszni), mert
1. az biztos, hogy van baba, és ha jó helyen kapaszkodik, akkor már 5 hetesen szépen látszik. Hangsúlyozom, CSAK jó géppel.
2. Ha meg nem jó helyen van, azaz ne adj'isten méhen kívüli, és azért nem látták múltkor, akkor SOS intézkedni kell.
Bocsi, ha megrémisztelek ezzel, de benne van sajnos a pakliban.

Teljes szívemből az elsőhöz szurkolok és abban hiszek!!! :lol:

(Ha kell UH-s tipp és pesti vagy, akkor tudok ajánlani olyat, ahol nagyon profik és nagyon rendesek)

Kép
zölddisznó

...ja, látom a profilodban, hol laksz, az sincs messze.

Kép
zölddisznó

Csucsu
ez jó hír, hogy ilyen erős a csík. esetleg érdemes megfontolni Zölddisznó tanácsát. bár csütörtökön úgyis mész a saját dokidhoz. neki van uh-ja igaz?

Kép

Kép
syrynx

syry nálad piri még minig nincs?

nika70
Salgótarján

Nika
nincs :D ma veszek tesztet, holnap reggel megcsinálom. (ma vagyok a 36. napon. utoljára szeptemberben volt 38 napos ciklusom, utána ilyenek voltak: 30,34,34,34,34,31.én mindig felírom mikor volt meg. babaprojekt előtt is már így csináltam.)őszintén szólva most bizakodó vagyok, aztán lehet, hogy csak piri szórakozik velem. :evil:

Kép

Kép
syrynx

Syr! Szurokszurokszurok!

Látod, Csucsuból is kibisiltettük a 2. csíkot! :wink: :lol:

Kép
zölddisznó

Kisdisznó: Csütinmegyek magándokihoz akinek jó a gépe. Most pihentemés nem is volt semmi baj semmi barna se mogyoró szinű.
Szóval remélem kibirom már ezt a másfél napot.
DE köszi a tippet ha nem lennék bejelentkezve akkor mennék is.

Kép
csucsu05

Király! Ez így jó. Ki a magánod?

Kép
zölddisznó

Az Istvánba szülész és a magárnrendelője a XVIII, kerbe van. Mészáros László

Kép
csucsu05

Róla még nem hallottam. Az István nagyon jó kórház viszont. Szülészetileg legalábbis.

Kép
zölddisznó

Zölddsinó: Honnan van ez a név? Mindig mosolygokmikor neked irok:)

Kép
csucsu05

:lol: :lol: :lol:
Hát az úgy volt, hogy a férjem a Manócska....aki 193 cm és 110 kg :lol:
...rám a zöld nem, de a coca illik, 183 cm vagyok, és papapapapapapapapapapapapa kg. :wink:

Szóval Futrinka utca.

Kép
zölddisznó

Húúúúúúúúú zöldi jó magasak vagytok :):):):) de a párod 193 cm-jéhez nem is olyan sok az a 110 kg:):):):)

syry: drukkolok akkor hogy két csík legyen holnap azon a teszten :):):):):)

nika70
Salgótarján

Zöld: a 183hoz sem sok. Amúgy édes a név az biztos:)
Mindig mosolyt csal az arcomra. ha más nem ezért érdemes írnod:)

Kép
csucsu05

Lányok, képzeljétek, tegnap lányos zavaromban lh tesztet vettem!!!!!!!!! :evil: :roll: :oops: (persze csak itthon vettem észre. :oops: eléggé siettem a boltba, - Schlecker- és nem is volt többféle teszt- illetve volt még egy, csak valaki kibontotta. :evil: ) úgyhogy ma Mátéval irány a patika. Nagyon izgulok. :roll: :D (tettem el reggeli pipit. :oops: 8) )

Zöldi
azta... na én meg a másik véglet vagyok a magam 153 cm-jével. A párom meg 186!!!!! :oops: :D

Kép

Kép
syrynx

Syrynx: Egy kalappal a tszteléshez:) Szoritok érted:)

Kép
csucsu05

syry : izgatottan várjuk az eredményt :):):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Tegnap voltam dokinál, aki betapintásos módszerrel megállapította, hogy bizony, jön a kistesó! :) Hétfőn kell uh-ra mennem, addig izgulhatok, hogy minden rendben legyen.

Syry!
Drukkolok! +++++++++++++++

Nika!
Neked mikor aktuális a teszt?

Timi
Kép Kép
timocska

Timi: sajnos megjött 31-én így cak olvaslak benneteket és drukkolok mindenkinek:) de majd a következőben meg hátha még ajd beférek ide a decemberbe most is rajta vagyunk az ügyön :):):):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!
Anikó vagyok, 24éves, és 5 hetes terhes vagyok. Ez az első terhességem, egyenlőre még csak aggódni tudok. Pláne hogy sikerült egy bunkó dokihoz beesnem, aki ki volt akadva, hogy ilyen korán hogy merészelek elmenni orvoshoz, miért nem várok még.
Hát, marha jól esett....
Remélem, minden rendben lesz. Ezt kivánom nektek is!

anikKép
anik4

Csajok!
Köszönöm a drukkokat. de sajnos most is negatív a teszt, úgy mint 6 nappal ezelőtt. :cry: :cry: :evil: Nincs mit tenni. várni kell. legalább akkor jönne meg- és nem húzódna a dolog, mint a rétestészta. :roll: :evil: ez van. Nika- remélem a köv. hónapunk sikeres lesz!!!!!

Anikó
neked gratulálok. hát tényleg bunkó volt a dokid. :evil: de gondolom legközelebb máshoz mész. :D az első ultrahang után már biztos nyugodtabb leszel.

Kép

Kép
syrynx

Csucsu! Ezt csak Neked: zölddisznó, zölddisznó, zölddisznó,zölddisznó, zölddisznó, zölddisznó, zölddisznó, zölddisznó, zölddisznó, zölddisznó, zölddisznó, zölddisznó, zölddisznó, zölddisznó, zölddisznó, zölddisznó, zölddisznó, zölddisznó... :wink:

Syr! Jó buggyant vagy! Mikor lógatsz?

Anik! Gratula! Bunkódoki off. Keress másikat!

Kép
zölddisznó

Óóóóó Syr! :cry:
Akkor Mikit neked AZONNAL! :twisted:

Kép
zölddisznó

Hááát, Zölddisznó, ez az az eset, ha nem bánnám, ha jönne Miki. (ha már nega ez a fránya teszt.) ha 42-45 napig se jön meg akkor doki lesz belőle. eddigi pályafutásom alapján max. 40 napos ciklusom volt. Neked mikor lesz köv. dokilátogatás?

Kép

Kép
syrynx

Jövő hétfőn hívott az UH-s kontrollra, mert kicsinyelte azembriózsákot a petezsákhoz képest. Nagyon lelkiismeretes.

Kép
zölddisznó

sziasztok!

Vasárnap csináltam egy tesztet (kettőt :) ), pozitív lett. Azóta is csináltam, azok is .
Kérdésem: a hasfájás, feszülés normális? görcs nincs, csak időnként érzem, hogy picit feszül, fáj topmán, középen.
Amúgy annyi tünetem van még, hogy gyakran járok pisilni, nagyon fáradok délutánra, tulajdonképpen álmos leszek. Viszont mellfeszülés nincs.
Dokihoz csak jövő héten tudok menni, mert a héten nincs. Bár azt mondta nekem is egy doki (láttam másnak is fentebb..), hogy úgyis korai lenne a héten menni még, mert nem látszódna semmi UH-on.

Köszia a válaszokat, első baba, azért vagyok ilyen aggodalmaskodó....
dhoora

sziasztok, rossz hirekkel jövök,
az UH-n nem láttak petezsákot, csak 16 mmes sárgatestet és a nyálkahártya is csak 8 mm es, szóval nincs baba, úgy tünik megint
:cry: :cry: :cry:

Csucsu: Nálad láttak valamit a nyálkahártyából, vagy sárgatestet esetleg? POnt febr 29 én volt meg nekem is utóljára

Veramama
veramami4

Óóóóóó Verus! Nagyon szomorú lehetsz. Sok-sok erőt. (Biztonság kedvéért még egy UH?)

Dhoora! A hasfájás, feszülés, puffadás, sőt még az enyhébb mensi szerű görcsöcske is teljesen normáis.
A mellfeszülés nem feltétlenül elengedhetetlen tünet. A pisilés oké, mormotaság király, esetleg még lehet majd bővebb hüvelyváladék, később szédülés, émelygés...
Hajrááááá! :lol:

Kép
zölddisznó

Lányok!

Egy másik topicból vagyok. Csak azért írok, mert Csucsu kórházban van, méhen kívüli a baba! :cry: Többet nem tudok, drukkoljunk neki, hogy hamar túllegyen mindenen.

Kép
Kép
tabati

Tabati! Köszönjük, hogy "szóltál". Basszus, de sajnálom. :cry:
Mondd meg Csucsunak légyszi, ha beszélsz vele, hogy együttérzünk Vele, és kívánjuk, hogy minél előbb legyen túl a nehézségeken. És pusziljuk!

Kép
zölddisznó

zölddisznó: köszi. csináltam most este tesztet, és az eddigi legerősebb csíkom:):):):) pedig esti.
olvastam most máshol, ma keresgéltem, hogy nem mindenkinek fáj a melle. Viszont az erek látszanak.
majd meglátjuk, próbálom nem túlidegeskedni a hasfájást. nem görcs, és nem is vérzek.
most álmos vagyok meg nagyon éhes. megyek vacsizni.
dhoora

Az erek is csak akkor látszanak, ha vékony a bőr, és nincsenek túl mélyen. Nekem pl vértvenni is gáz.
Jó étvágyat!

Kép
zölddisznó

Ó, Istenem,sokszor puszilom Csucsut !!!!
Remélem minden rendben lesz!

Zöldi: lehet nálam is ez a baj, mert még mindig pozi a teszt :cry:

Veramama
veramami4

húúúúúú csucsu sajnálom :(
syry: majd legközelebb :):):) nekem ma van jónás napom szerintem elkapom apát :) :wink:

nika70
Salgótarján

Vera!
Ha reálisan gondolkodunk, akár az is lehet.
Másik eshetőség, hogy ha nem hüvelyit csináltak, akkor még lehet esély.
Szerintem egy 4D-st megérne, ott sokkal jobb minőségű gépek vannak.

Kép
zölddisznó

Csucsu
gondolunk rááááááááááááád! nagyon sajnálom. :cry: :cry:

Egy másik topikban írta egy lány, hogy neki csak a 42. napon mutatta ki a teszt a terhességet. (addig ellőtt egy jó pár nega tesztet. amúgy 35 napos ciklusai voltak. szóval az elméleti esély, még ha nagyon kicsi is, azért még megvan.) piri még mindig nincs. :roll:

Kép

Kép
syrynx

Ki kéne sírni egy HCG-s vérvételt. Az tuti kimutatja!

Kép
zölddisznó

Ajajajjj! Nem azért írtam, hogy most mindenki beképzelje magának!! :shock: Ha méhen kívüli egy terhesség, akkor azt egy jobb doki észreveszi, mert akkor a pociban folyadék van (vér). No meg ha kézi vizsgálatot csinál (már ha csinál, dokija válogatja :roll: ), akkor fájdalmas is a has. Nekem volt már ilyen, és egyáltalán nem görcsöltem (ha már görcsölsz, akkor elég nagy gáz van, és akkor nagggyon görcsölsz) és az sztk-s orvosom diagnosztizálta, aki sosem vizsgál meg normálisan kézzel :evil: , viszont folyadék volt a hasamban, amire azt mondta, hogy lehet egy kidurrant ciszta is, de a bizti kedvéért irány a kórház, vérvétel, aztán kiderül. És még akkor sincs semmi veszve, mert például engem nem is kellett műteni, mert elvetéltem magamtól, és felszívódott a baba.

Úgyhogy reméljük Csucsunál is a legjobbakat, és nem beképzelni a ilyeneket magunknak, újdönsült kismamik!!! :x :wink:

Kép
Kép
tabati

Tabati! Szerintem senki nem képzeli be magának, én is csak azért írtam Verának, hogy erre is kell gondolni, mert nem látott nála az UH petezacsit a méhüregben.
[quote]j írta:obb doki észreveszi, mert akkor a pociban folyadék van (vér).

...ez meg csak akkor van, ha már repeszt, és szivárog a vér.
Szerintem jobb félni, mint megijedni, és ha gyanu merül fel, akkor idejében utánajárni.
Ha petevezetőben történik a beágyazódás, akkor nagy bajt is csinálhat, akár 1-2 nap is életet menthet, de minimum petevezetőt.
Szerintem ez nem beképzelés kérdése!!!

Kép
zölddisznó

Jaj, dehogy, csak azt nem értem, hogy erre a doki miért nem gondol? :shock: Hát nem mi vagyunk az orvosok ugyebár? Én ameddig nem olvasgattam a babanetet, egy csomó mindenről nem tudtam. Szóval csak ezt nem értem... Ami te is írtál, hogy miért nem küldi el vérvételre? Szerintem valamiért kizárta a méhenkívüliséget. Azért írtam, hogy ne aggódj Veramami! Csak nem kockáztat a doki... :roll: Nekem sem volt biztos benne, de sürgösen beküldött a kórházba, azt mondta, hogy nem holnap, még ma.

Kép
Kép
tabati

Lányok! Ne tünjetek el!

Vera! Mi a helyzet?

Kép
zölddisznó

Üdv mindenkinek ezen a szép napsütéses napon! :)
Ha nem bánjátok, csatlakozom hozzátok. Ha jók a számításaim, 5 hetes terhes lehetek az első babámmal, bár ezt eddig csak a tesztek mutatták ki, meg tegnap este a doki "manuálisan" :) kiderítette, hogy ott bizony van valami a pocimban. :D Így elvileg dec. közepe a dátum.
Sajna majd csak 21-én reggel mehetek UH-ra, addig csak vááárok és váááárok...bár a dokim azzal bíztatott, hogy akkor már (ha minden okés, amit nagyon-nagyon remélek :roll: ) lehet látni, hogy ver a kis szíve... :lol:
És ha nem bánjátok, mivel látom, hogy többségében már tapasztalt anyukák vannak itt, olykor-olykor zavarkolódok a nyűgeimmel, jó? Nagyon bizonytalan vagyok, tele kétségekkel és félelmekkel, és nagyon jól jön a segítség... :oops:
bébic

Helló Bébic! (Lehetne a neved akár Bébis is - ahogy az előbb elírtam, csak kijavítottam :lol: )

Én ugyan nem vagyok még anyuka, nekem is ő lesz az első babám, de szívesen nyűgtelenítelek, akár már most!
Mika kétségeid, félelmeid? Azonnal eloszlatom! :wink:

Kép
zölddisznó

Szia Zölddisznó! :D A nevem: hosszú sztori, a lényege, hogy a bébicsirke szóból van (amit máig nem tudunk a férjemmel, hogy mijaza bébicsirke? :? ), csak nekem nagyon megtetszett, ráadásul most még illik is rám. Aminek annyira örülünk, hogy majd kipukkadunk! :P
Hát, vannak nyűgjeim bőven, most éppen a dokival vagyok gondban. 7 éve élek Budapesten, és csak hozzá jártam magánrendelésre. Azt sem tudom, hova kellene mennem, ha valami baj lenne. :( A pozitív tesztek óta tegnap voltam nála először, de nem is tudom...nekem túlságosan lazának tűnik....vagy én vagyok túl görcsös? Nem tudom. :roll: Mert amúgy nagyon jó fej, de egy terhesség azért mégsem mittudomén, egy kenetlevétel...És nekem olyan távolinak tűnik a 21-e, amikor megyek UH-ra. Mert kézzel ugyan megvizsgált, de pl. úgy érezheti, hogy jó helyen van-e a picur beágyazódva, és esetleg nem méhen kívül van? Én ettől nagyon félek, és szerettem volna e téren mielőbb megnyugodni, de úgy látszik, most várhatok... :cry:
bébic

Jó, ez mondjuk az én hibám is, lehettem volna kicsit határozottabb, netalántán erőszakosabb. Csak én tökre nem szeretem az ilyet, mert végül is ő az orvos...hiába, nyuszi vagyok - bébicsirke-lábakkal. :D
bébic

Bábic!
Minden magándokinak ha szüleszt is, kell hogy legyen kórházi háttere. Ezért egyértelmű, hogy ha nála maradsz, ahhoz a kórházhoz tartozol, ahol ő dolgozik. (Még ha kizárólag magánpraxisa van is kell legyen szerződése kórházzal)
Ha most vagy 5+0, akkor 21-én 6+4 leszel, ami pont ideális, mert már nagy valószínűséggel látható lesz a szívhang.
DE! Ha félelmeid vannak, akkor én javaslom, hogy kukkantass be másutt. (Egy jó minőségű géppel vizsgáló 4D-s UH általában 6000.- -ből megúszható)
Azt kell eldöntened, hogy az aggodalmad mennyire nyomaszt, vagy ki tudod-e várni a 21-ét.
Meg szabad kérdezni a dokid nevét?

Kép
zölddisznó

á=é

Kép
zölddisznó

Sziasztok!!!
Mindenkit üdvözlök ezen a szép napsütötte tavaszon,reméljük nem sokára bikinis korszak jön :D :D :D :D
és sütetthetjük a pocijainkat :D :D :D :D :D :D :D
Nekem is 21 én kell vissza menjek a dokihoz,és már türelmetlen vagyok,de bízom benne hogy minden oké.
Tegnap elött kellett volna megjönnie ,de már nem fog :lol: :lol: :lol: :D :D
És két pozi teszt után ,remljük nem is fog. :D :D :D :D

veletek mizujs????Csucsuval mi a helyzet????????
nagyon sajnálom ami vele történt :(
billbocika

Csucsuról tegnap este ezt írta egy lány egy másik topicban, idemásolom:

"csucsu nemrég írt nekem,hogy ma délelőtt megműtöték és már jobban van de még kicsit kába.de puszil mindenkit!"

még nem tudja mikor engedik haza.

Nálam ma reggel bejelentkezett piri. :( :( (még nagyon lájtos a dolog, de be fog indulni szerintem.) úgyhogy elköszönök tőletek. majd reméljük a januári, februári pocakosokhoz csatlakozhatom majd. :wink: :D

Mindenkinek minden jót és problémamentes pocakosságot. :D

Kép

Kép
syrynx

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?