Betsy!
irigykedsz?!
Nem szabad irigykedni, ilyen szép gyerekekből nem elég a kettő.
Akár már rá is startolhatsz a kislányra. Legalább nem lesz nagy korkülönbség közöttük.
Ja! Most jut eszembe, hogy császárod volt. Egyébként ilyen esetben mennyivel másabb a dolog? Én még nem érdeklődtem utána, ugyanis eddig engem ez nem érintett. Most pedig ugyan császárom volt, de valószínű, hogy már nem lesz több babám. Egyszer emlékszem, hogy azt írtad, hogy lehet, hogy neked is lesz még. Ahogy elnézem a fiacskáidat, a kislánykád egy tündérke lenne.
Encike!
A következő ciklus is eljön hamar. Szerintem nagyon gyorsan telik az idő. Nem tudom ti hogyan érzékelitek.
Timi!
Ma már be is kaptad az utolsó clostit? Hát tényleg gyorsan telik az idő. Sajnálom anyósodat, biztosan nem lehet könnyű neki. Legyél hozzá türelmes. Azért ne haragudj rá, mert téged hív ha baj van. Lehet, hogy rád jobban számíthat mint a kisfiára. Erre pedig büszke lehetsz.
Kriszti!
De jó, hogy lesz keresztelőtök! Nekünk sajna nincsenek megkeresztelve a gyerekek, mert a helyi pap nem keresztelte meg az elsőt, mivel nem házasodtunk templomban.
Mondtuk neki, hogy akkor egyszer adjon minket össze. Erre ő: dehát nem is konfirmáltunk le.
Azt mondta, hogy járjunk hittanra, és néhány istentiszteletre menjünk el, aztán lekonfirmálhatunk. Na erre azt mondta a férjem, hogy ő nem bohóckodik felnőtt fejjel.
Úgyhogy így maradtak pogányok a gyerekek. Viszont amikor a kislányt vártam, akkor sokat imátkoztam én is és a férjem is, és megígértük, hogyha kislány lesz, akkor az összes gyereket megkereszteltetjük. Úgyhogy valahol szerzünk egy normális papot, aki örül neki, hogy 4 kis báránykával több lesz neki, és tartunk egy óriási keresztelőt.