Hát lányok, iszonyú szarrrr napom volt, de már lenyugodtam!
Reggel teszteltem és megint negatív lett, de még mindig nem jött meg. Barátnőm felbíztatott, hogy hívjam fel a kórházi dokim, és menjek el hozzá holnap. Meg is tettem, de a doki olyan bunkó volt a telefonban, hogy még!!
Kiosztott, hogy miért az utolsó pillanatban jut eszembe, meg menjek, de lehet, hogy nem kerülök sorra, meg ilyenek...
Mondtam neki, hogy már volt egy méhen kívülim, és most nem jött meg, de fájdogál a hasam, és izgulok, na erre mondta, hogy akkor nyolcra menjek vérvételre, aztán meglátjuk. Úgy felhúzott, hogy leléptem a munkahelyemről, még odaértem az sztk-s rendelésre, ahol azt mondta a doki, hogy van egy megvastagodott nyálkahártyám, úgyhogy valszeg pár napon belül meg fog jönni, vagy pedig egy nagyon korai terhesség, ami a negatív tesztek miatt nem valószínű, de nem lehet azt sem kizárni egyértelműen. Úgyhogy megnyugodtam, és már nem érdekel mi lesz, fő, hogy nincs baj. Ja!! Azt elfelejtettem írni, hogy a fájdogálások miatt aggódtam, meg mert kihánytam az ebédet. Utána felhúzott a doki a telefonban, úgyhogy kész idegbeteg voltam