Új privát üzeneted érkezett!

Viki- Töltött sonkatekercs krumplipürével -milyen sonkával szoktad csinálni? Azt hiszem ezt ki kell próbálnom nagyon megkivántam! :wink:
bencuri

Viki!
Azt Timi csinálta ;)
20150601134430

Bocsi! 8)
bencuri

Jó reggelt!

Zsuzskának BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!

Véda! Pihenj és gyere a jó hírekkel!

Roli a hangyás eset óta rendes ágyban alszik! Hurrá! Már épp azon kezdtem agyalni, hogy el kéne kezdeni átszokatni! A hangyák megoldották.

Itt megint ramaty idő van. Utálom!!! Két hete napot sem lehetett látni, kivéve tegnap este 6-tól.

Annyit írtatok, mindent elfelejtettem amit írni akartam.

Ja, cukor: nálunk a betöltött 24. hét után van. Azért ki lehet bírni. De elég is volt belőle!

Marcsi! Annyira telik az idő! Olyan jó! Nemsoká 3-assal kezdődik a heteink száma. Az már egészen jó! Mióta Bárány ismét 3000-s, a méhszáj topic kicsit alszik!

Ma el kell intéznem a biztosítót, mert apa kocsijára kétszer akarják velünk kifizettetni az első negyedévet. Annyira utálom, mióta váltottunk, állandóan bénáznak!
Leolvasták a gázórát is. Szerencsére jók vagyunk. Nem kell sokat fizetni! Viszont a villanyt nem jöttek leolvasni, csak megírták, hogy leolvasás ideje: 2008. nov. 10. De 2007-ben meg nem is olvasták le. Majd novemberben meg fizethetjük a két év különbözetét. A mostani átlagban még a számítógép nincs benne, úgyhogy tuti többet kéne fizetni, mert szinte egész nap megy.

Kép
szly27

jó a memóriám, pedig most olvastam a másikba :oops:
bencuri

Szly- szerencsés vagy, nagyon ügyes Roli, hogy igy alszik a nagyágyba! És le se pottyan!
bencuri

Sziasztok!

A szívem talán jobb,de azért néha érzem,hogy ki akar ugrani,k.r.a szar!!!
Remélem holnapra tényleg tudnak szerezni időpontott!
Viszont iszonyat jó éjszakám volt!
23:00-kor elaludtam és reggelig fel sem ébredtem míg Apa nem kelt,aztán visszaaludtam és most sikerült felkellnem!
Apa reggel rámnyitotta az ablakot is úgyhogy szuper volt!
Áron baba is nagyon jól viselkedett az éjszaka,sőt még most is nagyon nyugi van,remélem minden rendben vele is!

Hálóing: én is kínaiban vettem+Anyuéból ami jó rám+nővéremtől is maradt amiben szülni ment!
Az egyik kicsit nyúlottabb,de szerintem oda tökéletes lesz!
Tegnap Apa elkezdte előkészíteni a terepet a gázszerelőnek meg a festéshez ,annyi helyem maradt,hogy éppen ideférk a géphez! :lol:
Nagyon vidám,de legalább nincs mit takarítani!

Képzeljétek Apa tegnap azt mondta,hogy milyen jó lesz ha már itt fog feküdni közöttünk és a tesó meg már a pocakban! :shock: :shock: :shock:
Mondtam,hogy egyenlőre ezt szeretném túlélni és hogy minden rendben legyen!
Egyre nehezebb a helyzet!

Kép

Kép
ibm

Megjöttem és mindjárt rakom a képeket is!

Wera! Nagyon szupik a képek! :D

Zsuzskának Nagyon Boldog Születésnapot! :D

Véda! Pihenj sokat és várjuk délután a fejleményeket!

Desviki! Mégis lesz fejem a képen! :wink:

Cukor terhelés Nálunk is a 24-25. héten volt!

Mindjárt jönnek a képek! Nem ér röhögni! :wink:
Vendég

Wera! Nagyon jók a fotók!

Véda! Pihi ezerrel és várjuk az infókat!
Vigyázz magatokra!

Kép

Kép
ibm

Azért körbe van rakva párnákkal, meg a kiságy szivacsát is letettem a földre, ha netántán leesne. Viszont az elalvás ugyanolyan mint a kiságyban. LEteszem, otthagyom és elalszik. Szerencsére!!

Kép
szly27

Szly!
Roli nagyon ügyi! ;)
20150601134430

A szexi hálóinges fotó fejjel!
Kép
A bárányok amik rajta vannak közelebbről!
Kép
Ezt pedig a kolléganőimtől kaptam ajándékba!
Kép
Vendég

Viki! Én sem hittem volna, azért is nem próbáltuk eddig. Szerencsére az alvással nálunk baj sosem volt. Na majd a kistesó! Lehet bepótolja azt is amit Roli kihagyott! Legalábbis pocakban sokkal aktívabb.

Kép
szly27

Babuli! :D Csini vagy! Édik a barikák!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Babuli! Jó a hálóing! Nekem is van ilyen, csak van egy kis ujja. Én az ujjatlant nem nagyon szeretem. Kiadja a vastag karomat.

A kórházi csomagban is lesz egy babanapló. Legalábbis Rolival volt. A tartalma egész jó. Kéthavonta kell a babáról képeket rakni, meg írni. Meg vannak benne a szokásos infók a kicsiről.
Én Rolival végig vezettem, a témának megfelelően fényképeztem .

Kép
szly27

Babu!
Csini vagy! Tök jó hálóka! A barik haláliak! ;)
20150601134430

Szly! Roli ügyes nagyfiú már! A hangyáknak is gratula!
Vendég

Örülök, hogy elnyerte a tetszéseteket! :D
Vendég

Ibm! Hogy vagytok?

Wera! Tetszik a hálóingem? Igaz szexi?
Vendég

szia Szly!
milyen jó, hogy írtad a gázóraállást...
mindíg elfelejtem bejelenteni, hogy mennyit használtunk.
Most eszembe juttattad!

Hát, igen, a méhszáj topic punnyad...
szerencsére Bari jól van, így nem kell annyira önteni belé a lelket!
Már alig várom, hogy az én vonalzóm is 3-assal kezdődjön, neked viszont már csak hármat kell aludni addíg! :lol:
Nekem sajnos csak vánszorog az idő...
Itt viszont meleg van, tegnap 20 fok volt.., ragyog a nap, és ettől jobb a kedvem!
Valahogy úgy érzem, egyre közelebb a nyár. :roll:
Örülök neki, hogy Rolival az átszoktatás viszonylag simán mennt!
hála a hangyáknak... :wink:
Igaz ezek szerint, hogy minden rosszban van valami jó! [/u]
Vendég

Babuli!
Csini vagy!
Szép nagy a pocakod!

Az ujjatlan hálóingekkel ugyanaz a bajom, mint Szly-nak...
Sajna én oda szedem fel az első kilókat, amit követni szokott sajna a többi... :cry:

Ugyanilyen babanaplót kaptam a lányaimtól én is szülinapomra, csak rózsaszínűt!
Nekem nagyon tetszik!
Vendég

T.maria! Azért vettem ujjatlant mert júniusban nagyon melegem lesz! Amúgy semmilyen hálóinget nem szeretek de most muszáj!

Én is nagyon örültem a babanaplónak! :D
Vendég

Kezdem azt hinni, hogy rossz helyen lakom! Mindenki azt írja, (mindig), hogy menjünk sétálni, meg milyen jó idő van, süt a nap! Nálunk az elmúlt két hétben összesen jó ha 5 órát sütött a nap. Most is vizes a járda, innen meg sem tudom állapítani, hogy esik vagy nem. Sötét van, be van borulva.

Igen. Szerencsére Bari jól van! Meg persze mis is, így nincs miért sírni.

Ma zöldborsófőzeléket főzök sült virslivel. Nem tudom apának hogy fog tetszeni, nem nagyon bírja a főzelékeket! De én most úgy megkívántam, meg gyorsan is megvan, ami nem hátrány.

Marcsi! TE is elkezded már a 27. hetet.

Mennem kell, mert Roli szólt, hogy bekakált. Utána útra kelünk, még jó hogy van autó, így nem ázunk nagyon el!

Kép
szly27

Csak bekoszonok, uh utan jelentkezem! BAr ma mi is szulinapozunk! Ismet venultem:), de en ezt sosem erzem, igy nincs nagy gond!

Mindenkinek szep napot addig is, mig nem jarok ere!
Vendég

Aki szülinapozott, írja már meg légyszi, külön, mert nem tudom követni a tábla miatt. Mondjuk írjátok kékkel, hogy változott az életkorotok! Köszi!

Nem csak a babáinknak telik az idő! A mienket is módosítani kell! :lol:

Kép
szly27

Anyjuk, Neked is Nagyon Boldog születésnapot Kívánok!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Szly!
Sajnálom, hogy nálatok gatya idő van!
Vendég

Anyjuk! Boldog szülinapot!!! :D

Szly - Roli nagyon ügyes kiskrapek! Tökjó hogy szó nélkül átszokott a heverőre!! :D

Babuli - zsírkirály a hálóinged! Szerintem kórházba pont megfelel! És hívott már a Vouge? :D :wink:
Egyébként én is voltam Skálában vmelyik nap, de nem találtam jót. Egy volt amit esetleg megvettem volna, de abból nem volt csak bazinagy méret. Én pedig szülés után olyan karcsú leszek mint a nádszál! :lol: :lol: :lol:
Vendég

szly: 27 lettem
Vendég

Küldök nektek meleget! :lol: :lol: :lol: 8)
(ezt most csináltam, egy szál pólóban...)

Kép
Vendég

SAnalom a rossz idoben levoket. Itt annyira gyonyoruen sut a nap!
Tegnap is mar csak kardigant vettem fel, jo lenne vegre nem kene kabat, mert mindben ugy erzemmagam, mint aki 2 szammal kisebb ruhaba van tuszkolva.
HAloinget en kapok unokatesom felesegetol, aminek orulok, mert igy az lesz, mait ad, ha meg nekem kene valasztani egyiket sem akarnam, mert nagyon nem tetszenek, ami meg tetszik olyan osszeg, hogy nem lenne szivem megvenni.
Vendég

Jó neked Wera!

Én amikor a lányok születtek, azt hittem, milyen vékony vagyok, mert láttam a lábam....
aztán jött a keserű valóság....

És most 4 kg-ot híztam egy hónap alatt! :twisted:
összesen 7-nél járok!
Vendég

Itt is gyönyörű idő van, megyünk is a játszóra!
:D
bencuri

Wera! Még nem hívtak! :D

Anyjuk! SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK NEKED!
Vendég

te jo eg mekkora kutya.
az ido itt is hasonlo, csak a kert hianyzik, de nagyon
Vendég

Boldog szülinapot Anyjuk!!
bencuri

Anyjuk!

Nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánok! :lol:
Vendég

maria: szerintem a 7kg tok korrekt.
legalabbis nekem ezt mondjak:)
Vendég

koszonom mindenkinek a jokivansagot
Vendég

mar csak felig vagyok am:)
csak eszembe jutott ma meg nem ettem
en nem tudom mi van, de ezen a heten nem vagyok altalaban ehes...
Vendég

Anyjuk!
Isten éltessen!

Marcsi!

a 7 kg teljesen korrekt!

Fúúúúúúúúú, az egyik kedves kolléganőm gondoskodott, hogy helyreálljon ma a vérnyomásom. :evil: :evil: :evil:
20150601134430

Viki! Mit csinált az a drága? :evil:
Vendég

Jó reggelt!

Most épp dolgozom, de még nincs munka, úgyhogy van egy kis időm.
Nna, kellett leírnom, rögtön megjött a korrektúráznivaló... :roll: azért előtte gyorsan:

Anyjuk, boldog szülinapot!

Patr, Isten éltesse Zsuzskát!

Vera, szépek vagytok, jól sikerültek a képek!

Babuli, jópofa a hálóing :)

Én annyira utálom a hálóinget, hogy csak az első két nap volt rajtam, aztán pólóban-nadrágban voltam. Igaz, az öltözés macerás volt egy hasi sebbel, de utáltam, hogy a fenekem szabad levegőn van... és szopis hálóingjeim és pólóim sem voltak, sőt, a szopis melltartót sem úgy használtam, ahogy kellett. A tej mindig becsorgott a cicihajlatba, és eláztatta az ott lévő ruhákat, úgyhogy nekem a póló- és cicitartó-felhúzós módszer jött be etetéskor.

Szly, Roli ügyes, és ti is az átszoktatásával!

Oti egyedül nem akar elaludni, de nem is bánjuk, szívesen odafekszünk mellé.

Viki, köszi a jókívánságokat, Apa már egész jól van, bár állítólag a negyedik nap a legrosszabb. Az ma van... Már tud rendes kaját enni, igaz, hangyaharapásokkal, és tegnap együtt sétáltunk el Otiért az óvodába. De azért mindig számolja az órákat, mikor veheti be a következő fájdalomcsillapítót...

Nálunk ma sajtos tészta lesz, alig várom!

Cukorterhelés: a dokim azt mondta először, hogy 24. hét, aztán amikor a 24. héten lerongyoltam hozzá, azt mondta, hogy 24-28. között valamikor. Úgyhogy egyelőre barátkozom a gondolattal.

Ja, ha jól számolom, ma vagyok 100-as :) mindjárt kiderül a vonalzón.

MOst már muszáj dolgoznom. Szép napot nektek!

Kép
Kép
bondi

Köszönöm a bíztatást a kilókkal kapcsolatban!

Viki!
mit tett?

Anyjuk!
Az jó neked, ha nem vagy éhes. Én mindíg az vagyok... :roll:

A kutyu tényleg nagy... De ez a kisebbik gond...
Már két éves lesz, de olyan mint egy melák kisgyerek... :roll:
Vendég

T.maria! Nálunk is ilyen szép idő van és a kutyi is cuki! Én is rakok képet a miénkről! :D
Vendég

jó reggelt :D
látom már megy a nyizsi :)
nálunk is a betöltött 24. héten volt a cukor terhelés, és nálunk behívják előre a kismamákat, hamar végeztem
kardiológiára engem is elküldtek, múlthéten voltam kedden, azt azért megjegyzem hogy január 27.-én kértük az időpontot és kaptam április 1-re :D
a torta valami istenien néz ki, még jó hogy nincs itt, úgyse ehetnék :)
boldog szülinapot!!! a szülinaposoknak

Kép
Kép
h. szilvi

Ő a mi csepp házörzőnk! :D
Kép
Vendég

még 101...

Kép
Kép
bondi

Fájó szívvel itthagylak benneteket, mert így kutyafüle sem lesz azokból a dolgokból, amit mára terveztem...

(Azért majd visszakukkantok néha... :wink: )

Babu!
Várom a kutyuképet! :lol:
Vendég

Babuli!

Gyönyörű kutyusotok van!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?