Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti!
Vigyál magaddal vkit vv-re!!!

Babu!

Te leszel a fejnélküli lovag :D
20150601134430

ti hol vesztek kismamis hálórucit? Én a brendonon kívűl sehol nem láttam. Viszont ott 9.900ft-ba kerül :shock: ,annyit azért nem szeretnék kiadni érte.
Én a cukros lötyit citrommal 1 húzásra megittam, mert olyan szomjas és éhes voltam. Utána Liza majdnem kiugrott, kicsit túlpörgött tőle.

Jaj ma reggel olyan édes volt, keltett. Bár én szívesebben aludtam volna. Viszont tegnap este, apának akart tetszelegni! Ide oda cikázott, kinyomta valami testrészét. Apának nagyon tetszett. Direkt produkálta magát :D
magdolnam

Magdi!
Most néztem a gombás receptedet a másik fórumon! hétvégén megcsinálom!!!!
20150601134430

Magdolnam! Néztem a receptet és biztos nagyon fini!

Kriszti! Ha Anyukád megy Veled akkor biztosan nem lesz gond!

T.Maria! A képek majd egy kicsit később jönnek mert Apa még dolgozik! Lángos nyami!!! Zsófi biztosan azért feszített be mert kevés helye volt!

Most egy kicsit eltünök megyek a postára és a boltba!

Később jövök a képekkel! :D
Vendég

Magdi!
Próbáld meg a kínai áruházakat ;)
20150601134430

Marcsi!
Én ülve vasalok, kifejlesztettem ezt a technikát.
20150601134430

hm, lehet ma elmegyek kínaiba.
Marcsi a cukor terhelést a 26-27.héten szokták csinálni. nekem azért csinálták előbb, mert a családomban van cukros, sajnos.
Én ma csinálok megint ilyet, mert apa nagyon rágja érte a fülem, ő is nagyon imádja
magdolnam

Képet tegyél fel!

Timi tegnapi sütije után nagyon vizuális lettem!!!!
20150601134430

A kínai szerintem is jó ötlet...
Én is ott vettem...
Vendég

Viki, ezt kinek írtad? :oops:
magdolnam

Azokért a süti képekért meg sem dorgáltam Timit!
Azt hittem, menten elszaladok hozzájuk!!!!!
Kínzás volt ilyet idetenni... :roll:
Vendég

Magdi!
A képet neked!!!!! ;)
20150601134430

Akkor a képek újra, most már retusált változatban :) :
Kép

Kép

Kép
Vendég

Viki!

Lehet, hogy megpróbálom, de anno nem jött be az ülve vasalás... :roll:
(A kicsivel sem tudtam egyhelyben állni..)
Vendég

Wera!
Nagyon szépségesek voltatok / vagytok!!!
20150601134430

Wera!

Nagyon szépek a képek!!!
Milyen pici volt még a pocakod! :shock:
Vendég

Marcsi!
Próválj meg kicsit magasabbra ülni.

Én az ülőgarnitúra szélére telepedek rá, amgam elé húzom a deszkát és hajrá.
20150601134430

Megyek, benyomok valami kaját, mert Zsófi rendesen randalírozik odabenn... :lol:
És ég a gyomrom!!!!!! :twisted:
Vendég

de jó kéépek! :wink: a keret nagyon feldobja szerintem.
Képet majd teszek fel :)
magdolnam

Tényleg a 26-27.héten csinálják? Én, mikor először mentem a védőnőhöz, rögtön az orrom elé dugott egy papírt, hogy melyik héten milyen vérvétel, miből áll stb. és azon 24 hét van, meg a dokim is azt mondta, hogy jövő hét keddre már eredménnyel menjek hozzá.
Úgy látszik ez is városfüggő! :roll:
De mostmár nem is akarom eltolni, mert két hete ezzel edzem az agyam. :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

És amúgy meg jó reggelt! :D

Ma megint baromságokat álmodtam. Megszületett a gyerekem, fiú. Valamiért szegény agyam nem tud átállni a gondolatra: LÁNYOM LESZ!!!! :lol: :lol: És ölben vittem valahová, majd egyszer rájöttem, hogy nincs eléggé felöltöztetve, és biztos nagyon fázik. Elég szar érzés volt, nagyon bántott a dolog...
Jah, és leglább 20x ébredtem fel az éjjel... egyre rosszabb :cry:

AMI - hogy vagy??????
Vendég

Wera! Nagyon jók lettek a képek! :D Személyem szerint a 3. tetszik a legjobban.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

na rendet dobtam, elszaladtam a boltba és aztán jó friss kenyérből csináltam magamnak egy szalámis szendvicset... Nyami. :) Nagyon jól esett. De most húzok, mert elvileg nyolcra itt van a tanítványom, csak még nem ért ide... (A tegnapi kissrác anyja :)

KépKép
muffin

Kriszti!
Nálunk is a 24-26 hét körül csinálják a terheléses cukit.

Nekem is azért kellett menni hamarabb, mert cukor volt a vizeletemben. Nálunk a kismamikat hívják be először.

Wera!
Tényleg hülyeségeket álmodsz.;) Próbálj meg levendula illóolajat csepegtetni este a hálószobátokba, mert az nyugtató hatású.
20150601134430

[quote]M írta:ilyen pici volt még a pocakod!

Marcsi - azért nem annyira :lol: Inkább jó volt a ruha... meg a beállítás... :twisted:
Kép
Vendég

Levendulát biztos szabad most? :shock:

Kriszti - nekem is az a kép a kedvencem! :wink: Ezt tettem az ajándékba kapott keretbe is :D
Jó étvágyat!

Nálunk nagyon sokat kellett várni a vérvételre. Megkérdeztem hogy nem vennének-e előre minket (2-en voltunk kismamák) a 80 :!: -ból és azt mondták NEM!!!! Rohadt állatok!!! :evil:
Vendég

Nálunk sem veszik előre a kismamákat, mert sorszámos rendszer van. De volt egy, akit protekcióval előbb behívtak. És őt még csak le sem cseszték, pedig éppen egy görögdinnye méretű almát majszolt. :evil: Akkor én is, én is! :twisted:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Wera!

A terhesség alatt

A terhesség alatt legbiztonságosabban az édeskés illatú olajok alkalmazhatók. Az első időszakban, mikor a várandós nő érzékeny a szagokra, kellemes felüdülést nyújthat, ha valamilyen finom illatú olajat teszünk a párologtatóba, vagy aromaterápiás tusfürdővel, szappannal mosakszunk.

Vannak azonban bizonyos olajok, melyeket kerülni kell a terhesség alatt, mivel túl erősek, vagy vérzésmegindító hatásuk van. Ezek: ánizskapor, ánizsmag, árnika, bazsalikom, borókafenyő, borsmenta, ciprus, csombor, csombormenta, fahéj, izsóp, kakukkfű, kámfor, majoránna, mirha, borsfű, rozmaring, szegfűszeg, szerecsendió, tárkony, zsálya. A terhesség első hónapjaiban kerülendő, később mértékkel használható olajok: zsálya, rózsa, jázmin, kamilla. Egyes vélemények szerint a terhesség első három hónapjában az émelygésre ajánlott olajokon kívül egyáltalán ne használjuk az aromaterápiát.

Hangulatjavítók:

Idegesség: kamilla (első három hónap után), narancsvirág, rózsa (negyedik hónap után), levendula

Hangulatváltozások: geránium, jázmin (negyedik hónap után):

Feszültség, stressz:
szantál, ilang-ilang

Idegrendszer frissítése: bergamot, citrom
20150601134430

Olyan jó olvasgatni Benneteket. Mire végére érek, már időm sem marad reagálni. De legalább veletek kapcsolatban képben vagyok.

Viszont nekem ma rossz reggelem volt. Barnázok :cry:
Nem túl sok jött, de nyilván valami nem OK. Tegnap irtó kimerítő napom volt szellemileg és fizikailag is, így most erre fogom. Du. rendel az orvosom, megyünk hozzá. Szerencsére görcs nincs, és Csabi mozog. Addig is vettem be Magne B6-ot, Rutascorbint, és most visszafekszem.

Véda
Vendég

Véda!
Nagy buksisimi neked!!!! Pihenj sokat!
20150601134430

Elvittem Zsuzskát a suliba, mire visszajöttem, megint teleírtatok egy oldalt :)

Wera jók a képek!

Nálunk a vérvételen szintén kilométerres sor van, de ki van írva, hogy soronkívül fogadják a 20. hetüket betöltött kismamákat. Nem volt pofám előre menni, úgyhogy végigálltam, senki nem mondta, hogy menjek előre. De elég gyorsan megy a sor, öten vesznek egyszerre vért.

Panaszkodok én is egy kicsit! Úúúúgy fáj a fenekem (bocsánat, azt mégsem írthatom, hogy popsi, ekkora méreteknél ez már fenék :oops: ), azt mondta a védőnő, hogy normális, ahogy csúsznak szét a csontok, attól fáj, és nem lehet semmit csinálni. Pedig néha alig bírok felállni, meg leülni. A legrosszabb a kocsiból való ki és beszállás.

Viki, hogy tudsz ülve valsalni? :?

Kép
Kép
patr

Patr!
Nekem is fáj a farokcsontom! Alig bírok felállni sokszor itt a melóhelyen, eltart 1-2 percig.

Sajna ez csak rosszabb lesz.

Ülve amúgy villámgyorsan vasalok! Szokás kérdése.
20150601134430

Viki, nekem igazából nem a farokcsontom fáj, hanem konkrétan a fenékcsontom. A bal oldalon. És kisugárzik a lábamba. :?

Még meló előtt el kell szaladnom a szülinapos lányomnak tortáért!

Kép
Kép
patr

Patr!
Isten éltesse a Kis Lánykádat!
Kép
20150601134430

Viki - szuper! Köszi!!!! :D

Véda - pihenj!!! És drukk a dokihoz délután!!! Majd gyere és írj nekünk hogy mit mondott!!! És nincs meg telcsi számod, már majdnem mindenkiét megkaptam, hogy tudjunk érdeklődni egymásról, ha valami történik! Ha gondolod, küldd át priviben! :wink:
Vendég

Ó, tényleg! Zsuzsga ma 7 éves!!!! Boldog szülinapot Neki!!! Majd kérünk szülinapos fotókat!! :D Milyen tortája lesz?
Vendég

Wera!

Ez a kép nem semmi..... :shock:
Nekem ez tetszik a legjobban!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Húha, tényleg nagy a pocid!!!
Ugye nem bántottalak meg, hogy lekicsiztem a pocakodat?!

A csontjaim nekem is nagyon-nagyon fájnak...
Azt mondta a doki, Calcium lenne jó rá, de azt nekem nem mer adni, mert valamit mormogott méhszájösszehúzó hatásról... :roll:

viszont kaptam tőle vigantol olajat, azóta mióta eszem, kicsit jobb.. :roll:
Vendég

Jó reggelt!

Boldog szülinapot Zsuzskának!
:D

Lányok én olyan szarul aludtam, Bence is vagy 2órán keresztül fent volt. Mire végre elaludt, a babóka kezdett el pörögni ezerrel! :oops: Hát ma biztos alszok ebéd után én is 8)

Hálóing- kínai nagyon jó ötlet, én is ott vettem kettőt 3e-ért! és pamut :wink:
bencuri

Zsuzskának nagyon-nagyon boldog szülinapot!!!
Vendég

Marcsi az D-vitamin úgy?
bencuri

Véda! Remélem már vissza is bújtál az ágyikóba, és pihensz ezerrel! Most legálisan lazíthatunk, hiszen ott a pici baba a pociban! (tudom, ez többedik gyerkőc mellett nem mindig jön össze)
Én szégyentelenül lazsálok szinte egész nap, égis sokszor megijedek. Például este hapciztam egyet hanyatt fekve, erre úgy elkezdett szúrni a hasam két oldalt, de szerencsére hamar elmúlt. Na, akkor utánna pár rúgást kaptam a Picúrtól, hogy mi a fenét csinálok.. :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

aha..
Vendég

Véda- vigyázz magatokra! Drukolunk Nektek!++++++++++
bencuri

A babák is majd azt fogják szedni napi egy cseppet! :D Két hetes kortól ha jól emlészem?!
bencuri

Zsuzskának nagyon boldog születésnapot kívánok! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Marcsi - dehogy haragudtam meg! Direkt úgy csináltuk, hogy legyen pocimutogatós, meg pocinemlátszós is! :wink:
Vendég

Akkor jó!

A Vigantolt a babák is kapni fogják, úgy, ahogy írtátok.
most én is napi egy cseppet eszek.

Nekem nagy kihívás volt anno azt az egy cseppet a szájába juttatni...
Egészen egyszerűen belecseppentettem. :oops:

Véda!
Pihenj sokat!
Este doki után pedig írd meg, mit mondott!
Vendég

Jó reggelt!

Wera: nagyon szépek a fotók és persze rajta Ti is!

Véda: drukkolok, hogy ne legyen gond! Addig pihi!

Úgy emlékszem valakinek a kisfiát Zsoltnak fogják hívni (nem volt erőm megkeresni az utolsó táblit bocsi!) De neki előre is nagyon boldog névnapot!
Vendég

Zsuzskának meg nagyon boldog szülinapot!

A farokcsontom nekem is sokszor fáj, hosszabb ülés után szinte nem tudok felállni! :D
Vendég

Marcsi: neked gratula a 26. héthez (ez is egy mérföldkő)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?