Új privát üzeneted érkezett!

Igen, én voltammmmmmmmmmmmm :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Éééééééééééééééééééés laptetűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

zsuzska a viccek nagyon jók!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

CSUCSU???????
Vendég

Pendi:Köszike :wink: Az érdem a barátoké, akik küldik őket :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na sziasztok megjöttem csak olvastam a balhé tárgyát de elég bonyolult .
Pendi nincs szó lombikrol remélem magátol is sikerül mert szeretném neked is van péd minden hónapba ba nekem ez most nincs és gyógyszerel próbáljuk helyre állitani
Zsuzsa hiányoztak a viccek meg te is
Nóri Csucsunak dolga van este lesz szerintem nagyon szeretem őt és innen is üdvözlöm puszi neki
ÉS persze mindenkit imádok Kép

Kép
bévi

Évi: Az érzés kölcsönös :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

És persze mindenki mást is imádok én is..... olyan jó itt lenni :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na sziasztok csajok nem akartam Csucsuról irni mert reggel beszéltem vele és ugy gondoltam ha este jönn majd ő elmondja de sajnos nem fog jönni most beszéltem vele reggel vérzet és várta a párját hogy elmenjenek a kórházba most irt hogy az intenziven van mert méhenkivüli terhesége van de puszil mindenkit azt üzente sajnálom nagyon és szoritsunk neki csajok hogy ne legyen semmi baja ha tudok róla valamit megirom azonnal azt mondta ir ha vége a mütétnek SZERETÜNK CSUCSU ÉS VIGYÁZZ MAGADRA :(

Kép
bévi

Drága Csucsu! Nagyon sajnálom! Nagyon szorítok Neked , minden rendben lesz veled meglátod, jó kezekben vagy!!!Millió gyógypuszi!!!!
Vendég

Bévi
Értem. Akkor szorítok, hogy minden simán menjen!
Vendég

NAGYON SAJNÁLOM ÉN IS CSUCSUT MERT NAGYON JÓ EMBER DE HA TUDOK VALAMIT MEGIROM NEKTEK ÉS PERSZE AZ ÜDVÖZLETEKET IS MEGIROM NEKI SZORITUNK NEKI NAGYON ÉS NEM LESZ BAJ

Kép
bévi

Csucsu: Kitartást és mihamarabbi gyógyulást neked :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Csucsu4
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Nagyon sajnálom! Lélekben veled vagyunk!
Vendég

Én teljesen elképedtem a hir hallatán csajok itt tart a mai orvos tudomány nem rég volt Csucsu dokinál és azt mondta neki nincs baba nem terhes és nem veszi észre hogy gond van hanem napoknak kell eltelnie ahoz hogy valami történjen az emberrel és az orvosok rájöjenek dolgokra utálom az orvosokat mert nem érdeklik a betegek őket csak kisérleteznek rajtunk :evil:

Kép
bévi

Bocsi, a 4-es véletlenül került oda
Vendég

Csucsu:sajnálom és nagyon vigyázz magadra!!!
:cry: :cry: :cry:
Vendég

Nekem most mennem kell de majd még jövök és ha tudok valamit akkor megirom nektek sajnálom ezt a csajt nagyon

Kép
bévi

Évi: Neked meg köszi a híreket.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nagyon szivesen mert minnél többen drukolunk neki annál jobb lesz meglátjátok és már csak jó hireket akarok irni nektek Csucsuról puszi mindenkinek

Kép
bévi

Puszi Évi :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Neked is Zsuzsa!

Kép
bévi

Most megint befordultam annyira sajnálom Csucsut már kibődtem magam de most már megyek mert csak igy rosszabb majd jövök puszi neketek

Kép
bévi

Évi: Én is nagyon sajnálom Csucsut..... de gyorsan rendbe jön majd, meglátod :wink:
Neked meg fel a fejjel :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

sziasztok lányok.felétek is beborult az ég???
itt délelőtt meg még délután is gyönyörűen sütött a nap de most... :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Itt még sütöget a napocska a felhők mögül :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

jó nektek zsuzsi itt már borulgat rendesen befele :? szerintem este lehet esni is fog.de szombaton remélem napos idő lesz mert már nagyon kéne füvet nyírnom!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bocsanat,hogy irok de Csucsu-t nem tom szo nelkul hagyni :roll: Jaj Csucsu es meg tegnap iwiw-en is poenkodtunk a baban :cry: Nagyon sajnalom de annyira :cry:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridg: Privit megkaptad???

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Csucsu drága lélekben Veled vagyunk! Nagyon vigyázz magadra! ez borzasztó...múltkor Gabinak most Csucsunak van méhen kívüli terhessége. Borzasztó! :cry:

Nóri,
én Lenin papát is passzolnám... :twisted: ha lehetne választani Terézanyával lennék szülinapos! :D

Csajok, eddig még nem kezdtem el pakolászni...irtó gáááz! Férjecske elment haverjaival 1-2 ??? sört legurítani, úgyh. elfoglaltam a netet! :lol:
De most eltűnök 1-2 órára, mert rendbe teszem a karmaimat, arcpakolást dobok a fejemre és kitépkedem a szemöldökömet. :D :D Imádom az ilyet, de ezéréve nem tudtam CSAK magammal foglalkozni. De nem panaszkodom, biztos ismerős nektek is a szitu... :wink:
Vendég

Nita: Én is nagyon remélem..... órára kell mennem a várba :roll: :roll: És haza is kell jönnöm onnan :roll: :roll: :roll: Esőben nem nagyon lesz kedvem hozzá.... már elmenni sem :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Arikon: NE is mondd :roll: Egy hétvége miatt tiszta puccba vágni magunkat, hogy szépek és kívánatosak legyünk..... bezzeg a pasik meg nagy ívben le....... :evil: Ha nem érdezel rá, hogy milyen szép lettél, hát észre sem veszik :evil: :evil: :evil: :evil:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska,
:lol: látom nagyon beletrafáltam! Amúgy emlékszem amikor még otthon laktam, és nem vezettem háztartást, és nem nem neveltem Férjet (aki saját elmondása szerint is egy NAGY gyerek :D ), addig az volt a legnagyobb problémám, h. "vajon ez a körömlakk, menni fog a ruhámhoz" :lol: :lol: Most meg...örülök, ha 1 héten 1* foglalkozhatom magammal, mert amire a muna-takarítás-főzés-mosás-vasalás-"nevelés" :D végére érek már abszolút semmi kedvem magammal pepecselni. :oops: :? De tényleg nem panaszkodás, hisz itt mindannyian egy cipőben járunk, pláne akinek már lurkója is van...ááááááá! :x No, de most hétvégén csak áztatni fogom magam, és véééégreee nem kell mosogatni vacsi után! :lol:
Vendég

most beszéltem telón csucsuval.jaj istenem,mért történik ilyen vele????????? :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Arikon: Na igen..... most úgy belegondoltam, hogy most is alig van időm magamra (pedig több kellene, mert gyógyszertől úgy nézek ki, mintha serdülnék :evil: :evil: :evil: ). Én is mire befejezek mindent, kezdhetem előlről. Plusz mellette suli is :roll: Mi lesz, ha lesz gyerek is :?: :?: :?: Tiszta romhalmaz leszek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na csajok vissza jöttem oda tetem a kaját mert nem lesz vacsi Arikon nekem könnyü a helyzetem mert nekem a barátnőm kozmetikus ugy hogy nekem könnyü de persze együtt érzek veletek.
Majd még benézek puszi

Kép
bévi

Évi: Mi lesz a fincsi kajcsi?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Csucsu, szorítok neked, mielőbbi teljes felépülést kívánok, mind testben, mind lélekben!

Arikon, Zsuzsa, és aki még aggódik! Gyerek mellett is remekül fog menni meglátjátok. És visszatekintve látjátok majd, hogy teljesítőképességeteknek most "csak" 40-60%-át aknázzátok ki. Lesznek időszakok (napok, hetek,..), amikor nem értitek majd, hogy hogy élitek túl és nagyon hálásak lesztek egy nyugodt pisilésért, de ettől eltekintve nem vészes. :wink: :wink: :wink:

Arikon, jó ázgolódást!

Kép Kép Kép
datolya

Arikon: Jó ázást nektek :lol: :lol: :lol: :lol:

Záróóóóóóóóóóóra nálunk :lol: :lol: :lol: :lol: MEnek haza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzsa májpörkölt lesz meg tészta remélem otthonról is leszel

Kép
bévi

hol vagytok csajok mindenki eltünt?

Kép
bévi

Sziasztok!

Látom, zajlik az élet.

Csucsu! Kitartás Drága!!! Nagyon szorítok, hogy minden ok legyen!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

jóéjt lányok!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szisztok!

Hát itthonról is én vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Csucsu:
:cry: :cry: :cry: :cry: Borzasztóan sajnálom!!!! Lélekben én is veled vagyok,és szorítok, drukkolok, hogy minden rendben menjen!!!!!

A balhéhoz egyenlőre nem tudok hozzászólni, de majd visszaolvasok!

Nóri drága:
A táblázat kiegészítéseként küldöm neked: szülinap 1981.02.14. és clostit szedek.

Kép
anda81

Csucsu: nagyon sajnálom :( Nagyon vigyázz magadra, és mielőbbi jobbulást kívánok neked :cry:

Judit
Kép
sonny

Sziasztok!

Csucsu!
Én nem is tudom, h mit mondjak!!!!!!! Nagyon szorítok neked, h minden rendben legyen veled! Sok sok gyógypuszit küldök, ami remélem, h a lelkednek is jót tesz!

Balhéról én is lemaradtam.... de nem tudok visszaolvasni, mert hulla vagyok.

Ma voltam a pesti úti Lidl-ben dolgozni. Ultra gáz volt. Ez egy elég érdekes csapat. Vannak szimpi arcok, de a többség fura. :?
És most egy jó ideig ott leszek. De legalább a boltvezető jó fej és meg tudtam vele beszélni, h 8ra járjak. (persze, ebben Bálintnak sok szerepe van, mert ő ott tanult be ennél a csajnál és jóban vannak)

Tegnap pedig elindítottam egy hitelkérelmet a Suzuki Ignisre. 2003-as évjárat, ölég jónak néz ki. 250.e-t adnának Angiért, 250.e-t fizetek be, plusz 60e az átírásra és egyebekre.
4 évre venném fel a hitelt, és így 26.e a törlesztő (casco mentes)
Most várok és remélem, h hitelképesnek tartanak. HA nem, akkor valszeg kezes kell, de a tesóm megígérte, h elvállalja. :roll:
Ja és persze mindenhol Ignist látok. A legviccesebb, h Bálint is úgy döntött, h ilyen autóra cseréli le az ő "roncsát". Szóval, lehet, h 2 teljesen egyforma autónk lesz. :lol:

Puszkák nektek és jó éjt!
Kép

babszika

Babszi!
Drukkolok, hogy összejöjjön az új kicsi kocsi, és örülök, hogy sikerült megbeszélned a főnököddel a nyolc órás kezdést! :D

Kép
anda81

Sziasztok nem tudok még csucsunkról semmit de ha megtudok vaéamit akkor irok nektek hogy ti is megnyugodjatok igaz holnap zsufolt napom lesz de ha tudok valamit megpróbálom megirni nektek nagyon izgulok érte remélem rendben lesz vele minden holnap én is megyek dokihoz és remélem jót mond puszi és jó éjt mindenkinek

Kép
bévi

Neked is CSUCSU PUSZI

Kép
bévi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?