Új privát üzeneted érkezett!

Szisz!

Akkor "megnyugodtam" ;) KArcsika most hajlandó volt aludni fél órát, de szerintem ettől még nem lesz jobb passzban...

Nemsoká indulunk sétálni, hátha....

Valaki? :roll: :8

Kép
Kép
encu

Na, legalább az oldalt én kezdtem ;)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Nagyon szép idő van :D bár most eltűnt a nap :shock: :(

Nemrég jöttünk haza, akkorát csaviztunk, hogy csak na :D :D

Köszönjük szépen mindenkinek :wink: Tényleg olyan a Ricsi mint egy varázsló :lol: eddig fel sem tűnt :shock: :roll: :lol: Imádja azt a botot, mindenhova cipeljük magunkkal :D A házikó meg a lehető legjobb dolog amit eddig kapott. Egyetlen egy játékával sem játszik ennyit, képes akár egy órán keresztűl ki-be szaladgálni, ajtót nyitni-csukni, ki-be pakolgatja a dolgait a házból, de mindezt annyira elmélyülten csinálja :shock: :lol:

Mi nagyon jól aludtunk, legalábbis az elmúlt napokhoz képest :P

Még semmivel nem kenem a Ricsit a nap ellen, nekem még nem erős és a Ricsi sem égett még eddig meg. :roll: Bár mi a déli órákban egyáltalán nem járunk ki , csak délelőtt meg délután.

Na megyek teregetni és nézem a f1-et :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Jajj a lényeg lemaradt :oops:

TEsóka, boldog hófordulót Karcsikának! :wink:
Érdekesek a vonalzók :lol: a lényeg hogy a nagy napon jól működnek :wink: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Mi is nagyot sétáltunk, aztán Nikiék is csatlakoztak :)
KArcsika olyan hangosan tud már ordítani, hogy ihaj!!! Csak lesek ;)
MEg elkezdett nyávogó babahangokat kiadni...most ezzel szórakoztat...

Tesóka, kicsit elbambultam, bocsi :lol:
Merre jártatok? :roll: :)

Köszönjük a köszöntést!

Ki merre van?

Csilla! Mi a helyzet veletek?

Kép
Kép
encu

Szisz-Boldog hó fordulót Marcikának!!!!! :wink:

KépKépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Timci
Köszönjük :)

Móni
Tényleg nagyon szupi az a házikó! Tündéri Ricsi a képeken!
Hogy tetszett a Forma 1?

Képzeljétek, mostanában Apája azt mondja, hogy Marci Raikönnenre hasonlít :shock:

Nya, mi megint kétszer keltünk :?

Be van dagadva Marci fogínye. Ráadásul tegnap többször is volt olyan, tök jól elvolt, majd a másik pillanatban úúúgy elkezdett sírni, és tömte a kezét a szájába, meg a rágókát... vagy az én kezem rágcsálta. Úgy sajnáltam :(

Ti hogy aludtatok?

Nagyon elegem van ebből az összevissza időből! Most majd' megfagyok! :evil:

Hú, nagyon zsémbes vagyok ma, megyek, iszom meleg tejeskávét

szisszka

hol vagytok??? :shock: :shock: :shock:

szisszka

Én itt vagyok!!!!

Nem részletezem már az éjszakánkat, most kicsivel jobb volt, de azért még van hova fejlődni ;)
De legalább 11ig aludtunk a gyerekkel :oops: :lol: :lol: Talán emberebb vagyok, mint az elmúlt napokban :)

Karcsika a MAMA és BABA szavakat elkezdte mixelni... Most már van BAMBA és MAMBA is a repertoáron...sőőőt, megjelent a BOMBA is :) Ezeken mulatozok épp most is. :D Ja, és néha mindezt cincogó magas hangon adja elő :) Szóval elvan magával...

MArci nagyon ügyi, hogy már tudja, hogy hogy masszírozza az ínyét, de nem semmi, hogy már mindenkinek ezerrel jön a foga, meg forgolódik, Karcsika meg ilyen kis lusta, hogy "csak" a hangját edzi :D:D:D:D

Na, én is rávetem magam valamki kávéféleségre, hátha-hátha.... :D

Merre vagytok? :roll: :lol:

Kép
Kép
encu

Timci! Neked megjött, hogy ciklusozol? :roll:

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Szisz!

Boldog hófordulót Marcinak! :D

Ez a semmiből egyszercsak sírás tipikus fogzásos sírás :cry: nekünk is ez van éjjel nappal mostanság :twisted:
Kitartás :wink: :P

Tesóka!

Édes lehet ahogy blablázik Karcsika :lol: :wink:

Merre jártunk: délelőtt budaörsön, délután meg játszóztunk csak kocsival mentünk mert több játszót is megnéztünk 8)

Niki!

Gratula a fogacskához meg a lépegetéshez is :D :D

Gabó!

Nektek is gratula a fogacskához! Ezek szerint Flórát már egyáltalán nem viseli meg a fogzás!? De jóóóóóóóóóóóó :D :D

Tegnap akkorát estem :shock: :shock: :oops:
Ricsi lent volt a mamáéknál és játszottak. Én meg meg akartam lesni őket hogy mit csinálnak. Lesekedek ezerrel nekifeszülve az ajtónak, az ajtó egyszercsak kinyílt én meg bezuhantam a szobába :shock: :shock: :lol: :oops: Úgy fáj a térdem, ráestem a küszöbre :twisted:

És hogy tökéletes legyen a tegnapi nap, ugye lomtalanítás van és láttam a kocsiból hogy az utcánk elején kidobtak egy kiskocsit. Ugyanilyene van a Ricsinek, de gondoltam jó lesz kintre a kertbe ez. Mondtam apának hogy hozzuk el. Ő nem. :roll: Kézenfogtam a Ricsit, elsétáltunk odáig és mondom a Ricsinek ott a tolikocsi (így hívjuk az ővét). Ricsi megfogta és hazáig tolta :lol: :lol: :lol: :oops: Nincs semmi baja, ilyet nem lehetett otthagyni 8) :oops:

Végre kisütött a nap :D :D megyek elindítom a macát és kiteregetek a teraszra :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Nektek is -2 órával le van maradva a bnet? :roll: :shock:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka,jobbulást!
Ja, nekem csak 1 órával van lemaradva...

Kép
Kép
encu

Elgondolkodtam, miért is a jobbulást :roll: 8)
de rájöttem :wink: 8)

Na már nekem is csak -1, átálítottam nyári időszámításra. Azt hittem magától átáll a bnet :roll: eddig sosem állítgattam :oops:

Utáááálom ezt az időt :twisted:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Én is.... Vagy essen, vagy süssön, de ne a kettő között :shock: :lol:

Kép
Kép
encu

Na ja, de április van, ilyenkor van minden :twisted: :roll:

Még eszembe jutotta valami ami nem írtam 8)

Timci!

Szamócát nyugodtan adhatsz Atticynek! A bébiételek paszírozva készülnek, így nem kerülnek bele a magok. Az aprómagvas gyümiknek csak a magja allergizál, maga a húsa nem. Ha pl. az epret meghámozod, akkor is lehet adni a babának.
Először én is kiakadtam, hogy hogy lehet ekkora hülyességet ráírni a bébiételre hogy aprómagos gyümi 6 hótól :shock: 8)

Na megyek mert trotty volt

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Fúj ez az idő... elindultunk sétálni, nem rákezdett esni az eső :evil: Így csak félórát bírt aludni a Vince...

Képzeljétek szombaton már nem bírtam ki, mert kinézte a számból az almát Vince, így egy szeletet megnyalogatott, és gondolom ízlett neki, mert nem fintorgott...de azért még várunk 2 hetet :) :wink:

Vince új tudománya a zoknilevétel és megkajálás :lol:

Encu, Karcsika biztos előbb fog beszélni, mint járni :wink: De tényleg miket tud már mondani :shock: Vince meg ebben van lemaradva :)

Szisz, kitartást a fogzáshoz :(

Jaj, ma én sem bírok leülni...

Kép

Kép
sbarbi

köszönjük, csak olyan rossza, hogy nem igazán tudok mit tenni :(

Milyen durva volt már a vihar az "előbb" :shock:
Elaludtunk, én arra ébredtem, h csapkodja az eső az ablakot, meg h mekkora szél van. Marci ráhúzott még egy órát :)

Encu
Édes lehet Karcsika ahogy csak mondja... mondja... :)
Tényleg nagyon ügyes! Marci "csak" kiabál, sikongat, meg kacag.

Barbi
Jajj, de jó, nemsokára kezdtek kóstolgatni :) Aranyos lehetett Vince ahogy nyalogatta az almát

Megyek hajat szárítani.

szisszka

Barbi!

KArcsika alsó fogínye nagyon fehérnek tűnik nekem, de nincs bepirosodva... szerinted? :)

Szisz! Sikerült egyenesbe jönni? :roll:

Többiek????

Kép
Kép
encu

Encu-nekem már rég megjött.Mikor Atticy 6 hónapos lett.

Momcsi-köszönöm szépen az infót.Akkor ezek után bátran fogom adni neki a szamócás dolgokat. :wink: És mikortól lehet karfiolt meg karalábét adni,meg tésztát? :roll:

KépKépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Jó reggeltet!

Na, már megint keltünk, lassan már menetrendszerinti lesz ez :(
Keltünk fél 2-kor, 4-kor. Hm, túlságosan hozzászoktam, h eddig jól aludt Marci...
5-kor Apája keltett fel, h csináljak neki szendvicseket, fél 7-kor megint kelt Marci, után vissza aludtam vele, de csak fél 8-ig húztuk.
Rájöttem, hogy sokkal rosszabbul vagyok, ha ilyen szakaszosan alszom, mintha alszom csak 6 órát, aztán ébren maradok...

Ti hogy aludtatok?? Merre vagytok???

szisszka

szisz-mi fél 9 kor keltünk.

KépKépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Mi jól aludtunk, de szokás szerint 6kor keltünk. És most talán végre elaludt Vince, ha el nem kiabálom...leszokott arról, hogy akkor még visszaaludna...Elég neki annyi, hogy esetleg cicin 10 percet pihizik.

Rakok fel képeket
Kép

Kép

Azért van különbség, de nagyon hasonlítanak ezek a fiúk...a felső Vince, alsó Szilárd 6 hósan. :wink:

Kép

Kép
sbarbi

Lányok, tényleg merre vagytok?? :roll: Minden baba nyűgös? Ma Vince is :( Front van?

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Én most tornáztam, most pihegek kicsit, aztán megyek zuhanyozni és készülődni!
Nálunk ma nem nyűgös Nonó, és egész jól aludtunk, egyszer keltünk csak éjszaka, akkor is csak azért mert szomjas volt. :D
Viszont az előző éjszakánk brutál volt, óránként keltünk :shock: , valószínűleg a front miatt, mert egész nap hisztis volt, és a ráadás pedig az volt, hogy valószínű, hogy felettünk vettek egy kutyust, és reggel fél héttől délután kettőig folyamtosan vonyított! :?
Most a mai nap már nem hallom annyit vonyítani, de párszor már hallottam így is!! :( Nem tudom meddig kell még ezt hallgatnom, pedig még a tv-t is feljebb hangosítottam és még így is lehet hallani! Minek az embereknek kutya, ha nincs rá idejük. :roll:

Barbi!
Nagyon édesek a pasik a képen! Tényleg hasonlítanak egymásra, kivéve a szemük! :lol: :wink:

Encu!
Elfelejtettem mondani, hogy megrendeltem apa ajándékát pénteken, és most hívott a csajszi, hogy holnap kiszállítják! Pont időben, mert csütörtökön van apa névnapja! :D

Na mentem!

Kép
niki+baba

Sziasztok!

Mi tűrhetően aludtunk, rájöttem, miért nem alszunk mostanában olyan jól... Karcsikának jön a foga :) Már látszik alul az alsó kettőnél a rece... :) Hogy mikor tör át, nemtom, majd kiderül, mindenesetre annyira szerencsére nem viseli meg.. ;) Kopkopkop. :D

Barbi! Ez a két gyerek nekem szinte ugyanolyannak tűnik!! :roll: Nem semmi! :) :lol:

Niki!!! Hova mentetek?

Kép
Kép
encu

Hali!

Gyorsan és önzően csak rólunk... :oops: :oops: :oops:
S.O.S.-ben kellene nekem valaki, aki el tudja magyarázni, hogy miért jó az nekem meg a gyerekeimnek (kiderült, hogy mind a kettőnek van hétfőre időpont), hogy beutalták őket a fejlődésneurológiai osztályra, ahová a szülőnek kell vinni popsitörlőt, pelenkát és LÉGZÉSFIGYELŐT!!!!
Kérik az összes papíromat azóta, hogy terhes lettem, a szülésemről akarnak faggatni, az azóta bennem lezajlott lelki dolgokról... :x :x :x :x Nem tudom, hogyan fogom bírni... :cry: :cry: :cry:
Ja, és a Bálint szemét valószinűleg ismét korrigálni kell lézerrel (negyedszer :cry:) . Ez csütörtökön fog kiderülni, de a műtét csak a jövőhéten lenne esedékes. Az idióta vizsgálat miatt csúszik a szemproblémája, ami akár a látásába is kerülhet?! :evil: :evil: :evil: :evil:
rnecsi

Sziasztok!

Csilla!

Mi a fejlődésneurológia? Az idegrendszer fejlődésének korai szakaszában különböző kórfolyamatok indulhatnak el. Ezek alapja lehet olyan agyi károsodás, amely a magzati életben, a terhesség alatt következik be. Előfordulhat a szülés előtti, illetve utáni igen rövid időszakban is agyi károsodás különböző okokból. Köztudott, hogy a magzati fejlődés még a mai igen korszerű szülészeti és újszülött-gyógyászati ellátás mellett sem kockázatmentes. Az újszülött minden család számára örömmel várt családtag és így nem kis aggodalmat kelt, ha valamilyen kockázati tényező agyi károsodást okozott.

Tudnunk kell azonban, hogy nem minden agyi károsodás okoz agyfejlődési zavart! Nos ez az első komoly feladat, amellyel a fejlődésneurológia foglalkozik. A kérdés az, hogy elindult-e az agyfejlődési zavar., vannak-e ennek biztos tünetei, szükség van-e kezelésre, terápiára a már fellépett tünetek és a prognosztizálható, előre jelezhető következmények miatt. Orvosi, etikai felelősséggel különbséget kell tenni a kezelésre szorulók és a kezelésre nem szorulók között. A bizonytalan diagnózis a szülők számára is súlyos problémát jelent, hiszen a bizonytalanság, szorongást, aggodalmat vált ki. A bizonytalanság megszüntetése és a szükséges kezelés megindítása viszont reményt adhat a gyógyulásra, legalábbis a javulásra.

Tömören ez a fejlődésneurológia :wink:

A popsitörlőn és peluson ne legyél kiakadva, nekem a szülés utánra is kellett!
A légzésfigyelő érdekes, de hát ebben az eüben minden az :?
A terhességről meg minden szarról fognak kérdezni, ezen én is felkaptam anno a vizet mikor az ügyeletre kellett bevinni a Ricsit. Ott is minden szart kérdeztek vagy másfél órán keresztül. Túl fogod élni, a fiúk miatt muszály. Sajnos nincs más megoldás :? :roll:

Most mennem kell, nem valami rózsás a mai nap :twisted:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Csilla!!

Nagyon kitartás!!! És megkaptam végül, nagyon jó az emil... Báááááárcsak lenne ilyen!!! Ti asszem sokszor mehetnétek ;)

TEsóka! Miért olyan para a nap? :roll: :)

Niki! Merre mentél??????

Barbi! Mi van Vince fogával? :P

Kép
Kép
encu

Csilla, még ezt nézd meg, az előbb lemaradt
http://velvet.hu/poronty/2007/06/03/mozgasfejlesztes

Na megint mennem kell...

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Na itt vagyok, el sem hiszem: ALSZIK A RICSI :D :D :D Basszus ez a nap maga volt a katasztrófa, alig bírtam nyitva tartani a szemem, fájt a fejem, a Ricsi sem volt hajlandó aludni és egész nap nyüszizett. Na de túl éltük, vége a napnak :P 8)

Csilla!

Amit belinkeltem szerintem ne hagyd ki! Elég sok infót leírnak a bent töltött időről meg a vizsgálatokról! :wink:

Hihetetlen, hogy mindig van valami, ami miatt idegeskedned kell :shock: :twisted: Kitartás!!!Nagyon-nagyon szurkolok, hogy végre abba maradjon ez a sok rossz!

Tesóka!

Karcsika is fogzik :lol: :lol: (ez egy fogzós hónap :o :lol: ) Az jóóóóó ha nem viseli meg nagyon Karcsikát! :wink: :D

Niki!

Az a kutyus durva lehet :roll: , szegényke. :( Én sem értem minek olyannak kutyus aki nem tud vele eleget foglalkozni. Ha csak házörzőnek kell, vegyen riasztót! :twisted: :roll:

Barbi!

Ezek a fiúk, nahát! :shock: Mint két tojás :D :D :D szerintem :roll:
Mindenesetre nagyon édesek, zabálnivalók :D

Zoknizaba :lol: :lol:
pfú mi mennyit kinlódtunk vele, mindig volt nálam vagy három pár tartalék zokni ha mentünk valahova :lol:

Mindjárt megyünk oltásra :shock:
Ma volt először hogy nem kellett egyáltalán szívni a Ricsi orrát :D Azért ez durva, 10 nap híjján egy hónapig volt beteg a Ricsi :shock:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Ez aztán bika vonalzó :shock: :lol: :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Amit belinkeltem, van az oldalon egy utalás, hogy csak erős idegzetűeknek...végül elolvastam de nem akartam, csak hát olyan kiváncsi vagyok :oops: kár volt :( NE OLVASSÁTOK EL!!! A többi rész szerintem tök jól leírja a dolgot, de az a véleményes link az egyik végletet írja le, a rosszat. Anyukapánikoltató meg minden rossz! Tényleg ne olvassátok el! Bocsi, mikor beillesztettem ide az oldalt akkor azt nem olvastam el :oops: :evil:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok

Moni nagyon jo az oldal a vonalzos a másikat meg meg se nyitom
anha

Tesóka! Ezeket a címeket honnan veszed? ;) Mekkora vonalzóóóóóóóóóóóóóóóó :shock: :lol: :lol:

Ja, már érzem Karcsika fogát, mikor harapdál :)

Ki hogy aludt? Mi szörnyen.... :?

Kép
Kép
encu

Aztaaaaa!!! Karcsikának alul egyszerre jön 2 foga... :shock:

Kép
Kép
encu

Tesóka, csakazértis elolvastam.... kiborító!! Akkorákat káromkodtam magamban, mint állat...mintha érnék vele valamit... Ilyenkor (is) hálát adok az Istennek, hogy egészséges a gyerekem és imádkozom, hogy ne forduljon elő ilyesmi... Csilla!! Tényleg ne olvasd el!! Minden rendben lesz az ikrekkel, bármit mondanak, a szeretet és a hit csodákra képes!! Ez lebegjen mindig a szemetek előtt! És maximálisan hallgass az ösztöneidre.. Ne hagyd sírni a gyereket, foglalkozz velük sokat és soha ne légy türelmetlen vagy dühös...megérzik! Tudom, hogy ez menni fog, mert nagyon jó szülők vagytok!!!!

Még mindig görcsben van a gyomrom... !!!!!!!!!! :cry: :cry: :evil: :evil:

Merre vagytok??

Kép
Kép
encu

lányok én ma olyan ideges vagyok hogy csuda :cry:
anha

Gondolom, mindenki kint van, milyen meleg van :o

Encu, nem semmi, hogy Karcsikának jön két foga. :) Vincének az az 1 növöget, a másik még nem látszik :)

Tényleg ez egy fogzós hónap :lol:

Csilla, kitartást nektek, remélem, hogy most már nem érhet titeket semmi rossz...

Mennem is kell...

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Móni
Én is elolvastam :(

Encu
Gratula Karcsikának a fogacskákhoz!

Csilla
Nektek mennek a drukkok!!!

Zsuzsa
Miért vagy ideges???

Én az előbb értem haza a vásárlásból, voltam postán is...

Most megetetem Marcit, aztán sztem lemegyünk a játszóra, ide hozzánk, a 3 csúszdásra. olyan jó idő van még, Apa meg most úgyis elaludt...

szisszka

Mi is délben voltunk kint egy kicsit, vásárolnom is kellett, aztán 3kor elmentünk Szilárdért az oviba, és mentünk utána játszózni, Vince meg a babakocsiban alukázott egy kicsit :D 5kor értünk haza.

Ja, én is elolvastam....borzasztó :cry:

Szerintetek nem lehet gond, hogy Vince ugyan már megfordult, de nem igazán megy neki, most is tök mérges, hogy nem sikerül :( Remélem belejön, mert kicsit aggódok :oops:

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Látom pont az ellentetjét értem el :roll: :(
Azt hiszem be is zárták azt az intézményt...megérdemelték! Gusztustalan egy csürhe lehetett, hogy lehet így bánni az emberekkel. :shock: :evil:
Elég gázos dolog ez, úgyhogy hagyjuk :roll: :?

Tesóka!

Egyszerre kettő? Ejha :D :D

Bocs hogy felidegesítettelek :oops: nem volt szándékos :wink: :(

vonalzó: innen-onnan vannak, "összelopkodom" :wink:
De ezek bazi nagyok :shock: :lol: és láttad, csinálnak saját képest saját idézettel. Küldtem nekik képet, kiváncsi vagyok mit hoznak ki belőle :roll:

Na elfelejtettem hogy miket akartam még írni :shock: agyam egyre gázabb, elszívja a Ricsi :roll: :P A szívásról jut eszembe, ma még nem is szopizott a Ricsi :shock: :D KIRÁLY 8)

Annyira szép idő volt ma :D :D Megint kivittük a haptapit a teraszra meg egy csomó játékot és egész nap kint voltunk. Imádom ezt a szuper időt és holnap még melegebb lesz állítólag :D :D Ricsi pörgött egész nap, olyan jó volt nézni ahogy élvezi a kinti játszást :D A szomszéd háztetőre szoktak gerlék szállni, a Ricsi meg kiabálta nekik hogy ku-ku-ku :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Barbi, nincs miért aggódnod :wink: Nálunk is így volt aztán szép lassan belejött a Ricsi :wink: :P

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

HAli!

Én is remélem, hogy szép idő lesz, mert megyek fodrászhoz, és addig Apa sétál KArcsikával ;)

Barbi! Szerintem ne aggódj! Karcsika nagyon lusta ilyen téren, de utána olvastam, nem gond... :)
És az egyik fogacskája már át is tört ;) Nagyon ügyesen viseli... Viszont nagyon keveset kakil ahhoz képest, hogy eszik rendesen... :roll: Remélem ez nem gond...

Most szereltük össze a járókáját, nagyon élvezi!! :)

Én sem tudom, miket akartam írni.. nekem is szívódik az agyam ;)

Ja, remélem is, hogy OLYAN intézményeket bezárnak, mint amiről olvastunk..!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil:

Kép
Kép
encu

Encu, gratula a fogacskához :D Furi, Vincének pont hogy inkább hasmenésféléje volt, amikor kibújt a foga.

Köszi csajok, megpróbálok nem aggódni, a lényeg végülis, hogy próbálkozik :roll:

Férjecském Olaszországban van, majdcsak péntek reggelre ér haza, ahhoz képest büszke vagyok magamra, hogy a gyerekek 8ra ágyban voltak :D na, jó éjszakát!!

Kép

Kép
sbarbi

Barbi!

Nagyon ügyi vagy ám!!! Valamikor kellene megint menni sétálni! És TALIZNI is, lányok!!!!! Most már tényleg! ;)

Jóccakát! Remélem ma jobban alszunk :roll: :lol:

Kép
Kép
encu

Már nem merek beilleszteni semmit :oops:
inkább bemásolom...

A csak anyatejet fogyasztó babáknak kezdetben minden pelenkában, majd egyre ritkábban van székletük. Az sem ritkaság, hogy 3-4 naponta van egyszer. Ha a széklet néha nyálkás vagy lazább, de a súlynövekedés a rendes ütemű, nem kell aggódnunk. Az anyatej olyan tökéletes táplálék, hogy minden cseppje hasznosítható. Gyakorlatilag alig marad vissza salakanyag, ami a széklet tömegét adná. Ha egészséges a csecsemő, nem fog puffadni, nem lesznek görcsei, napokig elmosolyognak. A székürítés előtti órákban azonban elő szokott fordulni kis nyugtalanság, "ficergés". Lényeges, hogy normál, kenőcsös székletet ürítsen.

Tesóka, a Ricsinek 3 nap volt a csúcs, a 4. reggel telirobbantotta a pelust. Mondjuk rásegítettem neki 8)

Barbi!

Csúcsszuper vagy! :D
:wink:

Na megyek én is aludni, hosszú lesz a holnap, korán indulunk pestre...
Jó éjt :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Jó reggelt!

Ma is keltünk egyszer, de nagyon hamar visszaaludt Marci. Aztán ébredtünk fél 7-kor, ő még visszaaludt, én már nem tudok :?

Barbi
Azt nem is írtam, hogy megdöbbentő, mennyire hasonlítanak a fiaid egymásra!!!
Egyébként szerintem nem kell aggódnod Vince miatt, nagyon szép fiad van, és ügyes is! Főleg, hogy át tud ő fordulni, csak nem mindig sikerül, de nm sikerülhet mindig minden szerintem!!! Gyakorlat teszi a mestert!!!! :wink:
Marci sem forog ám állandóan, és sokszor nem sikerül neki sem, ilyenkor ő is dühös, bosszankodik, és sír...
Hú, nagyon ügyes vagy, hogy így boldogulsz a fiúkkal! Én néha még igy sem birok Marcival, hogy Apa itthon van :oops:

Ja, azt én is írni akartam, hogy szuper jók a vonalzók!!! :wink:

Móni
Olyan jót mosolyogtam: ku-ku-ku, nagyon édes lehet a Ricsi :)

Zsuzsa
Nagyon örülök, hogy megismerhettelek, jó volt a tegnap délután! :wink: Tündériek a lányaid is!!!! :)
Mikor mész ma orvoshoz???

Na, megyek, felébredt Marci...

szisszka

Jóóóó reggelt!

Hogy miért vagyok fent ilyen nnnnnaaaaaaagggyyyon korán? Mert jöttek a duguláshárítók, lévén hogy lehúztunk egy wcfrissítőt.. :oops: :lol: Szóval most fejeztem be a romok eltakarítását, és végre hozzájutottam a kávémhoz is :)

Karcsikának mindkét foga áttört, most jobban aludtunk :) Fél8tól 4ig, aztán fél7ig és azóta is nyomja.... báááárcsak visszabújhatnék ;) De nem lehet, Apa ma szabin van és nem tolok ki vele...

Szisz! Látom egyenként mindenkit megismersz ;) A babadologba meg majd belejössz, meglátod! ;) Hiszen gyakorlat teszi ;)

Nagyon szép idő lesz ma, remélem sétálunk egy jót! Ja, és azt is remélem, hogy ez egy jó darabig így marad...

Merre tekeregtek? ;)

Kép
Kép
encu

Csilla!
Ismét nagyon szorítok és fel a fejjel, hiszen ennyimindent kibírtál, akkor ez is menni fog!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Barbi!
Aztaaaaaaa, te ténylig szupi vagy!
Csak csodállak, hogy ilyen ügyi vagy egyedül a két gyerkőccel!
Minden elismerésem!

Encu!
Látod jól mondtam én, hogy Karcsikának a foga jön!
Megyek mert bogyó álmos!
Folyt.köv.

Kép
gabriel79

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?