Új privát üzeneted érkezett!

Ja, Luki, mi 8-kor fürdetünk, fél 9-kor már szó szerint követeli az elalvós szopit. Barátokközt végére általában el is alszik közben. :lol:
Az elején mi is fél 9 körül fürdettünk de valahogy Rami alakította így.

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Gabicsibe!

Nagyon szép a pocid!!!! Csini vagy!

Luki!

Mi is kb.: így fürdetünk, de nem mindíg, nálunk attól függ, hogy mikor jön ki a következő szopizás. Szopizás előtt egy órával fürdetünk, így mire végzünk, elég éhes lesz és a cicin el is alszik. Ez 7-9-ig bármikor lehet. Van, aki ragaszkodik az azonos időben való fürdetéshez és a szigorú napirendhez, de nekünk ez vált be. Van napirendünk, minden nap szinte ugyanolyan ritmusban telik, de nem mindig percre pontosan ugyanakkor. Nálunk ez működik, a másik nem jött be.

Chesti!

Még mindig nem tudom, hogy tudunk-e menni a talira vagy sem. Eddig sajnos a nem a valószínübb, de azért igyekezni fogok. Ha dolgozik a férjem, akkor tuti nem tudok menni, egyedül Dórival Pestre ez nekünk nagyon messze van, kb.: 150 km, egyedül nem merem bevállalni, csak ha Apa is tud jönni.

Vicuska!

Nagyon fogom sajnálni, ha nem tudod megdögönyözni Dórit, mert nem biztos, hogy tudunk menni. :(

Estrella!

Hátad hogy van? Változott már valami?

Lexi!

Merre vagy???? Hiányzol!!!!

Kép

Kép
sharon

Vicuska
ejnye-bejnye,véletlenül pont bariköztre esik a szopi :P :P én is igy szeretem,mert akkor végig tudom nézni,nagy bariközt rajongó vagyok :wink: :wink: de nekünk sajna akkor már aluszkál a bébi,mert nekünk már 7 kor kidől és fürcsizni kell :wink: :wink: a tali nekem bármikor jó,Lukinak sajna kötött,de majd ő nyilatkozik :wink:

Luki
:lol: :lol: :lol:

bibar

Mamm,
urtica-t, ha 5CH-t szedsz, akkor 3x5 mehet pár napig, miután érzed, hogy beindult, akkor lehet fokozatosan csökkenteni.
Van 4D-ben is. Ebből nekem úgy javasolta a homeós doki, hogy 1-2 napig 5x3 bogyó, utána 1-2 napig 3x3, majd 2x, 1x, és szünetet tartani. De a nagy adagtól a barátnőmnek majdnem mellgyuszija lett. Vigyázni kell vele, nem biztos, h a sok jobb. Próbálkozni kell, és figyelni az eredményt. Bár ártani nem igazán lehet vele.

Kép
Kép
share

Fürdés:
nálunk amióta csak 1x alszik napközben 6 körül készülődni kezdünk, 7-kor már ágyban van a gyerkőc. Annyiból nem jó ez nekem, hogy azóta felébred még éjfélig többször, mintha azt hinné nem is éjszaka van.

Kép
Kép
share

GAbi,
szerintem nagyon jók a pofi-fotók!! :lol: :lol:
Pocakod pedig csini. :wink:

Kép
Kép
share

Estrella,
ha 80-at beszorzod 4-gyel, akkor az egy hónapban 30 dkg körüli hízás, teljesen jó!

Luki,
tényleg más lesz a szopi miután elkezd eszegetni a gyerkőc, főleg, ha szeret is majd enni. Legalbbis pontosan tudod, h mennyit evett. :wink:

Kép
Kép
share

Köszönöm lányok a dicséreteket :D

Share
Kár,hogy megszabadultok a sérótól nekem nagyon bejött :D kiváncsian várom az új képet!

Lányok
Nagyon szépek a gyerkőcök egytől- egyig!
gabicsibe

A legújabb tudományom: hátizom erősítés Kép
megrágok mindent: Kép
kár, hogy nem fér be a számba az egész öklöm: Kép

Kép

Kép
sharon

Istenem Lányok, annyira édesek a gyerekek, Ti meg olyan jó fejek vagytok!
Bibarka imádom Olivér kis szöszös fejét!

Kép

vicuska2007

Jucicuki
Miló is szerette a gesztenyés kajákat.

Zsókuci
A szülinapom a középső, zsákban, meleget hozó fickó napján volt. :wink: :lol:

Motné
Nagyon trendi a fürdőruci, és nagyon édes benne Krisztina. :D

Naposoldal,Vicuska
Pont azt néztem én is, hogy mennyire hasonlítanak egymásra a lánykáitok, és mind a kettő nagyon szép. :D

Bibike
A kislányod nagyon huncut a képeken, a valóságban is ilyen?

Chesti
Lencsilány ha lehet, még szebb, mint volt. Ha itthon tornázom és éppen guggolok, akkor ő is beáll a tv elé és csinálja. :lol: Haláli. Nálunk még mindig csak apa van, meg mami, meg mammi(ez a maci)Meg továbbra is a ké mamma, ha enni , inni kér. Minden kinti játék hi(a hinta után)És tényleg az utóbbi időben Miló is megért és meg is csinál dolgokat, amiket kérek tőle.

Mamm,
Zsófi baba nagyon aranyos, dédid meg nagyon ügyes.

Benszi
Nagyon jók a vizes képek. Jól elhúzott Balu,de a képeken nem látszik a különbség.

Gabicsibe
Nagyon aranyos a pocaklakó. Lehet, hogy csak két kép sikerült,de ezek tökéletesek. :D

Share
Helyes kiskrapekod van. Kíváncsi vagyok a fodrászhoz mit szól. Mi 4 hós kor óta itthon vágjuk a haját, most már ritkábban, és nem is teljesen picire.Elég jól tűri.

Alvás
Mi hasonlóan voltunk mint Sharonék. A szopitól függött, hogy mikor mentünk fürcsizni. De általában fél 7 és fél 9 között. Ma sincs igazán kőbe vésve. Most általában 7 -fél 8 felé fürdik.

Sharon, Bibar
Édesek az ökölnyomiszolós képek. :D

Nagyon aranyosak a babák, remélem hamarosan élőben is láthatom őket

Kép

Kép
agnese

Bibar!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sharon

Vicuskám
szöszös?? :shock: :shock: arra a gyönyörű hajkoronára gondolsz?? :lol: :lol: :lol:

Agnese
utólag is boldog szülinapot kivánok neked :wink: :wink:

Lukikám
ennyire ráült az urad a gépre?? :cry:

bibar

Bibarkám

Nagyon kis humor-herold vagy ma :lol: Akartalak csörgetni délelőtt de kikapcs voltál.... :wink:

Vicuska

Így van ahogy Bibar anyánk mondja,emiatt az Óvári lét miatt már mondhatni én sem vagyok pösti lakos....kicsit nehéz összeegyeztetni mert ritkán vagyunk otthon de igyekszem :P

Sharon

olyan szééééép :P

Napcsi,Sharon,Estrella,Share,Vicuska

köszi a fürcsis infókat. :D Fürcsi előtt sokszor bealszik Falat egy 20-30 percre ezért gondoltam nem késői-e az időpont.Csak félek hogy akkor nem aludna reggelig... :roll: Ráadásul tényleg október óta nem láttam a barik köztöt,hihetetlen..... :lol: :lol: :lol: Viszont ha kicsit nagyobb lesz,hát korábban kell majd feküdni,arra át fogunk tudni állni?Hát meglátjuk.... :wink:

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Gézengúznál kicsit (na jó, nagyon) elkeserítettek neurológiai kontrollon...
A jó hír, Lili teljesen rendben van, kis donga tartás a lábán, azt kell masszírozni, tornáztatni, de ennyi

Dorkánál viszont tónusszabályozási zavar, nehezített, éretlen motoros fejlődés, ráadásul asszimetrikusan, jobb oldala gyengébb
Szóval tornázunk tovább ezerrel, aztán reménykedünk...
Házi doktornéni megállapított egy kis torokgyuszit.

Szóval jó napunk volt :cry: :cry: :cry:

Judit

jucicuki

Gabicsibe!

Nagyon csini vagy és csodaszépek a babaképek!

El is felejtettem írni, hogy Dorci a hét végén nagyon nyűgös volt, sehogy sem volt jó neki, erre hétfőn reggel észrevettem, hogy lett két fogunk :shock: , illetve hát két rece, de kint van.
Eddig mindig az volt az első nyügi esetén, hogy nyúltam a szájukba, de sosem volt ott semmi és most eszembe sem jutott :oops:

Judit

jucicuki

Luki, szerintem, ha kicsit nagyobb lesz, akkor már kimarad majd a fürdés előtti szunya, és annyival előbb le tudod tenni.
Legalábbis nálunk úgy tűnik, erre felé haladunk.

Juci, sajnálom, hogy nem kaptál jobb híreket! Kitartás a további tornához!
És gratula a fogacskákhoz! :lol:

Sharon, Bibar :lol: édesek :lol:

KépKép
naposoldal

Mamm, és nektek mi volt a kontrollon?

KépKép
naposoldal

Share,
Tutik a képek, Máté sérója csúcs! :wink: Kíváncsi leszek az új frizkójára!

Mamm,
Itt egy mostani pocakos kép rólam :wink: :
Kép

Kriszta,
Örülök, hogy jól vagytok. Remélem sikerül jó képeket csinálni a 4D-n!

Vicuska,
Hát hogyne jöhetnél! Szeretettel várunk! :D

Sharon,
Ez a hátizom erősítéses kép nem semmi! :D

Bibar,
Jó ez az öklös kép! :lol:

Juci,
Sajnálom, hogy nem a legjobb híreket kaptátok! Remélem minden rendben lesz!

Mi ma voltunk a dokinknál, szerencsére minden rendben. :D Növögetnek a picurok. Ha így maradnak, akkor császár lesz belőle, de még változhat.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Csajok!
Én ma teljesen lefáradtam! Semmi extra nem volt, még főzés sem. Máté egész nap engem akart. :lol:
Ilyenkor elgondolkozok, hogy igazán akarok-e most azonnal kistesót. :roll: Egyébként, apa nem igazán akar, úgyhogy csak ábrándozgatok.

Luki,
ha elmarad egy alvás, akkor könnyen átáll a korábbi lefekvésre. És le is fárasztja majd magát annyira, hogy csak zuhan az ágyba. :wink:

Juci,
sajnálom, hogy még mindig vannak problémák! Dorka fogacskáihoz gratulálok! látod, valamiben ő jár előrébb (ha csak le nem maradtam valamiről).

Agnese,
én nem merem nyírni neki. :? Inkább fizetek a fodrásznak. Kíváncsi vagyok én is hogy reagál majd.

Jajjj, én is sajnálom ám a haját, de meleg neki hátul, és elöl a szemébe lógnak a legrégebbi babahajtincsek. Majd kérek emlékbe a hajából. kérjek másnak is? :wink: :lol:

Sharon,
nagyon klassz az új tudomány!

Öklözésben ott vannak a srácok!!!!

Estrella,
még mindig nem gondolkozol hordozóeszközön? Vagy egy pihenőfotel?
Máté mióta beteg lett, rengeteget kéredzkedik fel. Teljesen kész vagyok én is. 10,8 kg! Nehezíti a helyzetet, hogy amit eddig fél kézzel tudtam csinálni (szinte bármit), most azt nem tudom tenni, mert mindenbe belenyúlkál! :roll:

Megyek Vészhelyzetetzni. Puszi!

Kép
Kép
share

Vészhelyzetezni :oops: = Vészhelyzetet nézni

Aztaaa! REbe! Nem semmi! És még 11 hét hátra van hivatalosan!

Kép
Kép
share

Csajok

igazatok volt,ma nem szundikált este Falat,így 8-kor megfürcsiztünk,fél 9 evés,én meg már vígan itt ülök a gépnél...tök jó :D Ráadásul most két utóbbi este csak játszott egyedül este 8-ig :shock: sehol a szokásos esti cipelgetés meg nyűglődés.....háááát,meg tudnám szokni,de nem ámítom magam :wink: :lol: :lol:

Juci

sanálom a rossz híreket de a dévény biztos segíteni fog Dorkán. :roll:

Share

nem lehet semmi 10 kilót cipelni :D Kérünk majd új sérós képet :)

Rebe

aztaaaa :lol: :lol: :lol: Bár még dolgoznod kell,hogy Benszit űbereld.... :roll: :roll: :lol: :lol:

Mamm

minden ok volt?

Bibarkám

holnap hívlak :D

Kép
lukrécia

Rebe - nagyon aranyos a pocakos képed, :) csini vagy.

Én ma olyan nyügi vagyok, egyre nehezebben viselem hogy a férjem éjjel jár dolgozni. Egész nap sírhatnékom van, és ráadásul olyan hamar elfáradok.
toldikrisztina

Oltások előtt és után homeopátiával
Családinet, 2008-04-08 09:08:04

Azért, hogy az oltásnak ne legyenek későbbi, úgy nevezett krónikus utóhatásai, az oltás napján egyetlen alkalommal öt-öt golyócska Thuját és Siliceát 30CH-ban adhatunk a kicsinek. ( különböző időpontban) Ez minden alkalommal javasolt.

Egyéb problémák:
Ha a tapasztalat szerint a szúrás helye sokáig érzékeny, az oltás napján - mielőtt elindulunk a rendelőbe - Ledum 9CH-ból öt golyócskát adhatunk be a babának kevés vízben feloldva. A nap folyamán a Ledumból még kaphat kétszer öt golyócskát szintén feloldva. Egyszerűbb, ha a reggeli oldatot használjuk, mindig tiszta műanyag kiskanállal.
Ha az oltás helyén helyi gyulladás és fájdalom jelentkezik, esetleg láz, a baba kapjon Belladonna 15 CH-t, napi háromszor öt golyócskát, vízben oldva, a tünetek javulásáig.
Az oltást követően nyugtalan, izgatott sírós babának adjunk Chamomilla 15 CH-t, kiskanalanként, vízben oldva, 3-4 alkalommal.
Ha a bőr a szúrás körül duzzadt, és rózsaszín, hideg borogatásra javul, akkor adjunk Apis 15 CH-t a naponta háromszor, vízben oldva.

Összefoglalva:

Szer

Időpont

Adagolás (naponta)

Javaslat

Thuja 30CH

Oltás napján

1x5 golyó vízben oldva

Káros következmények megelőzése

Silicea 30 CH

Oltás napján

1x5 golyó vízben oldva

Káros következmények megelőzése

Panaszok esetén ez kiegészíthető:

Ledum 9 CH

Oltás előtt közvetlenül, majd aznap további két alkalommal

1x5 golyó vízben oldva

Ha a szúrás helye érzékeny és nehezen gyógyul

Belladonna 15 CH

Ha a tünetek jelentkeznek

3x5 golyó vízben oldva

Láz, bőrpír, gyulladás

Apis 15 CH

3x5 golyó vízben oldva

Duzzadt az oltás környéke

Chamomilla 15 CH

3x5 golyó vízben oldva

Ha a baba nyűgös, keservesen sír az oltás után.

Jó tudni: nem kell megvárni, amíg a golyók teljesen feloldódnak a vízben. Az oldat kb. egy perc múlva használható.
www.homeopatia.info.hu

jucicuki

Share és Többiek!

Köszönöm mindenkinek a tippeket, jótanácsokat, próbálkozom, de hiába. Most már kézben sem jó, sír szinte egyfolytában. Kezdem azt hinni, hogy fáj valamije. Ma megyünk délután a doktornénihez tanácsadásra és szurira, remélem minden oké vele. Tegnap este úgy ordított, nem tudom mi történt vele: cumisüvegből akartam neki tejcit adni a vitaminokkal és evés közben ordítás, vörös fej és könnyek, totál olyan volt, mintha fájna valamije. Aztán próbáltam mégegyszer itatni és megint ugyanez. Amikor cicire tettem ott minden oké volt és megnyugodott. Lehet, hogy fáj a szája? De a teát is ugyanolyan cumisüvegből issza ezért nem értem.
Próbálkoztunk a játszószőnyeggel is, de kb. 5 percig érdekli aztán sírás. De most már kézben is szinte mindig sír....kész vagyok.
Majd doki után jövök.
Vendég

Sziasztok!

Mamm, mi újság?

Estrella, remélem a dokinéni tud valami okosat mondani Nektek!

Lányok, nekem le kell írnom a tegnapi szupi estét.
Férjemmel letöltöttünk nosztalgiából 90-es évek számait. Én New Kids on the block, Take That stb..nyálas rajongó voltam. Férjem inkább rockos. Le töltöttük a Guns and Roses:paradise city-t. Hú, milyen hatással volt Ramira! Röhögött ezerrel, főleg amikor a hosszú hajamat ráztam rá. Így még nem hallottam nevetni! Járt keze-lába, gurgulázott! Hát isteni volt! A könnyeim potyogtak!
Próbáljátok ki! :lol: :lol:

Kép

vicuska2007

Hali!

Szokás szerint csak gyors bekukkra van időm.
Képzeljétek úgynéz ki elindult a tejelválasztás, legalábbis a kolosztrum már elkezdett termelődni. Asszem Jázival is ilyentályt kezdődött, hogy egy kevés átlátszó folyadék már kinyomható volt.
De Kismamik, senki ne ijedjen meg , ha nála ez nem jelentkezik. Ez nem jelenti azt, hogy nem lesz tejci és ha jelentkezik is akkor sem szabad nyomkodni, mert szintén méhösszehúzódást okozhat, szex közben is vigyázni kell mostmár a mellbimbókra, ugyanezen okból. A mennyisége még elég kevés, tehát nem kell még a melltartóbetét :) .
Ja, kiváltottam a Felicitas várandóscsomagot és képzeljétek kék cumi volt benne. Micsoda véletlen :D Amúgy nem nagy durranás, van még egy fél literes Szentkirályi ásványvíz, 1 Pampers newborn
pelus, 1 Aventes tejgyüjtő pohár és egy csomó tájékoztató.

Lenne egy kérésem is!
Úgy néz ki május elején elmegyünk három napra kicsit kikapcsolódni a barátokkal és szükségünk lenne egy utazóágyra a csajszinak.
Tavaly úgy emlékszem Taptau és Lippa is felajánlotta amikor hasonlót terveztünk - sajnos az akkor nem jött össze, inkább kitapétáztuk a nappalit :shock: - de most ha nem jön közbe semmi, akkor megyünk május 1-2-3.
Szóval csajszik, ha van valakinek egy, amit tudna ezeken a napokon nélkülözni és el tudná hozni a talira, akkor nagyon hálás lennék.Előre is köszönöm!

Na megyek teregetni, talán délután lesz időm visszaolvasni is. Addig is puszi mindenkinek.

Kép
Kép
zuzmó

Estrella,
ha cumisüveg helyett pohárból próbálnád itatni v. kiskanállal kanalazni? Több ötletem, azt hiszem nincs.

Vica,
klassz lehetett! Máténak is van kedvenc száma, amitől a mai napig is beindul. Kicsinek teljesne kész volt tőle, járt keze-lába, és röhögött ő is. :lol:

Juci,
köszi az infókat! Nekem nagyon jól jött. Júniusban lesz a rettegett MMR és barihimlő elleni egyszerre. :?

Luki,
majdnem 11 az a 10 kg! :shock:
Ámítsd csak nyugodtan magad! :wink: Lehet, beválik, és ez jobb lesz a csajszinak. Mióta Máté korábban alszik nekem is jobban az esétim. Bár, a Vészhelyzetet tegnap meg kellett szakítani :roll: , de gyorsan visszaaludt.

Voltunk ma de. piacon, még most megyek főzni. :x

Így aludtam, amikor beteg voltam.
Kép

Nyálcsorgás.
Kép

Kép
Kép
share

Sziasztok!

Húú lányok nagyon szépek a babók, s a kismamik is nagyon csinik!
Ilyenkor úúúgy elfog az irigység, annyira lennék megint kismami, pedig nem volt éppen felhőtlen terhesség (bár Lukiéhoz képest álom volt):)

Vicuska! Annyira szépek vagytok! De tényleg! Én asszem sose fogom már ennyire összekaparni magam!

Egyébként nekünk is 3 kerekű a járgányunk(dobok róla képet), de nem cserélném el semmiért. Igaz elég húzós az ára: 180.000 Ft ,de ebben benne van a sport rész, mózes rész, illetve a hordozó.
Akikkel járunk sétálgatni, mindenkinek kipróbáltam a kocsiját egy-egy tolás erejéig, de nehéz őket tolni, pláne ha jó hepe-hupás az út. A mienk mint kés a vajon:)

Luki! Mi fürdésünk is fél 9 körül van, de Norina egyébként is olyan 11-éjfél körül alszik el, mondjuk húzza a lóbőrt délelőtt 10-ig:)
Ma éjjel is így volt, és csak 1x kelt fel 6-kor, addigra már nagyon éhes volt.

Zuzmó! Nekünk van utazó ágyunk, vadi új! Én szívesen kölcsönadom!

Kérdés: Van olyan babó akinek még nem eredt meg az oltása? Norina már 15 hetes lesz pénteken, de még semmi nem látszik a helyén:( Úgy félek, hogy újra kell oltani....mi van, ha az sem ered meg?

Másik kérdés: A Ti babóitok fején is kitapinthatók a koponya illeszkedések? Olyan kis hepehupás a lányom buksija, de dokink szerint ez így ok!

Nah, felkelt a főnökasszony, később jövök még.

Kép A jármű Kép Hordozóval Kép Megfojtja :) Kép Könyörgöm :) Kép
timy28

Timy, szerintem is sokkal jobb a 3 kerekű, csak úgy suhan mindenhol, kanyarokat könnyedén be tudom vele venni. Főnökasszonyod nagyon cuki!
Az oltásnál elég ha egy kicsit keményke lesz, nem muszály nagy pirosnak lennie. Nekünk csak egy kicsit becsomósodott és a doki néni szerint így okés volt.
Rami feje is hepehupás, imádom a kis kutacsát puszilgatni.

Kép

vicuska2007

Na megjöttünk a doktornénitől. És természetesen minden rendben a csajjal. Szóval nem lettünk okosabbak, bár én még mindig azt mondom, hogy éhes és azért ilyen nyűgös. Hát nem tudom.
Az egész napi mennyiséget ha nézzük akkor kb. 600 körül eszik.
Nagyon nem akarom pedig a tápszert erőltetni, remélem elég ez a kaja mennyiség neki. A súlya 4770 g és 57 cm, és most 2 hónapos 4 napos. Szerintetek?
Vendég

Estrella
ez a kaja mennyiség teljesen jó!!!!!!!!Olivér 700 at eszik kb,és majdnem 7 kiló,tehát neki ezért ennyi :oops: :oops: ja és mi 4250-el születtünk,szóval szerintem a kaja elég neki,nem tudom mi lehet a baja :cry: :cry: talán a pocakja fáj,próbáljatok ki mást,nekünk az espumisan vált be :oops: :oops: teát milyet adsz neki??én nem adok semmit neki,az anyatej szomjoltó is :wink: persze tudom hogy van aki ad,nekem is mindig mondja anyám hogy miért nem adok,de Oli nem igényli :wink:

bibar

Share

jogos... :oops: bocsika.... :oops: :oops: :lol:

Timy

Én nem tudom nekünk hepehupás-e a buksi,mert olyan nagyon hepehupás volt,szinte mindenünk látszott az első hetekben,ahhoz képest nem tűnik annak.... :roll: Olyan szép a kislányod,az uccsó kép a kedvencem.Norina a neve?Nem is hallottam még...
Én annyira nem vagyok oda a babakocsinkért,kár hogy nem 3 kerekűt vettünk ha ez ilyen jó(ha ezt az uram tudná... :lol: :roll: ).Csak nekem külsőre annyira nem jön be a 3 kerekű,mondjuk az másodlagos... :roll:

Vicuska

szuper buli lehetett :lol:

Bibarkám

remélem szép napotok volt :P :P :P

Kép
lukrécia

Estrella!

Norinám 3830 g-al született és 57 cm-el.
Ő 2 hónapos és 4 napos korában 5470 g volt.
Hozzáteszem szinte kezdetektől tápszeres baba, ami állítólag jobban puffaszt/hízlal.

És amikor 2 hónapos lett azon a héten ilyen napi adagokat evett:
H: 535 ml
K: 620 ml
SZ: 620 ml
CS: 645 ml
P: 540 ml
SZ: 575 ml
V: 680 ml.

Egyébként amióta nem parázok, hogy meglegyen a napi "kötelező" adagja, azóta valahogy jobban eszik :) Persze sajna Én még mindig írom, hogy mennyit eszik alkalmanként, mondjuk könnyű így, mert üvegből eszik, nem kell méregetni kajáláskor. De neki még mindig nincs meg az a mennyiség amit ennie kellene (most kb olyan 800 körül eszik naponta, elvileg 900 fölött kellene), mégis tök jól érzi magát!

Van mérlegünk, s néha annyira beparáztam mikor kevesebbet mutatott,mint előző nap (pedig csak valszeg annyi volt, hogy kevesebbet pisilt, közelebb esett a mérlegelés a kaja utánhoz)....így már mérni sem mérem annyit :)
timy28

Estrella

Szerintem is jó a 600!Lili 550 körül evett sokáig,aztán megugrott és most megint kevesebbet eszik!Semmi gáz,itt más baj van,nincs baj a tejeddel és a mennyiséggel hidd el!
Nekem a kiscicám most 4-ik napja megint békésen eszeget.Neked is tök rapszódikusan csinálja a ramazurit,nem?

Kép
lukrécia

Estrella

ja,ezek a számadatok meg megőrjítik az embert! :wink:
A tesóm 4 gyereke közül a második magasabb és nagyobb méretű ruhákat hord mint az elsőszülött. :roll: Mindenkinek más a tempója,az igénye,a te gyönyörű lányoddal is minden rendben. :P

Kép
lukrécia

Vicuska! Köszi az oltásos infót. Sajna Norcsimnak még csomó sincs :( A csomó mikorra lett Raminak?

Luki! Nekem sem tetszett a 3 kerekű! Apa beszélt rá, de egy pillanatra nem bántam meg! Batár kocsi, a kisebb liftekbe nem is férek be vele:) De picire összecsukható! A Mi liftünk meg nagy :)

Igen Norina a neve! Gondolkoztunk mi legyen (Mia lett volna egyébként első körben, csak lebeszéltek, mert majd mindenki csúfolja: SziaMia...stb...), aztán kitaláltuk, hogy milyen jó név a Norina. Utána jártunk, és létezik a név, pedig azt hittük új nevet alkottunk :)))
Egyébként Falatkád megszerette a hintát?? Norcsim sajna valszeg kinőtte :( Pedig még csak 3 hónapos...Nem lehet egyedül hagyni benne, mert ha nincs kedve hintázni kifeszíti magát, majdhogynem felül! Mondjuk hordozóban is ezt műveli...állandóan ülne...
timy28

Timy
cukorka a lánykád :wink: :wink: ezt a babkocsit akartam én is megvenni,csak sajnált rá a férjem,no meg én is ennyi pénzt :oops: :oops: mi ausztriából hozattuk a neten keresztül :wink: :wink: szerintem is szép név a Norina :lol: :lol:

Lukikám
szuper volt majd hivlak,csak az uramnál maradt a telóm :cry: az egész ovi odavolt a dagimért :P :P beiratkoztunk,azt mondták felveszik protekcióval :P :P :P

bibar

Bibar! És végül 3 kerekűt vettetek? Van róla képed?
Olivér is csoda pasi, és dús hajkoronája van, mint a lányomnak :) :wink:
Ajánlhatunk fodrászt :?: :D :wink: :D
timy28

Bibarkám

vettem észre mert az urad vette fel :wink: :lol:

Timy

Bibarnak is 3 kerekű és bírja a súlyt :wink: :lol:
Sajna asszem Falatnak nem jön be ez a hinta-ügy...egyszer már majdnem azt hittem.... :roll: Már az is eredmény,ha csak unott fejjel ül benne és nem kéretőzik ki..... :lol:
Szerintem mi is ugyanahhoz a fodrászhoz járunk ahova ti Bibarral :wink: :lol:

Kép
lukrécia

Bibar

amúgy skype-on csörgetlek ezerrel....

Kép
lukrécia

Csajok!

KÖSZÖNÖM :D :D :D Örülök, hogy leírtátok az adagokat.

Lukrécia:

A hiszti kb. 2-3 napja van, kb. másfél-2 hete nem volt, de most megint.

Remélem elmúlik.
Vendég

Timy
van egy kép,csak a mózes nincs benne,igy fotóztam annó,de majd lefotózom egyben :wink: :wink: imádjuk a hajasbébiket ugye??? :lol: :lol: :lol: :lol: Kép verda:))))

bibar

Csajok még 1 kérdés:

2 hónaposan milyen időközönként etetitek (etettétek) a gyereket?
2, 2,5, 3 vagy amikor igényli? Ez még érdekelne.
A kórházban a 3 órát ajánlották, de nekem az soknak tűnik, olyan mintha nem bírná ki és már nagyon éhes lenne. Én meg nézem az órát, hogy mikor telik le az a pár óra, és akkor túlélőtábor van, de ez szörnyű.
Most is evett 100-at, de utána is sírdogál, de már nem éhes. Nem értem mi baja van, ez őrület. Aludni aludt a szuri után jó 2 órát. Nincs láza. Csak uncsi van.
Vendég

Estrella, és lányok,
most akkor én bekavarok nagyon, de Máté nem volt el a súlyához és a korához ajánlott adaggal. :cry:
Furcsa volt, mert eleinte nem nagyon akart enni, gyarapodni, pár hét alatt viszont nagyon rákapott. Mi is azt hittük, hogy a hasa fáj, és azért ordít. Aztán itt volt a védőnő is egy fél délelőtt, h kitaláljuk mi baja lehet. Miután semmire nem jutottunk, végül kapott plusz adag tápit, benyomta, és szunyált órákon keresztül. Emeltük az adagját, és onnatól kezdve nem volt ordítás. Ezzel persze nem azt akarom mondani, h Dóránál is ez a probléma, inkább azt, h ilyen is van. Máté mondjuk extrém eset. 7 hónaposan 3-4 dl főzeléket is bevágott, 2 alma bement uzsonnára. :shock: Aztán szép lassan csökkentek az adagok, ma már normális mennyiséget eszik.
Estella, ne haragudj! Nem akartalak elbizonytalanítani ismét! Beso!

Kép
Kép
share

Eleinte ragaszkodtam a 3 órához én is, de nagyon úgy tűnt sokszor sok az az idő. Később már figyeltem a viselkedését, és ha nyugtalankodott hamarabb is kapott enni. Kis zabagép volt. Na, azért még ma is szereti a pocóját. :wink:

Kép
Kép
share

Sziasztok!

Köszönöm szépen az érdeklődést mindenkinek, szerencsére semmi gond sincs az én kis Manólánykám szívével! :D Hősiesen tűrte a vizsgálatot! Az EKG-nál végig csak vigyorgott, és beszélgetett, az uh-nál azért már volt egy kis pityergés, de aztán odabújtam hozzá, simogattam a kis buksiját, ő meg megfogta az egyik ujjamat, és gyorsan túlestünk a vizsgálaton. Olyan ügyes kislány volt! :D Tiszta büszkék voltunk rá!

Estrella,
mi nagyjából 3 óránként eszünk, de nem szentírás... Volt már úgy is, hogy kibírt 5 órát, de olyan is, hogy 2 óra elteltével már kérte... Most egy kicsit jobban odafigyelek, hogy gyakrabban egyen, mert éppen fogyóban a tejcsikém, és szeretném egy kicsit felturbózni. Ha elfogadsz egy tanácsot, ne görcsölj ennyire ezen az evés témán, hagyd, hogy menjen minden a maga útján, majd Dóra baba szabályozza a dolgokat, hidd el! Egyik baba sem egyforma, látod, Máté kicsit többet kívánt, Zsófim kevesebbel is beéri. Nem kell aggódni! Tudják ők, hogy mennyi kell nekik! Fel a fejjel! :wink:

Kép

Kép
mamm

Rebe,
nagyon szép pockód van, és csak úgy árad belőled a boldogság! Nagyon szuper kép!!! :D

Timy,
nagyon szép a kiscsajod! :D

Agnese
,
jó hogy Te is jelentkeztél! Gyere gyakrabban, és írj magatokról is! :wink:

Dóra, és Oli után szabadon:

Kép

Kép

Kép
mamm

Próba :)

Kép