Köszike szépen!
Én nagyon szeretnék menni, de...anyagi csőd. Kaptam elszámoló számlát az elmütől, gondolom már ti is. A tavalyi sztorim pepitában, kitalálták, hogy szép-szép, hogy fizetek, de nem eleget számláztak ki, vagyis az elmúlt év hátraléka 23xxx forint, amit y napon belül ők levonnának a számlámról. Most jól felhívtam őket, hogy ez nem szép dolog és kérek részletfizetést. Kétszerire vagyok jogosult, de hátha megadják a hármat mint tavaly. Tuti át fogok állni havi bejelentésre. Nem én találtam ki, hogy mennyit vonjanak tőlem, és nem képesek belőni?? A franc essen belé!
A másik, hogy nekünk vasárnap láthatás is van/lenne, és ha átszervezem, még nagyobb balhé lesz, mint amúgy az szok lenni, mert mindig minden miattam történik rosszul
)) Szóval nem nyúlok bele a dologba inkább, csak mérsékelten legyen harcias a hangulat
)))
A harmadik okom pedig, hogy szombaton Pestre megyünk, hétfőn nekem suli, kedden megint be kell mennem, szóval teljesen leamortizálódnék.
No szóval ezer okom van, hogy ne menjek, de ennek ellenére ha nem lenne a láthatós nap, én nekiindulnék biza.
Linda, ha mégis mentek dobj egy mailt, és akkor átvonulok az instrukciókkal hozzád. Előre is esetleges köszi
Liliom kilábalóban, már semmi baja nincsen, csak unatkozik a bölcsi nélkül...