Új privát üzeneted érkezett!

Nóri téged hol pitizett le? Elolvasnám! Persze valszeg jól fel is húznám magam!!! :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen:
Vendég

Nati:megkeresem ebéd után... :wink:
De ne mérgeld magad, én akkor már megtettem.
:roll:
Vendég

Kép
Vendég

Nati:hamar ment, 41.oldaltól olvasd vissza, pár oldal és tiszta lesz a kép Neked is kicsiny házunk tájékáról. :wink:
Vendég

Arcán van bőr rendesen!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Húúúúúúúúúúú..... itt zajlik az élet :!: :!: :!:

Bridg: Azért hajrá nektek :!: :!: Vigyázz magadra :!: :!:

Arikon: Hiányozni fogsz a hétvégén :cry: :cry: :cry:

Évi: Hát tündéri a párocsád nagyon :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bridget, azért én is minden jót kívánok neked!

Lányok, képzeljétek tök fini lett a torta! Férjecském rendelt a hétvégére egy újabb adagot.
Nem tudjátok hol lehet kukorica pattogtató gépet venni? :)

Judit
Kép
sonny

Sonny:nálunk a mikró csinálja...nem tudom...interneten nem nézted? :shock:
Vendég

majd megnézem, csak gondoltam hátha hallottatok már ilyen masináról. Száműztem ugyanis a mikrót a családból.

Judit
Kép
sonny

Miért, mit vétett?
Vendég

Sonny: Anyuméknak van otthon pattogtatójuk, majd megkérdezem tőle, hogy ők hol vették, bár már vagy 6-7éve családtag :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nóri: igazából már évekkel ezelőtt elváltunk - mármint a mikró és én. Sosem volt túl jó a kapcsolatunk 8) Igazából csak szimplán nem szerettük egymást. Most biztos hülyének néztek :lol:
de gyakran én is hülyének nézem magam 8)

Judit
Kép
sonny

Sonny: Sokan nem szeretik a mikrót..... mért lennél hüle :?: :?: :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok Lányok!
datolya!
igyekeztünk! Tudod, ha az ember ráér.... :lol:
bévi
Ha van egy kis időm, és a párom is ideenged, akkor egyből lesem a fejleményeket.Érdekel, hogy kivel mi történt, és akár más tapasztalatából is tanulhatok. Meg jó itt, mert tudom, bármikor megkérdezhetem azt, ami a fogamzásról érdekel.És tudom, hogy segítetek!És továbbra is NAGYON SZURKOLOK!!!!! :lol:
bridget0801
Tornázom, de nem lennék ilyen kitartó, ha a barátnőm nem lenne velem. Egyedül nem hiszem, hogy pár napnál tovább tartana a lelkesedésem. Sajnálom, hogy kilépsz! Minden jót! :lol:
csnóri Köszike, hogy felraktál! ügyes vagy! Puszi érte! :wink:
arikon Jó utat! :lol:
Vendég

Kuzsanna: persze, tudom én! :)

Babszika: néztetek új autót? Jobban vagy?

Judit
Kép
sonny

Sonny:semmi gáz nincs ezzel...én a panírozással nem vagyok jóban! :wink:
Bármit megsütök vagy megfőzök, csak ne kelljen rántott húst csinálni! :wink:
Vendég

Pendi:szívesen! :wink:
Vendég

Na jó, csak sokszor csodabogárnak néznek, amiért nem eszem húst, és már nem tudom milyen reakciókra számíthatok :) pedig csak simán nem szeretem gyerekkorom óta.
Amúgy más defektem nincs... :lol: asszem legalábbis... :lol:

Judit
Kép
sonny

Sziasztok!

Lányok Balhé volt és én lemaradtam???? Nem értem! Homályosítsatok fel!!!

Sonny! Kukoricapattogtatót lehet kapni a Saturnban, Media Marktban vagy Electro Wordben!
ilyen tortát csináltál? Fotó nincs róla???

Arikon! Nagyon jó pihit neked a Wellnesezésre! Érezzétek jól egymást apával!!! :wink:

Babszi! Na találtatok valami kicsikocsit???

Nóri! Mindjárt szülinapocskás leszel!!!!

Minden ciklus végén tartó sorstársamnak CSURIHEGYEK!!!!!

Pusszantó
Vendég

Sonny:akkor elárulok valamit, hogy ne érezd magad rosszul...én állítólag 3 hetesen büfögtem utoljára...no oszt akkor mi van?Néha begörcsölök emiatt és ennyi...

Kép
Vendég

Krisz: köszi!!! Nem készült fotó a tortáról, mert elfelejtettem, és hamar megették :)
Majd ha hétvégén csinálok, és szalonképes lesz, akkor felteszem!

Judit
Kép
sonny

Krisz:privi ment és igen...minnyá!!! :D
Vendég

Nóri: Kép

Judit
Kép
sonny

Csajok, nagy nehezen tudtam csak megtalálni és visszaolvasni, ami a másik topicban történt. Sajnálom Bridget, h. megint belefutottál egy ilyen párbeszédbe, én gondolom, h. nem szándékos volt a részedről, de az ilyen topic-oknak az egyik lényege az, h. kibeszéljük magunkat, eszmét (véleményt) cseréljünk és még ha nem is mindig értünk egyett szerintem nem szabad elítélni a másikat. Szuverén joga mindenkinek, h. mit gondol, és bár nekem még nincs babám, mégis el tudom képzeni, h. ha már lenne pl. 1 fiam, nagyon szeretnék egy kislányt. Szerintem ezzel majd mindenki így van. De emellett azt is megértem, h. Te meg bármilyen nemű babónak örülnél csak egy picit félreérthetően adtál ennek hangot.
Én is minden jót kívánok Neked, és remélem, h. úgy alakul az életed, mint ahogy szeretnéd! :)
Vendég

Krisz,
nekem is mingyá' szülinapom lesz...ugye Nóri! :wink:
Vendég

JAjajjj Arikon! Sűrű elnézést kérek, hogy figyelmetlen voltam! :oops: :oops: De ha eljön az ideje nem maradsz le!!! :wink:
Vendég

Krisz,
na jó, most az egyszer megbocsátok! :lol: :lol:
Drukk Neked ezerrel!!
Vendég

Arikon:és Lenint mér hagyod ki???Neki is szülinapja lesz velünk! :D
Vendég

Arikon, Nóri! Mit terveztek a nagy napon? Lesz nagy dínom-dánom, vagy inkább romantikus együttlét? :)

Képzeljétek, anyukám holnap lesz 50 éves! :)
Már készülünk a bulira!!! 8)

Judit
Kép
sonny

Neki nem 21-én van? Mert Hitlernek 20-án... :twisted: :D "jó" kis csapat
Vendég

Sonny,
én nem tervezek semmit, mert remélem nagyon :wink: hogy helyettem szervezkednek ezerrel. Egyszer leszek 30! :wink: Vagy inkább síííírok :cry:
Vendég

Arikon:Lenin koma velünk van, de hitler bácsi nem... :evil:

Sonny:csak szolídan, kettecskén...öreg vagyok én má a nagy dínom dánomhoz! 8)
Anyudnak holnapra:

Kép
Vendég

Na sziasztok hát zajlik az élet rendesen Nóri mégegyszer köszi a táblázatot.
Pendi mi ujság veled??????????
Zsuzsa merre vagy???????
Hát sajnálom hogy IGY alakult a helyzet már megint Bridget remélem minden oké lesz veled és sok sikert az álmaidhoz.

Kép
bévi

Arikon:ne sírjunk, a legszebb korban vagyunk!!!
Vendég

Vagyok én, csak hát a dódozó nők élete ilyen.... dódozós :roll: :roll: :roll: :roll: Éppen selejtezünk egy kicsit és hát rá kell tenni mindenféle kódot, meg elpakolni :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nóri: Egyébént tök igazad van..... nekem a 30. szülinapom olyan szépen telt, én nagyon boldog voltam :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ja és persze most is az vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És egyre érettebb és dilisebb is párom szerint :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szia Bévi!
Köszönöm kérdésed, nincs semmi különös.
De nálad mi volt a dokinál? olvastam amit írtál a növekedésről, de ne haragudj nem értem miről van szó! :cry: Pedig érdekel. :wink:
Vendég

Zsuzsa jó munkát és ha tudsz gyere de azért csak óvatosan a munkával :lol:

Kép
bévi

Pendi:hát nekem nincs ciklusom mert nincs egyáltalán pém és ezért kell szednem clostit amit most szedtem el és járuk uh-ra hogy nézük hogy növekszik és elkezdet növekedni a jobb oldali petefészkem be egy és remélem siker lesz hát ennyi ugy nagyjábol de kérdez ha valamit nem értel hát ha tudok segiteni :lol:

Kép
bévi

Évi: Jövök én, amikor csak tudok :lol: :lol: :lol: :lol:
Hajrá PÉ :!: :!: :!: :wink:
Lájtosra vettük a melót nagyon :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pendi:Évinek növekednek a tüszőcskéi szépen! :wink:
Vendég

Bévi!
Nagyon sajnálom! :cry: Rossz lehet. Én még szuper jó pozicióból indulok a dolgoknak. De ilyenkor mik a lehetőségek? ha van petesejt, azonnal kiveszik és lombik? vagy mi? Bocsi egy kicsit buta vagyok hozzá. :cry: :oops:
Vendég

Nagyapa mesél 20 év körüli unokájának:

- Fiacskám! Amikor én ilyen idős voltam mint te, a barátaimmal Párizsban voltunk és nagyon jól szórakoztunk. Minden délben a legjobb éttermekben ebédeltünk. Végigettük az étlapot és a legjobb borokat ittuk hozzá. Amikor jóllaktunk fizetés nélkül távoztunk. A vendéglős és pincérek persze utánunk jöttek reklamálni, hát jól elvertük őket. Délután felkerestük a kocsmákat finom francia borokat, pezsgőt és konyakot
ittunk. Amikor jól berúgtunk fizetés nélkül távoztunk. A kocsmáros és pincérek persze utánunk jöttek reklamálni, hát őket is jól elvertük.
Esténként elmentünk a kupikba, minden kurvát megdugtunk. Amikor kiszórakoztuk magunkat elindultunk, persze itt se fizettünk.
A madamme és a felvigyázók persze utánunk jöttek reklamálni, hát őket is jól elvertük. Éjszaka kipihentük magunkat, majd másnap újra kezdtük a kört. Ezt így csináltuk minden nap míg Párizsban voltunk a haverokkal. Az unokát nagyon feldobja ez a program, összeszedi a haverokat, mesél
nekik a nagypapa Párizsi kalandjairól és elhatározzák, hogy ők is kimennek szórakozni.
Két hét múlva hazajönnek, az unoka alig él, keze lába törött, feje bekötve.
- Mi történt fiam? - kérdezi a nagyapa.
- Elmentünk a vendéglőbe, bekajáltunk beittunk, le akartunk lépni, erre a vendéglős megvert mint egy lovat. Sebaj, délben elmentünk egy jó kocsmába finom francia borokat, pezsgőt és konyakot ittunk, amikor fizetés nélkül le akartunk lépni, a kocsmáros és a haverjai irgalmatlanul megpofoztak. Este elvánszorogtunk egy kupiba a nap fénypontjaként keféltünk egy jót megpróbáltunk lelépni fizetés nélkül, hát a stricik
kegyetlenül elvertek, ráadásul elszedték minden pénzünket. Nagyon rossz volt.
- Hát sajnálom kisunokám, hogy ilyen rosszul sikerült az utatok, de biztosan rossz volt az utazást szervező cég. Kivel utaztatok?
- A Neckermannal nagypapa.
- Őket nem ismerem, mi annak idején az SS-el voltunk.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

csnóri!
Ennek örülök. Ez már csak jót jelent :lol: :lol:
Vendég

Paraszt család alszik, felkel az apa látja,hogy a tehén megdöglött.
Fogja a vadászpuskát lelövi magát.

Felkel az anya, látja a tehén döglött, az ura lelőtte magát, fogja a
kötelet s felköti magát.

Felkel a nagyobbik fiú látja a tragédiát, megy a folyóhoz, hogy
beleveti magát. de jön egy tündér és mondja neki:

Ha 10-szer magadévá teszel, vissza csinálok mindent, élni fog
apád,anyád,és a vagyont érő tehén is.

Próbálkozik, de nem sikerül, megy a habokba.

A középső fiú ugyanígy jár.

Felkel a kisebbik, látja hogy mi van, megy a folyóhoz. Jön a tündér,
mondja neki:

Ha 10-szer magadévá teszel, visza csinálok mindent, élni fog apád,
anyád, a bátyáid és a tehén is.

Nem lehetne 20-szor?-mondja a fiú
-Dehogynem.
-És 30- szor?
-Dehogynem csak csináld már!!!!!

-De nem fogsz megdögleni, mint a tehén?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Remélem, már hiányoltátok a vicceket :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Csajok: Most jött apuka kisfiával és Medvecukornak hívja..... de olyan szeretettel bánik vele, hogy csak na :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nóri, köszi a horvátországi tippet!
A táblicskuba néhány kiegészítő adat: szülinapom:1971.07.22. és néha bekapok egy-egy Gravidát, ha eszembe jut. Köszi, hogy betettél a táblázatba!

Arikon, jó utat!

Kép Kép Kép
datolya

datolya:horvátországi tipp? :shock:
szerintem Zsu volt.... :roll:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?