Sziasztok!
Igencsak élő ez a topic!
Az ember kihagy 1-2 napot és nem győz visszaolvasni!
Megpróbálok reagálni az előzőekre.
Momoska, a fütyis kép és a story szuper jó, még szerencse, hogy nem történt baj, így én is igen jót tudtam nevetni ahogy olvastam. A tesós képekért meg rajongok, már régebben is akartam ezt írni, amikor az ágyban feküdt egymás mellett Alíz és Borisz, annyira szépek és aranyosak! Mondjuk az éjszakáid nem lehetnek egyszerűek, de gondolom 2 ilyen gyönyörű gyerkőc feledtet valamennyit, ugye? Én már most azon filózok, hogy hogy fogok mindent bírni, ha meglesz a kistesó...
Mamice, a skype-on való kapcsolattartás biztosan sokat enyhít a magányodon, az biztos, hogy az internet ilyen téren rengeteget segít. Azért egy kicsit megnyugtató, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki babás anya létére nem egy konyhatündér - bocsi:) Szerencsére a férjem tök jól elfogadja, meg anyu nagyon sokat besegít (nyilván pont ez a baj, de a kényelmet nehéz feladni...)
A 2 hós oltás utáni aluszékonyság 1 napig tartott, aztán pont az ellenkezője történt, éjszaka másfél-két óránként keltünk, de szerencsére ez sem tartott sokáig. Cserébe kaptam egy rekord hosszúságú alvást is: este fél 9-kor letettem, és csak hajnal fél 4-kor kelt újra!! Aztán másnap már 3/4 3-kor kelt (szintén fél 9-től), majd 1/2 2-kor
Mostanra pedig többnyire visszaállt a 3 óránkénti éjszakázás, bár tegnap 1/2 11-től 1/2 4-ig aludt.
A múltkor azt álmodtam, hogy átfordult hasról hátra
Mondjuk tény, hogy amikor hasra teszem, annyira nem bírja, hogy látszik, hogy minden erejével azon küzd, hogy megszabaduljon ebből a testhelyzetből. Teljesen kihomorít, keze-lába a levegőben, és ingatja magát oldalra. És közben folyamatosan nyög.
DomiDina, Lili nagyon nagyon édes a harisnyájában, én is már alig várom, hogy harisnyában, kis szoknyácskában büszkélkedhessek Linával!
A pihenőszőnyeg lassan nálunk is időszerű lesz, ez a piros különösen tetszik.
Judit, jó, hogy újra köztünk vagy! Egyetértek Momoskával, hogy sokkal fontosabb a Te és a babád nyugalma, de azt is hozzáteszem, hogy ahogy olvastam a soraidat, nekem is az jutott eszembe, mint DomiDinának - vagyis a bimbóvédő használata. Meg bimbóvédő krém. Én is ezekkel kezdtem, a kórházból úgy jöttünk haza, hogy tiszta seb volt a mellem, de a krém elég hamar helyretette. Viszont mivel nekem is lapos a mellbimbóm, ezért védővel szoptattam továbbra is, aztán hetekel később egyszer-egyszer anélkül is próbálkoztam. Hol jobban el tudta kapni Lina, hol nem, de mára már bimbóvédő nélkül szoptatok, olyan szépen megtanultuk, meg ki is szívta a bimbómat (Ő is, meg a fejőgép is), most már jobban kiáll. De ne bánkódj, van, aki még ennyit se tud szoptatni, a barátnőm is sajnos 2 hónaposan már rég tápszerezte a babáját, annyira nem volt teje. Nyilván senki nem így tervezi, de tényleg a ti nyugalmatok, és egészségetek a legfontosabb. Én akkor voltam nagyon kiakadva, amikor 1 héttel a hazajövetelünk után 40 fokos lázam lett, és a mellem is begyulladt. Volt egy kis méhproblémám, és antibiotikumot kellett szednem. Gyötrődtem, hogy szoptassak így, vagy tápszerezzek, a dokim és a gyerekorvos is azt mondta, hogy az a legfontosabb, hogy a babám egy egészséges anyukát kapjon vissza, és hogy ezekre a dolgokra nem is fogok emlékezni, csak arra, hogy milyen szépen növekszik, fejlődk a babám.
Csilla, a Halász Jutkát mi is nagyon szeretjük, meg van egy régi bakelit lemezem, még kiskoromban én hallgattam nagyon sokat, dalok, mesék és versek vannak rajta (ez utóbbiak természetesen megzenésítve). Azt is imádom, de Linának is tetszik amikor együtt énekelem a lemezzel
Remélem nem lettem nagyon hosszú.
Szép napot mindenkinek, hisz ma újra süt a nap!
Cs.