Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nikó! Drukk az emrikéknek :wink:

Snufi! Ez rém dühitő :evil: :evil: :evil: :evil:

((((((((((KATI)))))))))))))

HANNA! :wink: :wink:

Pénteken megyek mensbe ,drukkoljatok ne nézzek úgy ki mint szegény Snufi&Baba :wink:

Coca ! Babatapi +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Üdv Dalmi
dalmácia

Köszi dalmi!
Péntekre drukk!

Kép
zölddisznó

Sziasztok :P
Van egy új topikunk, egy receptes. Véda nyitotta. Akinek van jó receptje, vagy/és nincs ötlete, viszont szemezgetne... az nézzen be.
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

zölddisznó, Fablia!

Kromoszóma eltérés miatt. Rosszúl párosodnak a babák kromoszómái nagy számban. Ezt szűrik a vizsgálattal.
nikó

Sziasztok!

Lopott perc, mert ezer a dolog. :)
Niko! Snufi!++++++

Szöcske! Hajrá!

Katica! Hajrá kivizsgálás! Drukk a fagyibabákhoz!!!!

Snufi! Ez nem semmi. :?

Dalmi! :lol: :lol: :lol: Este folyt.köv. Jó volt találkozni!!! És köszi szépen mindent!!! Péntekre meg nagy kalappal! Minden ok lesz. :wink:

Fanni! Ez jó hír. Este megnézem.

Fablia! cupppantalak

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Fablia: térítésmentesen csinálják meg persze, de hát újra fel kell utaznom (vidékről), és már rég meg lehetne az eredmény, tehát időben is "kárt szenvedtem". 2500 Ft volt.

Dalmi: péntekre drukk!!!!!!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Snufi, biovitallal már én is jártam így, először ott csináltattam terheléses inzulint és a 120 perces rossz kémcsőbe ment....kezdhettük másnap előlröl...löttyel mindennel együtt :evil:

Fablia, spontán baba, igen.
3 hónap metformin, ebből 1 hónap 3*850 mg volt, előtte 3*500 mg meforalt szedtem.Decemberben laparom volt, mert én évekig nem mensstruáltam csak norcoluttól, nem volt peteérésem.
Januártól meforal, január első mensi, aztán 28 naponta mensi, március első pé, április + teszt.Májusban inszem lett volna :lol: már kezemben voltak a gyógyszerek, vártam a mensimet....
nekem éhomi 17, 120 perces 152, majd 3 hó kontrollon éhomi 15 , 120 perces 116 .

Nem az számít, hogy magas az ir, és másnak meg alacsonyabb, hanem a gyógyulási arány számít, és mivel gyorsan gyógyultam, terhes lettem, pedig még így is 116 volt a terheléses.....Persze torna, ch mentes diéta stb....de sajna a terhességi diabéteszt nem úsztam meg és az ir-em is romlott (terhesség, duphaston rontja az ir-t), de a terhesség óta 30 napos ciklusaim vannak pével!Vagyis szépen gyógyulok!!!!
Vendég

Lafi: az Utro is rontja az IR-t, vagy csak a Duphaston? :shock: (minden nap szavazok ám legalább 2x! hogy álltok? mert azt nem látom)

snufi

Snufi, minden progopótló és hormon rontja az ir-t sajnos, de az a lényeg, hogy az éhomi mindig javuljon, és nekem azt nem rontotta, az a met miatt javult, csak a terheléses nem (én ugyanis szedtem a terhesség alatt és szopi alatt is...szopi, hm az az egy-két nap erejéig :cry: )Nem tudom, hogyan áll....remélem, nem holnap lesz vége, hanem ráraknak még plusz 2 napot a leállás miatt és akkor kiderül!Köszi!!!
Vendég

Jó estét!

Banyek Snufi! :shock:
Kati! Drukk a sítáborosokhoz!

Dalmi!Drukk péntekre! -nekem nem lett csúnya, ügyesen levették :)
viktu

Snufi : narancsos kacsa lentebb :lol:
Vendég

sziasztok!
Most újra csatasorba állok. Beszedtem a clostit, pénteken megyek uh-ra, és reményeim szerint hétfő-kedd magasságában lesz az inszem. Nagyon bizakodom.
A héten elkészül a biovitalos hormonsorom is, remélem nem cseszik el!
drukk mindenkinek!
nani72

Sziasztok!

Nani! Ez annyira jó!!!!! Nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
hanna30

Nani!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++
Vendég

Snufi!Nikó!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jó éjszakát!
viktu

Snufi!!
Ááá, de durva :shock:

Dalmi! :D
Drukk péntekre!! Hamar kaptál időpontot?? Mikor jelentkeztél be?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Katica!
Hajrá fagyisok!!!!!!!!!!!

Snufi,Niko!
+++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
mereszt

Snufi!
Tényleg 2500 Ft, azaz Kettőezerötszáz Ft volt? Én ezt el sem hiszem a mai árak mellett. Hiszen rámnéz egy doki, köszön, máris kér ezreket.
De ha így van, akkor nagyon jó! :)

Lafi!
Akkor most én is várom a spontánbabát. :) Hátha jön. Én holnap kezdem a 3x850 mg metformint.
fablia

Köszönöm mindenkinek a szavazatokat, lejárt a szavazás!(és valamiért az első oldalra tették... :shock: nem találtam, nem értem, miért végülis mindegy)
Vendég

Sziasztok!

Snufi,
tapik!

Nikó,
drukk a művelethez! Melyik nap veszik ki a sejtet? 4.?

Nani,
hajrá inszem!

Dalma,
péntekre ++++++++++++++

Mereszt,
hajrá neked is! :wink:

Csajok,
a Biovitalban ilyen dolgok történnek? :? Én is ott tervezem az APC-t...
angel37

Sziasztok,

én holnap megyek a Biovitalba 8.10-re APC-re, és tényleg 2500 Ft és sok eégszségpénztárral is szerződésben vannak :D

Istenhegyi oldalán nem láttam, hogy csinálnak ilyen vizsgálatot, őket a kromoszóma miatt fogom zaklatni. Nikó, nektek hol csinálták a vizsgálatot?

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Allegro,
én is épp így tervezem! :wink:
Ja, az Istenhegyin én is úgy tudom, nincs APC, csak direkt Leiden.
angel37

Sziasztok!
Lois! Szerdán bejelentkeztem ,pénteken mehetek is :D :D

Nani! Drukk ezerrel :D

Hanna! Nem leszek mert itthon van Apu :D

Üdv Dalmi
dalmácia

Sziasztok,
Mindenkinek mennek a drukkok ezerrel! :)

KépKép
tobi

Az APC-ben bent van a Leiden is? Vagy az a Leiden?
Ha ennyi, akkor én is mindjárt bejelentkezek. :)
Köszi Mindenkinek az infót.
fablia

Az APC a trombózishajlam előszűrője, csak akkor érdemes továbbvizsgálódni (Leiden stb irányba), ha itt nem stimmt vmi.
Ha az APC rezisztencia okés, akkor nincs Leidened sem.

Ezt Fannitól tudom ám, remélem jól értem! :wink:
angel37

sziasztok!

nikó, snufi: drukk++++

dalmi: drukk péntekre++++

mereszt: hajrá!

alle: drukk az APC-hez!

rólam: ápr 24.-én megyek pajzsmirigy vizsgálatra. ma voltunk egy másik andrológusnál, a hormon és kiskatona vizsgálatot megismételteti. a kaális dokim szerint, itt szegeden talán ő tud még rajtunk segíteni. majd meglátjuk, hogy mit mond.

kati
katica30

Jó "reggelt"!

Csajok! Ha volt már biokém, vagy vetélés, vagy trombózis a családban, vagy gyulladt viszeres végtag.....akkor TB-alapon is megcsinálják a Haemophilia központban ezek komplex kivizsgálását, kb 70 másik vizsgálattal együtt. (Immunológiai összeférhetetlenség, anyagcserezavarok, egyéb véralvadással kapcsolatos szűrések...) Picit füllenteni is lehet
Szóval aki úgy érzi, hogy elég TB-t fizetett már életében, és érintett a dologban, támadja meg a lehetőséget!

Kép
zölddisznó

Coca,
trombózisa nagymamám testvérének volt, másnak nem, ez elég indok lenne? Na mindegy, holnap elmegyek magánba, aztán meglátjuk.

Voltam pajzsmirigy kontrollon...eddig alulműködött, most túlműködik :? A TSH-m 0,02, az alsó határa a normál tartománynak 0,35. Úgyhogy kaptam másfajta és kevesebb gyógyszert, júniusban újabb kontroll.

allegrobarbaro

Sziasztok,

Én Coca opcióját választottam és április 14-re van időpontunk és a férjnek is menni kell!!

ui.. megkaptam a pajzsmirigy antitestes leletet végre valami annyira szar lett, hogy nem kell gondolkodni, hogy adjanak-e gyógyszert vagy sem ( 6-szorosa a határértéknek az antiTP, a TSH 6 lett max 4,2 lehetne ) vannak rossz dolgok aminek örölünk! :)

Farkasok J
farkasok

Alle! Akkor Neked jó nagyot kéne füllenteni! :lol: :wink:
...egyszer csak belövik.

Éljen április 14 Farkinca! Másikat meg majd rendbeteszik.

Kép
zölddisznó

Elviszem sétálni kiscocit.
Pusz!

Kép
zölddisznó

Te jó ég! Judit! Ezt neked még nem vizsgálta senki? :shock:
Ez aztán bőven lehet ám meddőségi ok!

Angel :P
Nagyon jól emlékszel :D

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Szia Mindenkinek!
Még nem nagyon tudom követni, kinek miért kell drukkolni, ezért kívánok mindenkinek kitartást, babásodást erre az évre.
Rólam: 5. napja kapom a Gonalt, 15. napja a Suprefactot + az Adimet is megy már negyedik hónapja. Tegnap óta nagyon nehezen bírom, esténként erős hányingerem van, de azzal biztatom magam, hogy már nem sok van hátra. A hasam olyan, mint egy akupunktúrás lufi...
Köszi, hogy panaszkodhattam nektek egy kicsit: Szöcske
szöcske

Sziasztok!

Szöcske! Gyere nyugodtan panaszkodni!

Snufi! Nani! Nikó! ++++++++++

Mereszt!+++++++++

Kép
hanna30

Farkaslány!
a lányomnak még egy picit rosszabbak is ezek az értékek, amiket említettél. Hogy meddő/lesz/-e , azt még nem tudjuk... :oops:
szedett rá gyógyszert, rendezte, az értékeket. Emellett még a prolactinja is magas, lehet, hogy összefügg.

Hát, túléltük a hétfőt, mondjuk, elég durva volt.
Ami még kicsit durvább lesz, az a jövő péntek, akkor is lesz állítólag BKV sztrájk. A péntek nálunk amúgy is a legzsúfoltabb nap általában. :?
harcimokus

Hát, Harcika nem lehetett semmi. :cry:
És a jövő pénteken meg 24 óra.

Kép
hanna30

Hanna: valamikor jössz msnre? :shock:

snufi

Allegrobarbaro!

Szia, nekünk az Istenhegyin csinálták és nagyon merem őket ajánlani. Nagyon segítőkészek és kedvesek!!! Ha kell a többit pü-be megírom.

Magunkról annyit, VAN 3 EGÉSZSÉGES PICURKÁNK. Holnap mehetünk értük remélem nem lesz semmi baj velül és hazafelé már velünk lesznek.
nikó

Nikó,
először is grat a 3 egészséges embróhoz :D Igen, lécci priviben írd meg a részleteket, milyen vizsgálatot kértél, mennyiben volt, minden részlet érdekel :D Köszi előre is

Harcika, kitartás nektek jövő péntekre. Mindenki kezd megőrülni ebben az országban???!

Dalmi, neked drukk péntekre. Ha Judit lesz, szerintem nem lesz gondod.

Szöcske, gyere csak, széles a vállunk :wink:

allegrobarbaro

Nikó! Szurok holnapra!

Kép
zölddisznó

Sziasztok,
Megy a drukk Mindenkinek!
tüszőnövesztő+++++++++++++++++++
babaragi+++++++++++++++++++++++

Farkasok J,
amikor nekem megállapították, hogy autoimmun pajzsmirigy alulműködésem van a TSH-m 36 volt, most legutóbb 0,58. Azt mondta egy meddőséggel is foglalkozó nődoki, hogy az 1 körüli TSH mellett van a legnagyobb esélye a teherbeesésnek. A lényeg, hogy gyógyszeresen szépen beállítják.

Szöcske,
kitartás!

Harcika,
Nektek is kitartás a jövő hét péntekhez. Tiszta dili ez az ország!

KépKép
tobi

Én sem nagyon ismerem még a csapatot. És én is mindenkinek szorítok.....

Niko! Hajrá 3 picúrka, akik ma már Veletek lesznek!

Szöcske! Már nem sok van hátra a stimuból. Kitartás!

Mennyi itt is a pajzsmirigy meg IR probléma! Még az a szerencse, hogy ezek végülis kezelhetőek!

Szép napot Mindenkinek!
fablia

Jó reggelt én is!

Kép
zölddisznó

Helló!

Nikó: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

snufi

Sziasztok,
megvolt a vérvétel. Nekem 3 hetet mondtak az eredményre :oops: És Fablia, tényleg 2500 Ft.

Coca, mi ez a hajnali kelés :wink:

Most megyek dóóóógozni, bár inkább lennék kint, olyan szép idő van.

allegrobarbaro

Sziasztok Lányok!
A „régiek” talán emlékeznek még rám, az újaknak csak annyit, hogy 6 év óta várjuk a babát, túl vagyunk már sok-sok vizsgálaton, lombikon, sehol egy kimutatható probléma, stb. de eddig még nem sikerült teherbe esnem.

Csak azért írok most (egyébként inkább olvasó üzemmódban működöm), mert látom, hogy egyik-másik lánynál újabb lehetséges problémák merülnek fel, ami miatt esetleg nem jön a baba. És hát…., hogy én is mondjak egyet, amiről a Babaneten eddig még nem olvastam…. Hat év után derült ki nálunk, hogy a párommal majdnem teljesen egyforma az immunrendszerünk (ez igen ritka házaspároknál), ez viszont azt okozza, hogy az én szervezetem nem ismeri fel az embriót, és nem kezd el védőanyagot termelni a baba megtapadása/védelme érdekében, így soha nem tud szegény megtapadni, mert „én” nem hagyom. Ergo, ebben az állapotunkban nekem és a férjemnek soha nem lehet közös gyermekünk (külön-külön mással simán lehetne), de öröm az ürömben, hogy van arra mód, hogy az én immunrendszeremet megváltoztassák (az enyémtől különböző vérkészítmény beadásával), és akkor különbözőkké válhatunk. Így már lesz remény arra, hogy gyerekünk legyen.

Szóval, ha valakinél évekig nem találják a hiba okát, bizony ilyenekre is gondolni kell(enne a dokiknak, de az én esetemben nem a dokimnak jutott ez előbb eszébe…).

Üdv,
Éden
Éden

Éden, remélem, minden megoldódik nálatok!
Vendég

Éden,
és ezt a problémát, hogy mutatták ki? (immunológiai összeférhetőség?)
Kívánom, hogy hamarosan babásodj!

KépKép
tobi

Tobi,
az összeférhetetlenségi vizsgálat ezt nem mutatja ki (ezt csinálják Nemes Dr-ék), csak az alloimmun vizsgálat (ezt a transzplantációs intézetben csinálják). Egyébként összeférhetetlenségi vizsgálaton már 3 éve túlestünk, de onnan tovább nem küldtek bennünket, sajnos.....
Éden
Éden

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?