Sziasztok!
Hát ahogy látható mi nem mentünk, nem is mertem nagyon bevállalni, ugyanis Kori általában délelőttönként még csucsukál egyet. Úgy fél 10-10 körül szokott bealudni. Úgy voltam vele, ha mégsem, akkor mi 5 perc alatt ott vagyunk, és akkor találkozunk majd. De bejött a szokásos menet. Lassan-lassan kitolódik majd a délelőtti alvás (el is marad majd, mondta a védőnénink), de még most általában szokott Kori aludni. Majd legközelebb, biztos mentek még. Egyébként ha jól tudom, csütörtökönként a Solymár utcai máltain is van játszóház, mondjuk 3/4 órás, de ingyenes. De oda sem jutottunk még el, pont a délelőtti alvások miatt.
Zsanett: sajnálom, hogy így jártatok, de kitartás, egy jó családi házat még nehezebb megtalálni, s még körültekintőbbnek kell lenni. Ismerőseink vettek egy házat, amiről csak az adásvétel után derült ki, hogy részben vályog és vizesedik.... Pedig jó drágán vették. Be sem költöztek. Elkezdtek pereskedni, 2 és fél év után most ott tartanak, hogy kaptak 2,5 milliót, a javítások egyrészére. Közben persze pereg a hitelük, stb. stb. stb.... A lényeg, jól meg kell nézni mindent.
Vali: köszi a segítséget. Nekem is szimpi volt a bölcsi. Mondjuk még közel másfél év. A gondozónőt még nem tudjuk ki lesz. Mondta a vezetőnő, hogy jövő nyár elején kell érdeklődni a részletekről, meg, hogy mikor lesz a beszoktatás.
Olgi: megvan az új telefon. Majd hívlak. Hú tegnap mi is nagy kört mentünk. A végén a Solymár utcai máltain kötöttünk ki. Alig tudtunk eljönni.... Ráadásul gyalog jöttünk hazáig, én meg húztam-vontam a babakocsit
. Este mikor hazajött a férjem fél 6 körül, még lementünk, virágládát venni. Persze Kori megint gyalog. Nagyon menne-menne. Ha alakulna az idő, a hajógyárit bevállalhatnánk, ott tudna jókat gyalogolni
.
Fordulás: nekünk kókuszmatracos az ágy, az keményebb mint a szivacs, de én ilyenkor Korit már lettem a földre, plédre, habtapira illetve a bébijátszószőnyegre. Nem fázott egyáltalán, biztonságos, nem tud hova esni, mintha egy nagy ágyon lenne. Nekem bátran javasolta a védőnő.