Sziasztok,
Kata: párod ügyes legyen!!! te meg nyugi!
Szezso: neked is megy a drukk a +++++ teszthez!
nekem pé-kor, tojcsikor kezdet érzékeny lenni a cicim és kb 1-1,5 hétig volt az! utána semmi! nézegettem, h mi van , miért nem érzékeny már? a hőm jónak tűnt, nem értettem semmit! szerintem , h ittam a palástfűt , az elmúlasztotta a cicifájást! a teán is van, h lehet borogatást is készíteni belőle! és nekem egyáltalán nem érzékeny a cicim, csak kicsit nagyobbak lettek.
ne görcsölj rá! ez minden babára várónak a leggyűlöltebb mondat!! pedig tényleg igaz!
rengeteg sztorit hall , olvas az ember, ami ezt bizonyítja! lásd : én! de nincs az agyunkban és a szívünkben egy gomb , amivel ezt az érzést ki tudjuk kapcsolni! mindenkinek magának kell majd rádöbbennie, amikor már babás, h igazuk volt azoknak, akik ezt mondták.
én is utáltam mindenkit, aki ezt a ,,hülyeséget,, mondta nekem, még a szüleimet is !
és akkor még nem is beszéltem nektek arról, mert akkor még nem ismertük egymást, h én tavaly ,,végignéztem,, a sógornőm kismamaságát és mentem a kórházba a baba születésekor, és dajkálom őt 1/2 éve. nem mertem ránézni a sógornőmre, mert csak a saját szerencsétlenségem jutott eszembe. írigykedtem, h én miért nem lehetek kismama, és utáltam az egész világot és leginkább magamat, mert írigy vagyok . sírtam, sajnáltam és utáltam magam!
nov-ben ,,babára éhesen,, vágtam bele a stimuba, annak ellenére, h a pcos topikban mindenki türelemre intett. na a türelem szó, amit még utáltam nagyon!
a jan-i 3. stimus hónapban , az első és sikertelen inszem után éreztem először változást. akkor nyugodtam meg kicsit, és lassítottam , pihenni akartam , és nem akartam 3 hónapig hormont látni.
szerencsére jött a lánykérés, amitől a fellegekben voltam / vagyok, az esküvőszervezés, ami lekötött.
és én hiszek abban, h nekem segített a méhp és palástfű!és most már tudom, h kell a torna is.
szóval a ne görcsöl és légy poz, közhelynek számít, de nagyon igaz!!