Új privát üzeneted érkezett!

Viki! Sokáig dolgozol még?

Erről még sosem hallottam, hogy a cukor táplálja a gombát! Akkor Nekem is vissza kell vennem a tempóból! :oops:
Vendég

Még abben a hónapban dolgozom. Tegnap volt a nagy bejelentés (bár már tudták nagyjából, hogy am ájusi munkám attól függ hogy érzem magam).
20150601134430

Akkor már nincs sok hátra! :D

Én ma megyek délután vásárolni mert még a köntösön kivül más nincs megvéve ami a kórházba fog kellenni! :oops:
Vendég

Ibm! Javult a helyzet?
Vendég

Én még semmit se vettem, se babának, se magamnak. :oops: Akkor tervezem, ha már itthon leszek.

Begurulok a céghez, onnan még füstjelezek.
20150601134430

OKé Viki! :D
Vendég

Ezt már én is hallottam!
Én is mindig összeszedek valamit,pedig ennél jobban már nem lehet vigyázni!
Sajna aki hajlamos rá az így jár!
Minden elismerésem a dolgozó kismamáké!
Én nem bírnám!

Maria! Nemtudom most visszalapozni,de asszem te írtad a vizesedést!
nekem is eltűnt párszor estére a bokám,akkor a dr. nézett labort,meg mérem a vérnyomimat,toxaemiára utaló jel nincs!
2 napja viszont,mióta tényleg betartom a pihit,úgyanolyan reggel mint este,víznek nyoma sincs!
Próbálj pihenni és kevesebbet talpalni!
Nekem ma du. uh után kell hívnom a dr-t,azt mondta lehet,hogy ír valami kúpot a vasárnapi malőröm miatt! :cry:

Csilla! Én nem használok mióta terhes vagyok,sőt írt a dr. mosakodókrémet,merthogy kiszárítja a tusfürdő :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:
Azt használtam kb. 1 hétig,annyira jó,hogy inkább száradjon ki!
Amúgy szerintem nem száraz na mind1!
Ő látja,én nem annyira!!! :lol:
Bár ez elég régen volt és azóta sem mondta :oops:

Talán egy fokkal jobban vagyok,sikerült mennem egy helyre!
Du. megkérdezem a dr.-t az espuról,mert ez iszonyú!!!!!!!!
Bedobtam egy mosást ha már ilyen korán fenntvagyok,aztán kicsit elrámolok és 10 körül indulok!

Kép

Kép
ibm

Ha bele gondolok, hogy egy hete még Én is dolgoztam hát nem tudom mostmár nem bírnék az biztos! Bár most jön majd az igazi meló( költözés májusban)! :cry: :evil:
Vendég

Jobb reggelt! :?

Ami - nyugodtan szedhetsz Espumisant!!! Én 2-esével kapkodom, ha érzem hogy kell. Volt pár hét amikor mindentől puffadtam, akkor elég sokat beszedtem és szerintem elég sokat segített. Viszont ha kifejezetten gyomorégésről van szó, akkor sokkal jobb a Rennie! Erről még csak annyit hogy valóban olyan mintha krétát szopogatnál és asszem nálam jobban senki sem utálja, de frankón használ! Próbáld ki! :wink:

Csatlakozom a szörnyűséges éjszakát áltéltekről. Én még életemben nem álmodtam ennyie szart!!!! Még most is rosszul vagyok ha rá gondolok: bemondták a rádióban hogy 5 utasszállító repülőt eltérítettek és láttam ahogy egyenként, kb 3 perccel egymás után lezuhannak, mind pont a környékünkön. Becsapódott, robbant, égett, jöttek a törmelékek. Én persze az utcán voltam és valami eszméletlenül féltem, arra gondoltam hogy már nem fogom tudni megszülni a kisbabámat, pedig semmit sem szerettem volna jobban ezen a világon! Valami hülye kis üvegfalú bódéba menekültünk és azon imádkoztunk hogy ne oda csapódjon be a következő gép. Brrrr... rohadt egy álom volt! :evil:

Én már évek óta a Dove intim mosakodóját használom és szerintem marha jó! Nem mondom hogy sose kaptam el azóta gombát, mert nem csak ezen múlik, de lényegesen jobb azóta! Egyébként én már nem tudok eligazodni rajta, hogy mikor van vagy nincs ilyen nyavalyám! Amikor az első terhességi vizsgálaton voltam, zéró folyásom volt és gombát mutatott ki a kenet. A következőig szépen kikezeltem, semmi gond nem volt. Aztán azóta már 2x gyanakodtam rá hogy esetleg visszatért, de most meg semmi! (Thanx God!) Remélem most már így is marad! Nah, erről ennyit! :twisted:
Vendég

Tegnap voltam a Corvin áruházban, hálóinget akartam venni és voltak egész jók, nem is drágán, de mindegyikkel volt valami bajom. Ami fazonra, mintára, színre is jó volt, az műszálas volt, ami meg pamut volt, az nem volt elől gombos, olyat meg nem akarok, mert akkor le kell vetkőzni szoptatásnál... az meg milyen má'?! :lol: Szóval mégse találtam jót. Viszont állati jót röhögtem, mert vagy fél órát bogarásztam köztük és észrevettem, hogy van egy csaj, aki ugyanezt csinálja, és szintén kismama. Annyira elkapott a röhögés, hogy meg kellett szólítanom, hogy "Te is a kórházba készülsz?" Nagyon ari volt, beszélgettünk is pár percet... a lénye: hogy ő ajánlotta, hogy nézzek be valamelyik ONE WAY üzletbe, mert ő már vett ott egy tökjót! Nagyon szimpi volt. Megállapítottuk hogy neki kisebb a pocija mint nekem, pedig júni 1-re van kiírva :P :lol: .

Bocs hogy be nem áll a pofám... :twisted:
Vendég

Szia Wera!

Látom az alvókája már senkinek nem a régi!
Mi lesz még????
Komolyan kezdek aggódni,hogy hogy fogom kibírni!
Szerintem du. kipróbálom az esput mostmár nem akarom bevenni,mert még a végén GÁZ lesz az uh-on!! :lol:
Rossz lehetett ez az álom!
nekem nem volt időm álmodni! :cry:
ma este remélem kidőlők!
Szegény Apa reggel majdnem rosszul lett!
Felkelt és megcsapta a főtt virsli "szaga"!
minden baja volt!
Mondtam neki,hogy régen én is rosszul lettem volna,de most ennem kell!!!! :lol:

Kép

Kép
ibm

Nagyon jók az új vonalzók! De én már maradok ennél. Már úgy megszoktam... :lol:
Vendég

Wera!
Sajnálom a rossz álmokat. Én újabban nem álmodok, beájulok aztán kelek hajnalban.

Babu!
Nem irigyellek a költözés miatt. Messzire költöztök?
20150601134430

Az enyém férj is elment dolgozni! :( Ő se bír semmi kajaszagot reggel. Délig egy falat se megy le a torkán, nem tudom hogy lehet így élni! Szoktam rajta röhögni hogy biztos fotoszintetizál... :lol:

Igen, lehet hogy tényleg jobb ha csak du. eszpumizálod magad, gázos tud lenni... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Wera! Nem semmi álmod volt! Nyugodtan írjál szívesen olvassuk! Jut eszembe képeket mikor nézegethetünk?

Ma Nekem is kéne hálóinget találnom!

Ibm! Szegény Apa! Olvastam a júniusiba a felmosást nem semmi!
Vendég

IBM!
Apa szolidarít veled a szagérzékenységben?

Az enyém csak a pocaknövesztésben :D
20150601134430

Viki! Csak a XVII.kerületből a XVI. -ba de nem akarok mert kertesből megyünk panelba! Sajnos kényszer helyzet! :twisted:
Vendég

Babu!
Átérzem! Nálunk is a szülők (apuék és anyósék is) kertesben laknak, igaz nem velünk egy városban, mi panelban. Igaz jó helyen és remekül felújított.

Viszont örülök, hogy ez már a sajátunk, és nem kell máshoz igazodnom.
20150601134430

Nekünk eddig a kertesben volt sajátunk mert volt egy külön kisházunk viszont most a tesómhoz kell költöznünk átmenetileg mert nem lesz meg addigra az új lakásunk mire jön a Babulink! Június végén fizetik ki a kertest! :oops: :twisted:
Vendég

Jó mi? A felmosás!
Hát most ez lesz!
Tegnap mikor hazajött kérdeztem,hogy azért rend van???
Rögtön rámmordult,hogy miért rendetraktál??????????
Mondtam,hogy csak összesöpörtem,meg elmosogattam,meg leszedtem a szárítóról a száraz ruhákat..........
A válasz: meg,meg,meg még mit csináltál????
De ezt ényleg nem megeröltető,már naggggggggyon óvatos vagyok!
De mindig olyan pörgős voltam és mindig takarítottam!
A barinőm mindig azon röhög,hogy felmosoval a kezembe fogok meghalni! :lol:
Meg ha elmegy röhög és mondja:most légyszíves mossál fel,mert koszos lett a kő!!
De persze az előszobaajtóban leveszi a cipőjét!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Tegnap mondtam Anyunak,hogy ha Áron 2 hónapos lesz odaadom neki egy fél napra,bekapcsolom a hifit és végigtakarítom az egész lakásást!!!! :lol:
Jó hülye vagyok mi???
Egy jó kis takarításra vágyom!!!
Megyek kiteregetek!

Kép

Kép
ibm

Ibm! Nekem nem kéne kétszer mondani, hogy ne takarítsak, de azért be vallom töredelmessen, hogy a Férjem nagyon sokat segít Nekem! Mos, főz és takarít ha kell! Minta férj! :D
Vendég

IBM!
Ha ennyire nem tudsz elszakadni a takrítástól, akkor fénypostázom a lakáskulcsokat. Fél 4ig nem zavar a munkában semmi, hűtő tele van kajával, fagyóban van jégkrém ;)
20150601134430

Viki! Micsoda ötleteid vannak! A hütő Nálunk is tele van és a lakás csak 50nm-es! :D
Vendég

Később még jövök, de mostmár hamarosan jön Apa úgyhogy egy kicsit rendet rakok!

Vigyázzatok Magatokra és a Pocilakókra is!

Szép Napot Mindenkinek!
Vendég

Nálunk úgy volt, hogy Apa segít takarítani tegnap, de lusta volt, inkább rávett hogy aludjunk! :? Persze nekem az se nagyon ment, viszont most mégis takaríthatok egyedül. A mosást már én is elindítottam, most eszem pár falatot, aztán porszívózok, felmosok! A csuklós :lol: gyerekem egyre durvábbakat fordul a hasamban! Biztos őt is zavarja, hogy rángatózik szegény! Az utóbbi 2 uh-on mindig lefelé volt a feje, de most attól félek, hogy még így a végefelé visszafordul nekem! Nem lenne jó... :roll:
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Látom mindenki korán kelt!
Én már reggeliztem, elpakoltam és megy a mosógép is. Azt hiszem ennyi mára, azaz hogy még majd főznöm kell, de nincs ötlet. Szerintem átnézek az új topicunkba és választok egyet bekötött szemmel. :)

Párom ma ment először az új helyére. Tiszta furcsa volt, hogy nem négykor kel, hanem hatkor. De úgy örülök, hogy itt van a közelben!

Lábvizesedéshez, felfújódáshoz nem tudok (kop-kop-kop) hozzászólni.
Azt én is hellottam, hogy a túl sok cukor serkenti a gombafejlődést.

Ma megint megyek körülnézni cipő és blúz ügyben. tegnap páromnak vettünk cipőt és egy nyakkendőt, úgyhogy neki már minden megvan. Nagyon csini lesz, talán túlzottan is. Hozzám képest mindenképpen, lehet mögötte kell majd bújdosnom... :roll:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Jaj ne is mondjátok,ellennék ott egész nap!
Nekem is nagyon sokat segít Apa,magától is meg ha megkérem valamire azt is megcsinálja,de az mégsem olyan na!!!!!
Meg mire hazaér,én meg csak itt ülök egész nap!!!
Nem bírom ezt a tétlenséget!
Én a melóba is 12-ből legalább 11-et dolgoztam!
Mindig találtam valami elfoglaltságot,le is rohadt a lábam mire hazaértem!
De imádtam!
Ma megyek megnézem a csajokat,meg a pasikat is!
Bizti nagyon jó lesz!
Ez még a régi melóhelyem,6 évig voltam ott(kórház) és 9 hónapig voltam egy új helyen,azt annyira nem szeretem!
Néha oda is benézek,de a régi marad az igazi!
Mindig hívnak,írnak,talizunk stb.....
Jó volt na!

Kép

Kép
ibm

Megyek gyártok egy kis melegszenyát,már olyan rég ettem!
Örülök,hogy egy kicsit jobban vagyok,de muszály pár falatot ennem,mert most meg attól leszek,vagyok rosszul!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Ki bírja ezt????????

Wera! Csak óvatosan azzal a takarítással!!!!!! :wink:
Valahogy bírjuk már ki ezt a kis időt!

Én ma beakarok nézni a Kenguruba,mert ott van egy a kórház mellett,gondoltam útbaejtem,remélem kapok valami szép hazahozós rucit Áron babámnak!

Apa mondta,hogy hozzak neki a főzifalóból sárgaborsófőzit,de én azt tuti nem eszek,mert vagy meghalok vagy elrepülök egy doboz espuval a gyomromban!

Kép

Kép
ibm

Jó reggelt!

Csatlakoznék én is a rosszul alvókhoz. Sok baromságot álmodtam össze :evil: már egy pár napja sajnos így vagyok vele. :? Dél körül indulunk dokihoz. Nagyon parázok tőle :shock: a sok pihi mondjuk úgy ahogy segített, de még nem az igazi :( a gombásodásra én is nagyon hajlamos vagyok. Mondhatni non stop vendég :evil: és nem tudok mit tenni ellene
magdolnam

Magdi!
A canesten combit prbáld ki! ;)

Kriszti!

Micsoda beszéd, hogy a párod hozzád képest csinibb lesz! Sztem egy kismamánál nincs szebb. Én szinte minden nap kapok itt a cégnél bókokat, hogy milyen jól nézek ki (mondjuk teszek is érte, smink, és a hajam "belőve").

A takarítást mi is az emberrel oldjuk meg. Ő porszívóz, a többi tudomáynos dolgot én. Viszont magától leviszi a kukát, és még el is mosogat!
20150601134430

Jó reggelt!
Csatlakozom a nem alvókhoz!!! :twisted:

Egész éjjel csak pörögtem az ágyban, sehogy sem volt jó. már komolyan, majdnem elbőgtem magam, mert olyan álmos voltam-vagyok, aludni meg mégsem tudtam...

Most elment apa vásárolni, van egy kis időm.

Sajna a gombásodással úgy vagyok, mint Magdi... :cry:
Csokit és édességet egyáltalán nem eszem... külön törcsi,... kézmosás előtte-utána, ez mind megvan.Nem tudom, mit tehetnék még!!! :cry:
Vendég

ez kapható recept nélkül?
Vendég

Kapható, és használható babásan, 3 kúp + kenőcs, olyan 1800 Ft
20150601134430

Marcsi!
Ha gomba van, akkor a párodat is kezelni kell, mert tőle is visszafetőzödhetsz az együttlét után.
20150601134430

Megjött apa, azért vagyok csak részletekben...

Akinek takarítani van kedve, tudok ajánlani egy 120 nm-es családi házat, két rendetlen kamasszal... :wink:

Nekem is azt kellene ma tennem.. Nem tudom, meddíg jutok...

amúgy a fertőzésről annyit, hogy most Nizoralt szedek.
egyelőre megpróbálom ezt, de minden lehetőséget szívesen fogadok!!!!! :D

Wera!
Én is várom a képeket!!!!

99nap!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hamarosan jön az anyukám is... :roll:
Hogyan fogok így mindennel végezni?!
Ma még suliba is megyek. Boááááááááááááááááá
Vendég

Viki, jó neked! Engem mindenki leszól, hogy tuti fogytam, vékony az arcom meg a combom és beestek a szemeim... :shock:
Kedvesek. Meg én ebből semmit nem vettem észre.
Az meg tény, hogy párom a szép öltönyben akár a saját esküvőjére is mehetne, rajtam meg lesz vasaltnadrág kismamaverzióban valami színes blúz és "balerinacipőt" szeretnék.
Pocakosan ne is várjanak tőlem többet! 8)

Ja, és szombat reggelre bejelentkeztem hajat vágatni. Mesterfodrász, remélem a fejem is úgy fog kinézni, mert hiszti lesz! :twisted:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti!
Nem vagy vérszegény?

Hétvégén mi is megyünk kismami felső vadászatra az emberrel. NAgyon várom. Ő még jobban, mert imádja, ahogy nő a pocim.
20150601134430

Nem hinném.Szedek vastablettát is.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Csatlakozok a rossz éjszaka csapathoz. CSak nekem nem magam miatt volt, hanem Roli, sokkal inkább a hangyák miatt. Úgy hajnal két óra körül Roli kiabált nekem. Átmentem, félálomban, mondtam neki, hogy feküdjön le, betakartam, otthagytam. Aztán 4-kor megint kiabált. Apa ment át hozzá. Szegény Roli azért kiabált, mert feljöttek a hangyák és ott vonultak az ágyán keresztül. Rámásztak a fejére, a nyakára. Nagyon sok hangya, vastagon voltak. TEle volt a haja. A testén nem nagyon volt, mert a kisfeje esett útba. Kivettük, levetkőztettük, megágyaztunk neki a szobájában lévő rendes ágyon és leraktuk oda. Kicsit sírt, de ondtuk, hogy elfoglalták a hangyák az ágyát, így ott kell aludnia. Kicsit piros volt az arca, ezért bekentem Fenistillel. Ügyesen elaludt maga az új ágyon. CSak utána én nem tudtam aludni, mert féltem, hogy sok hangya megcsípte a fejét és nehogy allergiás legyen. Esetleg bedagad és nem kap levegőt. Így én 20 percenként néztem nem dagad-e és rendesen lélegzik-e. Szerencsére kevés hangya csípte meg, csak egy kicsit piros a pofija. Jót aludt, reggel amikor felébredt, nem mert lemászni, úgy 8 óra körül kiabált, hogy mostmár keljek. Én kb. 7-kor mertem elaludni, amikor láttam, hogy abszolut nem dagad a gyerek.

Ami! A gyomrommal én is megküzdöttem tegnap. Én is felppuffadtam, de a legrosszabb, hogy olyankor valahogy beszorul a levegő és nagyon szúr. Aztán elmentem Wcreés okés minden. Hajnalban meg a gyomorsavam miatt volt sz.r.

Kép
szly27

Kriszti, kihez jelentkeztél be?
magdolnam

Rolinak megy a gyógypuszi a csípésekre!
20150601134430

Marcsi! Én is használtam már Canesten kombit. Nekem ezelőtt soha nem volt gombám, meg semmi egyéb. Pedig sokat jártam strandra, tesóm állandóan hozta haza a koliból, amit anyu is elkapott. Nekem szerencsére soha nem volt. Ezzel a terhességgel valahogy más. Állandóan van valamennyi folyásom. Már használtam Canestent, Kliont, aztán megint Canestent, de a folyás csak nem múlik el.

Kép
szly27

Jóreggelt mindenkinek!

Biztos a front miatt de ma éjszaka aludni én se tudtam, az volt az érzésem, hogy egész éjjel fent voltam. De legalább nem szenvedtem mint Ami.

Wera: nagyon jó a történeted gratula!

Teó: kitartás a cukor miatt! Tudom, hogy nem könnyű! Az előző párom akivel 4 évet voltam együtt cukorbeteg volt és tudom ilyen nehéz de ha ez vigasztal, akinek a kerszteleőjén voltam a hétvégén egy fél éves kis tünemény ő is terhességi cukorbetegségben viseltetett! Megéri!!!!
A Te sztorid is nagyon jó!

Viki: neked is utólag nagyon boldog szülinapot! (mennyi március áprilisi ember van !! A mi családunkban egy sincs inkább a szeptember volt népszerű!
:D :D

Timi: nem lehetett könnyű a lényeg, hogy összejött!!!! :D :D Mindjárt itt a kisbabád!

Marcsi: nem tehetsz a gombáról, sajnos a megváltozott hormonok is felelnek érte! Amennyire tudod próbáld szárazon tartani és sajnos a cukor tényleg jó táptalaj nekik!
Ödéma: nekem még nincsen de egy idő után a terhesség velejárója (megnövekedett súly miatt az összenyomott vénás rendszer miatt stb. ) sokat kell pihentetni felrakni a lábad. Viszont figyelni kell a vizeletet és vérnyomást e mellett mert a toxémia jele is lehet. Ja és ha már nagyon durva érdemes fáslizni!

Muffin: remélem rendben lesz mostmár minden!

A mi babónk is pont 3 hónappal a vetélés után jött össze (az előző pont nászutas baba lett volna de ő nem tudott velünk maradni)
Vendég

Hű, nekem a klion mindig marta a nyálkahártyám, és mindig rózsaszínes folyással jött ki.
20150601134430

Nekem nem okozott ilyesmit. De azért örültem, amikor lejárt a 10 nap.

Kép
szly27

Itt Tatabányán van a nő, nemrég nyitott szalont. Hú, valami Csillának hívják. Ráadásul azt mondta, hogy egy új módszert alkalmazna a fejemen, valami melegvágás vagy mi. Hát jó, de ha leégeti a hajam....

Szegény Roli, biztos nagyon meg volt ijedve! Pusszantás a pofijára!

Én emlékszem, mikor az öcsém még igencsak kicsi volt, valahova mentünk anyuékkal, ő meg rohangászott. Volt egy bokros rész, oda is befutott, aztán egyszer csak megállt, elkezdett sikítani. Nem tudtuk elképzelni mi baja, mindenki futott oda hozzá.
Tudjátok, van ez a piros bogár, nem jut eszembe a neve :oops: amelyik a fenekénél szokott a másikhoz kapcsolódni...
Na, abból egy csomó egy helyen, öcsém rajtuk állt, már a lábán másztak fel a bogarak.
Szegényt annyira megviselte a dolog, hogy hetekig ha mentünk valahova, nem volt hajlandó lelépni a járdára sem, kézben kellett cipelni.
Mostmár nagy mamlasz, röhög az egészen, de akkor ott neki iszonyat félelmetes lehetett.

Bocsi, hogy ezzel untattalak titeket, csak úgy eszembe jutott.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

:shock: hú, hajrá. Azt hittem pesten. Én a Gelleihez járok, és örülök hogy találtam Készülj fel arra, ha mesterfodrász nagyon sok pénzt fog kérni. Nekem amikor festi meg vágja meg jatt 20.000ft :cry:
magdolnam

Kriszti! Roli annyira nem ijedt meg, még szerintem nem fogja fel. Csak az zavarta, hogy nem tud aludni, mert a hangyák birizgálják az arcát. Nem is nagyon piszkálta őket, mert ahogy így elnézem, végül egy sem csípte meg. De reggel mosakodásnál még az orralyukában is találtam döglött hangyát. Meg a pelusban is volt 2.

De most ezt kihasználva megpróbálom átszokatni a rendes ágyra. Majd azt mondjuk, hogy a hangyák elfoglalták a kiságyat.

Kép
szly27

Kriszti!
Majd kérünk képet a végeredményről ;)

Engem csak 2-3 havonta lát a fodrászom (na jó, most hogy ő festi a búrám gyakrabban). Van itthon egy felfújható búrám, mosi után becsavarom a hajam, rá a búra, 30 perc alatt kész. Aztán jó tartású a hajam a következó mosásig.
20150601134430

most olvasom!!! Szegény Roli :shock: még jó hogy nem csípték meg
magdolnam

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?