Donika,
hát nálunk is ugyanez van egyre többször, talán kevésbé fáj a hasa - használ az infacol - és ma hajnalban is 2órán keresztül ébren voltunk teljes nyugalomban, nézelődve
én már nem bírtam, egy idő után leraktam, mert láttam, hogy esélytelen az alvás, egy darabig ő is elvolt az ágyban, aztán sírogat, később jobban sír, gondolom uncsizik szegényke
persze eközben én ugyanúgy nem tudok aludni és ő sem fáradt el, mert nem is sírt igazán... szóval abszolút megértem, rohadt fárasztó, főleg 4-6ig hajnalban..
vagy elalszik a cicin és 5 perc alatt leteszem, vagy hasgörcs és éberség, ami legalább 1-5-2óra
gondolom az sem jó, hogy megszokja a kézben altatást, de egyelőre leginkább így megy..
Zsombi akkor tényleg imád enni, nagyon szép a súlya!!
Fürdetést és úgy egyáltalán a meztelenséget, pelenkázást nem szeretjük, na ezek azok az alkalmak amikor nagyon tudunk sírni..
Fürci már javul, elején iszonyúan ordított, most csak kapaszkodik őrülten és ijedten figyel, nagyon édes.
Babakocsit még csak egyszer próbáltuk, de tetszett nagyon, még a kinyitást kell megszoknom, vhogy múltkor alig tudtam felhúzni a két pöcköt, nehezen tudtam felállítani, gondolom majd bejáródik..
Pandus,
furi ez, hogy nem megy a fejés, de most is mértem, reggel 110et, délelőtt 80at evett, tehát tej van minden bizonnyal
azért nem értettem vagyis gondolok arra, hogy fogy, mert múlt héten meg előtte simán lefejtem 80at, 100at..
igaz, hogy nem nagyon erőltetem, csak néha ha eszembe jut vagy megindul a tejcsi magától
és persze ez azért rossz, mert már terveztem egy szabad délutánt, hogy megkapják a nagyszülők pár órára (jelentkező van bőven) némi lefejt tejjel én meg kicsit kikapcsolok..., dehát így nehéz lesz..