Új privát üzeneted érkezett!

Timi!
Mit mutatott a röntgen? Minden oké?

Jó kis menőkés napod volt! Pihenj kicsit!
20150601134430

igen, minden ok.
vagyis hát mivel minden ok, igy együtt kell vele élnem a szülésig. a sulypontváltozás miatt van.
ne eröltessem, meg borogassam , meg kenegessem. ugyhogy nem vagyok előrébb. de legalább megnyugodtam hogy nem komolyabb.

Kép

Kép
timi1982

Örülök, hogy minden oké. Mennyit híztál eddig?
20150601134430

6 kg-ot.
de bele kell kalkulálni hogy a lábamban haránt süllyedés van, plusz egy nagyon enyhe gerincferdülésem is. mondjuk az tényleg minimális és ki is kezelődött egy kis uszástól. csak figyelni kell

Kép

Kép
timi1982

bocsi csajok, de nem tudtam megállni, olyan cuki :oops:

Kép
Kép
h. szilvi

sziasztok!Látom mindenkinek tetszik az új vonalzós oldal :lol: -egyébként nekem is,de szerintem én már nem tudnám berakni ezt is.

Kép
Kép
Kép
kike

nekem ez az uj nagyon tetszik. de a babafalvás meg kiirja majd ha nagy pocakunk lesz, meg a végén hgy 'talán ma érkezem'
azt már nagyon várom :D

Kép

Kép
timi1982

Hú,hogy repül az idő,lassan közeleg a vége,és még nem érzem igazán hogy lassan letelik az idő :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike!
2 gyerkőc mellett jó, hogy nem érzed!

Jobban vagy már?
20150601134430

Köszi kérdésed,sajna még nem igazán,de majd alakulgat.Csak nagyon oda kell figyelnem hogy ne hagyjam ki egyszer se a gyógyszerbevételt.Hol van hangom,hol nincs-estefelé meg reggel a legrosszabb.

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Megjöttünk....!

Marha jó a vonalzótok....
(én is kicseréltem.... :wink: )
Vendég

Sziasztok!

Marcsi, gratula a 100 naphoz!!!
Titi, örülök hogy rendeződni látszanak a dolgok!!! :lol:
Anyjuk, mi saját kezűleg raktuk le a lamináltat. Nagyon fontos az aljzatkiegyenlítő alá, meg hogy hagyjatok 1-2 centit a faltól. És úgy szokták rakni, hogy az ablak felé fusson, tehát az ablakkal merőlegesen, vagy hogy írjam... :roll: Aztán ami még fontos, hogy amit levágtok egy sor végén, a maradékkal kezdjétek a következő sort, mert így nem marad felesleg sem és az illesztések is szépen lépcsőszerűen mennek. Maga az összerakás attól függ, hogy milyen fajta, de tuti menni fog! Remélem tudtam segíteni!
Muffin, elhiszem hogy pipa vagy! :twisted: Nekem sincsen sajnos postán ismerősöm. :cry:
Timi, jó sűrű napod volt!!! :shock:

Egész éjjel én is azzal szenvedtem, hogy állandóan begörcsölt a vádlim. Reggel óta meg olyan, mintha izomlázam lenne. Szóval ma vettem calcium pezsgőtabit meg magne b6-ot!

A héten már nem nagyon jövök többet, mert nemsokára jön haza a párom és szülinapozunk! (ma van a szülinapom) Holnap meg megyek anyuékhoz és ott leszek vasárnapig! Pihenek, vásárolgatunk Lucának meg ilyenek.. :lol:

Addig is nagyon vigyázzatok magatokra, és csak jó híreket szeretnék visszaolvasni!!! :wink:

Kép
sziszka82

Sziasztok! Nagyon pörögtök!

Jók az új vonalzók! Jó kedvre derítenek!

Ma én is rohangáltam egész nap reggel 7-től és szerencsére sikeresen, mert mindent sikerült elintézni. Csak mikor hazaértem kicsit beparáztam mert rózsaszínes folyásom volt... :?
Aztán rájöttünka férjemmel, hogy talán a kúp amit használok (Floragyn, mert kipusztultak a lactobacijaim) és pont 2-3 napja észleltem először, amióta használom. Ugyan nincs ráírva, hogy ilyet okozhat csak az, hogy maga a kúp rózsaszínesen elszíneződhet, ami tényleg úgy volt. Hát nagyon remélem és most pihi...

Viki, Babuli: nagyon elemetekben vagytok és érdekes a fogantatás téma :D :D :D :oops:
Én el is gondolkoztam nálunk hogyanis volt?
Ja igen... mi elvileg abban a hónapban mikor a hőgörbém szerint az ovuláció volt nem is találkoztunk mert felváltva ügyeltünk a férjemmel 4 napig (egyiknap ő aztán én) mérgelődtem is hogy milyen szemétség!!! :evil: :evil:
De mégis összejött ehhez mit szóltok???????????

Timi: örülök, hogy nincs komolyabb baj!. Milyen jó kis webhelyeket ismersz?!
Vendég

Sziszka!! Nagyon boldog születésnapot kívánok!!!! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziszka: Nagyon boldog szülinapot!
Vendég

Sziszka!
Isten éltessen!!!!!
Kép

Vidkata!
A Te sztorid se semmi! Dórika varázsbaba! ;)
20150601134430

Úgy megtetszett, hogy én is csináltam egy új vonalzót!
Vendég

Wera igen akarunk még képet!
Vendég

Tényleg tök érdekesek a fogantatások. Mi ugye 2 inszem és egy lombik után 1 hónap alatt, spontán hoztuk össze manót. Senki nem gondolta volna. De ez így szokott lenni. A párom mondta is mikor kiderült a neme, hogy azért lett kislány, mert azt sem tudta, hogy mit csinál. :lol: :lol: Ha tudta volna, fiúra gyúr :lol: :lol: :lol: Na persze...

Wera! Tényleg! A képek hol maradnak?

Ti milyen csomagról beszéltek? Kismamacsomag vagy mi. Valaki írta, hogy kiváltotta és cumi is volt benne. Én erről nem is hallottam.

Sziszka! Sok boldog szülinapot!
(Ezek szerint Te is kos vagy 8) ! Én is, 17.-én lesz a szülinapom :oops: )

sz.andi

Megyek zuhizni. Apucika nemsokára jön haza és holnap nem dolgozik!!! Hurrá! Ha hazajött, elmegyünk a boltba, mert nagyon gyümi ehetnékem van meg ki kell váltanom a vasat.

Megyek is, Wera a képekre kíváncsi vagyok!Ja, és megkaptad a tel számomat? Régen elküldtem, csak én nem kaptam senkiét. Így nem tudok szólni, ha bármi gond lenne.
De ha nem akarjátok, akkor nem szólok :cry:

sz.andi

Sziasztok!

Jók az új vonalzók, csak túl nagyok, így nekem már nem férne el. Amúgy én is azt néztem ki, ami Vidokatának van. Olyan szép az a baba, az a kék szem!

Szülinaposoknak Boldog Szülinapot!

Mi itthon "készítettük" a hálóban a babót. Igaz egy hónappal előtte Olaszországban akartuk összehozni, de akkor nem jött össze.

Kép
szly27

Sziszka! NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT NEKED! :D

Vidokata! A Te babód fogantatása se semmi!

Azt még az Én sztorimhoz tudni kell, hogy akkor már másfél éve probálkoztunk a Babóval, de Ő úgy döntött, hogy majd Egyiptomban akar foganni! :lol:
Vendég

Andi - megkaptam és bocsi hogy nem küldtem vissza neked a többit :oops: Persze hogy nem akarjuk hogy szólj ha bármi történik! Múltkor is tök izgi volt halálra aggódni magunkat! :twisted: Ne legyél dili!!! :lol: Persze hogy akarjuk, csak ne legyen baj! :wink:
Vendég

Wera! Hol vannak a képek? Azt hittem, hogy mire hazaérek a tornából már láthatom őket! VÁRJUK A KÉPEKET!
Vendég

Sziasztok!

Sziszka!
Nagyon boldog szülinapot kívánok!

Andi!
Küldtem privit!

Vidokata!
Amikor legutóbb hüvelykúpot kaptam, akkor nekem is volt ilyen rózsaszínes folyásom, nagyon megijedtem, fel sem mertem kelni.
aztán felhívtam a védőnőmet, aki megnyugtatott, hogy ez csak attól van, amit Te is írtál...
Úgyhogy nyugi, nincs semmi gond! :lol:

A mi babucink is itthon készült... :oops:
Mi is előtte voltunk nyaralni. de akkor nem jött össze...
Vendég

Nálunk kevésbé vidám, de azért érdekesség, hogy vetélés utáni 1. próbálkozás volt, amiből Nóri lett. Pontosan kivártuk az ajánlott 3 hónapot, de nem is reménykedtünk még sikerben. Ezért baromi-nagy meglepi volt! :) Aki ezt már 30-adszor olvassa, attól bocs! :lol: De olyan büszke vagyok rá! :wink:
Vendég

Sziasztok lányok!

Micsoda frappáns kis vonalzók, jópofák nagyon.

Sziszka, boldog szülinapot!

Wera, bármennyi esküvői képet szívesen nézünk, nőből vagyunk!

Az én napjaimat teljesen lefoglalja ez a terhességi cukorbetegség miatti számolgatás, méricskélés, komolyan, nem is a bármilyen nasiról való lemondás borít ki, hanem ez a számolgatás. Mondjuk, nem mondom, hogy nem sírtam magam majdnem el, mikor 7végi vendégségben rajtam kívül mki tiramisut túrt! De hát ez van.

A mi babánk fogantatását én is egy csodának tartom, a vetélés utáni 3. hónap pont letelt és én úgy számoltam,szerda lett volna ideális, erree 7főn közölték, hogy mivel pozitív lett a toxoplasmám, lehet kéne antibiotikumot szednem, de a gyógyszertárban pont nem volt, ezt én égi jelnek tekintettem, aztán szerda este maszek doki, ő azt mondta, nem kell ezzel már foglalkozni, lehet próbálkozni. Én meg azt hittem, kb le is késtük a lehetősget,de azért persze reménykedtem egy kicsit. Na de másnap reggel meg úgy volt, hogy a férjem egyik haverjával megy a Széchenyi-fürdőbe, de szerencsére ez egy link srác, aki nem jelentkezett, sőt még a telefonja is volt kapcsolva, úgyhogy a Szecska elmaradt, helyette lett egy babucink.

Mentek a szombati bababörzére?

Kép
teó

Sehol senki?!
Apának ma focizós-haveros estéje van, én pedig itt punnyadok egyedül... :cry:
Vendég

Kép
HAHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
Vendég

Andi!
Látom sokan vagyunk kosok. Én vas. ünnepeltem. :oops:
20150601134430

Sziszka: nagyon boldog szülinapot kívánunk mi is neked!!!!

Timi: Tök jók a pelenkatorták.

Nekem is nagyon tetszik az új vonalzó, lehet, hogy én is csinálok.

Wera: naná, hogy tegyél fel képeket!!!

Fogantatás: mi Rómában hoztuk össze 6 hónapos próbálkozás után. :lol: Olivért pedig itthon az ágyunkban! :D

Ma potyára mentem a suliba, mert elmaradt az óra. Legalább Olivér nagypapázott. Én meg vettem Olivérnek egy szandit, sajna cipőt nem sikerült.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Na, látom mindenki apázik...

Én pedig megyek... :cry:

Holnap itthon lesz apa, de azért majd bekukkantok, mi van veletek... :wink: :lol:

Legyetek jók!
Vendég

Sziasztok!

Nálunk is ma apa-nap van (elment a haverjaival, természetesen munkavacsorára :lol: ). De sebaj, holnap meg anya-nap lesz és jól kidumcsizzuk magunkat a lányokkal finom palacsinta mellett!!!

Szóval nővéremnek a 26. héten születtek meg az ikerlányai valami fertőzés miatt indult be a szülés. Nagyon picurik voltak, még egy kilósak se (sőt fél kilóra fogytak vissza), fejletlenek. Azóta már 8 és fél évesek a lányok, sok-sok műtéten túl. A "nagyobbik" majd ősztől megy suliba, bottal tud járni és hát kissé szétszórt, a "kisebbik" még ovis. Ő mindig segítségre fog szorulni :cry: .

De lassan mindenki túl a 26-on és tűz a 40. hét felé!!!

Sziszka, Viki, boldog szülinapot!

Tiszta égő, de nálunk csak szimpla itthoni légyottból fogant a bébi :lol: .

Timi, tehetnél fel képet magadról, hogy megismerjelek az utcán, ha esetleg összefutunk valahol :wink: . Bár az arcmemóriám kriminális :roll: .

Holnap nekem is hosszú napom lesz :shock: .

Éhes vagyok, felmérem a terepet :oops: .

Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

sziasztok!

nekünk is itthon fogant. kicsit macerás volt a tortura... vagyis hát nem volt nehéz, mert már csináltuk, inkább az előzmény.

missed ab. után nekünk 6 hónapot kellett várni. aztán nem volt peteérés, igy gyógyszer, aztán próba hgy megy gyógyszer nélkül. nem ment, vagyis nem jött ;) aztán megint gyógyszer. aztán megint semmi. igy az orvos kénytelen volt gyógyszert irni, mert nem volt hajlandó magától érni. de ez a gyógyszer meg ugye arról hires, hogy akkor babaprojekt ezerrel :D igy hát mi is rágyurhattunk 4-5 hónap után és nem kellett a 6 hónapot megvárni. aztán elsőre sikerült :D
nah meg a gyógyszer mellékhatásai... iker, 3-as iker terhesség várható 8) :shock: nah hát kicsit elgondolkodtunk hogy ha megint ikreket várok, hogy reagál a szervezetem (a missed ab-om ikerterhesség volt). de egyedül van az én Bencém. de jo is igy. ez a biztos, és megnyugtató. nem birnám ki a 40 hetet napi stresszben.

nah a mi történetünk meg ennyi :D :D
asszem már tudják egy páran :wink:

csilla. keresek fotót. vagyis csináltatok apával mert elég régiek vannak. amin meg megismerhető a burám, azon meg összekötött hajam van meg napszemcsim :D ugy meg nem járok minden nap. ;)

egyébként a pelenkatortát nem kell megvenni drágán. kis kézügyességgel meg lehet simán csinálni. mondjuk a pelusok sem olcsók :? :shock:

nah sipircelek vissza feküdni. a lábamban görcs lett. mind a kettőben!! megviselte a mai nap. ráadásul az egyébként is fájóson huzta fél óráig. és ettől a hasam is bekeményedett... milyen összeköttetésben van minden egyes porcikám a pocival :shock: :? :shock: :? elképesztő.

Kép

Kép
timi1982

hali!

Hááát, ha már elköszöntem, nem kellett volna visszajönnöm...

Tudjátok, nem meséltem el, hogy tegnap a dokinál nemcsak jókaz mondtak... :cry:
kérdezte a doki, mi a helyzet a múltkori fertőzéssel.. :roll:
mondtam neki, hogy a folyás már nem sok, ennyi...
biztos-ami biztos alapon megnézte.
hát, még van. :cry:
Írt fel ismét nizoral tablettát, most hüvelykúpot nem kaptam.

Én annyira figyelek magamra!
Mit tehetnék, hogy ne ismétlődjön ilyen gyakran?????
S.O.S.
Semmi tünetem nem volt. :cry:
Ma kiváltottam a tablettát, mert azzal engedett el, hogy szükség esetére felírja.
Asszem elkezdem szedni...

Aggódom, nehogy tényleg egy ilyen baromság miatt induljon meg a szülés idő előtt!

Csilla!
Betojtam attól, amit írtál!! :(
Vendég

Sziasztok!

Túl éltem ma cukros lötyis dupla szúrást! Már megvan az eredmény is, teljesen jó szerencsére. Két óra elteltével 5.9.
Holnap meg védőnőhöz kell mennem.

Sziszka! BOLDOG SZÜLINAPOT!

Köszi mindenkinek, Zsuzska ma már nem volt annyira buggyant, de azt hiszem már előre rettegek a kamaszkortól! Nehéz lesz vele, nagyon makacs, igazi kos. Megy fejjel a falnak. Bocsánat a kosoktól :)

Maria, ne aggódj, nem lesz semmi bajod! Csak pozitívan!

Kép
Kép
patr

Kérdés:

Nektek is vizesedik a lábatok?! :shock:
Mert az enyém olyan, mint egy duc, és ha benyomom, akkor ottmarad az ujjam nyoma... :roll:
Vendég

jó hír: úgy néz ki hogy emberünk megtartotta a postai papírt! :) Úgyhogy mégis van rá esély hogy meglesz a csomag. :) Írtam a csajszinak akinek az ismerőse ez a férfi aki végül feladta a csomagot, és ő mondta, hogy a férfinek el kellett utaznia és csak hétvégén lesz otthon és a házában van a papír... :) Értitek. :) Úgyhogy most kicsit jobb kedvem van. De most megyek is mert vészhelyzet van. Aztán meg Grey's clinic :) Majd holnap írok. Mindenkinek jó éjt!

KépKép
muffin

Marcsi, ne haragudj, buta voltam :oops: . Nem akartalak megijeszteni.
Nem lesz semmi baj!
Ne gondolj semmi rosszra!

Ti használtok ilyenkor intim mosakodó gélt? Én azt használok, ugye lehet :roll: ?

Csilla

Kép

Kép
csillala

Jobb reggelt mindekinek!

Hát csajok asszem elmondhatom,hogy terhességem legrosszabb éjszakáján vagyok túl!
Vagyi csak remélni tudom,hogy ennél rosszabb nem lehet!
kb 23-1/2 1-ig aludtam!
Áron baba olyan ramazurit csapott,hogy hihetetlen!
Innentől pisilni járkáltam,forgolódtam,sehogy se jó,mindenhogy feszít a hasam!
4-kor leküldtem egy lekváros kenyeret,arra kicsit lecsendesedett!
kb.1/2 órára!
Jelentem most ettem egy fél pár főtt virslit!
Úgy érzem szét megy a gyomrom!
Aztán még társult egy kis lábikragörcsel,na akkor már a sírógörcs kerülgetett ahogy most is!
Eszem 2 falatot és szétrobban a gyomrom!!!!!!!!!!!!!
Nyűgös és fáradt vagyok!
És ma 10 körül indulnom kell az uh-ra!
Ja és még hányingerem is van!
Lehet,hogy ma tényleg nyári meleg lesz és azt érzem??????
Valaki?????????

Kép

Kép
ibm

Jó reggelt Kismamik!

Látom nem vagyok egyedül a nem tudok aludni állapottal!

Ibm! Szerencsére Nálam ennyire nem rossz a helyzet csak aludni nem bírok! Előfordulhat, hogy a közelgő meleget érezzük! Kívánom, hogy ha már nem is alszol legalább a lábigra görcs és a has robbanás múljon el! :lol:

Kedvet kaptam egy kis virslihez megyek is és elkészítem! :D
Vendég

Látátok, hogy már milyen sok baba megszületett az április-májusi topikban pedig még csak április eleje van!
Vendég

Megpróbűltam lefeküdni de az sem jó!
Szedtél már Espumisant,már azon gondolkodom mindjárt bedobok egyet!
Szétrobban a gyomrom!
Csak az a baj,hogy nagyon gyógyszerellenes vagyok!

Kép

Kép
ibm

Még nem szedtem, de azt mondja a reklámban, hogy kismamiknak is szabad! Egyébként ez sajnos csak rosszabb lesz mert egyre kisebb hely marad a gyomornak! :oops:
Vendég

Tudom!
De mától nem eszem olyat ami fúj!
kis adag kajáktól is szét megy a gyomrom,de tegnap bablevest ettem!
Naggggggggggggyon szenvedek és egyedül vagyok itthon,ezt utálom!
Már ver a víz!
Megpróbálok megint eldőlni!

Kép

Kép
ibm

Szerintem egyet nyugodtan bevehetsz! Remélem segít!
Vendég

Jó reggelt!

Üdv a hajnali műszaknak!

Patr!
Ne kérj elnézést a kosoktól, mintha rólam írtál volna. :oops:

Csilla!
Én is használok mosakodó gélt.

Marcsi!
Ha pici folyást is érzékelsz használj ott canesten krémet, azt lehet. Én külön törcsit is használok oda, kézmosi wc előtt és után.
20150601134430

Desviki! Azért Te sem aludtál túl sokáig!
Vendég

Babukám!
Én 7kor tiplizek dolgozni, most falatozom a reggelimet.

A párom már elment, őt kellett készítenem. 5kor már én is fent pörögtem az ágyikón.
20150601134430

Marcsi!
Még azt akartam írni, hogy kerüld a sok édességet (ha nem eszed, akkor bocsi), mert a cukor is táplálja a gombát, és ettől is hamar összejön a folyás, gyulladás.
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?