http://www.koszonetajandek.hu/termekkep ... 0_6733.JPG
pelenkatorta. a pénzt ne nézzétek
http://www.koszonetajandek.hu/php/kinalat.php?id=13
itt is van egy pár minta.
anyjuk! mi tettünk le. vagyis a párom meg az apósom. milyen a tiétek? összepattintós vagy összetolós?
ha hazajön mgkérdem tőle hogy hogyan kell, és ő a neten is talált egy tök jó használati utasítást. meg mi kaptunk is leirást a padlóhoz amit vettünk
muffin! röviden tömören: ez qrva nagy szivás!!! én is robbannék a helyedben. de segíteni sajnos nem tudok
magyar posta...
látom nagyon menő az uj vonalzó. én is kinéztem magamnak az áprilisi topicban de látom itt is elterjedt
huh. egy csomót irtatok. van akinek nem is tudok reagálni. az a rágótablettás akármit nem tudom. én olyat nem szedek.
egyébként én most értem haza reggel 7 óta. de nagyon szerencsés napom volt.
de nagyon elfáradtam.
reggel cukorterhelés. nem kellett várnom egyáltalán
az 1 óra alatt amit el kellett tölteni az eredményig,elmentünk anyával a bankba és utalt nekünk 80e pénzt
ez már magában tök jó
ez a babakocsink ára.
aztán vissza. megittam a lötyit rengeteg citromlével. a végén már azt hittem cukrot kell bele kérnem
. egyáltalán nem volt vészes. sokkal rosszabbra számítottam.
aztán 2 óra várakozás. közben röntgen a lábammal. ott sem vártam egy 3 percet se és már hivtak
más meg morgott hgoy már órák óta ott ül
aztán a maradék időben városban sétáltunk. vettem barna fülbevalót végre a 2 db barna kismamafelsőmhöz, meg egy személyfestéket.
aztán vissza már igyekezni is kellett mert eltelt az idő. közben megnéztük a röntgent még nem volt eredmény.
vérvétel. én voltam az első
vissza röntgen. 5 perc és megvolt az eredményem
az aznapiak közül az enyém volt az első amit kiadtak olyan fél12 körül. nah megint hőbörgés, felháborodás. persze én meg elkullogtam bicegő lábakkal meg vigyorgó fejjel
tök jó ez a pocakprotekció
:D
aztán elbuszoztam a munkahelyemre. órákat töltöttem ott és a fele emberrel nem dumcsiztam, puszilkóztam
a főnökömmel találkoztam, és oda meg vissza volt hgoy kisfiam lesz. talán a nyusziapu örült ennél jobban az ő kisfiának
de most komolyan, totál kész volt és örült nekem is és dicsért hogy mlyen jol nézek ki stb.stb. és a pcoak is és hogy kisfiu lesz és... totál feldobott hogy igy állt hozzá
aztán nyusziapu beállított értem, hogy errejárt és összeszedett. ugyhogy összekaptam magam mert nem akartam buszozni. igaz igy nem mindenkivel találkoztam akivel szerettem volna, de legalább hazafuvarozta a fenekem
most meg megyek eszek mert éhen halok. cukor után se ettem csak egy kis zsömlét.