Új privát üzeneted érkezett!

Hali!

Nagyon fürgeürge volt ma mindenki :lol: . Én még semmit nem csináltam ma :oops: .

Megyek is a dolgomra, csak Titi nagyon örülök, hogy jól alakulnak a dolgaitok :wink: !

Nálunk is a nővérem a 26. héten szült, úgy hogy egy újabb mérföldkő kipipálva :roll: .

Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

26. héten????????
Mi történt?

Kép

Kép
ibm

én ott tartok hogy mindjárt felrobbanok. Több mint egy hónapja küldtek nekem egy csomagot amerikából. Ugyanakkor postáztak kettőt, egyet németországba, egyet nekem. Az enyém is hozzájuk érkezett (németbe) meg a sajátjuk is csak kis késéssel. Eddig szerintem meséltem a történetet. Mire kiderült hogy a másik csajnak a szomszédja jön ide nyaralni, úgyhogy elhozza a csomagot. De írta a csaj hogy nem beszél angolul úgyhogy lehet hogy nem mer majd felhívni. Erre írtam neki németül egy emailt hogy lássa, hogy azért csak menni fog, de nem hívott fel, hanem feladta a csomagot a postára. És nem hiszitek el, de eltűnt. Nem kaptam meg, pedig egy baromi nagy csomag tele bébi cuccokkal. Úgyhogy ma egész délelőtt telefonálgattam, kb. húsz helyről irányítottak tovább míg végül közölték hogy anélkül a szám nélkül amit az ember kapott amikor feladta esélyem sincs hogy megtaláljam....... És akkor most mit tudok csinálni? Semmit. Az tökmindegy hogy rajta van a nevem meg a címem, akkor sem mehetek el érte mert nekik kell az a szám. Amit nem tudom hogy meg tudok-e szerezni, mert nem tudom hogy emberünk megtartotta-e a papírt. Azt sem tudom melyik postán adta fel. Úgyhogy most próbáltam írni a csajnak akihez először ment a csomag hogy valamit derítsünk már ki. De már totál ki vagyok készülve, hogy elvileg amerikából egy hét alatt ideér a csomag, ehelyett már másfél hónapja kallódik mindenfelé. Kész vagyok!!!!
Mi a +++t tudok csinálni? Ötlet???? Valakinek nem dolgozik valakije a postán és nem tud utánanézni? Totál kivagyok már. (Főleg, hogy eddig kb. 20.000 Ft-nyi postaköltség van már rajta de még nem kaptam meg!!!!!!! (És akkor a tartalmáról még nem beszéltünk. KIVAGYOK!!!!!!!

KépKép
muffin

Muffin- sajnálom, nekem nincs ötletem! Egyáltalán nem vagyok otthon az ilyenben.
bencuri

muffin: tudom ez rajtad nem segit, de kb 2 honapja en is hasonlo problemaval kuzdok csak epp Angliabol, es a babakocsinkor lenne szo, ami nem kis osszeg:( Ezerszer irtam a feladonak, ezerszer igerte meg elkuldi a hivatkozasi szamot, a nelkul tenyleg semmi esely, de sajna tapasztalat alapjan az sem garancia, hogy epp a csomag is meglesz. Lassan egy eve adtuk fel Angliabol parom kabatjat, ami nyomtalanul eltunt.
Fogalmam nincs mi a teendo. En amugy mar kicsit sem bizok a postaban, es nem csak a magyarban nem, a tobbi is ugyan olyan sumak....
Vendég

Bencuri: igen bejelentkeztem, de csak 10.45-re kaptam időpontot, ami azért gáz, mert legkésőbb délre Olivérért kéne mennem, most kereshetek valakit aki elhozza Buckát.

Ami: örülök, hogy felvídítottalak! Bizom benne, hogy ezt mindig meg tudom majd tenni!!! :lol: :D :lol: :D :lol:

Viki: nem is rossz ötlet. Amúgy van szegénynek elég baja, meg most lett egy barátja, szerencsére. Különben is a páromnak kell megemberelnie magát. Ha ő nem akar semmit senkitől a másik fejre is állhat. De azért nekem is megfordult hasonló a fejemben. Azért csak egy nő vagyok aki nem engedi a párját másnak!!! :twisted:

Szilvi: mennyi volt akkor a vérnyomid? nekem is magas volt és kaptam gyógyszert, de én kihúztam minden gond nélkül a végéig. Sőt még a cukrom is magasabb volt. Nekem olyan 170 körül volt a legmagasabb, de inkább ingadozó volt. Hol normális, hol magas.

Anyjuk: én már tettem le. Az a fontos, hogy inkább leszabás után legyen egy kicsivel nagyobb azt könnyű korigálni. Snitszerrel könnyű vágni. De gondolom ezt magatoktól is tudjátok. Mire vagy kíváncsi amúgy? Van esetleg konkrét kérdés?

Szly: neked is köszi a drukkot és gratula a mai teljesítményedhez! Olivér is ugyan így szokott játszani, ahol megunja a játékot ott kiesik a kezéből. Ja és a papírokat is előszeretettel tépkedi, de előtte azért szereti egy kicsit vagdosni is. Tudni kell róla, hogy olló, szerszám és minden ami nem neki való mániás. :roll:
Ja én nem jó, ha az eszköz játék, neki az igazi kell. A bölcsibe is olló a jele. Ja és állandóan szerel. Ha nincs igazi szerszám valamit kinevez az adott szerszámnak és azzal imitál. Elképesztő, hogy milyen fantáziája van és olyan beszólásai, hogy a Tamással sokszor csak nézünk. (Múltkor valamit szerelt a nappaliban és be kellett mennie valamiért a szobájába. Megszólalt, hogy Mindjárt jövök 5 perc aztán folytatom.)És még sok hasonló, de most nem jut eszembe. Olyan hülye vagyok, hogy ezeket nem írom fel.

Bocsi, de most mennem kell Buckáért, majd jövök, amig após meg nem jön, mert utánna mennem kell suliba.

Szép napot addig is. Itt most sütött ki a nap!!! Küldöm mindenkinek!

Kép Kép

Ezeket nektek küldöm, hogy még jobb kedvetek legyen!!! :D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Anyjuk: összekevertem a linóleummal! Bocsi. A laminálthoz nem tudok hozzászólni! :oops:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Szilvi: most, hogy terhes vagyok nem mehetek teniszezni, de majd ha már lehet biztos fogok!!! :twisted: Jót fog tenni az alakomnak. 8) :P :twisted: :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

na mostmár tényleg megyek, mert Olivér azt hiszi ottfelejtettem. :D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Anyjuk! Mi raktunk le laminált padlót. Vettünk egy gumikalapácsot és azzal ütöttük össze. Kézzel kicsit nehéz, más szerszám meg megsérti. Még ami nagyon fontos: Ne szabjátok mm-re faltól falig. Mert ahogy járkáltok rajta, engedni, terjeszkedni fog egy kicsit. Ha túl szorosan rakod le, fel fog púposodni, mert nem lesz elég helye terjeszkedni. 1-1 cm-t hagyjatok el a falaktól, a szegő azt úgyis eltakarja, nem fog látszani.

Kép
szly27

És még fontos, hogy teljesen vízszintes legyen alatta a beton, vagy amire rakjátok!

Kép
szly27

Titi!

Nagyon örülök, hogy jól sikerült az estétek!!! :lol:
Csak így tovább!
Ide még nem érkezett meg a napsütés, és hideg is van... :roll:

Szilvi!

Semmi gond sem lesz! Nyugi!

Muffin!
Sajnálom a somagot, nem tudok segíteni... :?

Csilla!
26. héten!!! :shock:
Miért?
Minden rendben lett?

Én most álltam neki főzni... :oops:
Igaz, hogy csak paprikáskrumpli lesz, és annak nem kell sok idő...
Egész nap eddíg sak lótás-futás volt... :?
Délután meg bőrgyógyász a Lillával...

Wera!
Elvesztél a fotóssal együtt????? :shock: :wink:
Vendég

Nincsen CCCCCCC betűm...
Bocsánat... :oops: :oops:
Azért tudok ám írni... :roll:
Vendég

Jó étvágyat mindenkinek!!!

Kép
andkata

Várok...várok, de még nem jött a volt munkatársam. Délre ígérkezett. Azt akartam, hogy Rolit is lássa, így nem fektettem le délben, de már most muszáj voltam lerakni. Különben nem kel fel csak 4-kor. Ha nem jön 10 percen belül, nekiállok a kajának, mert sosem lesz kész.
Még a végén Viki is éhen marad, vagy négykor fogom postázni a krumlistésztát!

Más: mostanában sok a gyomorsavam. Estére már mindig a nyelőcsövemben és a torkomban érzem. Tegnap éjszaka arra ébredtem, hogy feljött a számba. Mit lehet ellene tenni? Van még esetleg valaki, akinek így van? Előre mondom, hogy ülve nem tudok aludni!

Kép
szly27

Na, most telefonált, hogy mégsem tud jönni. Majd hétfőn! Legalább kitakarítottam.
Na akkor megyek csinálom a kajcsit,

Kép
szly27

Szly: Azért szólhatott volna hamarabb is. :roll: Én is szeretem a krumplistésztát, nem is tudom, hogy miért nem csinálok. Én ma palóclevest és milánóis tésztát eszem azt hozot a párom. Megvárom amig Olivér elalszik és utánna melegítem, addig nem akarok zörögni a konyhában.
Kíváncsi leszek mikor alszik el, mert kivételesen 8-kor úggy kellett felébreszteni. Ma megpróbgálok Olivérnek cipőt venni, mert ár szerintem szorítja ami van neki, meg a bölcsibe is kéne szandi, mert kilóg belőle a lába. Benézek a kínaiba, mert ki lehet ott is fogni és fele annyiba kerül mint egy rendes boltban.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Szly: neked is gratula a 30. héthez!!! Lányok, hogy repül az idő, elképesztő!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Szly!
Egy kis sült husi + krumpli + franciasali kombinációt legyűrtam, de a tésztát várom ;)

Gyomorsavra Rennie jó, de még otthon egy másik fórumon nézek neked más variációkat (a céges gépről azt nem tudom megnyitni).
20150601134430

Szly!
Gyomorsav probléma nálam is van- nekem egy pohár tej egyelőre elég volt. Rennie antacidumot lehet szedni várandósan is!

Kép
andkata

nekem is volt egy időben hogy sok volt a gyomorsavam, főleg ha többet ettem, és már szinte nyeltem vissza :( aztán mondták hogy vegyek rennit mert azt terhesek és szedhetik, ilyen rágótabletta, azóta jó minden, na azért egyszerre nem is eszek sokat :)

Kép
Kép
h. szilvi

Sziasztok!

De jó, hogy írtátok ezt a gyomorsavas problémát...
Pár napja én is kínlódom vele. :evil:

Szilvi!

holnap neked is 100 nap lesz...!!!! :lol:
Vendég

Köszi lányok! A Renniet ki fogom próbálni. Úgyis mennem kell a gyógyszertárba, mert elfogyott a magnéziumom is.

Titi! Nekem majd szandát kell vennem Rolinak. Cipője szerencsére van 3 pár. Egy itthonra (örökölt), egy játszóra motorozáshoz, ezt tavaj vettük neki, és egy elmenős nem motorozós. Szandája is van, csak elmenős kell. Itthonra, meg játszóra van.
Én is szoktam kínaiban szétnézni ez ügyben. Csak a legelső cipői voltak Siesták.

Kép
szly27

Sziasztok Kismamik!

Túl vagyok a vérvételen és még az Anyukámat is meglátogattam!
Az ebéd Nálunk melegszendvics volt!

Titi! Nagyon örülök, hogy jól telt az estétek csak így tovább!

A Maltoferre Nekem azt mondták, hogy szigorúan össze kell rágni! :oops:

Muffin! Sajnálom a csomag elvesztését!

Anyjuk! Az Én férjem tavaly rakott le klikkeset 36nm-en kb. 6 óra alatt! Ha gondolod holnapra tudok Neked infóval szolgálni csak írd meg, hogy pontosan mi érdekelne és hogy milyen a laminált padló amit leakartok rakni!

Ibm! Nagyon cuki a vonalzód! :D

Láttam, hogy készült receptes topik! Majd írok bele Én is receptet!

Délután 5-re megyek tornázni már nagyon várom!

További szép napot Nektek!
Vendég

Sziasztok!
Hát megint volt termés rendesen!

Sziszka: remélem jól vagy és jobban vigyázz magadra! Tök jó hogy rendben van az uh-on minden!

Marcsi: gratula a 100 naphoz! Maltofer szerintem se túl hatásos vaskészítmény, rossz a felszívódása. Szedjél inkább pl. Ferro-Folgammát, annak az ize se rossz és egyben kell lenyelni (folsav is van benne)

Titi: örülök a jó hírnek! Csak így tovább!

Anyjuk: a párom már rakott le és nagyon egyszerű, tényleg ne szabjátok nagyon pontosra, a fal mellé érdemes úgyis takarólécet tenni! Ha olyan helyen veszitek, legtöbbször még leírás is van hozzá!

Mindenkinek gratula aki elért valamilyen mérföldkövet. Én is így számolom, főleg amióta megilyesztettek, nálam a következő a betöltött 28. hét lesz majd 30 és 36. Aztán felőlem már jöhet ha akar!
Vendég

Csajok!

Én most elhúzok kenyérért,aztán jön Apa és valószínű már csak este jövök!

Pussz miindenkinek!

Jók legyetek!

Kép

Kép
ibm

Ja tök jó a receptes topik! Először véletlenül oda léptem be és nem értettem mivan! :D :D :D :D
Vendég

Szly! Jut eszembe ha kérhetnék javítást a tábliba!

Szülés várható időpontja:2008.06.15. :D
Vendég

IBM!
Nagyon megtetszett a tickered!Lenyúltam utólagos engedemeddel!!!
20150601134430

Na milyen a vonalzóm?
Vendég

Desviki! Szerinted egyre jár az agyunk?
Vendég

Ép akartam javasolni,hogy tök jók vannak,hajrá!
Na lépek!
Megettem 4 kindercsokit! :oops:

Kép

Kép
ibm

Babu!
Ma úgy látom rád hangolódtam :D
20150601134430

Azért van különbség a kettő között! Neked autó, Nekem pingvin, más a név és a napok száma is más! :D
Vendég

Na jó, nem tehetek róla, hogy ti ügyesebben hoztátok össze Babulit :oops:
20150601134430

Ezzel nincs is baj, főleg ha megtudod, hogy többezer kilométerre mentünk el érte! :D ( Egyiptomban fogant)
Vendég

Sziasztok!
Rengeteget írtatok! Alig tudtam visszaolvasni.
Nagyon tetszik a vonalzótok!

Nektek a terheléses vizsgálatra meg kellett venni a cukrot? Én bementem, levették a vért és már kutyulták volna, de én szóltam, hogy had hozzam már haza. Becs szó, rendesen összekeverem, ráadásul 2 perc alatt itthon vagyok. Nehezen, de belement. (persze a párom ismerte...tudjátok, mentős :lol: )
Szóval nekem nem kellett megvenni. Ők adták.

Titi! Nagyon örülök, hogy sikerült rendezni a dolgokat a férjeddel. Reméljük neki is megjön a jobbik esze! :wink:

Padló: a szüleimnél is nemrég lett lerakva, maguknak csinálták. Azt mondta nagyon egyszerű dolog. Tuti ti is meg tudjátok csinálni.

Jaj, nekem olyan lég szomjam van mostanság. Nagyon. Nem bánnám már, ha végre ott járnánk, hogy a babáink képét tudjuk mutogatni. Egyre nehezebben viselem.

Borsó levest és grill csirkét csináltam. Megyek is, olyan jó illata van. De annyit bénáztam közben. Azért remélem fini lett.

sz.andi

Erre rá tudok kontrázni. Mert nekünk meddőségi eljárással fogant, és az uram ott se volt a helyszínen. :D :D :D
20150601134430

Viki! Te nyertél! :D :D :D
Vendég

A mienk meg nagy valószínűséggel Madridban!:)

Kép
andkata

Andkata! Az sem rossz! :D
Vendég

Muszáj innom egyk ávét.

Hátha megjön a ti ihletetek is hozzá:

Kép
20150601134430

Viki! Most ültem le a gép elé és mit látok kávét és mit csináltam eddig kávét ittam! :D
Vendég

Na halló! :D

Nem tűntem el, csak reggelizni mentem, aztán hívott a fotós hogy induljak. Azért még sikerült 1 órát várnom rá a Blahán mert dugóba keveredett. Aztán mire átmásztam az aluljárón és föl a lépcsőn, hogy a megbeszélt helyre menjek, hívott, hogy az ellenkező oldalon parkol, mert csak ott talált helyet. :twisted: Kicsit zizi lettem, de nem tudok rá haragudni, mert amúgy iszonyat jófej csávó, csakhát... művészke a lelkem... :lol:
Jók lettek a retusált képek is, sokra tett keretet, ami még fel is dobja kicsit. Biztos rakjak fel? Szerintem már unjátok, a múltkor teleraktam egy oldalt itt is meg a júniusiban is :oops: .

TITI - HURRRRÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! :D :D :D Nagyon örülök hogy sikerült feltuningolnunk téged tegnap!!!! Szuper hírek!!! Még sok ilyet hozz nekünk!!!! :wink:

Viki - ez a kv-s fotó nem volt szép tőled... csorog a nyálam... :P
Jah! Bibííííí én már csináltam ilyen szépeeeeet! :lol: :lol:

Mindenkinek ilyen extra helyen fogant a csöppje? Úgy látszik csak mi vagyunk ilyen maradiak hogy a hálószobában hoztuk össze! 8) :lol:

Andi - igen, meg kellett venni a gyógyszertában a cukrot előre, és ott kutyulták ki nekünk. Szuper volt ahogy nem oldódott fel semennyi kevergetés után sem.... :x :twisted:
De hát aki protekciós ugyebár.... :lol:

Most megyek csucsulni Apával. Kaja utáni szieszta. Ebben a gyönyörűséges időben mi mást is csinálhatnánk :? ?

Puszkó
Vendég

Én mondtam! Uff!
20150601134430

Wera!
Naná, hogy tegyél fel képeket! ;)
20150601134430

http://www.koszonetajandek.hu/termekkep ... 0_6733.JPG

pelenkatorta. a pénzt ne nézzétek :D

http://www.koszonetajandek.hu/php/kinalat.php?id=13

itt is van egy pár minta.

anyjuk! mi tettünk le. vagyis a párom meg az apósom. milyen a tiétek? összepattintós vagy összetolós?
ha hazajön mgkérdem tőle hogy hogyan kell, és ő a neten is talált egy tök jó használati utasítást. meg mi kaptunk is leirást a padlóhoz amit vettünk :D

muffin! röviden tömören: ez qrva nagy szivás!!! én is robbannék a helyedben. de segíteni sajnos nem tudok :cry: magyar posta...

látom nagyon menő az uj vonalzó. én is kinéztem magamnak az áprilisi topicban de látom itt is elterjedt :D

huh. egy csomót irtatok. van akinek nem is tudok reagálni. az a rágótablettás akármit nem tudom. én olyat nem szedek.

egyébként én most értem haza reggel 7 óta. de nagyon szerencsés napom volt.
de nagyon elfáradtam.
reggel cukorterhelés. nem kellett várnom egyáltalán :D az 1 óra alatt amit el kellett tölteni az eredményig,elmentünk anyával a bankba és utalt nekünk 80e pénzt :D ez már magában tök jó :D ez a babakocsink ára.
aztán vissza. megittam a lötyit rengeteg citromlével. a végén már azt hittem cukrot kell bele kérnem :D. egyáltalán nem volt vészes. sokkal rosszabbra számítottam.
aztán 2 óra várakozás. közben röntgen a lábammal. ott sem vártam egy 3 percet se és már hivtak :D más meg morgott hgoy már órák óta ott ül :D
aztán a maradék időben városban sétáltunk. vettem barna fülbevalót végre a 2 db barna kismamafelsőmhöz, meg egy személyfestéket.
aztán vissza már igyekezni is kellett mert eltelt az idő. közben megnéztük a röntgent még nem volt eredmény.
vérvétel. én voltam az első :D vissza röntgen. 5 perc és megvolt az eredményem :D az aznapiak közül az enyém volt az első amit kiadtak olyan fél12 körül. nah megint hőbörgés, felháborodás. persze én meg elkullogtam bicegő lábakkal meg vigyorgó fejjel :D :D tök jó ez a pocakprotekció :D:D

aztán elbuszoztam a munkahelyemre. órákat töltöttem ott és a fele emberrel nem dumcsiztam, puszilkóztam :wink:
a főnökömmel találkoztam, és oda meg vissza volt hgoy kisfiam lesz. talán a nyusziapu örült ennél jobban az ő kisfiának :D de most komolyan, totál kész volt és örült nekem is és dicsért hogy mlyen jol nézek ki stb.stb. és a pcoak is és hogy kisfiu lesz és... totál feldobott hogy igy állt hozzá :D
aztán nyusziapu beállított értem, hogy errejárt és összeszedett. ugyhogy összekaptam magam mert nem akartam buszozni. igaz igy nem mindenkivel találkoztam akivel szerettem volna, de legalább hazafuvarozta a fenekem :D

most meg megyek eszek mert éhen halok. cukor után se ettem csak egy kis zsömlét.

Kép

Kép
timi1982

jah és kiváltottam a kismamacsomagot. ez az egy negativum volt... ugyebár hétvégén közölték hogy Bencénk lesz. erre a csomagban van egy rózsaszín alapon, pink színű szivecskés cumi benne :twisted:

Kép

Kép
timi1982

Kép

Kép
timi1982

Kép

Kép
timi1982

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X