Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt mindenkinek!

Bár inkább naposabbat :roll: :wink:

Babszi: Jobban vagy?

Évi: Drukk estére+++++++++++++

Csucsu: Te hogy vagy?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kuzsanna: Köszi jól. Semmi extra.

Kép
csucsu05

Szép jó reggelt leánykák!

Évi: én is drukkolok!
Csucsu: nagy ölelés neked, remélem minden rendben lesz!

Lányok, hagy panaszkodjak egy kicsit. Anyós ügyben. Sajnos elég fura anyósom van, akiről azt érzem, hogy lehet nem is szeret minket. Az esküvőn is problémázott, pedig már 7 éve együtt vagyunk, és nagyon szeretjük egymást. Soha nem volt semmiféle válság meg ilyesmi, csak nagyon fiatalon jöttünk össze. És most látszik rajta, hogy nem igazán vágyik a nagymamaságra. Annyira szar érzés, mert tényleg próbálkozom, és higyjétek el, nem vagyunk szörnyű emberek. Csak folyton arról beszél, hogy nekik milyen rossz volt, hogy egyetem alatt született meg az első gyerekük. De hát nekem már csak szakdogát kell írnom, a férjem pedig másoddiplomázik, és tök jó állása van.
Bocs, hogy így kitört belőlem, de ma vendégül kell látnom őket, és szörnyű érzés látni, hogy valaki nem örül a mi örömünknek :roll:

Judit
Kép
sonny

Sonny: te csak ne foglalkozz senkivel. az a fő ti mit éreztek mit akartok. Az anyós meg ha próblémázik az az ő szegénységi bizonyitványa. Sajnos kevesen fogják ki a jó anyóst. Éns em tarozom a szerencsések közé. De itt a topicban is olvastam valakinek rendes az anyósa. Ez van el kell fogadni őt oylannak amilyen a lényeg, hogy egyik füleden be a másikon ki amit anyós mond.
Te csak arra kncetrálj amit a párod mond. Ő szeretne babát te is másnak meg ehez semmi köze.
Jó tanács: ha mennek vendégségbe: Mutasd ki mennyire várod a babát és mosolyogj. Anyós meg pukkadjon meg, hogy ti usztok a boldogságban.

Kép
csucsu05

és tudjátok mi a legdurvább? Az, hogy nem a klasszikus anyós kapcsolatról van szó: nem velem van a baja, hogy elveszem a kicsi fiát...mindig mindenkivel baja van. Mindenkit meg akar fixálni, semmi sem tökéletes.
Dehát tényleg semmi sem tökéletes, nem is lehet az. :roll: Mindig határozott elképzelése van, hogy mit akar enni, ha jönnek. Pl. a lányok este már csak salátát egyenek, mert az nem hízlal. De minden bio legyen, és vegyem figyelembe, hogy x családtag nem ehet tejterméket stb.
ááááááááááááá..... nem akarooooooom..... :(

Judit
Kép
sonny

Sonny: szerintem saját magával van az anyósnak baja és ezt vetiti ki másokra. Mély levegő mielőtt jön és legyél bűbáj. Hidd el az emberek ha valaki kedves azzal nem tudnak mit kezdeni:) saját tapasztalat !!

Kép
csucsu05

Csucsu: :) igen, normálisan így is viselkedek. Nem is szoktam amúgy panaszkodni. De elég érzékeny vagyok mostanában, és nehezemre esik mosolyogni, ha legszívesebben beolvasnék neki, hogy egy gonosz boszorkánynak tartom. 8)

Judit
Kép
sonny

Sonny: Na azt ne tedd. mert akkor elérné az anyósóod a célját.
Tudom nehéz de gyere ide add kia dühödet nekünk az anyósra meg csak mosolyogj:)
Érthető is ha érzékenyebb vagy. Mégis kitartás :)

Kép
csucsu05

Sziasztok Lányok!

Sonny,
anyósod egy hülye!!! :evil: Már bocsi, de kitört belőlem! :oops: Csucsu nagyon jól tanácsolta, úgyh. csak csatlakozni tudok; legyél amennyire csak tudsz kedves, ha valami megjegyzést tesz, engedd el a füled mellett, hidd el tényleg ez a magatartás sokkal bosszantóbb az ő számára, mintsem ha jól beolvasnál neki. Gondolj arra, h. csak egy pár óráig kell kibírnod! :wink:
Szerencsémre az én anyósom nagyon rendi, inkább segít amiben csak tud, mintsem ártana. DE már én is láttam vendégül olyan embert akitől a hideg futkosott a hátamon, mégis a vacsora végén a tenyeremből evett. Mert aki kedves, jóindulatú azon nem lehet fogást találni, és egy idő múlva a rosszindulatú vendégre is ráragad egy kis jóérzés. :wink: Ráadásul mindenki Téged fog szeretni, h. milyen jó fej vagy, ő meg ott marad egymaga és pukkancskodhat! :D
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a kérdéseket.
Tegnapig nem sírtam és erős voltam.
De délután hívott a szervíz, h megmondja az árajánlatot. Azt mondta, h inkább személyesen.... ebből tudtam, h baj van.

Átmentem és kért, h üljek le.... éreztem, h alig kapok levegőt. :shock:
Felsorolta, h mi mindent írt össze, ami tuti, h kell az autómhoz.... 650.000Ft lenne. :shock: :cry:

Vagyis soha többet nem fogok Angival (így hívják) autózni. :cry: 650-et nem ér. 10 éves, októberben műszakiztatni kéne. A szívem szakad meg.
Mindenki azzal jön, h annak örüljek, h nem lett bajom. Jó, persze igaz.
De ez az első autóm, amiért igen keményen megdolgoztam, minden egyes fizetésemből próbáltam vmit szépíteni rajta, bevallom, még reggelente beszéltem is hozzá. Kértem, h vigyázzon magára, ne hagyja, h ellopják, ha láttam egy ugyanolyan autót, mindig szóltam neki..... tudom, őrültség.
De így jár az, aki sokat van egyedül. Ő vcolt a társam. És annyira jó autó volt :cry: :cry:

Ráadásul holnap dolgoznom kéne menni. Na de hogyan és mivel???
Totál kész vagyok.

Talán 250-et kapok érte roncsként (MAX). Anyósék szerint vmelyik Suzisnál gyorsan kéne vennem egy másikat. Jó, a rászánt 300-at mellé teszem és így már 500-az el tudok indulni. De 6-700-ra hitelt felvenni???? a 15M-ós hitelünk mellé? Meglepődnék, ha vki adna hitelt.
Na, mindegy. Ez az én gondom és nem akarok untatni senkit. Bocsánat!!!! :oops:

Sonny!
tudod, jó párunknak volt már anyóssal gondja. És ahogy most is a csucsu, mindig azt szoktuk mondani egymásnak, h ne foglalkozzon vele!
tényleg ne foglalkozz vele!!!!!!!!!!!!
egye meg a penész. ha neki jó az, h majd kevesebbet beszélsz vele, akkor csak nyugodtan mondja a magáét.

babszika

Lányok,
mindenkinek köszönöm a biztató szavakat, nagyon jól esik, és már nem is félek annyira! :wink: :lol:

Bridget,
úgy értem, hogy nem lesz ott más, csak idegenek, jó persze, majd összeismerkedünk meg minden, meg ott lesz a baba, de akárhogy is nézzük még őt is meg kell ismernem!

Sonny,
ne is foglalkozz anyóssal! Tudom, ezt sokan irták már, meg biztos mindenki ezt mondja, és tudom, hogy nehéz nem foglalkozni vele, de muszály megpróbálni. Nálunk is úgy volt, hogy amikor megmondtuk neki a jó hirt, először úgy viselkedett, mint aki nem érti, aztán a párom megkérdezte tőle, hogy felfogja-e, mire ő azt mondta, hogy majd 3 hónap múlva lesz biztos, addig ne mondjuk senkinek. Ja, és másnap megkérdezte, hogy ugye nem mondtam el a két legjobb barátnőmnek? Hát, tudod, azóta hányok tőle, főleg, mert nem ő fogja nekem megmondani, hogy kinek mondjam el! Sajnos ritka a jó anyós, igy hát ne izgulj, és mondd meg neki, hogy neked ez cseppet sem nehéz (akárhogy is érzel), és nézzük akkor mit mondd! Bocs, hogy ilyen hosszú lettem! :oops:

Babszi,
jaj, de sajnálom Angit, és tényleg most nem hiányzott ez nektek, de akkor is az a lényeg, hogy neked, meg másnak nem lett semmi komoly baja, kocsid meg majd lesz valahogy másik!
sirkici

Sirki!

Köszi!!!
Most néztelek az iwiwen.... hamarosan szülinapod lesz! Nem is akármilyen! :wink: Lesz vmi fergeteges ünneplés? Vagy most a bébi leköt?

babszika

Jo reggelt... 8) vgyis itt mar este van vgy mi :lol:

Babszi
En teljesen megertelek.A en kicsikocsim veteran volt...marmint amelyikkel karamboloztam 2eve...(23eves most) de en annyira szerettem en szep allapotura megvolt csinalva,hogy en sem adtam tul rajta hanem megcsinaltattam :roll: Nem volt szivem a mai napig eladni(bar mar tobb,mint 1eve vettem masik kis fiatal kocsit) ot megtartottam es bent all a garazsban :oops: Az uj meg kint a haz elott :lol: :? :oops: Annyi szep emlekem fuz hozza nem akarok rajta tuladni :roll: En azt mondom ha annyira szeretted probald megcsinaltatni...jobb lesz mint ujkoraban :wink: persze lehet az alkatreszeket bontobol olcsobban meglehetne szerezni...de ha egy masik kocsi mellett dontessz...vegul is te tod :roll:

Sirkici
Jaah okes igy mar ertem es teljesen megertem a felelmeid...en mar egy 2csikos teszttol is belennek tojva :lol: :lol: :lol: nemhogy a nagy talalkozastol :lol: :wink: Szerintem ha elkap a para...majd gondolj rank akik milyen szivesen paraznank ott a te helyedben...es mond magadnak,hogy eros leszel a mi kedvunkert is :wink:

Sonny
Haat nekem meg tan ez a szerencsem,hogy nem taliztam anyossal :lol: :? DE a csajok jol mondjak :wink: Ne vedd fel es legy kedves :roll:

Csucsu
Vonalzod?Vgy meg varsz a masik dokira :?: Mikor is mesz :?: Bocsi csak bajban vgyok a datumokkal :?

Zsu
Merre vgy 8)

Kata
Irjal mar :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridg:ki az a Kata???
Vendég

Nori
Kata aki ritkan jon :roll: es ugy volt,hogy babas aztan eltunk :roll: De volt dokinal es irta majd tesz fel kepet asszem...de nem jott meg :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Lányok, köszi a sok bíztató szót :) hallgatok rátok, és mosolyogni fogok végig. Így teszek mindig, és most a babának sem jó, ha idegeskedek, meg persze a férjem szülinapját sem akarom elrontani.

Babszi: sajnálom Angit :( én is imádom az autómat, és én is sírnék utána, ha nem lenne. De tényleg légy hálás a sorsnak, amiért hajad szála sem görbült! Amúgy én is mindig használom a biztonsági övet, és egyszer már engem is megmentett a koppanástól. Szóval Babszi, fel a fejjel!!!

Judit
Kép
sonny

Ezt most olvastam :evil: :evil: :evil: Csak eros idegzetueknek :evil:
http://www.borsonline.hu/news.php?op&hid=8875

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget!

Az ár, ami nem kicsit több mint amennyit szánni tudnék rá, az bontott alkatrészekből van és úgy, h a szervíz nem tett hasznot rájuk! :shock: (ezért is szólt a csaj)

Ha most ráköltök 650.000-t, (ami lehet több is, mert amikor szétkapják, akkor látszik meg, h még mi törött) az októberi műszakival már közel 1M-nál járnék. Abból már tényleg vehetek egy ugyanennyi időset, aminek műszakija is van és garanciát vállalnak rá.
Ma már nézelődtem is és este bemegyek az egyik szalonba, ahol 1,5M-ért 4 éves autót vehetek. Ha beadom az én Angimat, és befizetem amit most szerelőre költöttem volna, akkor 1M-ra kell hitelt felvennem (kb)
Ha megkapom a hitelt, akkor 5 évre 23.000 lenne a havi. (és ezen még lehet futamidőre javítani)
A szívem megszakad, de .... abban igaza van Bálintomnak is, h az autó engem szolgál és nem én őt. Ő egy eszköz. Az egy dolog, h mennyire imádtam.
Valószínű, meg fogom szeretni az újat is, csak ő sajnos nem lehet már olyan közel a szívemhez. :roll:

babszika

Helló!

Én vagyok a Kata, Bridget így hív!!

Szóval tegnap voltam megint UH-on (mert ugye itt a doki egy hete a rossz UH-ján alig látott valamit a gyerekből, nemhogy a gyerek szívét) de most egy jó UH-s dokinál voltam.

A gép 14,5 mm-esnek mérte a babát, szikhólyag és petezsák rendben, és gyönyörűen dobogott a szíve. Nagyon jó volt látni. ÍGy kicsit megnyugodtam végre. A gép odaírta, hogy pont 8 hetes, a papírra mégis azt írta a doki, hogy 6-7 hetes terhesség. Hát ki érti ezt?????

A PCO-s topikban potyognak a babák és a zebrás tesztek mostanában! Ha valakinek esetleg hormonális problémája van, (össz-vissza menstruál pl., vagy esetleg kicsit túlsúlyos is) akkor ajánlom ezt a topikot!!!

Mindenkinek drukkolok!!!

Babszi! Sajnálom a kocsidat, nagyon rossz lehet most! De tényleg örüljünk, hogy egyben kiszálltál a kocsiból. Remélem sikerül megoldást találni!

Sziasztok!
Kati

Kép

Kép
szakmarinekati

Hát igen, néha ilyen nehéz döntéseket kell hozni, ha az ember a racionalitás talaján akar maradni :cry:

Biztos az új autódat is hamar megszereted!

Judit
Kép
sonny

Kati!
Igen, remélem, h megint zebrapár is lesz! :wink:

Sonny!
Kép

babszika

Szerintem ilyen híreket nem kéne ide tenni...
Vendég

Sonny, Babszikám:

Kép
Vendég

Babszi
Teljesen egyetertek abban,hogy annyiert inkabb ujat nezel :roll: Csak ismerem a lelki kotodest is a kocsikhoz :oops:

Kata
Na vegre...es hol a foto az nem keszult :?: :shock: :? A pco-soknal potyognak a babak :?: :!: Lehet nekem is oda kene irnom :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kati: örülök a jó hírnek :) Hogy érzed magad?

Judit
Kép
sonny

Nori
Bocsi...lehet,hogy igazad van :roll: sorry :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kati!
Az előbb lemaradt: örülök, h végre "látó" dokinál voltál. :lol:
Mondtam én, h nem lesz ott semmi gond!!! :wink:

Nóri!
én most élőben is elfogadnám ezt az ölelő izét! :lol:

babszika

Babszi:

Kép
Vendég

Kati (Kata)!
Nagyon-nagyon gratulálok!! Szerintem most itt is potyognak a zebrásak (Mirci, Gabi, Sonny, Te is), de szupi, h. más topicban is. :wink: Gondolom egyszer mindannyian sorra kerülünk!! :)

Babszi,
szerintem is talán jobb lesz egy új autó, mert egy törött már nem lesz a régi, és Te minden nap használod (nem is keveset), Isten ments, h. bajod essen... Megértelek, h. ennyire szívedhez nőtt a kocsikád, nekem ugyan nincs jogsim :oops: , de imádom az autónkat (első közös): Dudunak hívjuk. :D

Bridget,
micsoda hülye felelőtlen emberek vannak! Brrrrrr :evil: Tényleg kitaláltad már, h. mit adsz ajándékba a Párodnak?
Vendég

Nórikám!!
Ha lesz időd, feltennéd a táblánkat?? Már azt sem tudom, h. kik maradtak a régiek közül...no meg az új kedves csapattagok is bizti feliratkoznának a táblánkra. :wink:
Tegnap elfelejtettem írni, de természetesen küldök a sütimből egy virtuális szeletet! :wink: :D
Vendég

Sziasztok!

Megjöttem..... találkoztam egy asztrológussal, aki elkészítette nekem a részletes horoszkópomat és memondta, hogy szerinte mikor fogok szülni :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Arikon
Nem meg nem jutott eszembe :roll: de gondolkodom rajta :?
Ngyon jo kedved van mostansag :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS??????

babszika

Arikon:hát, igen, a táblánk megvan, de már annyi az új...hogy nem csináltam másikat...
Vendég

babszi:eztetet nem értem....ÉÉÉÉSSSSSSS? (ez mit jelent? ) :shock:
Vendég

ZSu
Igeeeeeen....eleg jo a kedved neked is csak nem meg ehonapban :shock: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sonny: Szerintem is csak mosolyogni, mosolyogni.....pukkadjon meg. Ahelyett, hogy örülne a ti boldogságotoknak :roll: :shock:

Babszi: Nagyon sajnálom kicsi kocsidat :roll: :cry:

Bridg:
Voltál suliban?

KAti: Gratula pici szívhez, minden rendben lesz :wink: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Háááááááááááááááááááááááát...... ugyi már ebben az évben nem fog megszületni, de jövő márciusig igen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Részletesen majd akkor, ha beválik....... :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Az ééééééssss szerintem Zsuzskának szólt! :lol: Tessék minket nem izgatni!!

Nóri,
Szerintem lehet, h. érdemes lenne feltenni a "régit" hátha kedvet kapnak a feliratkozáshoz! :wink:

Bridget,
nekem az esetek 90 %-ban nagyon jó kedvem van! De tényleg! :D A főnököm meg is jegyzi, ha netán 2 percnél tovább nem vigyorgok, h. "Mi a baj??? Mi történt??" :D
Vendég

Csak azért nem írom le az ő általa megadott időpontot, hogy el ne kiabáljam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nóri!
az és Zsu-nka szólt, csak Bridget gyorsabb volt nálam és elém írt :lol:

babszika

Babszi
Bocsi :oops: :lol:

Zsu
Persze,hogy voltam...draga penzert jarok nem ugy van az csak kihagyom :? Az agyam forgott is rendesen a fejemben :? De jo hir tudtam en :wink:

Arikon
Az jo nekem is sokszor van jokedvem de nem ugy mint neked :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bocsika, de most olyan boldog vagyok..... madarat lehetne fogatni velem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ha ez bejöööööööööön........

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na jó..... leállítom magamat :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Csak nem ehoban kell osszejojjon :shock: :?: Zsu gyanus vgy nekem :roll: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na azért ehhez kellünk mi is urammal..... de majd kiderül a hónap végén.....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hajra Zsu veled vgyok 8) 8) 8) en is izzitok :lol: mar megvettem a LH teszteket...az olcsobbik 4500volt 7db :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

húúúúúúúúúú én 15 db-ért fizetek 2400 Ft-ot

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?