Új privát üzeneted érkezett!

húúú, küzdök azóta is a babáért, decemberben már úgy tünt sikerült, aztán mégsem.
Most viszont nagyon érzem, hogy kapaszkodik :)
És Te drága? Olvastalak és nagyon örülök, gratulálok!
Kettő lesz? :)

mit szólsz a teszthez?

Veramama
veramami4

Szia Veramami: Szerintem szép a teszted mikor nekem halvány volt ha lefotóztam egyáltalábn nem lehetett látni a második csíkot.És azt hittem nem is pozítív. Pár nap és hiper erősen lesz vastag ne félj.

Kép
csucsu05

Vera! És ő most spontán, vagy Dévai lesz a vezetékneve?

Csucsi! Nem csinálsz vonalzót? Úgy könnyebb követni egymást.

Kép
zölddisznó

Zölddisznó: Majd a doki után. Nem akarom elkiabálni.

Kép
csucsu05

zölddisznó: spontán, ezek szerint látszik a csik? :)
a Te storydat elolvastam, szuper, úgy örülök Nektek!!!

csucsu: megértelek, én most csak azértis csináltam vonalzót.
puszi Nektek lányok

Veramama
veramami4

Veramami: nekem is átfutott az agyamon, hogy csinálok vonalzót. De mostmár várok csütörtökig. Bár tudom, hogy minden rendben van:)Érzem:)

Kép
csucsu05

Szépséges vasárnapot!

Veramami! Naná, hogy látszik? De azt jól tudom, hogy a Dévaiba jársz? Vagy összekevertelek valakivel?

Kép
zölddisznó

sziasztok,
druszácskám: igen én vagyok, meglepi :)

zölddisznó: a Dévaiba járok Te pedig a Káliba, igaz?

Csucsu: ha úgy érzed, biztos minde rendben van odabent

puszi

Veramama
veramami4

Sziasztok!

Jöhetek? :wink:

Kép

Timi
Kép Kép
timocska

Hát csajok én voltam dokinál nem sok jóval kecsegtetett. Nem látott babát. Azt momdta vagy nincs vagy nagyon korai.
Na most 20-án voltunk utoljára együtt a párommal azt már látnia kéne szerintem.
A teszt akkor nem tudom mitől lett pozítív.
Na nem is agyalok már.

Vera: Köszi a segítséget ari vagy.

Kép
csucsu05

Timi, csak gratulálni akartam itt is :) És azért mindíg értesíts a fejleményekről! :wink:

Csucsu, szerintem ne aggódj! Az hogy 20.án voltatok együtt utoljára nem jelent semmit! Hiszen lehet a peteérésed meg később volt és 26.én fogant meg! Hisz tudjuk, hogy a kiskatonák ott várakoznak akár egy hetet is! :D
És akkor meg még nem kell, hogy látszódjon!
Szóval nyugi szerintem így ismeretlenül is!

Drukkolok :)

KépKép
KépKép
akíra

Vera! Igen, Kaáli.

Timocska! Nagy szeretettel köszöntelek! Naná, hogy jöhetsz! Ilyen csíkkal?! Simán. Hányadik nap?

Csucsu! Te még csak 4+4 vagy. Szerintem lehetett korai! Nem úgy volt, hogy csütörtökön mész? Mikor teszteltél először?

Kép
zölddisznó

Zöldsiznó: de úgy votl de ma elmentem sztk-ba mert tegnap nagyon kicsit barnáztam.És megijedtem nehogy baj legyen.
Hát febr29-én menstruéltam. Mult héten kedden lett a tesztpozítív. a mensi alapján ma az 5+2hétben vagyok. Hogy számoltad te a 4+4et?

Kép
csucsu05

Azt írtad, hogy 20-án voltatok együtt apával.

Kép
zölddisznó

Csucsu!
Az én kis "csíkom" kábé március 17-e körül jöhetett össze (kábé ekkor volt pé). Egy hete teszteltem +-at és még csak ma vagyok 5+0.
Sztem nagyon korán mentél dokihoz. A lányommal, a + teszt után 3 héttel hallottam szívhangot. Ne izgulj!!! Mikor kell újra menned?

Zöldi!
Már egy hete teszteltem egy +-at, de ma is csináltam egyet biztonság kedvéért. :)

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok

Egy kicsit elvesztem az utolsó bejelentkezés óta,de most itt vagyok.
Üdvözlet az ujjaknak és gratula a két csíkosoknak.:D :D :D :D :D :D
Voltam ma orvosnál mert elkezdtem barnázni és az előző terhességem is így kezdődőtt,menses elött két héttel barnáztam.Most csütörtökön kellene megjönnie(remélem nem fog)
és azóta két pozitívas tesztet is csináltam.Szerintetek mizu lesz????
Kép
Az orvos szerint túl korán mentem ami elképzelhető,de most olyan bizonytalan vagyok.............................
ti mit szoltok hozzá???????????????????
billbocika

Zölddisznó: nem20-án hanem az volt az utolsó együttlét amiből baba lehet. De a mesitől számolják. mert febr29-én volt meg majd 12/14/15/17/19/20 voltunk együtt.
És ha csak a 20-át veszem alapul már akkor is látszani kellene.

timocska: gartula az újabb +teszthez. Hétfőn kell menni vissza de csütörtökön be vagyok jelentkezve magándokihoz. nem is tudom mit tegyek. Elmenjek e vagy sem. Valami kis foltott kellet volna hogy lásson nem?

Kép
csucsu05

Csucsu!
Hüvelyi uh-t csinált?

Boci!
Szép csíkjaid vannak neked is! :D Sztem illyen teszt mellett nem fog megjönni! :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

timocsk: igen hüvelyit majd hasit is. Sokáig nézett a pasi rendes volt amúgy. Nem sietett meg semmi.

Kép
csucsu05

Szia Csucsu

Sztem te ugyan abban a cipőben jársz mint én.Én is idegeskedek hogy most akkor mi van?????a doki nem látott semmit,de még petezsákot sem.
Harivera az én nagyon nagy bariném azt mondta ne hallgassak rá,a pozitív teszt a lényeg ne idegeskedjek.
egyébként fel a fejjel csak ezt tudom mondani és nyugi a +++ teszt nem csal.
olyanrol már hallottam hogy terhes volt egy lány nem jött meg neki,három - iv teszt után azt mondta ilyen nincs és csinált egy 4. et és ott volt az a két csík.
billbocika

Timocska! Nagyon édes a Nagylányod!

Boci! Ha csak csüt nem kéne megjönnie, akkor tényleg nagyon korán mentél. A barnázásod peteérés környékén lehetett. Doki mit mondott?

Csucsu! És ma nem teszteltél?

Kép
zölddisznó

timócska

köszike :D :D :D
nagyon azon vagyok hogy ne jöjjön meg még vagy 2 évig :P :P :D :D :D
billbocika

zöldisznó

én már nem tok mire gondolni,de pete érés nem lehetett mert a péntek esti első teszt ,már erős volt.és szerda délután óta barnázok.
sokan azt mondják hogy ez a beágyazódás lehetett.
billbocika

Billbocika: igen Vera nekem is mondta hogy még korán mentem. Akkor te is úgy jártál mint én. nekem mikor volt az utolsó mensid?

Zölddisznó: am még nem. Venenm kell tesztet de délután csinálok.

Kép
csucsu05

Amúgy Harivera puszil titeket :D :D :D :D :D
itt vagyok nála :) :)
billbocika

Mi is őt akkor:) Neki mi volt a dokinál? Nőtt a picije?

Kép
csucsu05

Csucsu

nekem március 10 én volt meg utsó, remélem jó ideig nem is fog megjönni :D :D
Ma reggel csináltam egy tesztet és egyértelmű a két csík
fentebb máőr elküldtem ide közösbe,pillantsd meg :)
jaa és minnél hamarabb csinálj te is .............
billbocika

nem sokára megyek melózni ,jön fel ide hozzátok,megirja :D :D :D
de minden oké :D :D :D :D :D :D
billbocika

na nekem febr29. Ezért fúra hogy nem látott a doki semmit. Láttam szép pozítív a teszted.

Kép
csucsu05

Csucsu!
A mensi nem jelent semmit. Ha én a saján mensim alapján számolnék, akkor már kábé 10-11 hetes lehetnék. Nekem január végén volt meg utoljára! :roll: :roll:

Timi
Kép Kép
timocska

indulok dolgozni. Sziasztok szép napot nektek. puszi
billbocika

neked is szép napot:)

Kép
csucsu05

Sziasztok.
Itt vagyok.
csak gyors bejelentkezés mert
1:beteg a Petim reggel 2x hányt.
2: emiatt 5 óta fent vagyok és hulla vagyok
3:megyek lefeküdni e miatt

A dokinál semmi különleges nem volt. 3 hét múlva kell visszamennem és akkor kapok mindenre papírt. Láttam megint dobogni de méretet nem figyeltem. A szikhólyagot viszont láttam amit az előzőnél nem. Kiskönyvért mehetnék de inkább várok. Majd jövőhéten és akkor elmegyek a kh-ba az újj dokimhoz.

Nagy gratula az új tesztelőknek

csucsu tényleg ne parázz. Csak korán van. Később lehetett a peteérésed. Ne izgulj minden ok.

harivera
Budapest XXI. kerület

Csucsu! Nagy türelmet a várakozáshoz, és lőjj el mégegy tesztet!

Kép
zölddisznó

Csucsu
szorítok neked továbbra is. szerintem is korai volt, vagy az uhu gép nem volt elég jó felbontású, ez is egy ok lehet. Kézzel megvizsgált a doki? (én hat hetesen voltam anno, és már érezte kézzel a doki a méh pici megnagyobbodását. uh csak rá egy hétre volt.) Gondolom csütörtökön mész a saját dokidhoz. szerintem addigra már látszódni fog valami, tuti. ha még egy tesztet csinálsz, az csak megerősíthet abban, hogy ott a baba.

(nekem még piri sehol, ma vagyok a 35. napon. ha továbbra sem jön meg, holnapután ujabb teszt.)

Kép

Kép
syrynx

Billbocika
Timocska
nektek gratulálok! :lol:

Kép

Kép
syrynx

Syr! Akkor szurkolok tovább! De jóóóó!

Kép
zölddisznó

Kirrrály! Te leszel az első kiskönyves!

Kép
zölddisznó

syry: drukk hátha mégis babás vagy :):):):):)++++++++++++++

csucsu: szerintem is hamar mentél dokihoz :) várj még picit:)

többieknek gratula az újjabb pozitív tesztekhez:)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Csucsu!
Ne aggódj túlságosan, biztosan ott van, csak még nagyon picike. Ha van csík, akkor baba is van! :wink:

Timocska!
Gratulálok! :)

Billboci!
Neked is gratula! :)

Vera!
Remélem most már nyugodtabb vagy, hogy hallottad a szívdobit! :) Pihenj sokat.

Syry!
Én még mindig drukkolok ám Neked! :)

Én ma voltam a dokinál. Azt hittem, hogy a Bkv sztrájk miatt el sem tudok ma menni, de szerencsére itt rendesen jártak a buszok, így időben odaértem.
És a lényeg: :D
Van egy 3mm-es csupa szív maszatkám! :D :D
A szülés várható időpontja nov. 30. De tutira december lesz belőle, a fiamat is 2 héttel hordtam túl. :roll:

Puszik

Kép

Kép
adriana

Adriana: Gratula:)

Vera: Na akkor már igazolt kismami leszel pénteken:)

Kép
csucsu05

Adri! Juhééééééééj!

Nekm egy 12*8 mm-s petezsákom van, és egy 2 mm-s szíkhólyag. Más még nem látszott!

Kép
zölddisznó

Zölddisznó: gratula:) :)

Kép
csucsu05

Jó reggelt hétalvók!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt:)

Kép
csucsu05

Csináltál tesztet?

Kép
zölddisznó

nem mégnem. Tegnap nagyon rosszidő volt esett és fújt a szél. Igy nem sétáltunk el a lányommal a gyógyszertárba. aztána férjem későn ért már haza igy nem tudtam tesztet venni. ma veszek és megcsinálom. Mindeg yhogy első pisi vagy sem már mutatnia kell.

Kép
csucsu05

Nagyon szorítok!

Kép
zölddisznó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?