sziasztok!!!
Köszönöm a köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok!!!!!!
Kata,
tegnap még 30 voltam, de ma már 31.... hát, rohan az idő
Voltatok BB-nél vasárnap? MInden rendben volt?? Döbbenet, hogy még vasárnap is rendel....
Geri babának sikerült már tojnia??? Ilyenkor nagyon szendved a pici???
Ani,
BB-nél nem mehet ki Apa!!! Az elején ki akartam küldni, de BB erősködött, hogy maradjon csak bent
. De van egy függöny, oda leült és így semmit nem látott a vizsgálatból
Persze BB mindig az asztalnál kínálja hellyel, de oda csak akkor ül le, ha már engem megvizsgált
Persze az elején az uh-t végignézi mellettem
Enikő,
örülök, hogy sikerült a vizsgád!!! Látod, akiről azt hisszük, hogy nagyon szigorú, kiderül, hogy mégse...
Ja, és szerintem ne aggódj, a baba korai fejlődése és a súlygyarapodás nincs összefüggésben. Nekem az első "randin" a védőnő azt mondta, hogy a 16. hétig egy dekát se hízhatok... (no persze én azért híztam
) Biztos minden szépen rendben fejlődik!!!
Tündi,
nahát, te aztán jól megjártad reggel... de tényleg, ennél már csak jobb lehet!!!!! Este már csak mosolyogni fogsz rajta!!!!
Barnika már ennyire tudja, hogy a fütyi dolog fájni fog???? Akkor ezek szerint már nézték neki???? Eddig nem akartak semmit sem csinálni???
Ettől én is parázok, hogy Bencusnak rendbe legyen, de úgy látom, kevesen ússzák ezt meg...
Kriszta és Vicuska,
nagyon édes a kép, amit beszúrtatok, köszönöm szépen!!!
Tőletek lányok mindig jól indul a napom
Kriszta,
ha így haladtok, Réka baba teljesen rászokik a rendszerességre és már "csak" jó kislány lesz
Vicuska,
hajrá piri, jöhetne már nálad!!!!! No, még erre se nagyon drukkoltunk....
de most hajrá!!!!!
Alexa,
nagyon de nagyon édes Martinka!!! S az a kenyér a szájában!!! Szeretnivalóak ezek a csöppségek!!!!