móki,
nem csoda, h Klári baba nagy hajába beletört a kefe!
(bocs) Ha jól tudom, neki van közülünk a legnagyobb haja, ugye?
Tudom, persze, hogyan kell red eye move-olni, csak lementeni nem tudom, mert lassan már semmi nem működik a gépünkön. A férjem mostanában annyit dógozik, h nem ér rá ezeket rendbehozni. De már nem tudok méretet se alakítani (ezért nem teszek föl ide képet
), levélben se képet küldeni, CD-re írni, fotókat neten küldeni kidolgoztatni. Ezek mind eltűntek a gépről... jó, mi?
Legfeljebb felteszem piros szemmel, aztán ti majd átalakítjátok magatoknak, ami kell...
hajni,
szerintem jó, ha ide tesszük a fotóalbumba egy olyan név alatt, amit csak mi ismerünk... én is erre gondoltam az enyémekkel kapcs.ban!
katyerina,
hajrá a vezetéssel! ne aggódj, az eleje banyás csak, aztán naGgggyon-nagyon király lesz, meglátod!!!
Tök jó ötlet az arborétum, én örülnék neki!
A képeidet is szívesen megnézném! Felteszed?
zsebi,
a Kaáliba én nem küldtem képet, mert nem szeretném viszontlátni magunkat a médiában vagy valami nyilvános fórumon. (Tudom, ez is az, de ez azért más.) Sajnos én már tartok az emberek rosszindulatától. De ha én lennék az egyetlen, aki ellenzi, akkor mindegy.
melcsi,
sajnálom, hogy nem voltál! Majd legközelebb...
anikó,
sokat gondolok rád, hogy milyen jól sikerült lefogynod! Meddig tartottad ezt, hogy reggel-este csak zöldség-gyümölcs?
Képzeld, én kértem egy digitális mérleget, az meg kettővel többet mutat, mint a rendes. Na, most kezdhetem előlről az egészet! Még mindig 68 vagyok e szerint. Ennek örömére ma reggel benyomtam egy szép nagy párizsis kiflit!
Ma összeszerveztem, hogy elmegyek aerobikra (anyu iderángat, férjemtől kocsi el), de már úgy érzem, hogy jaj, annyi nehézséggel jár elmenni!
wish,
tündériek a szülinapi képek (utólag is Isten éltesse Balázst!)!
Pont ilyeneket szeretnék majd én is. Boldog, csokitorta-maszatos gyerekarcok!
húúúú,
annyit esnek mostanában a gyerekek! Nektek? Nem lesz bajuk a sok fejkoppanástól szerintetek?
ja, még akartam írni Orsinak,
hogy nem láttam a körömcipőjét! Abba voltál?