sziasztok!
Kunkli! ne viccelj, nem haragszom! tudom h értetted a titozatosságot. ISten mentsen meg titeket is meg mindenkit a korháztól!(főleg attól ahol mi voltunk..
:() Nem is tudtam h ti is voltatok már korházban, de lehet h mondtad csak én nem figyeltem..bocsi..Elképzelhető h ti is ebbe a virusba estetek bele?(hányás-hasmenés..)
Csucsu!azért ez durva h ti költözetek ki minál előbb mert ők már elfoglalnák aházat. Nem biztos h jó ötlet még a nyirkos lakásba költözni főleg egy pici gyerekkel, na meg ha tényleg babás vagy!én szrukolok h ott legyen a pocaklakó és minden rendben legyen!!!!
Britta!már a finisben vagy teljesen,drukkolok nektek,h rendben legyen minden és gyorsan szülessen meg a kisfiad! A barátnőim azóta a kiirt idő előtt megszültek és olyan érdekes mindkettő eltervezte h mikor akar szülni megbeszélték a babákkal és össze is jött. ÉN is megbeszéltem anno Gáborral h mindenképp májusban szülessen, még a napot is tudtam, és sikerült!!!Szoval, mondogasd te is Bencikédnek h most már örülnék ha kibujna..
puszi és minden jót ,j obbulást nektek!
ui. köszi a hiányolást!!utálo k igérgetni, de tényleg igyekszem irni sürübben!