Új privát üzeneted érkezett!

Britta, kis kitartás, ha három nap múlva szülsz az megfelel? :)

Kép Kép Kép
datolya

Jó estét!

Nálunk ma szinte egész nap esett az eső! :evil:
A hangulat is ilyen volt ma! :evil:
Vendég

Rik!

Nst-re holnap megyek. Az nem fogja mutatni a fájásokat, mert amin csinálják, nincs arra beállítva, csak szívhang és magzatmozgás figyelésre.

Datolya!

Miért pont 3 nap? Én azt mondtam 10-ről, hogy legalább könnyű lenne megjegyezni, mert Gergő 30-i, Dani 20-i.

Kép
Kép
Kép
britta

Brigi!

Gondolom,hogy szeretnél már túl lenni rajta!Hogy birod?
Vendég

Britta, ez jutott eszembe, meg hát írtad, hogy már eleged van, gondoltam a 3 nap szép belátható idő.

Kép Kép Kép
datolya

Sziasztok holnap leszek ma nem tudtam jönni puszi mindenkinek holnap este megyek dokihoz nem tudom mi lesz :?

Kép
bévi

Évi!

Holnapra drukkolok,hogy csupa jót mondjon a doki!!!!!!!!!!!!!!!!

JÓ ÉJT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Jó regelt mindenkinek!

Az éjjel álmomban sulis voltam. Mármint egyetemre játam történész akartam lenni
Éjszaka többször megébredtem, nem tudok mostanában aludni Izgulok nagyon a csütörtöki napért. Hogy fogják kibirni a gyerekek??? Egy ovodástársát Robinak egy hete műtötték és elmesélte, hogy reggel 8-ra odarendelnek és csak 11 körül csinálják meg a beutaló papirokat... Ö ott volt a kislányával egészen délután 3 óráig és a doktornő azt mondta neki, hogy menjenek haza és jöjjenek vissza másnap...Ott éheztették szegénykét egész délutánig és aztán haza küldték...Egy szűk folyoson kell várni órákat, ahol sétálnak a horrorabbnál horrorabb emberek...

Szoritsatok kérlek, hogy minél hamarabb tul legyünk rajta és miinden rendbe menjen...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok! Hétvégén nem tudtam jönni, és tegnap is csak olvasó üzemmódban. Tegnap reggel a pajzsmirigy szakrendelésen kezdtem, ahol vért vettek. Délben a lányommal mentünk fogszabályzóra, ahova csak napra hívnak, nem órára, úgyhogy odamentünk egy fél órával hamarabb. Gyanús volt, hogy még nincs senki....mint kiderült, fél órával később kezdődik a rendelés:( Úgyhogy jól elücsörögtünk ott egy órát. Utána vissza a pajzsmirigy szakrendelésre, ami szintén nem egy 5 perces program, úgyhogy a tegnapi napom a várókban telt:( De legalább rendben van minden.
Marti! Szorítok! Milyen műtét lesz?

zsebi_baba

Ditta! Igen, nekem is 2 gyerekem van, egy 11 éves lány és egy néhány nap múlva 8 éves fiú. 3 és fél éve elváltam, a mostani páromnak nincs gyereke, úgyhogy neki ez lesz az első!:)

zsebi_baba

Zsebi:
orrmandula műtét

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Ma voltam dokinál. Nst rendben. Flow normál. Vizsgálat nem volt, mert ment a doki műteni. Ha szombatig nem lesz semmi, akkor be kell mennem hozzá délelőtt. De nagyon bízom benne, hogy addigra már nem leszünk 2 in 1.

Szép napot!

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Szép napot!

Márti!
Szoritok,hogy minden rendbe legyen!!!!!!!!!!!!!!!!

Brigi!
Kitartás!
Vendég

Sziasztok M ÁRTI SZORITOK NAGYON HOPGY MINDEN OKÉ LEGYEN
KRISZTI KÖSZI A DRUKKOT MAJD ESTE LEIROM MI VOLT BÁR KÉSŐN ÉREK HAZA DE AKKOR IS PUSZI CSAJOK

Kép
bévi

Évi

várjuk a hireket!!! :lol: :shock:

Britta

szoritok hogy szombatig azért meglegyen a Bence!!!

Márti

szoritok!!! :P
Jól vagy?

ZSebi

a lényeg hogy rendben van minden.GYogyszert szedni kell azért???

Csajok!
Sose LH-ztam.MA csináltam egyet.Pozitiv lett.Ugy örülök,legalább tudom hogy van pé-sem!!(legalább ebben a hónapban!)

Kriszti???
Edit??
Gona??
Gira??
Vendég

Sziasztok!

Márti, szorítok, hogy minden rendben menjen!

Zsebi, nem csinálnám utánad a tegnapi napodat! Nagyon ügyi vagy!

Lányok! Azt veszem észre magamon, hogy így a harmadik gyerek előtt jobban be vagyok sózva, hogy sikerül-e összehozni. Már most nagyon türelmetlen vagyok, pedig csak ebben a hónapban kezdtük és holvan még a hónap vége :?: :!:

Panny, jól vagytok? Olivér eszik, alszik rendesen?

Kép Kép Kép
datolya

Erika!

Akcióra fel akkor! :wink:
Ha negativ akkor van pé!Ugye tudod?! :wink:
Én vagyok csak főztem délután!
Gondjaim,bajaim,kezdenek rendeződni!

JÓ ÉJT!
Vendég

Csajok!

Itt nagyon édes tickerek vannak!
Kismamiknak és babóknak!

www.nagyonbaba.hu
Vendég

Kriszti

én ezt nem értem.Mi az hogy negativ akkor van pé-sem??Nem forditva? :shock:

DAtolya

hamar összejön meglátod! :wink:
Vendég

Erika!
Ha pl. ma full pozitiv és holnap negativ akkor holnap van a pé-d!
Ezt én sem tudtam,itt a babaneten tudtam meg!
Vendég

http://babatervezok.otthona.net/LH-teszt.shtml

Azt a részt nézd!

Az ovulációs teszt rendeltetésszerű használata!

JÓ ÉJT!!!!!
Vendég

Na sziaszto megjöttem a doki uh-val nézet és 11.7mm-es a petesejtem elkezdet nőni és csütörtökön menni kell megint uh-ra remélem tovább növekszik bizok benne
Britta szoritok én is neked nagyon
Rik én is ugy tudtam hogy ha pozitiv az jó akkor van péd hát én már nem tudom
Kriszti biztos ez mert nekem a használatira nem ez van irva hanem hogy akkor van pé ha pozitiv.
Ha pozitiv mind kettő erős csik akkor a következő 24-36 órába van pé ha a teszt csik halványabb mint a kontrol akkor az lh szint még nincs a tetőfokán tehát még nem lesz pé 24-36 órán belül ha negativ akkor nincs pé vagy már elmult

Kép
bévi

én most olvastam el a tájékoztatóját a tesztenek és ez volt irva amit én irtam az előbb hát csjok akkor nem tudom hogy is van ez de én még eddig csak ugy hallotam hogy ha pozitiv az a jó mert akkor van pé nekem a doki is ezt mondta na puszi

Kép
bévi

Sziasztok!

Jelentem, Lh-ügyben mindenkinek igaza van! :lol:
Csak nem volt pontos a fogalmazás.

Kriszti úgy értette, hogy ha ma pozitív az Lh-teszt, akkor valószínűleg csak holnap lesz meg a peteérés (amikor ugye már negatív lenne a teszt). Bévinek is igaza van, mert az a jó, ha pozitív a teszt, mert akkor igen nagy a valószínűsége annak, hogy "abban a hónapban" van peteérés! (csak nem bizti, hogy azon a napon amikor pozitív, sőt én alátámaszthatom, hogy nálunk többször is volt, hogy együtt voltunk azon a napon, és másnap már nem, és bizony nem lett belőle babuci)

Na én így tudom. :wink:

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Brigi,
kitartás! Már csak pár nap van hátra! 8)

Erika,
nagyon szorítok, hogy sikerüljön elkapni a peteérést, de tudnak azok a fickók várni is egy kicsit! :oops:

Datolya,
kívánom hogy ne kelljen több hónapot végigizgulnotok! Igen, a második fele a ciklusnak elég hosszú, és csak vár-vár az ember... :roll:

Bévi,
ezt nem értem, hogy a mensi előtt 4 nappal miért néznek UH-val? Vagy nem jó a vonalzód? Nem a peteérés előtt figyelik? És a 11,7 az jó?

Márti,
nem biztos hogy rátok is ugyanaz vár, mint az ismerősre. Lehet, hogy kell egy kis kenőpénz, vagy asztalracsapás? Mi szerencsések voltunk, mert elsőre mentünk (de az is több mint két óra várakozást jelentett, mert már hajnalban ott kellett lenni bejelentkezésre) Egyedül leszel a két gyerekkel? Mert ha egymás után műtik őket, akkor az ébredés elég rázós! Apa is tud menni?

Mária,
veled mizujs? Már régen írtál. :roll:

Nálunk csak annyi, hogy nekem hányinger folyamatosan (sikerült egy kilót fogynom, így most 46 kilót nyomok, de majd visszajön :lol: ) Gyerkőc a változatosság kedvéért beteg, így nem jár oviba.

Többieknek is puszi, jóéjt!

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Szép napot!!

Tegnap az unokatesóm volt itt az 1éves kisfiával.
Néztük a babucit, mint valami csodát - tündér!!
Jól elvolt, igaz mindent lepakolt amit ért, de jól érezte magát.
Mi meg sóvárogva néztük!Aranyos, kedves, nem sírós...

Rólam...megint barnáztok, ez nagyon elkeserít. Ma kezdtem a 9. hetet
Szépen megy az idő - a vártnál türelmesebb vagyok, de félek menni a wc-re :cry: :oops:
Röviden ennyi.

Mindenki nagyon vigyázzon magára és szeretteire, ez a legfontosabb!!!
agica1027

Ágica nagyon szurkolok neked hogy rendbe gyere és ne barnáz és teljen az idő és jobb lesz vigyázz magadra
NYáriorgonanem jó a vonalzóm csak babonábol nem veszem le de ha rendbe jön minden nálam akkor kijavitom a 11.7 indulásnak jó meg már az is jó hogy megkezdet növekedni az lh val kapcsolatba én irtam ha pizitiv 24-36 óra mulva lesz pé vagyis nem aznap hanem 24 -36 és lehet pozitiv de ha nem nagyon erős akkor tuti hogy nem 24-36 órán belül lesz én 5 napja csinálom és lehet látni a teszteken hogy erősödik a pizitiv jel ha már majd nem erősebb mint a kontrol jel akkor lehet azt mondani hogy 24-36 óra mulva lesz pé na puszi mindenkinek

Kép
bévi

Brigi remélem minden jól megy majd nálatok és sok sikert és sok puszit

Kép
bévi

Sziasztok!
Rik! Igen, a gyógyszert szednem kell, sőt, gyakrabban kell kontrollra járnom, mert a terhesség befolyásolhatja a pajzsmirigyhormont, és akkor módosítani kell az adagolást. Ez kb olyan, mint a cukorbetegeknek az inzulin, igazából nem orvosság, hanem egy hormonpótlás, amit egész életemen keresztül szednem kell. Na, de ennyit kibírok. :)
Nyáriorgona! Hány cm vagy a 46 kg-hoz? Nagyon vékony lehetsz!
Ágica! Doki mit mond a barnázásra?

zsebi_baba

zsebi-baba

a doki azt mondja h addíg nincs baj amíg nem élénk piros görcsös igazi vérzés.vagyis ez sem ok, de még így a jobb :cry:
Te jól vagy ??Hányinger émelygés....?amúgy most kéne másodszor nensiznem lehet h azért van. Sokan barnáznak állítólag olyankor

Bévi köszi h szurkolsz, rám is fér!!!növesztgesd a petécsképet, remélem minden ok lesz Nálad!

Brigi, bírod még????

Márti szorítok holnap!!! Remélem szépen rendben megy minden. A lányomnak orrmandula műtétje volt már kétszer, mert visszanőt.De a doki szerint megint van neki :( csak már kinőtte a bajokat :lol:
agica1027

Ágica még szép hogy szurkolok neked mert már ha megfogant az a picur akkor minden rendben legyen és vigyázz magatokra hátha abba marad a barnázás hamarosan van aki szokot a terhesége alatt na de minden oké lesz meglátod.A sógornőm 2 hónapig mensizet és terhes volt ez is érdekes csak egy kis érdekeség nektek puszi mindenkinek

Kép
bévi

Évi

ez nagyon jó hír!!!!!!!!!! :lol:
Szépen nődöggélni fog meglásd!!!Repesztő szurit is kapsz??

Ági

igaza van a dokinak,amig nincs vérzés nins baj.Pihenj,mást nem tudsz tenni!!Drukkolok,és gondolok Rád!

Gona

jaja,akkor lehet a pé-s.Apa pont éjszakás lesz!Szal ez a hónap se a miénk! :cry: :evil:
A ciklus.hu két nap mulvára tette a pé-st.
Hányinger! :twisted:
Fiadnak jobbulást!!!!!!!!!!

ZSebi

aha értem!Akkor végülis életed végéig szedni kell őket??
Én is 46 kg vagyok! :oops: 160 cm.Tudom kevés,pedig egyfolytában eszem!!Mondjam mennyivel szültem Petrát?52 :oops:
Vendég

Rik köszi a biztatást remélem növekedünk nem kaptam még szurit de ha megnő nagyobb ra szerintem fog adni vagy várja hogy magátol repedjen meg nem tudom puszi

Kép
bévi

Évi

azért jó ha ad,mert akkor meg is mondja,pontosan hogy mikor kell akciózni!!!! :wink:
Vendég

Hali :wink:

Bocs, hogy ma nem voltam de egyrészt Olika tegnap estére elkezdett szörcsögni :( mivel mindenki náthás a családban...csoda hogy eddig bírta...én meg mentem vele a dokihoz...de nincs komoly baja,se láz,se semmi...csak olyan rossz őt hallgatni ahogy szörcsög :( ..másrészt meg szinte egész nap kint voltunk ebben a jó időben.Olika jókat aludt,Krizsikém meg motorozott ezerrel :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Panni!
Jobbulást mindenkinek!!!!!!

Ajánlok egy jó oldalt akit érdekel!

www.babaWiW.hu
Vendég

Sziasztok!

Még 2 in 1 vagyunk. De én már nagyon kivagyok. Reggel már a sírás is elért. Szerencsére anyum most 3 nap nem dolizik, és napközben itt lesz nálam, hogy lefoglalja a gondolataim. Szörnyű ez a várakozás. Nagyon kikészít. Mindenki nyugira int, de nem bírom.
Bocsi a panaszkodásért.

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Panny!, Jobbulást az egész családnak. Ki todod már szívni Olika orrát, vagy még összetapad neki?

Britta, kitartás! Az jó, hogy anyukád ott tud lenni veled és kicsit talán eltereli a gondolataidat.

Rik, Gona, kösz a bíztatást! Én is remélem, hogy hamar sikerül, de erre sajnos nincs gari. A 46 kg "gusztustalanul" kevés, bár csak az írígység beszél belőlem, titkon én is szeretnék 56 kg lenni.
:wink: :lol:
Rik, nem biztos, hogy elúszott a hónapotok, a petesejt 24 óráig, a hímivarsejtek pedig kb. 48 óráig életképesek, hátha találkoznak.
Gona, gyerkőcnek gyógyulást!

Kép Kép Kép
datolya

Jó reggelt!

Tegnap allig irtatok!
Mi ez a pangás?

Hogy vagytok?
Vendég

Szép napot!

Nálunk ragyogó napsütés van!!!!!
agica1027

próbálom h sikerült-e a vonalzóm :oops:
agica1027

Hali :wink:

Nálunk is hétágról süt a nap :wink:
Sziploykám kinnt alszik a tearszon már 2 órája :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Nálunk is napos idő van, bár néha elbújik a nap. És nagyon fúj a szél is.
Ma jobb a kedvem egy kicsivel, mint tegnap. Anyuval elfoglaltuk magunkat: virágokat ültettünk át, így gyorsabban ment az idő. Közben pedig jól elszórakoztunk.

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Sziasztok!
Ágica, köszi én jól vagyok, semmi émelygés, csak néha olyan érzésem van, mint amikor leesik az embernek a vérnyomása. De néhány nagy levegővétellel rendbejön. Nameg cicifeszülés ezerrel :)

Datolya!
Én 56 vagyok 160 cm-hez, de ez szerintem sok. Épp elkezdtem fogyózni, amikor kiderült, hogy babát várok, úgyhogy ez most halasztva, de én olyan 52-53-mal éreztem jól magam.

zsebi_baba

Sziasztok nálunk esett az eső egész nap most kezd előbujni a nap
Ágica remélem jól vagy és sokat pihensz
Panni oli jól van és te????
Britta:akkor ma kidolgoztad magad de csak óvatosan remélem jól vagy
Zsebi na ráérsz azzal a fogyókurával a picur majd segit neked lefogyni
RIK?????????
KRISZTI??????????????
Én most voltam dokinál és nőt 4mm a petesejtés van több is ami nő már nem csak egy most boldog vagyok nagyon sok puszi nektek

Kép
bévi

Évi!

Nagyon örülök és drukkolok!!!!!!!
Ez már szép eredmény!!!!!!!!!
Nálunk ma egész jó idő volt!!!!!!!
Vendég

Kriszti!
Köszi a drukkot nagyon bizok benne hogynövekedni fog szépen továbbra is nálunk sajnos rossz idő volt de remélem holnap jobb lesz puszi veled mi ujság??????????

Kép
bévi

Sziasztok Csajok!!

Látom Ági szép vonalzód van!!!!!!!!!!!! :wink:

Évi

ez nagyon jó!!Küldök egy kis pozitiv enerdzsit!!+++++++++++

PAnny

2 óra!!!Az igen!

Nálunk ma szuper idő volt,ragyogó napsütés,24 fok!!(most is 19 van még).Szal emló után játszótéren voltunk,mostanra már hulla vagyok.Nem baj,ha a gyerek boldog! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Már megint rég jártam erre, de legalább van mesélnivalóm... :oops:

Panni!
Sajnálom, hogy Olika is beteg, reméljük nem lesz semmi több, ennyivel megússza! Olvasgattam, milyen nagyon jó kisbaba!
Örülök neki!

Brigi!
Nagyon-nagyon drukkolok neked, hogy minden úgy sikerüljön, ahogyan szeretnéd!!!

Bévi!
Örülök a bíztató eredményeknek! Meglátod, hamarosan babás leszel! Az jó, ha már tudják, mi van veled, mert akkor tudnak vele mit kezdeni! drukkolok nagyon!

Zsebi-baba!
Gratulálok a kicsi manóhoz! vigyázz nagyon magadra!

Ágica!
Sajnálom a barnázást! Biztosan nagyon aggódsz miatta. Én is hallottam már ilyet, biztosan így van. A tested még emlékszik a mensire... Azért csak pihenj! Minden rendben lesz!

Rik!
Remélem, sikeres lesz ez a hónap! Mindíg a lesz@rom hó a nyerő... :wink:
Abban a topicban, ahova még írogatok, van egy lány, annak úgy jött össze, hogy amikorra a pé esett gyakorlatilag nem is találkoztak a férjével... Felváltva ügyeltek a kórházban... :roll:

Kriszti!
Veletek mi van?
A legutóbb mintha lett volna vonalzód... :roll: Vagy csak rosszul emlékszem? Hova tűnt? :shock: így nem tudlak követni... :oops:

Márti!
Nagyon szorítok nektek!
Mikor is lesz a műtét? biztosan írtad, de sajnos olyan rég jártam itt, azóta sokat írtatok, és én nem jegyzeteltem... :oops:

Ha valakit kihagyzam, attól elnézést kérek!!!

Velem minden rendben, hétfőn voltam dokinál, méhszáj nem változott, 2100-as.
A fertőzés viszont újra itt, már megőrülök tőle!!! :twisted: De erről már meséltem nektek. Tele van a púpom vele, nem tudok mit tenni.
Próbálok minél többet figyelni magamra, nem szeretnék idő előtt szülni.

Ma délután csináltunk egy friss pociképet, ha nem bánjátok, megmutatom!

Mindenki vigyázzon magára!!
Puszi: Marika

Kép
Vendég

Szia Mária!

Hát tényleg rég jártál erre!De most örülök,hogy irtál!Na mivel is kezdjem?!Elősször is,velem semmi különös,túl vagyok 1 bérlakás felújitásán,leadásán,túl vagyok a nagyi költöztetésén,annak a lakásnak a rendbe tételén,stb,kezdek fizikailag és lelkileg is helyre jönni,itt a tavasz,virágzik lassan minden,ez a kedvenc évszakom,imádom!A vonalzómat véletlenül kitöröltem,de újat csak ha babásat tudok feltenni akkor teszek az pedig vagy várat magára vagy nem is lessz,szóval ezért nics!Egyébként a mensim most múlt el!Akkor folytatom veled!Az a fránya fertőzés,még mindig?Jobbulást,hátha elmúllik minnél hamarább!Szép a pocid,szépen gömböjödsz!!!!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?