Sziasztok!
Végre gépközelben....
Köszönöm hogy gondoltatok ránk...
A pőárom Uh-ja nagyon jó lett, nincs prosztat-gyullasád, nincs hereviszér. Átjárhatóak az utak. Ennek nagyon örülünk!!!!!!!! Nem kell műteni!
A terápiát antibiotikumokkal kezdjük...ez 20 napig tart. Majd konszult és jönnek az "erősítők". Sajnos nem mondta hogy milyen gyógyszert szeretne majd felírni...kivárjuk ezt a 20 napot.
3 hónap "serkentők" alatt fog telni, majd seregszámlálás....
A párom kifejezetten jól érzi magát az E-vitamintól!!!! Sokkal több életereje van. Most hogy újra szedni kezdte, valósnak tünt ez az észrevétel!!!
Gröni!!! - Cupp! Te vagy a reményünk!!!! Kérlek írj nekünk!!!
Bumi! - Babaragacs ++++++++++++++++
Breni! - Ezekszerint most nem jártok kivizsgálásra....Jó néha pihentetni a témát! Addig drukkok a spontánhoz! ++++++
A helyreált ciklushossznak pedig HÁROMSZOR HURRÁ!!!
Zsó! - ugye, milyen aranyosak tudnak lenni, amikor elméláznak a babadolgokon és látnak reményeket a párocskáink!!! Annyira meg tudok hatódni akkor....
Sok sok enerdzsííí apának!!!!!
A FER14 -ről amit írtam, nem tudom már hol találtam, de majd visszakeresek. Ha metalálom, belinkelem neked...
Cherry - Köszi neked is hogy gondolsz ránk...
Ti megkaptátok tegnap a műtéti időpontot????
Szurkolok hogy minél előbb sorrakerüljetek.
Nálunk 2012-re lehet csak jelentkezni, ilyen hosszú a várólista....ezért is örülök hogy párom ezt megúszta...
De nálunk meg ki tudja hol a bökkenő?! Láthatatlan....ez sem nagyobb vigasz, sajnos....
Puszi csajok, megyek főzőcskézni....!