Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Adriana!

Gratulálok a kistesóhoz, és gyönyörű pocakosságot kívánok!

Maci!

Szép nevet kapott a kis Titababa :) Házat sajnálom :(

Anita!

Nagyon drukkolok nektek! Sikerülnie kell :)

Juca!

Nagyon csinos vagy! Kinga is csúcs a videón :)

Picit rólunk: Olyan aranyosak agytok, hogy aggódtok értem :) Az derült ki, hogy inzlinrezisztenciám van. Elsőre nagyon beijedtem, hogy most akkor hogy is lesz a továbbiakban, hogy fogom betartani a diétát, hogy veszem rá maga a mozgásra, de most már azt hiszem menni fog. Teljes életmódváltás kell, ez van. Amíg be nem áll a jó inzulin érték, addig próbálkozni se lehet :(

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi
Sajnálom a nem túl jó híreket. A lényeg, hogy megvan a baj forrása. Sok sikert az életmódváltáshoz!
Vendég

Nincs más hátra, mint előre. :D
Párás szemekkel búcsúzom, de azért nem végleg. :) Amikor csak tudok, jelentkezem. :)
Legyetek jók, vigyázzatok magatokra és a babákra!
Puszi mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Maci!
Kívánok neked minden jót, amit csak ilyenkor lehet! Kérlek, ha néha tudsz, akkor nézz be hozzánk!

Évi:
Szurkolok, hogy minden rendbejöjjön!

Rólam:
Ma voltam dolgozni először, három hét után. Hááát mit modjak? Teljes felfordulás, az iroda félig szétszedve, új kolléganők felvéve, de nekik még nincs felhasználónevük a rendszerhez (mit felhasználónév, még gép sincs ami elé le lehetne ültetni őket) Ma elkezdtem zárni a március hónapot, és teljesen magam alá zuhantam, hogy mit keresek én egyáltalán ott! Eléggé lehangoló volt! Na mindegy, lesz ez még így se! :D

Kép
anda81

Sziasztok lányok!

Megint bocsi az eltűnésért, de elég mozgalmas napjaink voltak.
Megpróbálok visszaolvasni is, de ugye a suliból épp csak hazaértem, Danit elrendeztem és most vár a házimunka...
Dani végre meggyógyult, ma ment először bölcsibe. Tegnap a doktor néni megkérdezte, hogy melyik füle is volt felszúrva? Mert nem látja, olyan szépen begyógyult. Azért vissza kell vinnem még jövő hét hétfőn is, de szépen meggyógyult.
Vasárnap a jó időre és apával utoljára eltölthető kis időre tekintettel kirándultunk egy jót. Elmentünk Sümegre egyet. Nagyon jó volt, Dani élvezte a sok állatot, meg a hegymászást is, de persze azért cipeltette is néha a kis popóját. Apánk hétfőn reggel elutazott Nyíregyházára, csak hétvégére jön haza és ez így lesz még 2 hétig.
Viszont van egy jó oldala is a dolognak: rá vagyok kényszerítve, hogy vezessek, ha nem akarom majd a gyerkőcömet szakadó esőben a bölcsibe vinni biciklivel, úgy hogy a kocsi meg itt röhög a garázsban… Ma voltam suliban is (Danira addig az egyik barátunk vigyázott) és én vezettem. Kb. 6 év után ma ültem először újra a volán mögé és én vezettem Sárvártól Szombathelyig meg vissza (odafele belefutottunk egy balesetbe is – még a mentők és a rendőrség is csak épp úton volt oda), de szerencsére simán ment minden.
A suli jó, csak baromi nehéz lesz, bár most valakitől állítólag megkapjuk az összes szóbeli tételt kidolgozva…
Hát, ennyit dióhéjban rólunk.

Kép
Kép

És az új séró, ami fél óráig készült, ráadásul végig visította:
Kép

Szép estét mindenkinek!
Andy

Kép
oriandy

Sziasztok!

A képek a szombati taliról:
http://gallery.kovacs-telekes.org/v/bab ... 008-03-29/

Elnézést, hogy csak most tettem fel, szívem szerint még dolgoztam volna rajtuk (a neon szép zöldes bőrszíneket, a vaku remek piros szemeket okozott), de nagyon sokáig tartott volna, az utolsó 25 képre nem marad energiám.

Igény esetén pár képet még tudok retusálni (színek, szemek).

Kellemes nézegetést - és tessék másnak is felrakni a képeket, többen is kattintgattak a talin! :-)

Kofa
kofa

Sziasztok!

Előkerültem én is. A vizsgán még sajnos nem vagyyok túl :twisted: , de ennek elég bonyolúlt a története, a lényeg, hogy május 7.-én megyek.
Mi jól vagyunk, a baba nagyon sokat mocorog, rúgdos van, hogy egész éjjel nem hagy aludni :lol: . Múllthéten voltam terhesgondozáson, a doktor bácsi megint nem tudta rendesen megnézni a nemét, annyira mozgott, amúgy minden rendben volt vele is, velem is. A lában kezd dagadni, de nekem amúgy is normál esetben is volt ilyen progblémám, főleg nyáron, kivizsgálták és nem tudják mitől, de valószínű a betegségemből adódik. A doktor bácsi szerint még nem vészes, de ha nagyon csúnya lesz, akkor kapok rá vízhajtót, de nem nagyon szeretné a 30. hét előtt.
A szülés időpontjában is megeggyeztünk, azt mondta az orvos, hogy július 11.-18. között meg kell lennie a babának mindkettőnk érdekében a betegségemből adódóan. A konkrét napot nem választottunk, de apával úgy egyeztünk meg, hogy legyen a 18.-a, hogy addig magától talán kibújik és nem lesz szükség a császárra.
Szóval rólam ennyit röviden.
A talira sajnálom, hogy nem tudtam elmenni, de nálunk a családban a március nagyon zsúfolt tele van névnapokkal, születésnapokkal.
most egyenlőre ennyi és ezután visszakapcsolódom hozzátok teljes lényemben

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Évi
:( ez valami cukorbetegség féle? Remélem hamar rendbe jössz. Mit kell tenned? Mennyi idő, mire beáll?

Szia Maci azért gyere ha tudsz

Anda
Azt nem írtam a múltkor, h babásodni vágyók is benne vannak a táblában, ha elküldöd az adatokat téged is szívesen beteszlek

Andy
Örülök, h jót kirándultatok, gratula a vezetéshez

Kofa
Ne viccelj! Így is köszönjük szépen a csajoknál ez mit sem ront az élvezeti értékből. Remélem mi is tesszük a képeket hamarosan
Nagyon jók lettek a képek :)

Heni
Jó, h jelentkeztél. Akkor vizsgára továbbra is szorítok :) No tessék már akkor előre tudsz készülni, h mikor lesz a nagy nap :)

És tábla
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Fleur!

Nem cukorbetegség, de ha kezeletlenül marad, akkor kialakulhat sajna :( Fő, hogy kiderült, és elkaptuk!
A táblából nyugodtan vedd ki az áprilisi inszemet :cry:

Heni!

Örülök, hogy minden rendben veletek!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Fleur!

Köszi, hogy betettél a táblába, nagyon jólesett! :):)

Évi!
Remélem meggyógyulsz belőle hamar, és nem marad semmi szövődménye!

Puszik

Kép

Kép
adriana

Sziasztok! :D

Megneztem a kepeket, nagyon edesek a picik biztos jo volt ujra talalkozni! :D

Adriana,

Nagyon örülök a jo hirnek, gratulalok! :D

Evi,

Sajnalom az inzulin betegseget, de tenyleg az a jo, hogy idöben elkaptatok!

Angie,

Köszönöm az erdeklödest, elvagyunk csak többnyire max. olvasni tudok a neten mert vagy a kezemben van a pici vagy a kocsit tologatom, hogy elaludjon. Amikor pedig vegre alszik egy csomo dolgom van itthon... Tegnap este irtam neked sms-t megkaptad?

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Gyorsan bekukkantok csak, meg teszek néhány képet...

Évi!
Sajnálom nagyon a betegséget, de kiderült legalább, és lehet orvosolni! :) Nagyon szorítok, hogy zökkenőmentes legyen az átállás...

Adri!
Gratulálok a kistesóhoz!!! :)

Andy!
Dani nagyon vagány lett az új séróval! ;)

Maci!
Azért tessék ám jelentkezni!!!

Heni!
Sztem lány lesz... ;) :D Saci is ugyanilyen szégyenlős volt... :D

Rólunk röviden: jól vagyunk, Saci hízik kegyetlenül, nem tudom, hány kiló, majd csak 14-én megyünk méretzkedni, de hosszabb ideig már alig bírom a súlyát, és a hurkái is gyarapodnak rendesen... :D Kende meg már teljesen tisztán és mindent beszél, néha olyan dolgokat talál ki, hogy apával majd' megszakadunk (múltkor kinézett az ablakon reggel, és közölte hótt komolyan, hogy puputevék mennek az utcán... :lol: ). Nagyon szeretik egymást, Saci órákig elfigyelgeti Kendét, csak arra kell vigyázni, nehogy akaratlanul ráessen pl., amikor szeleskedik.

No teszek néhány képet is:

Egyik esti elalvásuk: Kép

Már ilyet is tud Saci: Kép

A kis szigorú: ;) Kép

Levegőzés: Kép

Born to be wild... :D Kép

Kép

Pussz mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Norwell!
Gyönyörüek a picikéid!!!
Édes az elalvásos csendélet!!

Fleur!
Kimaradtál bocsánat(pedig olyan hiányérzetem volt)! :oops: :oops:
Szoval lekéstük a picikéd mászását mert már álmos volt mikor mi odaértünk! De annyira kis nöcis életben hogy csuda!!
Nagyon édes!!!

Évi!
Spancilim!!!
Fel a fejjel és ne tessék bánkodni!!!(mondom én...) :?
Minden rendben lesz és a következö stimu már a befuto!!(tudom) :wink:
A lombiktol meg ne tessék félni mert a kisujjadbol kirázod!!! :D
Sajnálom hogy nem voltatok!!! :(

Heni!
Szerintem is lány!!! :wink: :D

Jucmuc!
Hogy megy a szopi?
Mekkora már a picikéd?

Na most már tényleg eldugulok!!! :oops:

KépKépKépKép
aniko24

Norwell!

Aranyosak a képek és a babák is.

Andi!
Egy kis kikapcsolódás sosem árt.édes dani nagyon.

Jucmuc!
Növöget szépen Davide?

Évi!
Nagyopn sok inzulin rezisztenciás nő van és ha kezelik simán lehet még babájuk.

nem válaszolt senki az előző kérdésemre :evil:
tegnap dolgoztam és nem bántam meg volt egy vendégem aki ezoterikus és küldte felém az energiát én nagyon fogadtam olyan melegem lett.nem tudom tudja e de csak mosolygott szerintem "lát vagy érez" valamit.Azóta visszajött a mell érzékenységem.nehéz kivárni az idő de negyon bízom.

Köszönöm mindenkinek a bíztatást és a drukkokat.

Kép

Kép
bellanitta

Norwell :D

Nagyon-nagyon szepek a gyerekek! Föleg, ahogy együtt alszanak...edesek! :D

Aniko :D

Köszi, jol megy a szopi szerencsere, amikor ebren van szinte minden oraban eszik...igeny szerint szoptatott baba :lol: :lol:
Szepen nö, heti 30 dekakat hizik. Most olyan 4700 gramm körül van. :D Hihetetlen mennyire szalad az idö hisz meg csak most született... :D

Anita :D

Köszike növöget igen, mar huncutkodik is.. :D Nagyon szoritok Neked, hogy pozitiv teszted legyen 11-en! :D

Kép
Kép
jucmuc

Meg mindig alszik... :shock: 8) teszek par kepet.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
jucmuc

Anita!
Szerintem azért nem válaszoltak a csajok mert itt rajtam kivül nincs is lombikos(azt hiszem)! :D
Szoval amikor az én lombikom volt egyszerre indultunk fej-fej mellett 5-6-an!Mindenki brutál terhességi jeleket érzett én meg csak olyan nagyon hallovány lightosat vagy inkább talán semmit!Inkább nem is irogattam akkor mert el voltam keseredve miatta borzasztoan!
És a végén az én tesztem lett egyedül pozitiv!! :D
Szoritok nagyon nagyon!!

Jucmuc!
Gyönyörü kis fütyised van!!!
Édes kis hurkás bébi!!

Kofa!
Szerintem szuperek a képek!Még piros szemmel is!! :D
Ki csinált még képeket?
De szerintem ezeken is rajta van mindenki!!! :D
Köszönjük!!

Na most már tényleg lépek!! :oops: :oops:

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Nagyon jók lettek a talis képek!

Norwell!
Nekem is az az együttalvós kép tetszik! :)

Jucmuc!
Davide szépen gyarapszik! :) A képek is nagyon jók. Tényleg nagyon gyorsan szalad az idő, ilyenkor veszi csak észre igazán az ember. :)

Egy kérdésem lenne hozzátok. Mi a véleményetek a Rotavírus elleni oltásról? Beadatáttok vagy beadatjátok?

Kép
Kép
tina82

Egy képet még:
Kép

Kép
Kép
tina82

Sziasztok!

Bocsi, de csak futólag sikerült titeket átolvasnom!

Fleur:
az adatok:
Anda81
1981.02.14-én születtem, áprlis 18.-án van a névnapom, Budapesten lakom, a ciklusom hossza kb. 32-35 nap, 2007. decembere óta próbálkozunk
Ha kihagytam valamit, akkor szólj légyszííííí! :D

Nagyon édesek a gyerkőcök!!!!!!! :D :D :D :D

Kép
anda81

Sziasztok!

Sosem szoktam csak ide írni,hanem először megírom word-ben aztán bemásolom. Persze most megírtam ide és a babanet eltűntette! :twisted: :twisted:

Nagyon jól éreztem magam a talin, úgy örülök,h. láthattalak Titeket!!

Anikó!
Mégegyszer köszönöm mindent és örülök,h. ízlett a kis apróság!! :D

Kofa!
Szuperek lettek a képek! :D Köszönjük! Sajnos a memóriakártyámat még a kártyaolvasó sem olvassa, így elszállt az összes kép amit a talin csináltam. :twisted:

Angie, Brill!
Édesek voltak a fiúk nagyon!! :D

Fleur!
Lilla már kész kis hercegnő! :D

Adri!
Itt is szívből gratulálok!! :D

Syry!
Örülök,h. taliztunk, de legközelebb majd picit többet csevegünk!! :D

Norwell, Jucmuc, Tina!
Gyönyörűek a kis Törpék!!! :D :D

Évi!
Sajnálom az inzulinrezisztenciát, de így,h. időben észrevették remélem viszonylag könnyen orvosolható!

Heni!
Sajnálom a vizesedést, vigyázz magatokra!

MAci!
Azért adj majd néha hírt, és sok sikert a lakásvásárláshoz!!

Voltam hétfőn nőgyogyinál, írt fel vasat,mert a vérvét. alapján vérszegény vagyok. De finom csoki ízű rágótabletta!! :D
És végre megvan az AFP (ápr. 14) és a genetikai UH (ápr. 28 ) időpontja is!! :shock:
Voltam kardiológusnál is az EKG-n talált kis bibi miatt, és sajnos kiderült,h. kicsit gyorsan ver a szívem (akkor épp 110/perc volt :twisted: ) így kaptam Betaloc-ot. NEm voltam épp nyugodt ettől, de hozzáértők megnyugtattak,h. semmi baja nem lesz a babának tőle. Jövő csütörtökön megyek szívUH-ra, remélem nem lesz nagy gond... 8)
Sok puszi Mindenkinek!! :D

Ja és hoztam nektek pocakfotót! :D
14+2 Kép14+5 (ez ma készült :D ) Kép Kép

Sok puszi!! :D
Vendég

Pupy
jó a sorozatkép a pocakról. :lol: szerintem rohamosan nő. :wink: Sajnálom a rossz ekg-t. szívultrahangon én is voltam. (a doki nem csak a szivem nézte meg, hanem a babát is, sőt a baba szivét is. :) szerintem örült, hogy nemcsak 60-70 éves nénik-bácsik szivét nézegeti, hanem egy pici babáét is.) nem lesz semmi gond meglátod. (nekem a császárnál kicsit összevissza vert a szivem, mondták is a műtét közben, de nem lett semmi baj belőle. az utolsó 2 hónapban néha nagyon gyorsan vert a szivem, de a szülés után ezt teljesen megszünt. azóta talán 1-2szer tapasztaltam.)

Norwell
jók a képek a két gyerkőcről. főleg az alvós! :lol: Puputevék... nagyon jó :lol: Micsoda szavakat tud Kende! :wink:

Jucmuc
te fiad is sokat fejlődött. Szüleid voltak már meglátogatni titeket? Mikor tervezitek az első magyarországi utat? nyáron esetleg?

Heni
örülök, hogy jól vagy. reméljük a lábdagadás nem lesz drasztikus. (bár pont nyár közepén lesz neked a hajrá, az pont nem jó ilyen szempontól.) (mi az a betegség, ami miatt fontos hogy mikor szülsz? biztos írtad, de én nem emlékszem.)

Csütörtökön(31. nap)- hirtelen felindulásból csináltam egy tesztet ami hót negatív lett. viszont piri azóta se jelentkezett. :roll: lehet hogy megint hosszú ciklusom lesz????????neeeeeeeeeem akarom! mindenesetre ha továbbra sem jön meg, szerdán újra csinálok egyet.

Kép

Kép
syrynx

Pupykám!
Húúú, de szépen növekedik a pocik. Számithatsz egy jó nagyra a 40. hétre, ha igy folytatod.
Én is külön szoktam irni a hosszú üziked, és ha ide gépelem, tuti, valami történik, és elszáll :evil: :evil:

Syry!
Én nagyon drukkolok, hogy szerdáig ne jöjjön meg, és tesztelj egy +at.

Tök jó, hogy ilyen jó idő van. Bezzeg, amikor füvesitettünk, folyton az esővel kergetőztünk. Most, amikor jól jönne a fűnek az eső, egy cseppet sem lehet kicsikarni a felhőkből. Mehetek locsolni 600 négyzetmétert :evil: :evil: ....

Egy ma készült kép a lassan 1 évesemről:
Kép

Itt meg egy tegnap készült kép a kedvenc zsiráfjával:
Kép

Puszó, és szép napot MINDENKINEK!!!
Vendég

Bocsi a helyesirási bakikért, annyira rohanok a füvemhez :wink: hogy le sem ellenőrzöm, hogy mit irok :oops: :oops:
Vendég

Angie
köszi a drukkot. :D
mikor ültették a füvet nálatok? majd ha már alakul, tegyél róla képet. :D (én tegnap előtt fűnyíróztam, teljesen egyedül, Apa nem volt itthon.) vettem fűmagot, mert nálunk a "fű" fele gaz. majd megpróbálom pótolgatni. Nagyon belejöttem a kertészkedésbe... ültettem árvácskát a héten, meg kardvirághagymát, őszirózsamagot vetettem, meg még egy harmadik féle virágot. kíváncsi vagyok mi lesz belőle.
Sziszkó képen is, élőben is ari. :lol:

Kép

Kép
syrynx

Panka
Kacsa
Nomibogár
merre vagytok???????

Kép

Kép
syrynx

Szia Syrynx!

Vagyok, vagyok, csak zugban ...

Jól vagyunk, készülgetünk lassan mi is a szülinapra!
Törpike már keresztben átszeli a szobát, ügyesen, magabiztosan és egyedül sétálva! :)

Pupy!

Nagyon szép és hatalmas a pocid!!! Tényleg nagyon látványos a 2 hétnyi változás!

---

Davide és Sziszkó és persze minden korábban mutatott bébi is nagyon cuki! :)

kacsa14

Sziasztok!

Bocs, hogy csak így berontok hozzátok, de a topik névből ítélve van köztetek aki még babaprojekt előtt áll.

Szeretnék veletek eszmét cserélni.

Biztos vagyok bennne, hogy tudtok nekem hasznos tanácsot adni, és tanulok tőletek egy-két dolgot.

Nagy vonalakban magamról annyit, hogy 32 éves vagyok és kb. 2 éve próbálkozunk, de sajnos eddig még nem sikerült a babóca.

Most kezdtem el igazából a végére járni, hogy mi miatt nem jön a kis pocaklakó.
Vendég

Szia!

Merre indultatokel a végére járásban?
Ciklusaidat figyelted? Hőmérőzés, LH tesz?

Nekem mindig is rendszertelen volt a mensim, 2-3-4 hónap, így én nem is akartam spontán próbálkozni, nem lett volna értelme, lehet, nem is érett pete, azt meg, ghoy mikor , végképp kiszámíthatatlan volt. Úgyhogy én már a próbálkkozás kezdete előtt mentem a dokihoz, csinált hormonpanelt, ami igazolta a tényeket és kaptam a peteérlelő gyogyit és első be is költözött a kis Törpim!

kacsa14

Szia Kacsa!

köszi a gyors választ.
Hőmérőzés nem volt, de figyeltem a PG 53 bebi mikroszkoppal is a kis páfrányocskákat, e szerint volt peteérésem.

Az is kiderült, hogy a páromnál prosztata gyulladás volt és ezért a kiskatonák is elég lassuak voltak.

Amióta teljesen kikezelték 4 hónap telt el, de sajna még semmi .

Most fogok menni peteérés vizsgálatra a 10. napon.
Utána a dokim ígért egy petevezete átjárhatóságot ( HSG).

Remélem egy kicsit előrébb kerülünk és eredményhez fog vezetni a kivizsgálás.

Neked gratulálok a kis Törpikédhez!
Vendég

Kedves mindenki!

Tudna nekem segíteni valaki? Nem tudom hogyan kell a vonalzót beilleszteni a profilomba. Pedig tetszik, és már meg is találtam a megfelelőt.

Köszönöm!
Vendég

Szia Pendi
előszöris üdv itt. Mielőbbi babásodást kívánok. Reméljük a kivizsgálás meghozza az eredményt, és kiderül mi lehet a bibi.
vonalzó: a profilodban van egy olyan pont: "aláírás"-oda kell beilleszteni a kódot (ami általában így kezdődik: url=http....) Nálunk Máté a 9. hónapban jött össze. most 3. hónapja próbálkozunk a tesóval. (én is 30-on felül vagyok már, júniusban leszek 37)

Kacsa
sejtettem hogy nagy a szülinapi készülődés. :lol: Ügyes Timcsa, hogy már a szobát is átszeli. :D (Máté is kezd ügyesedni, de ilyen hosszan még nem megy egyedül. de mindenképp látszik hogy fejlődik a lépegetése.)

Kép

Kép
syrynx

Szia syrynx!

Köszönöm a szívélyes üdvözletet!
Nem adom fel a babaügyet, mert tudom, hogy sikerülni fog. Neked is sok sikert kívánok hozzá!

A vonalzóval már küszködök egy ideje, mert nem akarja bevenni az aláírásnál. Azt mondja, hogy hosszú neki.
Kaptam egy phpBB és egy HTML kódot. És besokallt! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Lányok, remélem legalább annyira jól sikerült a hétvégétek, mint az enyém! A kaja kitűnő lett, alig győztem beseperni a bókokat, a vendégsereg sikeresen meglepte anyukámat, és olyan jó volt látni az arcán, hogy végre nem a betegségére gondol, hanem látja, hogy még van mit tenni (bepótolni) ebben az életben! Azt hiszem ez minden fáradságot megért!

Jah, holnap nem megyek dolgozni, köszönhetően a BKV-nek! :?

Pupy:
Nagyon szép a pocid! Kerekedjen is csak tovább, amíg kell! :D

Kép
anda81

Sziasztok!

Remélem nem haragszotok, hogy csak ilyen ritkán kukkantok be...

Édesek a gyerkőcök a képeken! Milyen nagyok már! :)

Velünk minden ok, túl vagyunk a 4 hós oltáson is, Marci 5670 grammvolt egy hete, szépen hízik, növekszik, még mindig csak szopizik. Egyre nagyobb huncut, nagyokat kiabál, sikitozik, kacag. A hátáról az oldalára fordul. Imád hason lenni, és imád hasról a hátára fordulni. Szóval imádom! Most pár napja elég nyűgös,gndolom az időváltozások miatt. Na,meg a foga... most be van neki alul dagadva az ínye. :(

Pupy
Már a 15. hét??? Hogy repül az idő! Szép a pocakod!!! :)

Adri
Gratula a kistesóhoz!!!! :) Dejódejódejó!
Megnéztem, merre fogtok lakni, nem vészes a távolság :)

Tina
Mi beadattuk Marcinak a ROTA vírus elleni oltást! Itt Battán ingyen
megkaphatják a gyerkőcök az oltást.
Én örülök, h megkapta, mert még múltkor a hiradóban is volt, hogy
olyan sok rota vírusos beteg gyerkőc volt a szt lászló kórházban,
hogy még a pincéből is kellett plusz ágyakat felvinni!
A rota vírus ugye egy vírusos hasmenéses hányásos betegség, ami a piciknél még veszélyes is lehet a sok folyadékvesztés miatt.
Úgyhogy én mellette vagyok!
Ja, és két részletben adják be, és nem jár plusz szurival, mert szájon át kapják!

Na mennem kell, felébredt Marci

szisszka

syrynx!

Köszönöm a segítséget, és a bíztató szavakat!
Jó tudni, hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával, és az esetek többségében siker a vége. Elég sok erőt ad az, hogy olvasom mások levelét. Mostmár biztos vagyok benne, hogy én is mielőbb ki fogom tenni a babaváró vonalzómat. Csak legyek túl a petevezető átfúváson....
:lol:
Vendég

Kép Kép

Sziasztok!
úgy néz ki (végre!!!!!! :D ) sikerül képet feltöltenem. (írt a szerkesztő srác, hogy megváltoztatták a beállításokat.) két kép a hétvégéről.
üdv

Kép

Kép
syrynx

pendi!
üdv itt!

Puppy!
látványos a változás ez nem semmi :wink: szép a pocid.

angie!
Szilárd milyen nagyfiu már és milyen szép.

megyek pihenni mert elért az utro hatása és szédülök.

Kép

Kép
bellanitta

bellanitta:
Köszönöm az üdvözletet!
Vendég

Sziasztok!

syrynx:
Nagyon édes a gyerkőcöd!

Bellanita:
Pihenj! Most rád fér!

Kép
anda81

Itt sincs senki?

Kép

Kép
bellanitta

Sziasztok!

Hogy eltűnt mindenki?!

Sziszka!
Köszi, hogy leírtad! Nálunk sajnos nem ingyenes, a 2 oltás 36 e forint. Ha biztosan tudnám, hogy hatásos, akkor 1 percig sem gondolkodnék, csak sajnos sok olyan esetet hallottam, hogy az oltás ellenére úgy megbetegedett a kicsi, hogy kórházba került. :( Ez miatt vacilálok. Szépen gyarapszik Marci súlya és nagyon ügyesek vagytok, hogy még csak szopik.

Syry!
Jó ez a bealvós kép! :)

Pupy!
Nagyon szépen és látványosan növekszik a pocakod! Nagyon csini kismama vagy.

Angie!
Nagyon megy az idő. Bennem még az a kép él Sziszkóról, amikor az októberi talin láttam. Már most nagyon helyes pasi. :)

Pendi!
Üdv itt és mielőbbi babásodást!

A véleményeket továbbra is várom a Rotavírus elleni oltásról! :)
Csütörtökön megyünk az ortopédiára kontrollra, remélem ennyi torna és terpeszpelenkázás után már rendben lesz a csipője.

Sziasztok!

Kép
Kép
tina82

Marci most aludt el végre... Nagyon nyűgös szegénykém... és úúúgy tud sírni :(

Tina

Húúú, de durva :shock: én nem is gondoltam, hogy ilyen drága :shock: igy tényleg meggondolandó :oops:
Tuti minden rendben lesz az ortopédián! Drukkolok nagyon!!!!
Dávid is szopizik még?

Úgy tudom, nálunk a bárányhimlő elleni oltás is ingyenes, azt is betámogatta az önkormányzat.

szisszka

Szisszka!

Hol laktok? :twisted:

tjuca

Sziasztok!

Csütörtökön az uram rábeszélésre elmentünk a Kaáliba Kovács dokihoz, hogy vele is megbeszéljük az inzulin eredményeimet, és csupa jó hírt mondott :) Szerinte nem igényel semmi különösebb kezelést, így ha április végére rendben lesz a pajzsmirigyem, akkor nyugodt szívvel vághatunk bele az utolsó inszembe! Azért a diétát és a sportot folytatom, mert jól esik, de hatalmas kő esett le a szívemről, elhihetitek!

Tina!

Mi nem adattuk be a rotavírus elleni oltást, de szívem szerint a következő csemetének beadatnám, mert ha csak egy kicsi esély is van arra, hogy elkerülünk még egy ilyen horror kórházi infúziós éjszakát, mint a Dórival, akkor megérte...
Nagyon szép kisfiú Dávid :)

Pendi, Anda!

Nem tudom üdvözöltelek-e már benneteket, de akkor inkább kétszer, mint egyszer se: Üdv itt csajok!

Anita!

Hogy vagy?

Syry!

Csúcs édes Máté :) Nem teszteltél újra?

Norwell!

Olyan édesek együtt a tesók :) Jó rájuk nézni :)

Jucmuc!

Davide is irtó édes :)

Anikó!

Imádlak, mondtam már? Remélem igazad lesz a stimu "befutóságával" kapcsolatban :)

Pupy!

Nagyon csinos kismama vagy! Csak úgy sugárzik a pofidról a boldogság! :)

Angie!

Sziszkó naggggyon sármos :)

Mi még azóta se gyógyultunk ki rendesen a takonyból. Már lassan két hete tart :(

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

tina82
Évi77
Köszönöm az üdvözletet! Aranyosak vagytok!
Vendég

Sziasztok!

Bocs, hogy senkinek nem válaszolok. Visszaolvasgattam, de korlátozott az időm. :(
Van egy kis tartozásom, most törlesztem. :)
....
Tegnap készült a félkész Titababa-sarok előtt. :)
Sikerült egy másik házikót találni, az előzőtől nincs messze. :) Úgy néz ki megbótolható, ha minden jól megy, akkor pénteken szerződés lesz. :D Van másik ügyvéd, az nem kötözködött semennyit se. A házikóban lesz net is. ;) :)
Puszi mindenkinek! Igyekszem majd még jelentkezni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.25 23:42-kor.
Vendég

évi77!

Köszi jól vagyok és pénteklen tesztelek :lol:
nagyon izgulok már.A tüneteim eltüntek nincs kissebb görcs,a cicifeszülés még megvan.

Maci!
Sok sikert ehhez a házikóhoz.De mikor akartok költözni? mertközeledsz a finishez. :wink:

Kép

Kép
bellanitta

Sziasztok!

Évi:
Szerintem engem már üdvözöltél, de jól esik hogy gondoltál rám!

Maci:
Hűűűűhhhaaaaaaaaa mindjárt itt a vége! Nagyon szép a szoba! (meg persze te is! :lol: )

Kép
anda81

Évi
örülök, hogy a doki pozitívan látja a dolgot és csak a pajzsmirigy eredményre kell várni, ami amúgy is jó lesz. :wink: :wink: (egyszerűen nem lehet más eredmény :evil: )

Maci
szupi a szoba, pocakod már szép terebélyes, de milyen is lenne a 34. héten. :wink: :D Akkor hamarosan meglesz a házikó?! :D

Lányok, képzeljétek, tegnap lányos zavaromban lh tesztet vettem!!!!!!!!! :evil: :roll: (persze csak itthon vettem észre. eléggé siettem a boltba, - Schlecker- és nem is volt többféle teszt- illetve volt még egy, csak valaki kibontotta. :evil: ) úgyhogy ma Mátéval irány a patika. Nagyon izgulok. :D :roll:

Kép

Kép
syrynx

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?