Vera, továbbra is:
Még hallottam is Bence hangját, nyöszörgött picit
olyan édi volt! Meg láttam a konyhában a hordozót... Na jó, nem dühöngök...
Az egy kicsit ciki, ha nem írt fogamzásgátlót, mert én is azt tartanám biztosnak... Nemtom, de a spiráltól (attól, hogy van bennem vmi idegen dolog) én irtózom... Én úgy tom, a Continuin nincs hatással a babára, mert nem hormonális, hanem kémiai alapú. Remélem, azért sikerül vmiben megegyeznünk, de az még kb. 2 hónap!
Egyébként sztem embere válogatja, hogy mit mond a dokinéni. Gabinak pl. azt mondta, h nem ajánlott a gátvédelem első szülésnél, nekem meg nem... mondtam, h tudom, h nem ajánlott, erre ő: nem erről van szó stb stb, végül már lelkes lett
Na, most igazodj el!
Jó persze ehhez hozzájárult, h megbeszéltük a gátmasszázst meg az intim tornát is...
Fiona, képzeld, ajánlott konkrét dokit mobilszámmal együtt! ugyanazt, akivel a múltkor volt szerencsém talizni, szóval nyugodt vagyok. De dokinéni nagyon nem gondolja, hogy akkor fog születni, amikor nem lesz itthon 24-ig. Hogy 24.-e hova számít, azt nem tudom, pedig nem mind1, mert akkor lesz újhold asszem
PPPP Vera, a te szülinapod az jó lenne
, de elsejét szeretném elkerülni... Én eredetileg azt gondoltam, h 23-24 körül fog születni, de nem lehet tudni. Tegnap este olyan rosszul voltam, úgy fúrt lefelé, rázott a hideg, a párom aszitte, helyben megszülök
Pedig tudtam, hogy nem erről van szó. Valszleg ki is merültem nagyon. Picikém is alszik mint a bunda, még fúrni sincs ereje! Elkiabáltam!!!! elkezdett fúrni
Jövő 7en itthon kellene CTGre mennem, de még nemtom hogy megy ez itt, főleg, hogy csak 3 napból áll a 7... érdekes lesz.
Szal csajszik, sztetek az osztályra menujek 30-án???? Válaszoljon már valakiiii!!!!
Pusssz
Ann 38+1