Fendike!
Zsombi szerencsére nem hasfájós, de aludni nem igazán szeret, és ettől teljesen kész vagyok!
Éjszaka megetetem, és mint aki kipihente magát, szeme kinyílik, visszateszem a kiságyába, és elkezdi mondani a magáét. Nem sír, hanem csak mondja, meg sóhajtozik, és utána mégis sír, pedig karban alszik. A cicim (kopp-kopp) most rendben, visszajött a másikba is az 'élet' rendesen, de kb.1 hete valamennyire pótolnom kell, ugyanis az adag 140-160 ml most már. Van úgy, hogy akár 10 ml.ért is képes úgy ordítani, mint aki nem evett egész nap!
A 110 ml, az nagyon jó, nem baj, ha nem tudsz fejni, lényeg, hogy jól lakjon, biztos nagyon ügyesen kiszívja, nem? A 25 dkg/hét, az tényleg tökéletes! Én csak a moremilket szedem, teát nem iszok. Én azért is fejek, mert nálunk, ami már nehezen jön, az már nem is kell!
A hasfájásra mit adsz neki? Étkezésre figyelsz? Olyan nehéz kiszűrni, mitől fájhat a pocija. Hátha jobb lesz. Vkinek pl. a rostos ücsitől is fájt a pocija, vagy a nehéz ételek, pl. gomba, vagy hüvelyesek, vagy túl fűszeres, stb., stb.
Zsombi 2750-el született, 2660 grammal jött ki a kh-ból, és 6 hetesen 4,1 kg volt.
A védőnő azt mondta, hogy az átlagon felül teljesített, és születéskor 47 cm volt, most meg 55 cm. Én is hetente 1x szoktam mérni meztelen, fürcsi után. Hogy megy a fürcsi? Zsombi már nagyon szeret, apa fürdeti, egyáltalán nem sír.
Milyen a babakocsi?, én nagyon imádom!