Új privát üzeneted érkezett!

Magdi!
Sajnálom,hogy kellemetlen volt a tegnap estéd.

Apjukot pedig próbáld megvilágosítani. Az enyém már átlátta, hogy egy húzósabb déluátn után örülök, hogy pihegek, és nagyon segítőkész és fejlődőképes a háztartási munkákban. Amióta babás vagyok kizárólag ő porszívózik.
20150601134430

Szly!
Sikerült összepakolnotok?
20150601134430

Sziasztok!

Itt is esik (és ha jól emlékszem, egész hétre ilyen ocsmány időt mond :? ).

Nekem sincs túl jól a hasam, fájdogált tegnap úgy mindenfelé a pocakom. Bár jövő héten akartam dokihoz menni, de szerintem szerdán csak elmegyek a biztonság kedvéért. Amióta mondta egy dokiismerős, hogy lent van a hasam, azóta ezen parázok. Tényleg eléggé lent van :? .

Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

Sziasztok!

Csillala! Engem is mindenki ezzel paráztat,hogy lennt van,de dr.-ek közül még egy sem mondta!

Csajok!! Könyörgöm ne csináljatok semmit!
Ha átéltétek volna tegnap amit én eszetekbe sem jutna holmi ajtósikálás!!!!!!!

Wera! A takarítás nemcsak nekem szólt!

Nehéz lesz kibírnom,de muszály!

Én tegnap nagggggggggggggggyon megijedtem,úgyhogy meghúzom magam!!!!!!!!

Ti is tegyétek azt!
Ha úgy érzitek igenis pihi és bármi kétely van inkább nézzen meg a dr.!

Kép

Kép
ibm

igen nagy valoszinuseggel nem ma fogom csinalni.
BAr visszafekudtem kicsit , meg lezuhiztam, es jobb lett. De talan eleg lesz a bolt is.

Nekem szerencsere parom igen segitokesz- jo nem mondom neha latom rajta szivesebben nem csinalna, de megcsinalja- sot neha tul szigoru es ollyat sem enged, amit meg tudnek csinalni. Mindig mondja, ez most az itthoni "korhaz" ott sem csinalhatnek semmit, hat itthon se csinaljak. Eleg nehez szofogadonak lenni...
Mert en olyan igazi haziasszony tipus vagyok, aki akkor erzi jol magat, haminden rendben van, sutott, fozott..... De azt hiszem, meg kell tanulnom megelegedni a maximumnal kevesebbel.

A mai idoben egy kis shoppingolas lenne a legjobb gyogyszer:) No de ahhoz meg ki kell menni... Igy marad a gep elott uldogeles.

Valakinek van jol bevalt padlizsankrem receptje?
Vendég

sziasztok lányok!

nah én se sok mindent csináltam ma! nincs kedvem, és én sem vagyok a legjobban.
elpakolásztam, leszedtem a száraz ruhát a szárítóról, az erkélyen megöntöttem a virágokat, leszedtem róluk az elvirágzottakat, reggeliztem. nah kb ennyit sikerült ma csinálni eddig.
aztán most összeszedem magam és elmosogatok, aztán sütök ki hasábot és viszek nyusziapunak ebédet, és veszek tápot a cicának. szegénynek elfogyott a hétvégén.
aztán hazafelé meg elmegyek pedikűröshöz. remélem dolgozik. ilyen lábbal már nem merek holnap elmenni röntgenre :D

jaj és most jut eszembe... holnap már cukorterhelésre is megyek... :( lehet ezért is nincs kedvem semmit csinálni? dolgozik a tudatalattim :D :D

Kép

Kép
timi1982

de csináltam uj vonalzókat magamnak :D addig is eltelt egy kis idő. nah tényleg lépek!

mindenki vigyázzon magára és lakójára! ne eröltessétek meg magatokat! óvatosan!

szép napot, és süssön a nap! járok majd naptáncot :D

Kép

Kép
timi1982

Csatlakozom én is a nincs kedvem ma semmit csinálni csapathoz. Sajna még sem jön össze, emrt dolgozom. :roll:
20150601134430

Sikerült elpakolni a játékokat! Azóta Roli játszik a halom alján lelt darabokkal!

Timi! Még mindig várjuk a fotót a babakocsiról!

Kép
szly27

Sziasztok!

Csatlakozom a panaszkodokhoz, nekem egyre többet fáj a derekam, a csipőm és ami a legbrutálisabb a rekeszizmom! Mintha jobb oldalon (és mindig ott) be lenne szorulva a levegő. Kb egész hétvégén evvel küzködtem, csupán a fekvés segít kicsit. És hát a fizikai munkát, takarítás stb. sokkal nehezebben bírom már igy is....

Viszont tegnap megrendeltük a kiságyat. Nagymama fizette szinte az egészet, olyan édes, repdes, hogy unokája lesz. :D
Faktum, komód és kiságy, pelenkázófeltét, szivacs (ezt hoztuk haza egyedül). Ha apa összerakja- kb 5-6 hét ( mire iss van sajna) :( , majd teszek fel fényképet! Olyan jó érzés már! Meséltem is csajszikának milyen szép bútora lesz! :D

Magdolmam! Párocska nálunk is nehezen fogja fel, hogy már nehezebben bírom a gyűrődést. Szokott segíteni, de most nagyon megszokta, hogy itthon vagyok, nem nagyon erőlteti magát, így én is vitáztam vele egy kicsit a hétvégén erről...Július, augusztusban szükségem lesz a segítségére...

Ami!
Örülök, hogy minden rendben! Vigyázz magatokra!

Timi gratula a kisfiúhoz! Kis szégyelős, de a fütyköst azért megmutatta!:D

Andi! Amiről írtál- hát én se fénykoromat élem ebből a szempontból. Remélem visszatér hamarosan a kedv....

Itt is mocsok egy idő van, de azért mindenkinek szép napot!!!!

Kép
andkata

Sziasztok!

Csatlakozom, azokhoz akik semmit nem csinálnak ma! Ilyen időbe még kimozdulni sincs kedvem! Pedig hálóinget akartam venni ma! :roll:

Ibm, Örülök h jól vagytok és nagyon helyes,h hallgatsz a dokira!

Én amit már nem tudok megcsinálni, mert nagyon nehéz az rábízom apára! Szerencsére anyukám is sokat segít azzal, h besegít a főzésbe és így van h csak a gyerköccel kell játszani!

Timi-gratula kislegényez!

Szly-milyen rendes kisfiad van, h segít rakodni! :D

Titi- hol vagy? Most te tűntél el! Mész végül is ultrahangra?!
bencuri

Sziasztok!
Elnézést a zavarásért!

"Császármetszéssel született várandós anyukák kerestetnek!!
Kérlek segítsetek egy szakdolgozó kutatásában! Torkos Dóra (pszichológus hallgató) a császármetszéssel kapcsolatban végez kutatást, de a vártnál jóval kevesebb válasz jött vissza EDDIG! Olyan várandósokat keresünk (mindegy, hányadik hónapban, s hányadik babával), akik maguk császármetszéssel születtek. Ezeket az anyákat arra kérjük, hogy töltsék ki az innen letölthető kérdőívet: http://torkosdori.uw.hu/Kerdoiv.doc , és küldjék el e-mailen (vkata@vnet.hu), vagy papíron Dr. Varga Katalin témavezető nevére (ELTE PPK APIK, 1064 Bp. Izabella u. 46.)"

Boldog Babavárást!
üdv
szarvasbori
Vendég

Kép

Kép

Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
timi1982

bocsesz az kettőbe a cica belepofátlankodott :D

jah és még van a sportkocsi részhez egy lábzsák meg pelenkázó táska is van de azt már nem aplikáltam rá a kocsira.

a háttérben meg ott a fürdőkád állványa is :D

Kép

Kép
timi1982

Timi-szupi a kocsi! És a szine is tök jó!
bencuri

Ez tényleg szupi!
Árát lehet tudni?

Kép

Kép
ibm

Szly-Roli még kiságyban alszik vagy már van neki másmilyen?
Nem tudjuk mi legyen ágykérdésben?
bencuri

igen, jo a szine. habár a bézs-barna-narancssárgához nem sok köze van :D én olyat akartam mindig. de a párom ráakadt erre a csodára és elhoztuk.

egyébként a hordozó 3, a mózes 5, a sportkocsi 8 kg.

amiket néztünk más kocsikat képzeljétek a hordozó mind nehezebb volt. volt amelyik 5 kg is volt!! az már durva. azt elég hosszu ideig magába cipelni nem még gyerekkel!!!!

az eredeti ára 120.000 ft. most akciós volt. 79.990 ft-ot fizettünk. ezt kapja a gyerek a nagyszülőktől (enyém "nagyszülők").

a pelenkázós táska is tök jo. van rajta elől-hátul egy nagy zseb, plusz a cipzáros középen. van benne pelenkázós betét meg jo nagy hely van benne. állíthatós pánt, és még kistáskának is jo. nem olyan otromba csunya, amivel az ember nem mer közlekedni.

Kép

Kép
timi1982

jaj rohanok apának az ebédjével, mert 1-re meg bejelentkeztem a pedikűröshöz. és még boltba is rohanok. elállt az eső :D
és kezd világosodni. nem mondom hogy kezd a nap sütni, de legalább már szép világos van és nem látni csunya felhőt :D

Kép

Kép
timi1982

Timi! Tényleg jó a kocsi, és ahoz képest nem is volt drága! A színe is jó.

Bencuri! Hát ez még nálunk is kérdés. Roli még kiságyban alszik és ez neki is meg nekünk is nagyon kényelmes. Este csak beteszem, elalszik magától, reggel ha hamarabb ébred, nem tud kimászni, így még vissza is alszik. Eredetileg úgy gondoltam, hogy mielőtt jön a pici, átszokatom rendes ágyra. Most úgy gondolom, hogy megpróbáljuk ezt a variációt és ha nem jön be, akkor marad még egy darabig a kiságy. Kiságyban nincs hiányunk, még válogathatunk is, van 3 is használaton kívül. Azért vaalhogy jobban szeretném, ha átszokna a nagyágyra (van a szobájában egy másfél személyes sarokülő jellegű ágy, arra akarom átszokatni), viszont azt nem szeretném, ha emiatt őt is altatni kéne, mert ugye ott lesz nekem a pici és Rolit amúgy sem kellett soha altatni.
Szóval próba szerencse, ha nem jön be, marad a kiságy.

Kép
szly27

Sziasztok!

Nem semmi volt visszaolvasni az egész hétvégét!
Hétvégén a legjobb barátaink kisfiának keresztelőjén voltunk, meg varrtam a tesómék kis "izékéjének" is ágyneműt!
Ma meg tök jó napom van mert a BKV sztrájk miatt a férjem nem tudott dolgozni menni és ma egész nap itthon pihizünk!
Illetve most jött az apósom és átrendezik nekem a gyerekszobát ...juhééé!!!

Mindenkinek gratula akineik most derült kia neme (most Timi kisfiára emlékszem! :D :D )

Ami: nagyon örülök, hogy végül nem lett semmi komoly gond! Ijesztő ami írtál! Azt hiszem én is visszafogom magam mostmár!

Timi: nagyon tetszik a kocsi, nekem a színe is nagyon bejön!
Vendég

Timi!
Milyen márka?

Nagoyn tetszik nekem is a kocsi! Használjátok egészséggel. ;)
20150601134430

Szly- igen én is a kiságy felé hajlok még, mert este beteszem és elalszik, viszont lehet, h a rendes ágyról elmászkálna! :roll: Nálunk mondjuk Bence kiveszi a rácsot a közepéről ahol ki lehet mászni, tehát nagyon rafkos :wink: :o !Na majd meglátjuk mi lesz a vége!?
bencuri

Timi! Nagyon szupi a babakocsitok!
Jó, hogy látom a macsekot a képen mert így Tőled meg kérdezhetem, hogy a pici mellett is marad a cica mert Mi átmenetileg a tesómhoz költözünk és Neki is van cicája amitől Én parázok a Baba miatt! A szőre miatt meg , hogy rá ne másszon a babára! Kiváncsi vagyok a véleményedre!

Most hamarosan megyek a védőnőhöz de később még jövök!
Vendég

Ami!
Annyira örülök hogy minden rendben :lol: :lol: :lol:
Jó hogy sétálgatni meg ilyenek szabad, azért a teljes ágynyugalom gondolom elég gáz lehet :?
Elgondolkoztattál most a takarítással, lehet hogy a porszívózást lassan én is abbahagyom, mert néha eszméletlenül kifáraszt :(

Magdi!
Irigy-irigy a malackára :lol:
nem raksz fel képet? :wink:
Ezt találtam neked:) nem az enyémek :D
Kép

Timi!
Gratula a vásárhoz, nagyon bejön nekem is a kocsi, egész jó a színösszeállítása is
Ez milyen márkájú?

Marcsi!
MIlyen volt a színház?

Kép
kimma

képzeljétek csajok, azt hiszem megfordult a bébi. Eddig mindig csak lent éreztem hogy rugdos, meg minden uh-n is a feneke volt lefelé és az előbb tök erőseket rúgott a bordámnál. Remélem igazam van. :)
Amúgy ma kellett volna dokihoz mennem, de úgy döntöttem hogy mivel más miatt nem kellett bemennem a városba, majd megyek jövő héten, úgyis akkor lesz a szívultrahang is... És akkor mindent letudunk egyszerre.
Ja és én is a lazsálók körét szaporítom ma. Pedig nagyon rosszul érzem magam ilyenkor, de akkor sem tudom magam rávenni semmire. Háromtól lesz egy dupla órám fél ötig aztán meg háromnegyed héttől negyed kilencig... Jól szét van szabdalva a napom. Én inkább szeretem ha reggel nyolctól szünet nélkül lemegy és akkor már tizenegykor szabad vagyok, így meg az egész napom rámegy... Na mindegy. nem panaszkodom tovább. :) Mindenkinek szép napot!

KépKép
muffin

Babuli!
A cicukhoz nem tudok hozzászólni :?
Én ilyen kutyát szeretnék majd a bébi mellé, de csak ha már lesz kb. 1 éves
Kép

Kép
kimma

Sziasztok!Csak gyors bekukk,aztán megyek dolgomra.
Voltam dokinál,hiába,muszáj volt elmennem,nem sikerül gyógyulnom.13.voltam,pedig már háromnegyed nyolckor ott voltam,persze Kristivel,mert nem volt kire hagynom.No mindegy,a légyeg hogy kaptam gyógyszert:semicillint-4szer 1-et kell szednem,nagyon gondolgodott a doki,mit is írjon fel,remélem nagyon nem fog ártani babónak,de muszáj volt valamit tenni,mert tegnap is már alig volt hangom.

Kép
Kép
Kép
kike

timi babakocsija top rider combi TS :)
Itt megnézhetitek a többi színt is:
http://bababolt.echt.hu/babakocsi/toprider?cid=53139

KépKép
muffin

Muffin!
A 26 hetes UH-n megmondják már hogy helyezkedik a baba?
Hát, azért az esti órákkal nem irigyellek :?
és te mész a gyerekhez vagy ő jön hozzád?

Kép
kimma

Kike!
Jobbulást kívánok!
A gyógyszerekkel úgy tudom ilyenkor nem kell aggódni annyira, rosszabb a bébinek ha felületesen van kezelve a betegség

jaj, el kéne vánszorognom a fogdokihoz végre, ma van rendelése, de úgy fééééélek :oops: :roll:

Kép
kimma

Kike!

Nyugodtan szedd be,nem lesz baj belőle!
Én is azt szedem a streptococcusomra,szerencslre ma utoljára!
Jobbulást!

Kép

Kép
ibm

Halihó!

Asszem kezdek kilábalni a depiből. Ma megint a munkaügyibe voltam hivatalos délelőtt, és ha már séta, akkor útba ejtettem az okmányirodát (megvan az új személyim!), hazafelé pedig az egyik nagy kínai áruházat, a Spar-t, a gyógyszertárat + a DM-et. Mentem vagy 8 km-t, az tuti! Hazafelé már szívesen fölszálltam volna egy buszra, ha lett volna mire ugyebár... :twisted:

Az éjszaka nekem is volt kalandom a hasfájással. 2-től 3-ig jajgattam a nappaliban a görcsöktől, 2x is voltam wc-n, de nem sok eredménnyel, nem igazán tudtam eldönteni hogy milyen jellegű is a fájdalom. Baromira megijedtem, gondolom nem kell részleteznem miért :evil:. Fél 4-kor még visszatért a nyavalyás egy pár percre, bár az már kevésbé volt elviselhetetlen, de azóta szerencsére semmi. Lehet hogy a beleim vacakolnak, mert pár napja, mióta lemondtam a reggeli tejes kv-ról, nem mennek úgy a dolgok ahogy kellene, értitek! :roll: Úgyhogy ma reggeltől újra kv-zom. Annyira gyengét iszom, nem akarom elhinni, hogy ennyi is árthat (fél teáskanál Nescafé). A vérnyomimat meg majd megpróbálom meditációval karban tartani.

Timi - nagyon szuper járgányt vettetek, gratulálok hozzá! :D

Lassan kezdeném a takarítást, de Ami tegnapi akciója után kicsit inamba szállt a fenenagy bátorságom! Ráadásul elővetettem ugyan Apával a porszívót, de most láttam hogy a nappali közepén hagyták sógorommal a tegnap érkezett maradék gyerekbútort egy bazinagy nehéz kartonban! Meg se bírom moccantani :evil:.
Amíg írtam ezt a pár sort, el is döntöttem hogy megvárom én Apát a takarítással! Holnap úgyis szabadnapos, így biztos szívesen segít... ha-ha! Szívesen csak álmomban... de amúgy biztos segít! :lol:

Jupppi! Kisütött a nap!

Olyan cukikat vettem a kínaiban Nórinak! Egy hálózsákot, egy nadrágot és 2 zoknit kapott. Tiszta pamut mind, nem is tudtam hogy ott is vannak ilyen "normálisabb" holmik, de úgy látszik ki lehet fogni! Mostantól már bizti gyakrabban benézek. :D
Vendég

Bencuri: köszim a hiányolást!
Szeretnék menni uh-ra, majd hamarosan fel is hívom, hogy a 21-ei héten melyik nap van uh-n. Te mikor mész?

Mostanában nagyon szarul vagyok. Lelkileg inkább mint fizikailag. Olivér egyre kezelhetettlenebb szinte egyáltalán nem fogad szót, verekszik és még sorolhatnám. Én fáradt vagyok és kedvetlen. Nagyon megviselt amit a párom művelt velem (amit a múltor nagyvonalakban elmeséltem) és nem tudok rajta túllépni. Elvesztettem az érzelmi biztonságot amire nagy szükségem lenne.
Mivel neki tiszta a lelkiismere, mert nem csinált semmit pár intim msn váltásnál ( csapta a szelet rendesen) így nem is teper azért, hogy jobban érezzem magam. Én meg teljesen össze vagyok törve, főleg, hogy a teniszpályán( ahol dolgozi a csaj meg edz) nap mint nap találkoznak. Sőt persze beszélnek is és ha kell ápolja a lelkét és haza is viszi, ha más edző nem ér rá. Engem ez teljesen kikészít és nem érti meg. Már attól tartok ha tovább feszegetem a dolgot megunja és ki tudja mi lesz.
Már ott tarok lelkileg, ha nem lennének gyerekeim biztos meghalnék.
Bocsi, hogy megint csak panaszkodtam, de nem tudom ezt megbeszélni senkivel, mert nem szeretném, ha család és barátok tudnának róla.
Olivért elviszi anyós szerdától szombatig, amit nagyon várok, de irtóra lelkiismeretfurdalásom is van miatta.

Timi: Szép a babakocsi!!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kimma - általában a 25. héttől már beírják a leletre a baba fekvését is! Nekem legalábbis így volt! :wink:
Vendég

Wera!

Várjuk a fotókat!
A takarítást meg hagyd meg holnapra!!!!!
Pont elég volt mára amit leírtál!!!

Tegnap elfelejtettem mondani,hogy mit mondott még a nővér!
NE SIMOGASSAM A HASAM!!!!! :lol:
Mondtam neki,hogy mindig begubózik jobb oldalra és bekeményít!
Ha ilyenkor megsimizem abbahagyja!
Azt mondta az más akkor lehet,ha így érzem,de a méh tetejénél ne!!!
Ki tudja hol a méh teteje mi??????? Laughing
Annyira bonyolítanak mindent!

Kép

Kép
ibm

Tita!
Ha nem lesz otthon a kicsi fiad, akkor menjetek és csináljatok a pároddal közös programot, mozi, cukrászda, séták, közös dvd-zés. Randevúzzatok. Hátha ez segít, hogy ismét közelebb kerületek egymáshoz.

Nem segít az, hogy állandóan örlőd magad, hogy mi van a munkahelyén. Elhiszem, hogy rendkívűl nehéz, de próbálj túl lépni rajta és a közös jövőtökre koncentrálni. Ha állandóan az orra alá dörgölöd a dolgokat, tuti, hogy egy idő után már lesz okod is mit az orra alá dörgölni.
20150601134430

Wera!
Hagyd azt a fránya takarítást! Holnap ketten gyorsabban végeztek! ;)
20150601134430

Titi - egyáltalán ne legyen lekiismeret furdalásod!! Te is megérdemelsz egy kis pihit! Hátha a lelki dolgokon is hamarabb sikerült túljutnod, ha tudsz egy picit pihenni és több időt magadra szánni. Sajnálom hogy ilyen pocsék a helyzet a pároddal. Nem is tudom lehet-e jó tanácsot adni ebben a helyzetben. Az tényleg szar lehet hogy nap mint nap találkozik a csajjal személyesen is, ezt nem is mondtad múltkor! De ha már ez a helyzet, és ezen nem igazán lehet változtatni, szerintem inkább neked kell a sarkadra állnod és megmutatnod, hogy igenis Te vagy az igazi a párod számára! Például ha nem lesz otthon Olivér, használd ki a helyzetet és szervezz magatoknak egy romantikus vacsorát vagy valami olyan programot, amit mondjuk a kapcsolatotok elején nagyon szerettetek, de már rég volt rá alkalmatok! Előtte kényeztesd egy kicsit magad, mondjuk fodrász-kozmetikus, illatos fürdő, ettől biztos visszatér az önbecsülésed és Apa is sokkal szebbnek, sugárzóbbnak lát majd! Remélem sikerül kilábalnotok ebből! Én nagyon drukkolok!
Vendég

Ami - megőrülök hogy mindenki ezt a hülye "ne simizd" dolgot nyomja! :? Én ha úgy érzem attól jobb, akkor simizem. Ha nem, akkor nem. Ennyi. Méh teteje: az van a terhes-naplómban, hogy most kb köldök felett 10 cm-re van a teteje :D
Vendég

Viki - látom egyre gondoltunk :wink:
Vendég

Desviki: Sajna nem megoldható a közös program, mert minden nap este 7-ig dolgozik. Utánna már nagyon fáradt és még itthon szokott edzeni ami megint időt vesz igénybe. Sok időnk nincs egymásra és ha ezt megemlítem az a válasz, hogy most ez van.
Muszály dolgoznia, mert most veszünk fel hitelt és sok a tartozásunk amit fizetni kell ezért hajszolja magát állandóan. Nem tudom lesz e még jobb a helyzet valaha, de nagyon szeretném, mert nem akarnék elválni és szeretném, ha boldogok lennénk együtt.
Azt mondja, hogy szeret, de jó lenne érezni is. Jó lenne, ha törödne velem és kapnék szeretgetést, gyengédséget. (és nem csak akkor abban a 10 percben) :cry:
Bocs a negatív hangulatért.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Wera!
Pont ezt akartam neked írni!!!!

Tita!

Légy rafináltabb kicsit,minthogy átenged csata nélkül a párodat egy tininek!
20150601134430

Tita!
Attól még, hogy 7kor ér haza ne ad fel, egy finom, romantikus vacsira pont jó idő. Kibírja a párod is, ham ost 1-2 napig vmi közöset csináltok. Annyi munka nincs a világon.
Igenis, tegyen ő is vmit a kapcsolatotokért.
20150601134430

Nyugodan oszd meg a nega gondolataidat is, azért hogy segíthessünk, és ne hagyjunk még jobban megadba fordulni.
20150601134430

Wera: neked is köszi a biztatást. De mint írtam sajna nem megoldható a program meg a Tamás nem valami romantikus tipus. Az elején még egy kicsit ki lehetett belőle csikarni valami romantikát, de mostmár nem. Amiket írtál már mind megtettem, de ami a legfontosabb lenne, hogy vékony legyek mint a kapcsolatunk elején az most nem megy. Attól lenne az igazi addig bármit is csinálhatok nem teljes. Az biztos, hogy szeret, de nem vagyok vonzó a számára. A terhességem elött sem tudtam lefogyni, hogy tetszek neki, most meg még rosszabb. Gondolom jobban felkelti az érdeklődését egy csinos vékony és kedves 19 éves mint én, aki itthon van egész nap kinlódik Olivérrel, fáradt mire ő hazajön és hamar elveszti a türelmét, ja és ráadásul még bálna méretei is vannak.
Azért majd megpróbálok valamit, az biztos.
Na abbahagyon a panaszkodást nem rontom tovább a levegőt.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Wera! Én is így vagyok vele!

Titi! Annyira sajnálom!!!!!!!!!!!! :cry:
Így tényleg sokkal rosszabb lehet,hogy mindennap találkoznak+hazaviszi ha kell+a hormonjaid!
Sajnos nemtudok tanácsot adni,mert nem ismerem a férjed de szívből kívánom,hogy kilábaljatok ebből a nehéz helyzetből!
Már bocsi,hogy ilyet kérdezek,de sex terén hogy álltok????
Persze csak ha akarsz válaszolni!
És nekünk mindig írhatsz,szívesen segítünk ha tudunk csak pár kedves szóval is!
Szerintem is megkéne próbálni kihasználni amíg Oli nem lesz otthon!

Nagyon drukkolok nektek!

Kép

Kép
ibm

Most megyek hajatmosni aztán, ha Olivér még alszik jövök.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

A tegnapi este nagyon jól sikerült, az előadás szuper volt. Igaz, jó későn értünk hazag tar 11-ig tartott, és jócskán elmúlt éjfél, mire lefeküdtünk, de nagyon jól éreztem magam!
Viszont borzasztó korán lett ma reggel 6 óra... :cry:
Voltam dokinál is, méhszáj 2100-as.
Zsófikát mindíg 1 héttel idősebbnek nézi a koránál, fejvégű fekvésben van már, nem hinném, hogy visszafordulna, de ki tudja...
Most nem ijesztgetett meg, csak annyit mondott, pihenjek továbbra is sokat.
Fura, de én két hét múlva megyek terheléses cukorvizsgálatra... :roll:
A rendelőben ma kaotikus állapotok uralkodtak...
Annyi volt a C..... :shock: Az egyik koszosabb volt, mint a másik, és az volt a csús, amikor apuka bement a rendelőbe, hogy -Hun van má az asszony?!
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Titi!
Nagyon sajnálom a rossz érzéseidet!
Nem tudtok róla beszélgetni?
Biztosan nagyon nehéz...

Írtátok a rossz időt.
Nálunk éppen dörög az ég, fúj a szél, és esik... :shock:

Timi!
Nagyon tetszik a babakocsi!
A színe is szép!

Ibm!
Még jó, hogy végig tudtam olvasni a történeted, mert azóta csak ma kerültem számítógép közelbe, de örülök, hogy minden rendben van!
viszont irgumburgumtesséknyugtonmaradniésszótfogadni!!!!!
Ilyesmikkel nem játszunk!
Ez vonatkozik mindenkire, aki egy kicsit is úgy érzi, hogy fáradt!
Tessék pihenni!
Most a baba mindennél fontosabb!!!

Bocsánat, ha valakinek nem reagáltam, de hulla fáradt vagyok, és tegnap óta nagyon sokat írtatok!
Vendég

Ami: Sajna ritkán van és rövid ideig, mert mindig csak este van rá idő és nagyon fáradt vagyok. Az ominózus eset után egy hétig szinte minden nap volt és jó is volt, de hamar visszaállt a "rend".

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?