Sziasztok! Az este már nem jutottam géphez,végülis majdnem 9 volt mire hazaéertünk a hugomtól..
Apu nem szólt semmit,gondolom,ráérzett,hogy ebből veszekedés lenne,ha fel merné róni,mennyit ült nélkülem. De épp a hugom mondta,ő mint kivűlálló,jobban látja,Lacinak az a baja,hogy kisajátítana csak saját magának,kell egy kis idő még(remélem,nem sok) amíg felfogja,hogy nekem a gyerekek az elsők,aztán a többi.
Bernusnak én is kívánok boldog szülinapot!!
Hajni,nekünk mikor mutatsz pocakos képet?
Joli,te hogy bírod a párod nélkül?
Oti,Erika felvetett egy érdekes gondolatot. Tényleg,vajon nem jönne hamarabb helyre Kristóf,ha néhány napot otthon lenne?Ez az asztma ez most már tutibíztos nála? Mert,ha igen,akkor én is az otthonmaradás mellett döntenék,már csak azért is,mert rájöhet a roham bármikor,és nem bíztos,hogy az óvónénik tudnak vele mit kezdeni.Nem akarlak megijeszteni,de én jobb szeretek félni,mint megíjedni,mióta Balázs leesett..
Nusi,nálunk is a hideg víz volt a hisztioldó.Tamásnál. Balázs nem hisztizett soha,Kriszta megpróbálta,nála a vízzel pont az ellenkezőjét értem el,de ha hírtelen hangosan rámordulok,és rántok is egyet rajta,akkor működik a sokkterápia
Csgabi,mikor értek haza a Párodék végűl? Addig sikerült jól feltúráznod magad,vagy lenyugodtál?
Édy,mik a hírek otthon? Milyen az élet?
Erika,gratula a vizsgáidhoz!!
Kata,többiek,bocs,hogy nem szólok mindeniketekhez,nagy lemaradásom volt itt olvasnivaló terén,most én is úgy jártam mint Joli a múltkor,mire elolvastam a végét is,elfelejtettem az elejét.