Sziasztok
Én annyira hülye vagyok, sierült keresztbeszerveznem egy másik programot holnapra
. Most töprengek, hogy hogyan maradjon meg a kecske és a káposzta is...
Emma
Nem tudom aktuális-e még, de nekem azt hiszem ilyen ülésünk van. Nem tudom a miénk pontos márkáját, mert örököltük, de így néz ki. Szerintem nagyon jó és kényelmes ülés. Egy baja van, hogy tök szét kell szerelni, ha ki akarod mosni a huzatot, szóval maszatolós cuccot ne adj Zalán kezébe, ha az ülésben ül
Itatás: Balázs csak vizet kap. Nagyon ritkán (pl amikor beteg volt és nem akart inni) kap gyümölcslevet.
Sokáig csak pohárból ivott és max 2 kortyot, aztán ahogy nagyobb lett ivott már többet is és mostmár ha szomjas akár egy fél decit is megiszik. Nekünk egy Nuby itatónk van (
http://www.babyplanet.hu/index.php?pg=m ... _id=N882BP) Hát vagy 2-3 hétig tuszkoltam a szájába, amíg rájött, hogy hogyan kell belőle inni, de azóta nagyon szereti. A játszótéren és ha utazunk az autóban is ebből iszik. Egyéltalán nem csepeg, csak akkor jön belőle, ha szívja. Be van vonva puha gumival az ivórésze, úgyhogy nem kemény. Van fedele az ivókának, úgyhogy az sem koszolódik, ha nem iszik belőle, bár már megtanulta kinyitni, de lagalább azzal is jól elvan, hogy kinyitja-becsukja.