Új privát üzeneted érkezett!

Jajj Babszi, te már láttad, de ide nem rakom ki naaaaaa....csak Te láttad, meg Arikon, meg Mirci...de mostmán elég legyen!!! 8) :D :wink:

Nita:nem a lagzitól függ az esküvő milyensége...mi úgy akarjuk, hogy ez csak kettőnkről szóljon, nem szeretjük a felhajtást és a szokásokat.És a nászútunk meg csodálatos lesz!!!

Babszi:ti hova mentek nászútra?
Vendég

Nórikám!
szted, hova megyek nászútra?
maradra, vagy Dénesmajorkára (nem tudom, h ismered-e Gyula mellett)

örülök, h most anyósék állják az autóm költségeit. ami jön pénz az esküvőn, abból meg visszafizetem nekik (legalábbis amennyit tudok)
úgyhogy valszeg sehova. ráadásul júl. 1-ig próbaidős vagyok, úgyhgoy addig még tervezni sem tudnék.

babszika

Dénesmajorka szép hely!Vagy a Járda-szigetek!... :lol:
Ami késik nem múlik!Majd én helyetted nászutazok. :wink:
Vendég

Nóri!

Attól, hogy csak esküvő lesz, attól még menyasszony, ill. asszony leszel. És mondhatom nekem ennél csodálatosabb nap még nem volt az életemben /remélem a következő a babuca lesz/. Az enyém már lassan 3 éve volt. Biztos vagyok benne, hogy életed egyik legszebb napja lesz így is! :lol: :lol: :lol: :lol:

Babszika!
Először is átolvastam a blogodat. a dátum biztosan jó választás. Tesóm is május 24-én ment férjhez, és 12 éve boldog férjes asszony. A lánykérés elég egyedire sikerült, de nagyon aranyos. Ki hinné, hogy egy kiadós vita "gyümölcse" egy jegygyűrű lehet. Biztos vagyok benne, hogy ha ilyen férjed lesz, jól választottál. :lol: :lol: :lol: :lol:

Én szurkolok mindkettőtöknek, és csak babona miatt nem gratulálok. Azt majd a nagy nap után! :lol:
Vendég

Pendi:

Kép
Vendég

csnóri!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Babszika!!!
Egy nagy ölelést neked!!!!! Biztosan borzasztó lehetett. Én pár éve egy részeg biciglist ütöttem el. Olyan gyorsan történt, hogy máig alig tudom felidézni, hogy is volt. Illetve azt tudom, hogy hirtelen feltűnt oldalról én elrántottam a kormányt és fékeztem, őmeg csak belémjött oldalról. Nem lett nagy baja, de én utána reszkettem egy csomó ideig, ha abba az utcába kellett mennem.
Millió puszi neked!!!

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok!

Babszi Drága! Örülök, hogy egy karcolás nélkül megúsztad! Sajnos mindenki ideges lesz, ha az autója összetörik, de próbáld meg magad túltenni rajta! Remélhetőleg az okos rendőrbácsik is rájönnek, hogy nem voltál hibás. Nyugi nem fognak lesittelni, szerencsére senkinek semmi baja, az a kis nyikhaj meg a kórházban pefoghatja, mert segítek neked még a lábát is eltörni!

Pendi! Üdv közöttünk és mihamarabbi babásodást!

Millió pusszancs!
Vendég

nóri teljesen igazad van!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nóri!
El is várom, h legalább te nászutazz! :wink:

Pendi!
Hát, én is úgy gondolom, h nagoyn jó a választás.
Voltak nagoybb gondjaink, de most a baleset is rámutatott, h mennyire szeret engem.
Felhívtam és azonnal otthagyta a m.helyét, beüllt az autóba és 15 perc alatt ott volt.
A rendőr-kordonnon átjött szó nélkül (a rendőr csak rohant utána) és ott állt velem, ölelgetett és állta ő is az esőt (ami közben jól rákezdett)

szóval, azzal egyetértek, h gratulálni csak utánna tessenek, de tudom, h nagyon boldogok leszünk együtt. :)

babszika

krisztinka79!

Közsönöm az üdvözletet, és a jó kívánságot!

Én is minden jót kívánok Neked! :lol:
Vendég

ÁMMMMEN!
Vendég

Gabi és Krisz!
Köszi nektek is!

Krisz!
Azért ezen jót mosolyogtam! :wink:
Ja és a görbéd..... el sem tudom mondani, h mennyire szurkolok!!!!!!

babszika

babszika!

Valóban nagyon szerencsésnek mondhatod magad a Párod kapcsán!
Ha képes volt ilyenre, akkor megérdemel Téged!
Valamikor régen /talán igaz sem volt/ volt egy vőlegényem, aki a kórházba nem volt képes bejönni látogatni :cry: - persze nem ő lett a férjem :? szóval ez egy ellen példa. De sajna vannak ilyenek is... :cry:
Vendég

Pendi!
Igen, tény, h vannak ilyenek is!
de szerencsére nem az ilyen emberek feleségei leszünk/vagyunk. :wink:

babszika

Ebben teljesen igazad van! :lol:

Lányok! Tudtok nekem ajánlani egy olyan oldalt, ahol értelmes avatar-t tudok letölteni? Már egy órája böngészek, de még nem találtam megfelelőt. :cry:
Vendég

Hogyan ronthaják el az esküvői képeinket????

Kép
Vendég

Nóri!
ez max veled történhet meg :lol:

babszika

Sziasztok lányok!

Babszika: most olvastam, amiket írtál, és nagyon sajnálom. De örülök, hogy megpróbálsz pozitívan állni a dolgokhoz. Mindenkivel előfordulhat ilyesmi (sajnos), mert elég egyetlen pillanat. :(
Szóval sok erőt neked, és rendben lesz minden!

Lendus: üdv neked, és nagyon drukkolok :)

Pendi: neked is minden jót kívánok! ;)

Nóri: pedig nagyon kíváncsi vagyok a ruhádra! ;) de megértem, hogy még nem akarod közzé tenni. Szerintem én is így tennék. 8)

Bridge: úgy látom akkor helyrejöttek a dolgok a pároddal, ami jó hír nagyon! :)

Képzeljétek, pénteken elmentem a szuperdokihoz, aki sajnos nem tud elvállalni, mivel novemberben külföldön lesz. :( Eléggé kétségbe estem, mert valahogy nem is gondoltam erre az eshetőségre. Viszont ajánlott maga helyett egy fiatal doktornőt, akivel még aznap tudtam találkozni, és nagyon kedvesnek tűnt,+ az elvei is tetszenek. Az egyetlen bibi, hogy a magánrendelője elég drága. 15-20 ezer Ft lesz egy látogatás az UH-val együtt

De átgondoltuk, és szimpatikusnak tűnt a doktornő, úgyhogy valószínű h. nála maradunk.

Judit
Kép
sonny

:lol: :lol: :lol:

Hát, remélem a kígyósi kastélynál nem lesznek ilyen sellőlányok! :wink:
Vendég

Nóri!
sosem lehet tudni!
(ez lesz majd az én meglepim :lol: :lol: :lol: mert majd kifexek oda)

Sonny!
Köszi!!!!!!!!!!!!!!
Ha szimpi volt a nő, akkor ne is gondolkodjatok! Az a legfontosabb, h bíztok benne.

babszika

Krisztinka: Én is segítek valamelyik testrészét eltörni a kis bunkónak......
na akor majd tuti, hogy meggondolja kétszer, hogy legközelebb kinek mit mondd :roll: 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Babszi: Most olvastam történetedet. Hát nem semmi és az égiek veled voltak. az, hogy a motoros flegma volt ne törödj vele nincs joga kioktattni téged. Hál istennek nagy baj nem történt a csuklója majd össze forr. A legfontosabb, hogy miharabb ülj autóba nehogy megijedj ettől a balesettől. Akocsit megjavítják, a csukló össze forr max kapsz pár büntetőpontot és megy minden tovább. Ez mindenkivel előfordul.

Lányok tegnap este kicsit barnáztam ma elmentem dokihoz. És képzeljétek nem lát babát. Na erre varrjatok gombot! Hétfőn megint kell mennem de nem értem hisz feb29-én menstruéltam már látnia kéne. Na most itt tartunk:(

Kép
csucsu05

Csucsu: Nagyon drukkolok, hogy hétfőre előkerüljön a kicsikéd.... biztos csaj bújkál a drága :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kuzsanna: köszi bár szerintem már látni kellet volna.

Kép
csucsu05

Csucsu, mennek a drukkok !! Ne feledd, nekem is 2 hét késésben látta csak!!!
Mikor mész?

Kép
Kép
gabi82

Gabi: De az hogy lehet?

Kép
csucsu05

Csucsukám!
nem feladni!
itt a fórumon már több lánytól hallottam, h az egyik doki nem látott bébit!!!!!!!!
tényleg lehet, h elbújt.
még ne add fel!!!!!!!!

azért vicces lenne, ha mejelennénk az országos balesetiben és kollektíven a babanetes csajok vernének meg egy ott fekvő beteget! :lol:

babszika

Babszi: Minden megoldható :lol: :lol: :lol: :lol: Egy rakat nő őrjöngve veri a srácot :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Látom magam előtt :lol: :lol: :lol: :lol:

Csucs: Csak pozitívan :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Csucsu vervetel nem volt? :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

babszi: Tényleg mi is sztrájkoljunk. A motoros srácnak a másik kezét a babanetes lányok törik el ha bunkó veled.

Kép
csucsu05

Csucsu, Gabinak igaza van:

lehet rejtőzködik a picurka. Vigyázz magadra, és ne stresszelj. Remélem rendben lesz minden!
Nekem is egy héttel később volt PÉ-m mint a görbe szerint. Szóval vannak furmányos dolgok.
Drukkolok nagyon!

Judit
Kép
sonny

Babszi
Dragad ngyon edes lehetett ahogy leirtad,hogy rohant amikor megtudta :roll: :)

Zsu
Vitorlaztok :shock: tyu az naon klafa lehet 8)

Nori
Az meg micsoda ott a foton :shock: :shock: :shock: :o :lol:

Sonny
Igen rendezodni latszik sot...van meg hirem csak mar nem traktalom a nepet a dolgaimmal :roll:

Pendi
Minnya megnezem az avatarokat neked :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridge: ez egy fórum, itt traktáljuk egymást :)
Én pl. kíváncsi vagyok a hírekre!

Judit
Kép
sonny

Pendi
http://www.msndollz.com/

http://www.iconpile.com/icon/love/index.php

Ird be a keresobe msn avatarok vgy avatars :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

csucsu szerintem is csak bújócskázik a picur!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Na de ennyire elbújt?? A doki azt mondta amnio vagy valami ilyesmi nem értettem 12.
Én arra gondolok nyálkahártya 12?? talán.

Kép
csucsu05

Sonny
Ok akkor csak neked :wink: Szal ugye tavaly Julius ota lakunk egyutt...szep lassan idekerult majdnem minden holmim :oops: de a lakasom meg megvan amit berelek :roll: mert o azt mondta egyenlore tartsuk meg :roll: O fizette persze...merthat en vissza akartam adni...minek ha 1szer itt vgyok ugyis :roll: Szo szerint 1szer sem aludtam ott juli 25ota :shock: 2sze is felhoztam a temat miert kell megtartani feleslegesen kidobot penz stb. de mindig azt mondta jo ha van :roll: Gondolom bebiztositotta magat ha esetleg valami lenne tudjak hova menni ne az legyen eluszott a jo kis lakasom :roll: En ugy voltam vele nem szolok neki tobbet majd ha o ugy erzi szol...mert meg a vegen azt hiszi eroszakoskodom itt,hogy vegervenyesen itt legyek...Erre multheten hetfon irta,hogy mennyi cuccom van meg ott? :shock: mondom nem sok :) azt mondja akkor mond mar fel a lakast :shock: :o :D :D :D Ugyhogy vegervenyesen idekoltoztet....nem ertem en ezt :? tenyleg ugy kivolt akkor...most meg ez a sok jo :roll: Hmm :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

CSUCSUUU
Vervetel nem volt? :shock: Nekem egybol kuldtek oda is hisz ha meg nem is lathato az ertekekbol megallapithato :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridg: Hát ez tök jóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Itt ujjongok a jó hír hallatán :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szóval összeszedte magát párod :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bridget: Tök jó, hogy akkor a párod össze szedte magát. :) Na ez jó hír.
Nem volt vérvétel:(

Kép
csucsu05

Azért ez jó hír :)

Bridge, szerintem csak nem túl érzelgős típus, és több idő kellett neki, hogy átgondolja, milyen is lenne nélküled. Úgy tűnik, hogy nagyon is hiányoznál neki :)

Amúgy szerintem nem csak engem érdekel, hogy mi történik veled, szóval biztos a többiek is olvassák! Nem kell ilyen kis érzékenynek lenni ;)

Judit
Kép
sonny

Zsu
Jah en nem is ertem...ugyhogy a heten dobozolok 8) es azt mar emliteni se merem,hogy mennyire megbizik bennem...majd priviben :wink: De en is kopni nyelni nem tudtam... :o :lol:

CSucsu
DE kar,hogy nem volt nekem abbol egybol megmondta a dokim...hogy a periodom vegen vgyok es 1-2nap mulva megjon... :? es masnap mar ott is volt piri :evil:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nóri! Én olyan jókat röhögtem ezen az esküvői fotón!! :lol: :lol:

Csucsu,
csak nyugodj meg, szerintem is csak bújkál a kis picur! :wink:

Bridget,
na kérem, ilyen hírekkel nyugodtan lehet minket traktálni!! Ez nagyon jóóó! Úgy látszik tényleg kellett az a beszélgetés. :wink:

Sonny,
sajnálom, h. az "eredeti" dokid nem tudott vállalni, de az a lényeg, h. ez a nő szimpi. :) Hogy érzed magad? Rókakoma ugye elkerül? :wink:
Vendég

Sziasztok lányok!
Visszajöttem. Naná, hogy pont most kellett jönni a T-com-os szerelő srácnak modemet cserélni. Csakis akkor, amikor javában beszélgetek. Na mindegy. Kész, és ez a lényeg. :lol: :lol: :lol:

sonny
nagyon köszönöm az üdvözletet! Én is minden jót Kívánok Neked!
:lol: :lol: :lol:

bridget0801
Köszi a linket, máris lesem! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sonny
Okes akkor majd kozlom a hireket mindig...vgyis a jo hireket :wink: :lol: Jaj es a dokirol akartam meg irni...hogy igen az a lenyeg,hogy szimpi legyen 8) sok sikert hozza :wink:

Arikon
Ertettem :wink: Lehet tenyleg jott tett ez a beszelgetes :wink: :roll: Hogy en meg mindig ot valasztom lehet lemondva az anyasagrol :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Pendi
Nem valami jok de ha a keresobe beirod tuti jobbakat ad ki :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

bridget0801

Köszi, már nyakig benne vagyok a keresésben. Vannak benne nagyon aranyosak is. Mostmár csak letölteni kellene. De a mozgót nem akarja. :cry:
De a hiba egészen egyszerűen csak annyi, hogy nem értek hozzá, és a "Kis Mindentudó" férjem nincs itthon. :cry:
Vendég

Arikon: elkerül, csak a Gravidától hányok... u.h.este kell bevennem. Amúgy minden ok csak álomszuszék vagyok.

Te jól vagy? Végeztél a vizsgákkal?

Kuzsanna: te is vmi szigorlatot emlegettél, ha jól emlékszem. Jól emlékszem?

Judit
Kép
sonny

Sonny: Igen, négy is lesz belőle idén májusban..... csak marha nehezen veszem rá magamat a tanulásra :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?