Sziasztok!
Nagbri, nektek nagy gratula a fogacskához!
Édes lehet Dana, szinte látom magam előtt, ahogy tik-tak-ol....
Falevél, remélem, Sára jobban van már.
A babakocsihoz nem tudok hozzászólni, nem ismerem. Hallottam, hogy van ilyen, de nem tudom, milyen. Megérkezett már a tankini?????
Noémi, el tudom képzelni, hogy megijedtetek....
Szegénykém!
Hál Istennek nem lett nagyobb baj! Nagyon ügyes Bálint! Gratulálunk hozzá!
És hogy tetszik Bálintnak a puzzle-szőnyeg? Egyben van még, vagy szétszedte már???
babakocsi??????????????????
Bende is már négykézláb felhúzza magát, és hintázik, meg persze próbál előre haladni, ami néha (nyuszi-ugráshoz hasonlóan
) sikerül is, de leginkább hátra felé araszol...
Most látom, Ennn, Berci is hasonlóan "közlekedik"....
Ügyesek vagytok!
Honey, bocsi, hogy nem reagáltam, de most pótolom, ha még aktuális. Patrik is egy kis örökmozgó....
Nekünk egy brevi (kb 9 éves)
etetőszékünk van, dönthető háttámla és levehető tálca. De nagyon szupi, mert jó nagy a tálca, amin pakolhat Bende.
meg kell is, hogy a tálca túlvégébe rejtsem a kaját, hogy ne csapjon bele....
Szilárd kaja: most kezdtük a husit enni: most épp a kméti konzer: őszi+pulyka variáció fut, de próbálunk majd mást is. BEnde most még csak napi 1* kap ilyen kajcsit, illetve almalevet adok még neki enni, meg estére tápszer. A többi még cici. Ja, és persze minden étkezés után kell még neki a cici! Akármennyit is eszik, akármennyire is van már tele a pocakja, az anyatej az kell.
Bár gondolom, többségében inkább csak megnyugtatás és megszokásból, de egyelőe nem bánom.
Én is délben adom neki a szilárd kaját. Igyekszem úgy időzíteni, hogy mi is a körül együnk, és ha lehet, akkor Bende Apával eszik egyidőben, én meg majd utána. Vagy előtte gyorsan pár falatot. Szereti, és kéri is, ha mi eszünk, akkor neki is kell valami. Akár csak egy darabka alma szopogatni, vagy banán rágcsálni.
Kis éhenkórász tud lenni...
na ezt gyorsan elküldöm. és akkor jövök a keresztelővel is.