Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt! (az lesz, mire ezt olvassátok)

Csonginak és a csapatnak gratula! :D

Tündi: Nagggyon jók a fotók, látszik, Luca mennyire élvezte. :D

Hajni: De jóó lesz nektek csütörtöktök! :D Ugye ott is lesz internet és minden nap írsz majd? :wink:

Na, beköszöntött az agyhalál....Ja, Nóri, én már ettem ilyen fincsiséget (befőttes, tejszínhabos, babapiskótás csoda) Ízlett! 8)

Urit nem nézem, Bochkor jól adja a Bumerángban reggelente, nekem az pont elég. Fogom a hasam olykor... :lol: :lol:

Holnap jön a hűtőnk, már alig várom!!!! :lol: Az előző kicsi és nem megbízható a fagyasztója, részben ennek köszönhetően nincs fagyasztva egyetlen deci tejcsi sem :oops: :oops: Nade most új korszak köszönt be ránk!

Nem tudom, mikor jövök holnap, halomban áll a vasalnivaló (ágynemű :roll: ) és kaját is kell készítenem. De olvasni bizti kerítek időt, úgyhogy írjatok!

Mongi, Melinda kismamik hogy vannak?

Vali is el van veszve.... :cry: Szazsáról nem is beszélve....

Na mentem!
jaimee1

Jó reggelt!

Mi megnéztük tegnap ezt a játszóházas miacsodát a sportcsarnokban, még délelőtt. Jó programok voltak, csak iszonyat nagy tömeg lett :( 10-kor mentünk, akkor még pont jó volt, aztán 1 óra alatt úgy megtelt, hogy az már kényelmetlen volt. Úgyhogy kb 1,5 órát ha voltunk, aztán hazajöttünk, illetve előtte még a Corába, és ott mondtuk is, hogy milyen jó az a csend :)

Marci amúgy már egészen jól van, se hőemelkedés, se fülfolyás, és nagy örömömre az étvágya is visszatért :D

Hajni! Az Aquatikumba mentek? De jóóóó nektek! Csináljatok ám sok fényképet!

Évi! Gratulálok Csonginak az aranyéremhez. Aranyosak a képeken a gyerkőcök!
judit_79

Hol van mindenki?? :shock:

Jó reggelt! :D

Dobok fotót. Réka így néz ki, 10 nap tejválság után. Asszem nem aggódom. :D Kép

A fotó nem olyan jó, én készítettem, nem a Mester és a Kölök is eléggé morci volt. 5 perc múlva már aludt!
jaimee1

Sziasztok!!!
Az az igazság nagyon érdemlésre méltó dolog nem történt a múlt héten nálunk azért nem is írtam. Dia bölcsibe Zolika suliba én meg álláskeresőben.....már komolyan kész vagyok ettől ,hogy semmi nem jön össze .Ma reggel Diust elvittem a 3 éves státusz vizsgálatra persze mondanom sem kell végig üvöltött pedig még le sem kellett vetkőznie Tiszta égő volt . Súlya 14,30kg és 98cm magas Ilyeneket kérdeztek még ,hogy mennyit beszél stb...mondatokat tud e alkotni szobatiszta ?? Hát az még nem sajnos mert még kakihoz kéri a pelust sőőőőt még éjjel is kap mert még azért bepisil . Nem tudom mikor növi ki ezt a kaki mizériát de nagyon zavar már.

Évi!!!!
Gratulálok Csonginak annyira büszke lehetsz rá!!!! :)

Erika!!!
Réka gyönyörű mint mindig :) Tényleg tejcsivel megoldódott a probléma?

Tegnap sütöttem csak,hogy még véletlenül sem fogyjak le

Kép :wink:

KépKép
diÁcska

Sziasztok!

Egy darabig nem leszek,a férjem balesetezett nem lett senkinek semmi baja de a megélhetésünk totálkáros lett
Robika összeszedett egy hasmenést,teljesen roncs vagyok,majd ha összeszedtem magam jelentkezem

Kép

Kép
katlina

Katlina! Nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Remélem mielőbb rendeződik az anyagi válság és persze azt is, hogy Robika gyorsan meggyógyul! Azért ha bármiben tudunk segíteni szólj!!!!!
szilbee

Vali! Akinek volt már gyereke, az úgyis tudja, hogy milyen kitörései lehetnek egy 3 év körüli gyereknek... úgyhogy ne is foglalkozz vele!

Nagyon guszta a túrós! 8)

Erika! Azééé most látszik, hogy a fényképész hozott anyagból dolgozik. Te se tudod elrontani a képet Rékáról! :lol: Tényleg tiszta apja! :shock: Olyan gyönyörűságes a szeme! :D
szilbee

Hogy magunkról is írjak...

Assszem fogzik Dávid. Bár az ínnyén nem látni... viszont ömlik a nyála és a nyelvével dörzsöli az ínnyét, falja az öklét, hiper nyüszi és tömi a szájába a hűtött rágcsát (ezt korábban nem csinálta). Éjszaka +2 alkalommal kel... nappal alig alszik... Gondolhatjátok, hogy most milyen fitt és üde vok! :roll: De ez legyen a legnagyobb bajom... A legfontosabb hogy egészségesek vagyunk már több, mint 2 hete!! ... lassan 3...

Leventénél ez (mármint a fogzás) tök másként volt, azért vok kicsit bizonytalan... Ő ugyanis csak este vol nyűgös... és az is csak annyiban nyilvánult meg, hogy gyakrabban éberdt, olyan 3-5 napon keresztül.
szilbee

Nekem is Réka szeme tetszik! :lol: Hogy figyeli a fotóst....

Katlina! Hogy ti mindig megjárjátok a kocsival! :cry: És másnak a csapatból nincsen arra az időre kölcsön?
Robinak jobbulást. Ő is Calici vírusos lett?

Judit! Úgy látom, még mindig te vagy otthon Marcival.

Hajni! Éjszakátok? Mienk most szupi volt :lol: Pedig teli a Hold.

Ma még leginkább semmit nem csináltam :oops: Msn-en beszélgettem unokanővéremmel egész délelőtt, vagy 5x elköszöntünk, csak nem tudtuk abbahagyni :lol:
Közben telefonáltam MÁKnak, mert gyedet nem kaptam. Kiderült, ők azzal nem is foglalkoznak, csak GYESsel és cs.pótlékkal. Hívjam a munkáltatót...(óóóóó, azt hittem, azokkal már végeztem :? ).....de hívtam, majd utánanéznek, miért nem kaptam?

Most főzöm a tésztát a maradék milánói szószhoz...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Én meg ippen vasalok. :D

Vali: Receptet megadnád? Istenien néz ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Szilvi: Nálunk is hasonló a helyzet. Félóránként nyifizik egy kicsit álmában is, nyugtalanul alszik és hihetetlen mennyiségű nyála folyik. Este nem is sikerült lefektetni a szokásos időpontban, csak fél 10 körül. Mindkét ökle szinte folyamatosan a szájában van. És ahogy tömi, folyton mondja a magáét, be nem áll a szája. :D

Tejhelyzet konszolidálódott egyelőre. Réka többnyire elégedett szopi után. Érzem is hogy több van, piri múlóban, itt van a kulcs. Ez a ciklus 8. napja, szóval még mindig nem minden "back to normal". :? :? :? Nem a régi....

Na emelem a fenekem és vasalok tovább. :wink:
jaimee1

Katlina: Nagyon sajnálom!! :cry: :cry: Mi történt? Gyere vissza mielőbb!
jaimee1

Igen, még itthon vagyok Marcival. Ha fölébredt, megyünk a fülészetre, a gyerekorvoshoz meg holnap délelőttre vagyunk visszarendelve. Bízom benne, hogy szerdán már mehet bölcsibe, én meg dógozóba.

Katlina! Én is nagyon sajnálom a kocsitokat, de még szerencse, hogy nem lett senkinek baja!! Robikának mielőbbi gyógyulást!

Vali! Ínycsiklandóan néz ki ez a süti!! Kérjük a receptet! :D

Jamiee! Milyen kis szigorúan néz Réka ezen a képen, nagyon édes! Asszem tényleg nem kell aggódnod, a pufók arcocskáját elnézve! :)
judit_79

Katlina,nagyon sajnálom,remélem minden nagyon hamar megoldódik,de a legfontosabb,hogy senkinek sem esett baja!!Robikának jobbulsát,és várunk vissza! :)

Szilbee,fogzás,hát én ki vok már tőle :? Ma a tanácsadáson azt modnta doki néni,4 fog jön egyszerre,ezért szenevdünk ennyit :? Alsó 2és felső 2.Sajnálom szegénykémet..Dévidnek kitartást! :)

Vali
,micsoda finomság :) Nyami nyami :) Ne aggódj a 3 éves vizsgálat miatt. Az én keresztfiam 6éves volt dec-ben és amikor bementek végig üvöltötte az egészet :roll: Szóval ne érezd cikinek a dolgot! :)

Erika,Réka pont olyan,mint aki éhezeik :wink: :D Olyan kis cuki dundipofi,nálam a haja a favorit:) Na meg persze mindene :) Nektek is kitartás a fogzáshoz! :)

Nóri,Gyed én erre a hónapra nem kaptam,csak tgyás egy részét :evil: Akkorjó kidumcsiztátok magatokat unokanővéreddel :)

Délelőtt megvolt a tanácsadás, Lucus méretei: 7960g 67,5 cm Fejk:42 Mellk:45cm
Doktor néni nagyon meg volt vele elégedve :) Jól elbeszélgettek,hagyta magát hogy megvizsgálja,és még a hallgatóját is el akarta vennie :) Szóval doki néni majdnem megzabálta :) És vissza is fordul végre a drága a hasáról a hátára!! :) :)

Kép
Kép
tundi24

Judit,Örülök,hogy sokkal jobban van Marci! :) Biztos midnen rendben lesz már,és szerdán mehet bölcsibe! :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok

Katlina.én is csak azt tudom mondani,mint a többiek-lényeg,hogy senkinek nem lett baja-az egészség és az élet nem pótolható..minden más igen.összejönnek néha a dolgok..de lesz jobb is.
Robika meg hamar rendbejön meglátod

Judit.majd írj,hogy mi volt a fülészeten.drukkolok.de az már jó jel,hogy a kedve és étvágya jó Marcinak

Vali.áá nyugi..Zsolti is detto ezt csinálta 3évesen-mondjuk ő tudta,hogy szurit fog kapni---na 4-en fogtuk le anno....előre félek a 6éves szuritól.
nagyon jó néz ki a túrós!!!!én most fogyózom....de olyan jó nézni legalább :lol: :oops:

Tündi.szép nagy Lucus...tényleg..:)
Gratula a forduláshoz is.

Erika.na...jó fotós vagy te is :) de ilyen modellnél nem nehéz
:wink: .hhát....nem néz ki alultápláltnak Réka-baba :lol: :lol: .Nekem a sérója is nagyon bejön.

Évi.én még nem is gratuláltam Csongiéknak,úgyhogy gratula az aranyhoz!!!.

Tündi.de jó lesz nektek Debiben :) fürcsizzetek sokat!!! Voltatok már ott amúgy?

Melinda.tetszett ez jégkrémes sztory :lol: :lol: .van kedvenc fagyid/jégkrémed?

Mi itthon voltunk a hétvégén.Sanyim szegény falazott egész idő alatt.kicsit zizi is volt-mert az esőben is csinálta :roll: -alig bírtam rákönyörögni egy esőköpenyt...ha már nem hagyja abba...

Szombaton meg szülinapi bulin voltunk a mekiben-ez azért nagy szó,mert ez volt a gyerekek első meghívása! annyira élvezték.-persze nekem is jó volt trécselni egy kicsit amíg a gyerkőcök buliztak :lol:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!!!
Katlina !
Nagyon sajnálom ami a férjedékkel történ :( De még a "jó" a rosszban,hogy nem lett semmi bajuk.

Csajok!
Szívesen megadom a recit de az az igazság,hogy én ezt a tésztát a kenyérsütőben készítem és csak formázni sütni veszem ki mikor megkelt :)
Íme a reci:
40dkg hagyományos liszt,
10dkg rétes liszt,
3dl tej,
1 felvert tojás,
7,5dkg RÁMA ,
pici só,
4evőkanál cukor,
2dkg hagyományos élesztő.
Ezeket szépen sorba a gépbe pakolom és 1,5 óra múlva formázom éppen olyanra amilyent szeretnénk enni. A fonott kalácsnak is ez a tésztája :)
Hajni!!!
Olyan édi franci a vonalzó képen :)
Kép

KépKép
diÁcska

Vali: az még jobb, van kenyérsütőm. :D Köszi! Beszámolok majd, mire jutottam.

Tündi: akkor simán megduplázta a születésijét! :D

Meki, jégkrém, túrós bukta....hmmmm...kívánós vagyok nagyoooon!

Judit: drukk nektek, hogy szerdára minden oké legyen.

Szilvi: torta van még? :D

Hűtő még sehol. :(
jaimee1

Sziasztok!

Manó!

De jó nektek,hogy elutaztok legalább egy kis kikapcsolódás!
Mit csináltok Debrecenbe?

Vali!

Nagyon jól néz ki a süti!
Én is megcsinálom biztos nagyon finom!

Erika!

Réka nagyon édi!

Tünd!

Luca nagyon jó súlyba van!
Egy hónap alatt mennyit hízott?
Remélem már a kis fogacskái lassan kinőnek,szegénykém nagyon meg szenved vele!
Gratulálok a megforduláshoz!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Erika! Elfogyott. Apjuk egy ültő helyében elpusztította a maradék egyharmadot!
Hűtősökre rácsörögtél? Egyébként milyen lesz?

Bocsi... de a táblival nem haladok... Azt hittem, ha a nagyobbik főnököm nem lesz, jobban haladok... mindennel..., de nem...

Olyan nyűgi volt Dévd, hogy ébredés után rögtön cicire tettem. 10 mp belül ismét aludt! :shock: Még jó hogy fekvő pozícióban voltam (csak este szoktam így), legalább én is hunyhattam 1 órácskát.

Andi! Esőben falazni? Kitartó a párod! vagy inkább úgy volt vele, hogy "csakazértis"...

Tündi! De jó nektek, hogy már fordul Luca! 8)

No menek vissza a mókuskerékbe...

Pussz!
szilbee

Sziasztok Lányok!

Milyen ronda idő lett már megint, tavasz lesz egyáltalán az idén! :( Voltunk ma a városba fürdőrucit venni nekem,hát nem volt egyszerű menet de végül sikerült! :D Ja meg Francinak olyan úszópelenkát a DM-be,persze az 50%-os kuponom nem volt nálam minek az,majd lejár megint aztán nézhetek! :roll:

Nóri!
Az éjszakánk két napja jónak mondható,meg a nappalok is megint a régiek hál'istennek!Remélem nem kiabáltam el most! :roll: Nem is figyeltem,hogy telihold van,pedig mindíg szoktam!Remélem nem lesz ránk hatással!

Erika!
Nagyon édes Réka,nem is értem mért aggódsz van ott tartalék! :wink: :D Igazi kis husi musi hölgy,gondolom a cobikája is olyan kis fodros! :D Tényleg nincs olyan kép amin pancsizik,hogy lássuk a kis hurkáit is! :lol: Ja,hát nem hiszem,hogy netezek azon a pár napon :wink: de majd ha hazajöttünk élménybeszámolok! :D

Tündi!
Szóval Lucus dokinénit is elvarázsolta,azzal a tündéri kis pofijával! :D Gratulálok a visszaforduláshoz! :D Hát a sitt pakoláshoz én gyenge vagyok mint a harmat! :wink: :D Egyébként is az Férfimunka!!!!! :D :D :D

Katlina!
Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz,még szerencse,hogy senkinek nem esett baja!

Vali!
Húú,azt a mindenit nagyon szép ez a túrósbatyu!Nagyon ügyes vagy,a múltkor a kalács most meg ez.Jó lehet a családodnak,mert mindig kisütsz valami finomat! :D

Judit!
Örülök,hogy Marci már jól van! :D Igen az Akvatikumba megyünk,már akkor megtetszett mikor te mutattad a képeket,és mikor apa mondta menjünk el valahova,hát én ezt választottam!
Akkor még jó,hogy nem mentünk ki a ligetbe erre a játszóházas micsodára,mert a nagy tömeget nem szoktam jól viselni! :?

Ivett!
Debrecenbe pihenni megyünk egy kicsit,így négyesben!Hazafeléjövet meg útba ejtünk egy kis rokonlátogatást! :wink: :D

Szilbee!
Kitartást a fogzáshoz!

Cleo!
Csak le ne betegedjen a párod,hogy még esőben is dolgozott! :(

Na pusza mindenkinek!
Vendég

Megjött a hűtő, akkora mint egy kétajtós szekrény. :lol: :lol: Mondtam is hórukkosoknak, hogy izééé...a boltban kisebbnek tűnt. :oops: De azért bepaszírozták a kamrába valahogy.

Electrolux 34000W. Imádom. :D
jaimee1

Erika!
Az a lényeg,hogy befért oda ahova terveztétek! :D Kívánom,hogy legyen telis teli mindig sok-sok finomsággal! :D :D
Vendég

Erika,én is annyira vártam anno az új hűtőnket :) Mienk sem kicsi :)
Képet a tiétekről :)

Hajni,végre régi éjszakák,de jó nektek! :) Miylen fürdő rucit vettél,hol találtál ilyenkor?Vmelyik sport boltban?

Ivett,most nagyon jól hízott Lucus 610g-ot egy hónap alatt :) Múlt hónapban csak 240g-ot.

Andi,nagyon kitartó a férjed,hogy még esőben is építkezik,csak tényleg meg ne fázzon!!Mc-is szülinap szerintem az olyan különleges a gyerekeknek! :)

Szilbee,lehet tényleg Dévid is a fogakkal küzd. Mi kaptunk ma viburcol kúpot,homeos.Nem tudom még milyen.Esetleg próbáljátok ki ezt is :)

Egy kis sittes látkép,és elhordás utáni :)
Kép Kép

Kép
Kép
tundi24

Ja,és köszönjük szépen a gratulációkat a visszaforduláshoz! :)

Jó éjt,szép álmokat! :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Ma voltunk az ultrahangon, és nagyon izgi volt, annyira különleges volt látni a kisbabánkat :D Csabi is volt, ez majd biztos közelebb hozza őt a babához, ha értitek mire gondolok :wink: Most kb 1400 g, és KISLÁNY :D Annyira jó kedvre derültem :D

Andi, hát nem szoktam ilyet csinálni - ennyit nasizni :oops: de nem volt itthon Csabi, és kellett valami, a boldogsághormonok termelését fokozni :wink: amúgy csokis :!: jöhet bármikor :D

Na mára ennyi, megyek pihizni, lábam felpóckolni, ma már dolgoztam, és hosszú volt a nap. Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
pimelinda

Linda! Örülök hogy végre megtudtátok a nemét! :D Ezek szerint kislányra vágytál... inkább?! :)

Tündi! De klassz kertetek van! :D

Erika!? Hűtő?? Hányszor mentél be a kamrába vmi ürüggyel, csak hogy megnézd? :wink: :lol: Kép?

Remélem du-án nem fog esni... különben szegény nagyfiamért megint nem tudok elmenni... (Olyankor az apja hozza el.)
szilbee

Teszek 2 képet a hétvégénkről, aztán menek dolgomra...

Kép Nővérem, Bátyám és Dávid...

Kép Dávid a szokásos csodálkozó tekintetével...
szilbee

Sziasztok!

Szép jó reggelt,de nagy csend van itt 9órakor :?

Linda,gratulálok! :) Képet kérünk :) Én értem mire gonolsz,nálunk is apa onnantól kezdve éreztem máskép magát,vagyis ő az összes uh-n volt velem,de a 4d-s az olyan más :) Anyukádék mit szóltak? 3 lány és mostmár 2 lány unoka :P

Szilbee,köszike a dicséretet,én is szeretem a kis kertünket! :) Dévid olyan kis cukipofa :) Foga?Látszik neki vmit? Tetszenek az új vonalzók! :)

Rólunk egy kicsit,éjszaka Luca 2x kelt,és egész éjjel az ágyikójában aludt :P Még hajnalban sem kellett oda tettem közénk :) és fél8ig szunyált! :) :) Most délelőtt meg megyünk be a liget úti suliba,nyílt hét van,megnézzük a gyerkőcöket! :)

Többiek!Mire hazaérünk legyen ám írás dömping! :) :wink:

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Ne hari, de jövök sírni :cry: , meg dühöngeni :evil:
Döbbenet volt a tegnapi nap és a mai is az lesz...és akkor még a holnapi napot is sejtem... :?
Tegnap meg akartam szüntetni a Pannonnál az obis csomagomat. Mondták, oké, csak még a számlám nincsen befiuetve, azt fizessem ki. Oké-gondoltam. Mondják, 7500Ft. :shock: MICSODA???? Na, akkor ügyintézés megszakítva, én ezt ki nem fizetem, mi ez egyáltalán? Hazajöttem -még most bontottam ki a számlás borítékjukat- és valóban annyi az annyi :evil: . És nem beszéltem le a 100 percet és nem küldtem 60 ingyen sms-nél sem többet. Hanem: van rajta egy mobiltartalom szolgáltatás 980 Ft-ért, meg egy kártyaszintű terhelés 2566Ft-ért. Utóbbiról gőzöm sincsen, micsoda, de a mobiltartalomról sem. Nem is kértem, nem is kaptam semmi ilyesmit. Most már 2. napja próbálom elérni a Sciamust, de mindig hangposta jelentkezik be. De gyanítom, értelme nem lesz, hogy kiordítom a tüdőm. Már 2 hónapja is kaptam egy érdekes számlát, akkor az ügyi mondta, hogy így nem tud segíteni, faxoljam el. 500Ft-ért elfaxoltam, de utána még annyi fáradtságot sem vett, hogy felhívjon :evil: Én hívtam 3 nap múlva, hogy "mi van", mire a kisasszony: még nem volt ideje átnézni. Jelzem, azóta is nézheti, mert azóta sem hívott.

Másik. Múlthéten megkaptam a MÁKtól az igazolást, hogy a fűtésre kapom a gázártámogatást. Szóltam, mutattam a közös képviselőnek. Ma szólt, hogy még nem kapták meg mindig, megint 100% fűtést kell fizetnünk :evil:

Harmadik: az OTP-s papíron csak talált még apám kivetnivalót, megint küldött volna, hogy mondjam le a csoportos megbízást. Mostmár közöltem vele, hogy hagyjon békén, nem érdekel :roll:

Negyedik: tegnap intéztem volna a bölcsiben az egyedi térítési támogatást. Hát volt gubanc a munkáltatói igazolás körül. Így abban egyeztünk meg, hogy szerdán bemegyek a PH-ba, és ott még megpályázom a gyerekvédelmi támogatást vagy mit.

Ma reggel meg mentem volna postára a Szecskán-nem volt még 8 óra, zárva volt. Na, akkor majd az állomáson. Megyek, ki van írva, hogy technikai okok miatt zárva van. :evil: :idea: :!: :evil: :roll:

Szóval nem vagyok ideges....

És akkor még cukkolnak itt, hogy cseréljük le a téli gumit a kocsin....

Amúgy jól vagyunk, Lilcsi jól alszik. Én kevésbé :? Lilcsi beszélőkéje nagyon beindult a hétvégén, csak kapkodom a fejemet, szabályosan beszélgetni lehet vele :lol: .

Erika! Klassz hűtőtök van! Nekünk is ilyen van :wink: Az 1 kompresszoros fajtája. Vasalnivaló elfogyott?

Tündi! Kicsit kivilágosítottam a képet, tényleg szép a kertetek! Fa nincs is benne? Meg valami vetemény?

Hajni! Nekem a naptárban benne vannak a holdfázisok, onnan tudom csak, mikor mi van :lol:
A gyerekek biztosan fogják élvezni a kiruccanást. Nekünk valószínű, csak az unokanővéremék maradnak nyaralási helynek. Ha átköltöznek addig Kabára. De én már megszoktam, hogy nyaralásra, wellnessre, ilyesmire, évek óta nem telik :?

Andi! Fogaddal mizujs? Arcod lelappadt már?

Melinda! Gratula a kis punáshoz! Cegléden voltatok UH-on a dokidnál? Még 10 hét...meddig húzod az igát?

Szilvi, nagyon édes Dávid! Nagyapjáról, akire hasonlít, nincsen kép? Kivi vagyok.... :oops:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri! Te jóóó Isten! :shock: :shock: :cry: :cry: :cry:

A fűtést azért viszamenőleg levonják majd nem?... bár mire újra fűteni kell... :roll:
szilbee

Tündi! Nagyon tecc a vonalzód! :D
szilbee

Igen Tündi, én is akartam dicsérni...a vonalzót. Már a múltkor is odakuksiztam, amikor csaka a kódja jelent meg, hogy mit találtál :wink:

Szilvi! Megkapom visszamenőleg, persze, csak hát én MOST vagyok nyakig... :?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri!

Itt egy kép róla... Ez még Karácsonykor készült. Ennél közelebbim nincs. :?
szilbee

Kép

Tündi!!!
Nagyon szupi az új vonalzód!!!

Melinda!!!
Gratulálok Nektek a a kislányhoz :D Jól látom,hogy kislányra is vágytál?? Mi lesz a neve a babócának?

Szilvi!
Nagyon édes Dávid a csodálkozó tekintetével :)

Képzeljétek tegnap végre felhívott a főnökasszonyom eljutott odáig,hogy kiszámolja hány nap szabi jár .....talán szerdán ki is fizet ha minden jól megy :) Egyébként valami turpisságot akart véghez vinni valami olyanról beszélt,hogy 4 órában jelent be utolsó évben...de gyorsan közöltem vele,hogy az úgy nem igazán lesz jó mert a munkanélkülit abból az összegből számolják ami utolsó x évben kerestem. Na majd kiderül mit is akar...........

KépKép
diÁcska

Ú! Hát a szeme az tényleg a nagyapjáé :lol: Meg a fejformája is :lol: Jó ez a kép a Szilvási családról!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szilvi, honnan lehet ő ismerős nekem? :shock:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Nóri: ((((())))))) Erre mondják, hogy baj nem jár egyedül. :(

Tündi: Annyira jó a vonalzód! :D Utólagosan is gratula a visszaforduláshoz. Pedig hasra fordulni a nehezebb, ugye?
:D

Melinda: Gratula a kislányhoz!!!! :D

Szilvi: Édes kis tokásod van! :D Még nem szoktam meg az új családtagot, a hűtőt :? folyton bekukkantok a kamrába és csak bááámulom. :D :D

Na megyek, Réka nem alszik el simán, úgy tűnik. Anya válla kell hozzá.
jaimee1

Hali,.

Elin.te szegény...ez ám a méreg...hát igen bürokrácia :evil:
Én még mikor gyesen voltam elintéztem a Ph-ban,hogy ingyen kajcsizzanak 1évig,úgyhogy hajrá+lehet kérni egyszeri pénzt is (asszem 4vagy 5e Ft/gyerek).Nehogy már mindet csak a ...-nak osszanak ki :twisted:

Melinda.hurrá.gratula a kiscsajhoz. :D tényleg,,,név?
Apa mit szólt,hogy lánya lesz?

Tündi.klassz a vonalzó.majd írj,hogy milyen volt a suli-vizit :)

Erika.tényleg dobhatnál képet a hűtő-masináról :lol:

Szilvi.jók a képek.azért látom a torta is felkeltette Dávid figyelmét :lol:

Vali.ne hagyd ám magad,mert ezek mindent megpróbálnak kihasználni,hogy kevesebbe kerüljön nekik a munkavállaló :evil:
Remélem hamar megkapod a szabi-pénzt.

Letti.jól vagy?gyere és írj :)

Judit.mit mondtak a fülészeten ?...és a gyerekdoki?mehettek bölcsibe már?

Katlina.Robika hogy van?

ivett.Máténak elmúlt teljesen a náthi?hogy vagytok?írj magatokról

Nekem még kezelgetik a fogam-tegnap fájt is utána... :roll: --de már egyáltalán nincs feldagadva..szóval kopp-kopp

Menek főzni.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Cleo!

Máté teljesen meg gyógyult alig vártam már,hogy ne legyen beteg!
Sokat szenvedett a 3 hét alatt.
Most teljesen jól van ilyenkor nagyon ügyes semmi gond nincs vele!
Vissza jött az étvágya is a betegsége alatt nem nagyon akart enni,de most bepotolja.

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Nem"tom! Volt rendőr, határőr, NBH-s... most itt dolgozik Szolnokon a Sector-nál..
szilbee

Andi! A számból is ki szokta nézni a falatot. :lol: Minap épp almát rágcsáltam büfiztetés közben (este), aztán mikor már nagyon bámulta az almagerezdet, megkínáltam vele... úgy elkezdte nyalni.... a cicire nem veti úgy rá magát, mint ahogy az almára... :lol: Lassan már lehetne is neki adni, de asszem meg várok vele egy hónapot.
szilbee

Andi/Szilvi:

Ízlett neki az alma? Dejó! :D

Ez nálunk is így van! Komolyan mondom, Réka kenterbe veri a kutyám majdnem, pedig az kunyizásban világbajnok lehetne. Amikor eszem, le sem veszi rólam a szemét, olykor még a kis száját is mozgatja. Kicsit tudathasadásos helyzet, mert majdnem szégyellem magam, hogy nem adok neki a kajámból. :lol: :lol:

Ivett: Szupi, hogy meggyógyultatok!

Andi: Fogacskának további jobbulást! Mit főzöl?
jaimee1

Itten van e a hűtő. Semmi extra, azon túl, hogy jó nagy. Családi.
Kép

Lányok, úgy döntöttem, blogot indítok. :D
jaimee1

Sziasztok!

Vali, gondolom azért vetette fel a 4 órát, mert akkor kevesebb szabipénzt kell fizetnie. DE! 2006. novembere óta munkába állás előtti nap be kell jelenteni a munkavállalót, visszamenőleg nem szabad. Bár meg lehet tenni, de 60.000 Ft a büntetés! Ne menj bele ilyenbe!

Nóri, azta, hát ez jól összejött neked :( Úgy tudom, gyerekvédelmi támogatás mellett ingyen van a bölcsi!

Melinda, kislány? És van már valami névválasztás?

Tündi, klassz a kert...

Jut eszembe, képzeljétek, az óvodánk benevezett valami virágos óvoda versenybe. Persze kérik a szülőket, hogy vigyenek évelő virágokat...szal mennem kellene a piacra... állandóan levesznek bennünket valamivel... :?

Évi és
Kép
csongianya

Erika! Éljen a blog!!! :mrgreen: Sac/kb akkora a hűtőtök,mint a mienk... nem is... nagyobb! :D Tök tuti! Majd meglátod,milyen hasznos is, hogy fönt van a hűtőrész! ;) 2 éves koráig nem fogja tudni nyitogatni! :lol:
szilbee

Évi! Mielőtt benevezett volna az ovitok, igazán kikérhették volna a véleményketeket... ha már egyszer a ti pénzetekből akarják megcsinálni! :shock: :twisted:
szilbee

Köszönöm az ölelést és a biztatást....Kép

Erika! Nagyon helyes! Majd kérjük a linket! De attól még majd ide is írsz, ugye? Persze...hülye kérdés voltKép

Andi! Annak a 4-5eFt/gyerek támogatásnak a nevét nem tudod? Mert bölcsiben kérdeztem, ott nem tudják :shock:

MÁKtól megvan az igazolás gyesről, meg cs.pótlékról. Holnap viszem PH-ba. Csak a márciusi gyed nincsen rajta a kereseti kimutatáson, amit az Obi küldött. Ebbe ziher, hogy belekötnek majd....Kép

Szilvi! Akkor a Sectortól ismerős, gondolom.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

És hogy ismerős a Sectorból? Kinek minek a révén?
szilbee

Nóri, én úgy tudom, ha gyerekvédelmit kapsz (PH-tól), akkor ingyenes a bölcsi. Egyébként pedig a háztartás egy főre jutó jövedelmét nézik (ami azt hiszem nem lehet több, mint a legkisebb öregségi nyugdíj talán 2x-e) és a térítési díj 25-50%-át ítélik meg.

Évi és
Kép
csongianya

Szilbee, áhh, ne képzeld, hogy előre bármit is megkérdeznek! Vigyed, fizessed, és kész! De gondolom ez a suliban még rosszabb lesz :?

Évi és
Kép
csongianya

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?