Új privát üzeneted érkezett!

Na egy újjabb próba, és mostmár remélem az utolsó! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gratuuuuuuuuuuuuula :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És egyből laptető :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Köszi!!!! :lol: :lol: :lol:

az elismerés Téged illet! :P
Vendég

Pendi gratula és laptető!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Köszi Bévi!
És köszi Mindenkinek!
a laptető úgy tűnik a jövőre nézve jó jel. Tudtam, amikor felregisztráltam a barátnőm jóvoltából, hogy jó helyre jöttem.
Vendég

Most lépek!
Holnap újra visszanézek
Sziasztok!
MIndenkinek nyugodt estét és éjszakát kívánok! :lol:
Vendég

Neked is jó éjt Pendi és jót jelent a leptető babus

Kép
bévi

Pendi: Nagyon szép álmokat neked és hozzon szerencést a laptető :wink: :lol: 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Pendi:
Üdv köztünk és mielőbbi babásodást kívánunk. Nekem pénteken lesz HSG-m háááát lesz miről eszmét cserélni! :D

Lányok, remélem legalább annyira jól sikerült a hétvégétek, mint az enyém! A kaja kitűnő lett, alig győztem beseperni a bókokat, a vendégsereg sikeresen meglepte anyukámat, és olyan jó volt látni az arcán, hogy végre nem a betegségére gondol, hanem látja, hogy még van mit tenni (bepótolni) ebben az életben! Azt hiszem ez minden fáradságot megért!

Jah, holnap nem megyek dolgozni, köszönhetően a BKV-nek! :?

Kép
anda81

Sziasztok!

Pendi, üdv és sok sikert a terveid megvalósulásához!

Kuzsanna, én már teljesen beleéltem magam, hogy te babás vagy már, de most látom a vonalzód. :roll: :o És köszönöm a jókívánságot, ma reggel már volt némi hangom is.

Anda, örülök, hogy jól sikerült a vendégjárás nálatok! Mit főztél? Drukkolok pénteken, hogy minden renbe legyen és ne fájjon a vizsgálat.
Én holnap sportnapot tartok (köszönhetően a BKV-nak), bicajjal megyek dolgozni.

Krisztinka, néztem a görbédet, nem vagy egészen véletlenül babás? Mikor fogsz tesztelni?

Leduska, szia, drukkolok, hogy minél előbb sikerüljön a baba!

Bévi, kíváncsi vagyok, mit mond a doki kedden!
datolya

zzz Nagyon szép álmokat mindenkinek majd holnap dumcsizunk
Anda sok sikert Datolya veled mi ujság?

Kép
bévi

Jo reggelt...nem soka megyek ebedelni de aztan itthon vgyok es varom akabelest szal akkor sikeresen feltok tenni megtobb kepet 8)

Pendi
Udv itt es mielobbi babasodast :wink: Lapteto :!: :!: :!:

Bevi
Micsoda jo kedve van itt valakinek :D :wink:

ZSu
Anyudek vitorlaztak :shock: Vgy tanulnak :?: Nem semmi 8)

Anda
Szupi vacsihoz gratula :wink: HSG=re mesz? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

SZiasztok!

Az újaknak üdvözlet és mielőbbi babásodást kívánok!

Anda!
örülök, h ilyen jól sikerült!
az pedig külön jó, h az anyukádra is ilyen jó hatással volt.

Sajnos nekem nem úgy alakult a hétvégém, ahogy akartam.
Szombaton du. a munkából hazajövet egy óriásit baleseteztem.
Egyenlőre ne kérdezzétek, h mi történt, mert próbálom én magam is összerakni a fejemben.
Elsőre úgy nézett ki, h én vagyok a felelős... el is ismertem a helyszínelőknek és a vallomásom is így írtam.
De tegnap este apósoma fizikára hivatkozva azt mondta, h én nem lehetek a hunyó, emrt amilyen szögből ütköztem, a fizika alapján másképp kellett volna pördülnöm, ha én vagyoka hibás.

A lényeg, h előztem. Előzésből már visszatértem a sávomba, amikor beszitált az autóm. Próbáltam korrigálni, amikoris egy csattanás és már pördült is az autóm. Az első csattanás után kb. 1 másodperccel egy újabb csattanás és egy motorosnak ütközött az autóm.
Én egy karcolás nélkül kiszálltam (ENGEDJÉTEK MEG, H ITT ÉS MOST KAMPÁNYOLJAK A BIZT.ÖV MELLETT, MERT SZÁMOMRA IS HIHETETLEN, H SEMMI BAJOM NEM ESETT, MÉG EGY KARCOLÁS SINCS RAJTAM). Akivel először ütköztem (Passat), ő átment az én sávomba és a mögöttem kettővel jövő autó (Golf) egy az egyben nekiment.
A motorosnak a csuklója tört.
Mivel 8 napon túli a sérülése, így eljárás indul ellenem.

Nálam a leki sérülés az ami nagyon komoly. Egyfolytában ezen agyalok és persze azon, h az agyam belül azt hajtogatja, h újra megcsinálnám. A Golfos kiszállt és meg akart ölni engem (a rendőr előtt is megfenyegetett), mert szerintük én voltam a hibás amiatt, h előztem.

babszika

folyt köv.

babszika

Babszi:(((ölelés))) te jó ég....nagyon sajnálom...kocsidban a kár mennyi?
Vendég

TYu Babszi :shock: azert orulok,hogy semmi bajod nem lett :oops: Ez sulhetett volna el rosszabbul is :roll: akarki is volt a hibas lenyeg senkinek nem esett nagyobb baja :roll: :? Tudom,hogy most ezen fogsz agyalni mert friss...sot akarhanyszor elmesz majd arra mindig eszedbe fog jutni...de annak orulj senkinek semmi komolyabb baja nem lett :roll: Nekem 11eve van jogsim...2eve lesz most nyaron,hogy elso karambolom megtortent :? mondjuk ez mas volt...bar en voltam a hibas :oops: stop tabla megallok :idea: korulnezek sehol semmi...megegyszer korulnezek senki...es nekiindultam :arrow: es csak egy nagy csattanasra lettem figyelmes :o jobbrol jott egy kocsi az jott belem...szurkulet volt...a kocsi feher volt beleolvadhatott a kornyezetbe....lampa nelkul jott...nem tom en se,hogy volt :roll: Mert megalltam es 2szer is korulneztem es egyszeruen nem lattam autot jonni :roll: Nagy paraban voltam utana mert azon gondolkodtam mi lesz ha megint nem latom majd a kocsit kozben meg ott van :?: :shock: Azota tultettem magam rajta...de sokaig bennem volt :roll: A golfosnak meg az apja f@aszat,hogy neked akart menni :evil: A vezetesi moral ngyol elvan harapozva otthon :evil: Meg ha te is lettel volna a hibas akkor is...barkivel elofordulhat... :evil: Az a kocsi akinek en is nekimentem vgyis o jott belem...normalis volt...az en kocsim nagy benga Audi volt igy nem lett nagyobb baja,mint a karosszeria eldeformalodott de a masik kocsinak az eleje annyi lett...igy en huztam haza oket a baleset utan :roll: Kivanom,hogy tedd magad minnel elobb tul rajta :? Mert ilyen dolgok barkivel barmikor elofordulhatnak :roll: es az legyen elotted,hogy senkinek nem lett ngyobb baja :oops: Ami ngyon fontos!!!Talan a legfontosabb :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok Lányok!

Babszi!
Ez borzasztó!!! A hideg futkos a hátamon!! Igazából semmi értelmeset nem tudok mondani, csak annyit, h. az a fontos, h. senki sem sérült meg komolyabban és próbálj megnyugodni, bár tudom ez most képtelenség... :( (((((ölelés))))))

Pendi,
Üdv közöttünk és gyors babásodást! :wink:

Zsuzska,
sajnálom a pirit! :evil:

Krisztinka,
még szép, h. hiányollak! Tessék gyakrabban jönni! Mennek a drukkok! :wink:
Vendég

Na, itt vagyok.
A megszakítás azért volt, mert most vittük át az autót a szerelőhöz. Eddig nem bőgtem.... De msot igen.
Szörnyű látni.

Tudjátok, a legszörnyűbb az volt, h a rádióban úgy mondták be, h motoros GÁZOLÁS történt. Úgy éreztem, mintha kést forgatnának bennem.
Én aztán nem gázoltam el senkit! Ütköztem és már a csúszó autóm ütközött a motorral. :cry:

Felhívtam a srácot is a kórházban és nem fogjátok elhinni: úgy kioktatott mint a szél!!!!!!! Közölte, h ha nem vagyok tisztában az autóm és a magam képességeivel, akkor ne vezessek!
Mondja ezt úgy, h lasssan 7 éve vezetek, egy szikra büntetésem, karcolásom nem volt még és ő 17 éves!!!!!!
Értitek?! A telefonon keresztül szívem szerint a másik csuklóját is eltörtem volna (már bocsánat, de milyen alpon oktat ki?! főleg úgy, h a Passattal ütköztem, ő már csak a csúszásom miatt jött belém)
De persze higgadt voltam és valahol megértem. Mindenkinek a maga baja a legnagyobb.

Ha akarjátok, megmutatom az autómat.... :cry:

Nóri!
Még nem hívott a szervíz az árról.
De 450 tuti lesz sztem. :shock:

És köszia vígasztalást!!!!!
Nagyon jólesik, bár az tény, h most a lelkemmel és a bűntudatommal kell megharcolnom.

Ráadásul mivel bírósági ügy lesz belőle, össze kéne kapnom magam és emlékeznem kéne mindenre, de egyszerűen csak egyre jobban összekuszálódik minden a fejemben.

babszika

Sziasztok!

Datolya:
Sajna még nincs babó, és szerintem most még nem is lesz, mert volt megint egy csepp tejcsim. És a dokim szerint ez egy természetes fogamzásgátló :roll: Úgyhogy majd talán a köv. pár hónapban :roll: :shock:

Babszi: (((((((Babszi))))))
Annyira sajnálom.... remélem, hamar túlteszed magad rajta és nem fogsz félni kocsiba ülni :roll:

Bridg: Anyumék már hat éve vitorláznak. Most vettek egy nagyobb vitorlást.... én is sokkal magabiztosabban mozgok rajta (ülök és napozok és mászkálok :lol: )

Arikon: Hát igen..... hüle piri :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: De ez van, lesz ez majd máshogy is hamarosan :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Babszika: Sajnos az ember sokkos helyzetben olyasmit is elismer, amire később rájön, hogy mégsem ő a hunyó. Ez velünk is megtörtént.... az ütközés következtében tuti kiesik egy kis idő és csak jóval később fognak részletek derengeni......

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu!
Nem félek szerencsére. Most is én vittem át az autómat a szervízbe.... vagyis ő engem, mert beindult pöccre.
Ráadásul dolgoznom kell, úgyhogy muszáj autóznom :arrow: és nap mint nap arra kell mennem majd :!:

Íme az autókám :cry:
Kép
Kép
Kép

babszika

Babszi: (((((((kicsikocsi)))))))
Hol történt a baleset?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

A pesti úton. annak is a felfelé menő részén. vagyis épphogy beértem pestre.

babszika

babszika remélem jól vagy???

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
Tényleg még az öv sem nyomott meg. :roll:

Viszont egy kis jókedv:
http://videa.hu/main.php?page=play&v=jewRmaN0CgTmW2We

babszika

hála égnek hogy jól vagy és még az öv se nyomot meg!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Babszikám!

Nagyon nagyon sajnálom! Örülök, hogy nem lett semi bajod! sok puszi

Kép
Kép
mirci74

http://videa.hu/main.php?page=play&v=7LAUnTrdhr1k1PSY

bocsánat, de nekem most ezekre van szükségem..... ezek elterelik nagoyn jól a gondolataimat.
ha unjátok, szóljatok!

http://videa.hu/main.php?page=play&v=fqPsXk8cqOZCC6U6

babszika

Sziasztok!

Hű, Babszi, örülök, hogy nem esett bajod! :? A kocsi ölég ijesztően néz ki! Próbálj most már egyben maradni legalább a lakziig, jó? :wink: :)
jaimee1

babszi nem ununk mi semmit!
ha téged megnyugtat nyugodtan!!!!!
fő a nyugalom!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Anda81!
Feltétlenül írd meg, hogy mi volt, és milyen volt! Szurkolok érted!

Datolya!
bridget0801
arikon
Köszönöm a biztatást! Én is sok sikert kívánok Nektek!

babszika
Ne hargudj, hogy így ismeretlenül írok, de mint mindenkit, engem is megérintett a baleseted.
Sajnálom a történteket! De még mindig az a fontos, hogy komoly baj nem esett. Remélem mielőbb kihevered a lelki részét, mert az nagyon alattomos dolog. Nehéz túltennie az embernek magát egy-egy sokkon. Sajnos tapasztalatból mondom. Mielőbbi "felépülést" kívánok Neked!
Vendég

Jaimee!
tudtam, h rád számíthatok! :lol: :lol:
mondtam is a Bálintnak este, h a végén sittes felesége lesz... ha addig nyugton tudok maradni :lol: :lol: :lol:
(persze a humorban van önirónia és nem is kevés)

babszika

A vidéki műtyúknak:

Kép
Vendég

Na még egy, csak neked, elég gondolat-elterelő???

Kép
Vendég

Pendi!
én köszönöm, h írtál!
de ne aggódj, ha írogatni fogsz ide sűrűn és sokáig, akkor meg fogsz ismerni :lol:

pláne, h az alpítók közül már jóformán csak én vagyok itt :roll:

babszika

hú Babszi, ez szörnyű, de a lényeg akkor is az, hogy nem esett bajod, és senkinek nem lett komolyabb sérülése! A lelki sérülésed a legroszabb, de azon is túl leszel, és majd beleveted magad az esküvő szervezésbe, az majd felvidit!
sirkici

Sziasztok!

Babszikám!
Nagyon örülök, hogy semmi bajod nem esett és a többieknek sincs nagyon komoly baja! A Golfos elmegy a ...ba, a motoros, meg egy taknyos kölyök! Nagyon sok erőt, és kitartást kívánok neked, hogy le tudd rendezni a dolgokat! És egy hatalmas ölelést küldök neked!

Datolya:
A menü: vörösboros marhapörkölt, tarhonyával, és tejfölös uborkasalátával

Kép
anda81

Nóóóóóóóóóóóóóóriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Kép

babszika

Na azééééé! :wink:
Vendég

babszika

Örömmel hallom, hogy jól vagy! :lol:

Remélem, hgoy sokáig maradok, és mihamarabb babaváró vonalzót rakhatok ki én is.
Vendég

Babszikám:és milyen az új meló?Mindin okés?Jól érzed magad?
Vendég

nóri nagyon vicfóces a kép!!!!!jót nevettem!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Új meló jó, bár most, h nincs autóm... elég necces lesz....

Nagyon jófej mindenki és a melóval sincs gond.
Ma tanultam volna be kasszázni... :roll:

Ráadásul a főnököm hihetetlenül rendes.
Tegnap mikor hívtam, ő mondta, h ma és holnap ne is menjek be. Pihenjek és szedjem össze magam.
Kértem, h nekem jobb lenne a délelőttös műszak, mert akkor B. át tud vinni Monorra, és egyből mondta, h bármit megoldunk. Ha nem akarok most jönni, egy ideig, ő azt is megoldja, csak a lényeg, h rendbe jöjjek.

Szóval, minden "über f*sza" :roll:

babszika

Babszi:
Nem ununk, küldd csak nyugodtan ami eltereli a gondolataidat!
Tényleg milyen az új meló?

Kép
anda81

babszi:mán csak egy hónap...jáááj, hogy telik!Mindjárt jól megnézhetlek szép kis feleségként! :wink:
Jut eszembe, lassan kéne nekem is készülődnöm, még semmit sem intéztem...
Vendég

Babszi!
Csnóri!

Olvasom, hogy mindketten most készültök az esküvőtökre. :lol:
Ha nem veszitek tolakodásnak, írnátok róla? Pl milyen ruhátok lesz, mekkora lagzi, milyen csokor és minden érdekel. Annyira jó dolog az esküvő! :lol:
Vendég

Pendi!
Nekem a vonalzóm alatt van egy link.
Az az esküvői blogom.
Nézd meg nyugodtan! :wink:

babszika

Nekem nem lesz lagzim, csak polgári esküvőm, az is minimál körben és még aznap elrepülünk nászútra...A ruhám elég egyedi lesz, de nem abroncsos-habcsókos...majd lesznek képek, de előre nem mutatom meg babonából! :wink:
A haj, smink, csokor...hát, elképzelés van, ember van, aki megcsinálja...szóval nem izgulok.De a ruháért a jövő hónapban elmegyek mindenképp, mert még lecsúszok róla... :?
Vendég

nóri ez is szép esküvő attól mert nem lesz lagzi!!!!!
sok boldogságot így előre is!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nóri!
babona??????? :shock: ne viccelj :lol:

Nem tudom, h ki szokta nézni őket, de itt van a darányi gólyák linkje:
http://www.kki-darany.hu/

Mi páran már tavaly is figyeltük őket. :roll: