Sziasztok!!!
Na vegre megint vagyok
! Biztos hianyoztam
!!!
Mult het vasarnap nagy bulit rendeztünk Aaronnak, a 4 eves szülinapjara...tortak, ajandekok, nagy csalad...aztan este hazaertünk, pakolas mert hetfön utaztunk Bükre, ott anyuval talalkoztunk. Az vont a szülinapi ajandek, hogy harom napon voltunk fürödni a gyogyfürdöben illetve egy nap az elmenymedenceben! Hat mindket gyerek nagyon elvezte frisslevegön levö gyogymedenceket is, (en a medenceben szoptattam Rebit..
) es az elmenymedencet is. Utobbiban különbözö bugyborekolo, masszirozok vannak, ahova ada lehet feküdni, ülni, allni, es hat a vadvizipalya! Aaron ezt nagyon elvezte! Es egyedül uszkalt, Persze karuszoval! Milyen önallo volt mar!!!
Rebi meg a medence szelebe kapaszkodott es ugrabugralt, mert ott leert a laba.. vagy hatrahajtotta a fejet es szinte felfeküdt a viz tetejere(a karomon persze) vagy motorcsonakoztattam...Szoval jo volt! Szerda este ertünk haza...Anyu meg szombat reggeleig itt maradt, aztan ment vissza Mo.-ra
. De nagyon jo volt!Es a hetvegen meg nem volt igazan idöm irni, ezert csak most jelentkezem!
Rit,
sajnalom
, hogy nem jött össze, de annyi minden volt arra a hetvegere mar! Illetve ha minden terveim szerint alakul, sikerülhetett volna, de...
NAlunk dokineni azt szokta mondani, hogy 3 napoig a laz OK, utana latni szeretne a gyerköcöt. HIszen annak hasznos hatasa is van bböven, de 3 nap utan elmennek a dokinenihez.
VAgy probald kia viburcol kupot - ezt otthon is lehet kapni, homeopathias, tehat bajt nem tudsz vele csinalni!
Jobbulast Dodonak!!
Es a lakas-megbeszeleshez drukkok!
Beszti!
Szoptatsz meg?
En meg mindig olyan sokat, hogy huuuu! Szerinted az nagyon gonosz dolog, ha Rebinek azutan, hogy 3/4 oraig nyuzta a cicit, nem voltam hajlando odadni, hanem massal(enni es inni) kinaltam? Szerintem neha azert mar ki lehet hagyni az igeny szerinti szoptatast!
Aztan masfel ora mulva megkegyelmeztem neki..
Afonya!
szerintem eleg az egyreszes overall. Nekünk nincs masik, de abbol kettö van. Prsze, ha a hobanhancurozas a cel.HA csak seta akkor a babakocsiban ott a szörzsak, es akkor nem olyan fontos az egyreszes. Pl. Vasarlashoz.Vagy ha autoval megyünk, akkor sem kell olyan meleg, pesze, ha garazs van, ahol valamennyi fütes van.En tuti nme vennek Rebinek ketreszest, persze Aaronnak mar ket eve volt...
Nyuszi!!
Gratula a pocaklakohoz!!!
Megy a nagy irigykedes. Olyan jo, ha lakik valaki az ember pocakjaban!!!
De en most meg nem szeretnek babot. Talan majd 3 ev mulva. Szeretnek egy kicsit függetlenebbe valni, es csak utana egy harmadikat. De azert ez sem biztos, csak elkepzelhetö.
Baratnödnek
sok eröt es kitartast kivanok!
Fodbetti,
Lattalak a szerkesztönel, hogy hasonlo a problemank a regisztracioval!
Sasha,
kitartast, türelmet, megertest kivanok az uj eletszakhoz! Biztos nem lesz egyszerü, de remelhetöleg anyosodekkal azert jo es jo is marad a viszony!
Alberlö
Szia Banyoci!
En meg nem nagyon ismerlek, de valamikor megakadt a szemem Gyurcin! Nagyon helyes kisfiu!!
Remelem, jol fogjatok magatokat erezni az uj lakasban!
Csics,
jo, hogy befordult a babooo!
Most ennyi, minden betegeskedö babonak es mamanakgyogyulast!!!
Kryss&Rebek