Boni!
Azt hittem én leszek az első, de olyan sokat kellett visszaolvasnom, hogy adigra megelőztél!
Coca!
GRATULÁLOK!!!
Fanni!
Gratulálok a jó eredményhez!
Petitpois!
Gratulálok! Sok tejcsit, és jó egészséget kívánok mindkettőtöknek!
Most néztem, hogy az UH óta nem is jelentkeztem. Nagyon összejöttek itthon a dolgok. Sajnos nem tudták megnézni a babát, mert annyira összegömbölyödött, és hiába próbálta az orvos felébreszteni, ő nem reagált rá. Pénteken megyek vissza, remélem most már jól látható lesz! Pénteken megyek az orvosomhoz is, akkor megkapom a terheléses vérvételre a beutalót, és lesz bakterológiai vizsgálat is.
Kb. egy hete, én is érzem a bab mozgását. Néha olyanokat művel! Estére élénkül fel, amikor nyugalomba helyezem magam a tv előtt, vagy az ágyban. Én általában előbb fekszem le mint a párom, és megbeszélem a babával, hogy mi most alszunk, apa meg majd jön később. Amikor apa megérkezik, akkor elkezd olyan mozgásokat végezni, hogy magam is elképedek néha.
És persze megint vanak kérdéseim:
Az, hogy a mellemen a mirigyek kezdenek viszahúzódni, az jelent valami rosszat? Most reggel nézegettem, eddig olyan volt a mellem, mintha egyfolytában fáznék, ahhoz képest most totál sima a mellbimbó udvara.
A másik kérdésem, hogy apa ma megint nem tudott kikelni az ágyból, én meg elkezdtem bekenni Ben-Gay kenőccsel. Persze rá van írva, hogy kismamáknak ellenjavalt a használata. Most parázok, hogy a tenyeremen keresztül mennyi szívódhatott, fel, ártani fog-e a babának?
És közben szidom magam, hogy mekkora hülye vagyok!
Itt nagyon rossz az idő, tegnap óta egyfolytában esik. Remélem nektek szebb vasárnapotok lesz!
Szép napot mindenkinek!