b]Sziasztok![/b]
Írtam...elszállt
....újrakezdem!
Igen, én még 2in1 vagyok
Beszéltem az Adrival, a mai CTG-je jó lett, ha a holnapi és a hétfői is ilyen lesz (és miért is ne lenne) akkor valszeg hazajöhet
Ibolya!
Bocsi, hogy nem mentem, de már szerettem volna túllenni a babacuccok vasalásával, ill. sétálni sokat már nem tudok, a kocsinkkal ugye meg nem szívesen császkálok még Vecsésen sem, mert rém béna vagyok
Tudom én, hogy sosem fogom úgy érezni, hogy mindennel kész vagyok, de úgy gondolom legalább a gyerekszoba legyen pikk-pakk mire szülni megyek. Úgy néz ki ez legkésőbb hétfőre így lesz
Persze, jöhettek hozzánk bulizni, ha kupis lakásra vágytok...
Ja, és amúgy nem vagyok ám mindig nyűgös/hisztis mostanában sem...sőt, ha belegondolok...kimondottan jól érzem magam
Katus!
Köszi az érdeklődést, jól vagyok! Kicsit furcsa is nekem, hogy ilyen-olyan panaszokat olvasok kismamáktól, nekem meg szinte semmi bajom...szerencsére! Tök jól alszok, éjszaka max. 1x kelek fel pipilni, de általában 1x sem... nem ég a gyomrom... nem akar szétszakadni a hátam... a derekam...a lábam...nem vagyok vizes... szóval a néha útban lévő pocakomon (és persze a babó néha nem épp kellemes fickándozásán)ill. a gyorsabb kifáradáson kívül semmi sem emlékeztet arra, hogy várandós vagyok. De, hát ugye ez van nálam az elejétől...én vagyok az "antikismamák" megtestesítője.
Nézem a képeket, csodaszép kiscsaj ez az Ancsi!
Anett!
A képek -mint tőled már megszokhattuk- ismét nagyon jók
És hogy a nagyid milyen aranyos, hogy így lehet vele szórakozni a csajoknak
Judit!
A Zorka olyan ezen a képen (azon túl persze, hogy itt is tüneményes) mint egy kis ovodás lányka! Még a mozdulata is komoly nőcis!
Most, hogy írod
...tényleg! Nem is tudom senkinek a telcsiszámát, ill. csak az Adriét, de lehet, hogy egy időben leszünk kórházban...
Csajok!
Lsz. valaki küldje át nekem a számát privibe, mert a végén még nem tudok szólni nektek, ha "eksön" van
!
( mondjuk Uramat megkérhetném, hogy írja meg ide, de nem vagyok benne biztos, hogy ő alkalmas a fórumozásra )
Anita!
Köszi, hogy gondolsz rám, de amint látod egész jól bírom...mert ugye /amint Katusnak írtam, meg ugye tudjátok is/ szerencsére nem problémás a terhességem
Kíváncsi is vagyok ez jellemzi-e majd a szülésemet is
...remélem
Szandra!
Még mindig nem láttam az új séródat
most, meg hogy meggazdagodtál... talán már nem is vegyülsz majd velünk
Andi!
Nem tudom nálad hogy váltak be ezek a csőrös poharak, de sok kisgyerekes ismerősöm panaszkodik, hogy csöpögnek-folynak...így én /szinte/ biztosra menetme és Tupperest vettem...hát, nem volt éppen olcsó, de teszteltük és tuti cseppmentes!
Anikó!
Hú, ti most épp Bükkfürdőn, ha nem tévedek
! De jó nektek! Majd kérünk sok képet és akkor nekünk is jó lesz
!
Gyöngyi, Ildikó!
Titeket meg olyan rég láttalak már, hogy a végén még meg sem fogjuk ismerni egymást, ha -véletlenül- talizunk
Ez ellen SÜRGŐSEN tennünk kell valamit
Na, most megyek is aludni, mert holnapra is van már 1-2 teendőnk betervezve + megyünk az egyik kolléganőmhöz lakásavatóra is...
Ja, és még a függönyöket akarom kimosni (ami ugye együtt jár az ablakpucolással
, de ez nálunk a Zuram dóga
) mivel eddig arra már nem volt kapacitásom a gyerekcuccok mellett...
Hát, csajok bár most csak a kis méretű rucikat, az ágyneműket,
pelusokat mostam-vasaltam ki (no, meg a plüss állatkákat
), de már most is tekintélyes gardróbja van a babónak...azt hittem sosem végzek a mosással-vasalással
/sztem lesz olyan rucija, amit nem is lesz időm ráadni /