Sziasztok!
Köszi az ovis hozzászólasokat is.
Ági: De jó Nektek, hogy óvónő vagy, tényleg Te tudsz foglalkozni a kislányoddal úgy, ahogy az korának megfelelő.
Ma az oviban a fajátékokkal játszott leginkább a Bercus. Meg a kislányos játékokkal.
Mondjuk az az újdonság neki, az nem igazán van otthon. Meg bábokat talált, az is tetszett neki.
A másik oviban nem volt nyílt nap. Egy ismerős bement a lányával, nagyon szupernek mondja. A nevelési programja viszont annak tetszik legjobban. Hagyományőrző program, néptánc... Szerintem felszereltségében nincs különbség a kettő között.Most nem tudom, hogy bekéretszkedjünk még holnap, mert hétfőn van íratás.
Nálunk április végén már mondják, hogy felvették-e.
Era: Szerintem se mond meg a kistesót. A végén meg számolják ki, hogy a pociban volt-e az íratkozáskor. Ha felvették már nem teszik ki. A létszámban benne van. Sok ismerősöm van, akinek van kistesó, és a nagy ovis. ( ha nekünk lesz kistesó, én sem fogom megmondani. Mert így négy évig járunk oviba.Nálunk is megjátszhatnák, hogy nem veszik fel.)
Sőt egy olyanról is tudok, ahol a nagy ovis, a középső betöltötte a hármat, de évvesztes, ezért bölcsiben akarták hagyni az ovivezetők, és a harmadik otthon van anyával. Mondta az anyuka, hogy nem gondolják, hogy minden reggel körbeviszi a városon az összes gyereket, mikor viszi, és hozza őket. Betöltötte a középső a hármat, ugyan vegyék fel az oviba. Felvették.
No, szóval köszi a hozzászólásokat, ugyan eltértem megint a témától, de most ez aktuális volt.
Majd jövök, csak megint nem volt déli alvás. Este benézek.
Sziasztok!
Ildi