Új privát üzeneted érkezett!

Megint itt esz a fene.... :? :? Réka alszik. Pedig vár a konyha....össze kellene rámolni.

Hajni: Na vééégre. :D Akkor jól leköt Franci. Miből áll a műsor? Vagy csak simán nyűgis?

Nem, nem akarom mérni. Igazad van teljesen. Jövő héten úgyis súlymérés (4 hós).

Képzeld, nem fáj a hasam, amióta megint megjött :roll: :roll: :roll: Úgyhogy dokinak igaza lehet. A hormonjaim jobban el vannak foglalva azzal, hogy már egy új jövevényhez igyekeznek megteremteni a körülményeket, mintsem hogy a Meglévőről gondoskodnának tejügyileg. Ezt megaszontam, de talán érthető....Hormonocskák mit sem tudnak a mi szándékainkról. :(

Szilvi: Tortahelyzet? :D
jaimee1

Erika!
Az esti műsor abból áll,hogy Franci nyafog,és síír,és nem jó neki semmi bármit csinálunk vele! :( Nem akar fürödni,amikor persze mégis viszem azt is végigüvölti,úgyhogy mostanába gyorsan végzünk! :roll:
Aztán kicsit megnyugszik mikor megkapja az esti kakaót,de nem alszik el ,majd csak 10 órakor! Kép Szóval ennyi,és még utána jön a forgolódós,nyűglődős,éjszaka!

Évi!
Bejelöltelek iwiwen :D remélem nem baj? :wink:
Vendég

Ildi,kiváncsi vagyok a cikkre,majd ha megtalálod linkeld be! :) Köszike :) Jó,hogy ennyire megszerettek a gyerekek,mondjuk nem csodálom,hisz neked is van 3 :) :wink: A konfliktusokat meg sztem nehezebb ott megoldani,mint a saját gyerekeddel.

Szilbee,én is kiváncsi lennék arra a másik okra!
Boldog szülinapot Ednek! :)

A fiúk arik lehetnek. Videjóóó? :wink:

Én is ideirom:83.07.25

Hajni,jó,hogy írsz :) Köszike a köszöntést :) Reméljük ma már jobb estétek,éjszakátok lesz!

Erika,nem terveztek kistesót Rékának? :roll: Ez a Tereskova szolnoki?Uram atyám,de mégis mivel foglalkozik ez a nő?Én totál le vok maradva őt illetően :shock:

Kép
Kép
tundi24

Nóri,hát benzinnel azzal lehet spórolni..borzalom mennyit elkérnek érte :?

Petri,Timike még mindig hisztismirtill?! azt hittem már változott a dolog egy kicsikét.

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Tiszta depi vagyok tegnap óta, csak nyafogok mindenkinek. Ráadásul egyedül maradtam a házban a nagyapámmal, Csabi elment az Eger-rallyra, és csak vasárnap jön haza :cry: Holnap korán kell kelnem, Szegedre megyünk a kollégákkal, megint tudomány lesz, fejtágítás ezerrel, legalább nem magam sajnálom itthon :lol:

Nóri, ha már kiraktad, én is megnéztem Tereskovát, ocsmány szája van, szegénynek biztos szüksége van erre :?: vagy a mai világban csak így bír érvényesülni :shock:

Szilbee, 81.11.28. a szülinapom.

Hétfőn 4D Uh!

Kép
pimelinda

Halllihó!

No én holnap nem leszek. Ed egész 7végén túlórázik. :( Megyek anyumékhoz, a skacokkal... meg ugye tesómat is köszöntjük. :) De jó, holnap is tortát falok. :P Úgy is elfogyóban vok... (58 kg) pedig folyton eszek. A vitaminok atása, hogy állandó éhséggel küzdök. :roll:

Ádám köszöni szépen a köszöntéseket! :D 8)

A másik okot majd leírom, de most nem sok időmlesz a 7végén.

Ja igen! Szülinap jól sikerált! A tortát ugyan egyedül, a kiskuktám segítsége nélkül csaináltam, de azért segített beleszúrkálni a tortába a 30 gyertyát! :lol: Nagyon élvezte! No nem annyira, mint a torta "elpusztítását"... :lol:
Ja egyébként Dr. Oetker féle meggyes csokitortát csináltam, de én inkább "vakondtúrásnak" vagy "ronda és finomnak" nevezem.

Dobok pár képet!

A tora...
Kép
A sóvárgó tekintetű fiam és a torta
Kép
Séta az apai nagyszülőkkel
Kép
Hinta ... Kellőképpen infantilis vok.. :oops:
Kép
Dévid... nagy nyelvdugdosás közepette
Kép

Jó hétvégét Mindenkinek! :) 8)
szilbee

Linda,hát anyukákádék merre vannak,meg a csajok? :) Fejtágítás,óó te szegényke,de legalább szép városba mentek! :)
Csabi is indult a versenyen?Egyébként miért vagy depis?

Szilbee,ismerem azt a fajta tortát,mármint a Dr oetker-eseket :) Én fekete erdőset csináltam már egy párszor :) Hát in is hinta fan vok :oops: Írigyellek az 58kg-édert,szeretnék én annyi lenni,de nagyon :wink:
Nektek is kellemes hétvégét!! :) :)

Jó éjt,nem hiszem,hogy jövök ma már. Holnap meg uszi után jövök a beszámolóval :)

Kép
Kép
tundi24

Szilbee,ja igen Dévidet úgy meggyűrkészném,kis dundipofi :) Nagyon édes :)

Kép
Kép
tundi24

Hát vessetek meg, nem érdekel, de én akkor is bírom Nagy Kriszta Tereskovát.
Amúgy már réges régen űzi az ipart, csak a média most kapta fel. Még a 80-as években, amikor a Képzőművészeti fősulira járt, már akkor játszottak egyetemi klubokban. Akkoriban még sűrűbben jártam Pestre, és sok plakátjukat láttam, sokszor kitéve. És ugyanezt a vulgáris szöveget nyomták.
Azonkívül fest is.

Hajni! Valamelyik nap láttalak ám benneteket! Bukdácsoltatok a Rossmann-nál :lol: .
Ma reggel meg mondta Dávid anyukája, hogy megfázott Dédé a játszón :cry: Mondta is, hogy elég huzatos az a hely. :lol:

Ildi! Ancsinak boldog szülinapot utólag!!

Szilvi! Klassz a torta! Látom, te is a pálcika gyertyát használtad :lol:
A nagyszülős kép olyan, mint egy képeslap :)

Tündi! Kíváncsi leszek, hogy tetszik Lucusnak a nagy víz? :lol: Ma már nem volt hőemelkedése akkor, hogy elviszed mégis?

Jó éjt!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Na csak itt vagyok,mert apa azt a ...mecscet nézi :evil:

Nóri,ma már nem volt hőemelekdése Lucusnak,de tegnap mondta védőnéni,hogy a fogától van neki :( de szerencsére ma egyáltalán nem volt neki,és a kedve is jobb volt :) De tegnap piszokul kínozhatták a fogmanók! :( Kíváncsi leszek én is,hogy hogy fog neki tetszeni :)

Kép
Kép
tundi24

[quote]E írta:rika,nem terveztek kistesót Rékának?

Egyelőre csak én tervezem. Apánál ez bonyolultabb kérdés. De bízom benne, hogy lesz egyszer. :D

Tündi: Jó pancsizást! :D Millen meccs megy?

Nóri:
Hát vessetek meg, nem érdekel, de én akkor is bírom Nagy Kriszta Tereskovát.

Hát nem lehetsz tökéletes.... :D

Szilvi: Nagyon jót a fotók!! :D Azt "poncsót" utoljára hatalmas pocakkal láttam rajtad. :D :D Én is folyton éhes vagyok. Vééégre. Kár, hogy ez a tejcsire nincs hatással. :D

Melinda: Ez a sok fejtágítás...babó rögtön orvosi diplomát is kap az anyakönyvi kivonat mellé. :D 81? Anyám, akkor végeztem el az első osztályt! :shock:

Hétvégén hűtőt veszünk, remélem, szép hétvégét mindenkinek! :D
jaimee1

Tündi, anyuék lementek hétvégére a Balatonra, Ritával, Zsuzsiék meg dologban vannak. Csabiék most nem indulnak, csak nézni mentek :? amúgy nem tom, mi bajom, de már sokkal jobb hangulatban vagyok, egy kis jégkrém feldobott, meg a babucit is, nagyokat rugdosott :D Jó pancsizást nektek holnap, én is várom a beszámolót.

Szilbee, klassz torta!

Nóri, nem vetlek meg, dehogy. Már én is hallottam korábban Tereskováról, csak nem jön be, amit művelnek :? de ezért csinálják. Ízlések és pofonok...

Na megyek aludni, abba a nagy ágyba egyedül :(

Kép
pimelinda

Ildi! Egy kicsit megkésve: Nagyon sok boldog szülinapot kívánok Ancsikának! Kép

Kép
Kép
mongi

Sziasztok!

Szép délelőttöt,pfujj micsoda idő van :(

Megvolt a nagy pancsizás! :) Elég sokan voltunk,szép tiszta a víz,és jó a hőfoka is ! :)
Lucának is nagyon tetszett,vettünk is bérletet! :) Két csajszi tartja, egyik oldalon kisebb babák,másikon nagyobbak vannak.Ma még vízhez szoktatós feladatok voltak. Húztuk őket,"dobáltuk"=kiemelés és csobbanás :) akkor lelocsolták a fejüket szivaccsal,ezt kell itthon gyakorolni,gondolom ezzel nézik majd a búvár reflexet,gondolom én :roll: Szóval tényleg nagyon tetszett mindkettőnknek! :) Volt,.hogy Luca hangosan kacagott.Ja volt,hogy kis kacsa után kellett úszni,de őt az érdekelte,hogyan úszik mellettünk a kisfiú :wink:
Ja igen,és úgy elfáradt,hogy azóta alszik,beugrottunk gyorsan TESCO-bva és kidőlt apa kezében :)

Linda,helyes,hogy már jobb kedved van! :) Jégkrém,az nekem is csúszott lefelé :wink: Anyukádék legalább pihennek egy kicsit :)

Erika,hát szurkolok,hogy legyen majd kistesó! :) Egyébként fogalmam sincs milyen meccs volt,emrt utálommmm :twisted:

Kép
Kép
tundi24

Dobok pár képet Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok Lányok!

Tündi!
De jók lettek ezek a képek,látom Lucus nagyon élvezi! :D Hol voltatok? Cegléden,vagy itt Szolnokon?
Na Franci az tuti üvöltött volna ennyi vízben,valahogy nem bírja azt sem ha az arcába megy a víz! :roll: Na majd jövőhéten nem tudom mit szól az élményfürdőhöz?? :roll:

Nóri!
Hát bukdácsolni azt szoktunk mostanában(a fáradságtól)! :lol: Nem tudom mi van a levegőben,remélem nem lesz beteg Franci!Ti hogy alszotok mostanság?Mert mondtad,hogy Lilcsi is szokott ilyet produkálni!

Szilbee!
Nagyon jó lett a torta!A képek is nagyon szupik! :D

Na puszi mindenkinek!
Vendég

Sziasztok !

Tud valaki ajánlani szülésznőt a Hetényiből ?
Hogyan megy itt Szolnokon az epidurális érzéstelenítés -gondolok itt arra , hogy mindenképpen kell fogadott orvosnak lennie , hogy kaphasson valaki érzéstelenítőt ?
edo 1

Sziasztok!

Ma 3/4 9-ig aludtunk, de jó is volt :D

Hajni! Együttérzésem, ebbe nagyon el lehet fáradni estére :(
Remélem, azért rendeződnek az éjszakáitok, és nincs Francival semmi komoly baj! Van, amikor csak ilyenjük van és kész. Elmúlik, csak türelemmel kell kivárni... :roll:

Ildi! Ancsikának én is sok-sok boldog születésnapot kívánok!!

Tündi! Aranyosak a képek, látszik hogy Luca baba mennyire élvezte a vizet. :) Ilyenkkor még megvan a búvárreflex? Én úgy tudtam, csak pár hónapos korig.

Nóri! Még azt akartam mondani a startkártyáról, hogy mindenképp az előtt kell kérvényezni, hogy munkába állnál, tehát a szerződés kezdete előtt. Viszont túl hamar sem érdemes kiváltani, mert ha jól emlékszem 1 évig érvényes csak.

Szilbee! jók a szülinapos képek, és nagyon aranyos ahogy Levente megy kézenfogva a nagyszülőkkel. Fincsi lehetett a torta! Amúgy tényleg van olyan, hogy vakondtúrás torta, én régebben csináltam, az is nagyon finom! (banános)
Utólag is boldog szülinapot Ádámnak!
judit_79

Hajni,itt voltunk Szolnokon a Kodály sulinál lévő usziba:) Az élményfürdő azért egy kicsit más,szerintem Frnaci jól fogja magát érezni nagyon! :)

Judit,a búvárreflex 8hós korig van meg,az én tudomásom szerint :shock: És bizony nagyon tetszett a kislánynak a pancsizás :)
Marci,hogy van?Foylik még a füléből valami?

Edo1,üdv itt! :) Mesélj egy kicsit magatokról:) Gondolom még pocakos vagy,ha szülésznő iránt érdeklődsz!Nekem nem volt fogadott szülésznőm,csak orvosom.De mi momentán nem beszéltünk érzéstelenítésről,úgyhogy ebben én nem tudok segíteni,de hátha a csajok tudnak! :) Viszont aki bent volt nálam szülésznő,nagyon rendes,kedves volt,habár sok dolga nem akadt velem a császár miatt :cry:

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok! Mindenki punnyad...engem is beleértve :oops: ?

Hajni! Éjszakák még nem zavartalanok. Sztem nem is lesz sosem :shock: . De most 2 éjjel óta már csak hajnalban visít fel Lilcsi, utána visszaalszik. Csak én nem. De marha jó, mert hétköznep úúúúgy tudnék aludni akkor, mikor megszólal a telefonos ébresztőm :roll:

Edo, én sem tudok segíteni...se orvosom, se szülésznőm nem volt.
Te nem írtál már ide régebben, mikor még csak tervben volt a babó? Olyan ismerős a neved....

Tündi! Aranyos Luca, ahogy élvezkedik!

Judit! Jó, hogy írtad, hogy ne váltsam ki a kártyát! Köszi!
No, mentek holnap Játékfesztiválra? Be meritek vállani? (Én biztos nem merném)

Melinda! Akkor is írjál, ha depi vagy! Látod, mennyi sok váll van itt, amin kisírhatod magad :wink: :lol: ! Nyugodtan panaszkodjál!

Erika! Küzdesz? Mit jót csináltok ma?
Saját tökéletlenségemmel tisztában vagyok...és a másokéval is :cry:

Kotyvasztottam Orosz habot, ami majd csak holnapra érik össze. Nyammm :P , majd még tejszínhabért le kő menni holnap d.e.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Hú, most ébredezek... voltunk a suliban nyílt napon, ebéd után meg ledőltem, elaludtam. Csongi tök rendes volt, nem zavart, el volt a szobájában. De úgy ébredtem, mint akit fejbevágtak...

Ancsika, boldog szülinapot kívánok!

Évi és
Kép
csongianya

Hihi, Nóri Orosz BABOT olvastam, aztán meg néztem, hogy minek ahhoz tejszínhab!
:lol:

Évi és
Kép
csongianya

Évi... :lol: úgy még nem próbáltam...meg pörkölttel sem :wink:

Milyen volt a nyílt nap?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok !

Tündi !

Köszönöm az üdvözlést !
Az az igazság , hogy még nem vagyok terhes , de már most szeretnék felkészülni a következő gyerkőc születésére , van már három , de az utolsó szülésnél annyira bunkó volt az ügyeletes orvos , hogy most inkább fogadnék egy szülésznőt aki segítene , orvos nem kell , egyiknél sem volt fogadott orvosom , és nem is akarok most sem. Volt bent egyszer egy nagyon aranyos szülésznő , de sajna a névét nem tudom, ha valaki ismer egyet , megköszönném a segítségét ! Viszont az epidurális érzéstelenítésről nem tudok semmit , hogy hogyan működik ebben a kórházban.
edo 1

Ancsika!
Utólag is Boldog Szülinapot!

Ed neked is jó kerek szám!! :D :D

Edo!
Üdv itt!
Nekem volt szülésznőm,Cseh Mária,nagyon aranyos kedves segítőkész de orvos nélkül nem lehet fogadott szülésnőd,sajnos!

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Csongi a haverjával szétszedte a lakást. Kedves alsószomszédom megint feljött, aztán meg kopogott a gázcsövön :twisted: Most mit csináljak velük, hát gyerekek!

Suli. Igazából nem sok mindent tudok erről mondani. Kb. 40 gyerek volt, 4 felé voltak szedve, és különböző foglalkozások voltak. Készítettek lovag-kalapot (vagy hogy is nevezik), gyurmáztak, számítógépeztek, volt tornaóra (persze Csonginak az jött be a legjobban) a végén meg néptáncoztak.
Sok ismerős gyerkőc volt, és elnézve a "gyerekfelhozatalt" elég jó kis csapat...
A tanítónénik is szimpatikusak voltak. Még lesz egy ilyen a jövő héten is. Aztán április végén a beiratkozás. Alapjában véve tetszett nekem is és Csonginak is.

Edo, én nem tudok segíteni, nem volt nálam érzéstelenítés, én úgy vagyok vele, ha nem muszáj, inkább menjen minden a maga útján. Három gyerkőc? Mennyi idősek?

Évi és
Kép
csongianya

Nóri, azért áruld már el, hogy az Orosz hab az milyen? Életemben nem hallottam :oops:

Évi és
Kép
csongianya

Nóri,én is kiváncsi vagyok milyen az az orosz hab :) De biztos fincsi :) Lilcsi mi jót csinál? :)

Évi,hát ezek a szomszédok :evil: nekik nem voltak gyerekeik,nincs unokájuk? :? Nem bírom az ilyet..a gyereknek az a dolga,hogy játszon és rosszalkodjon :P
Suli,az jó ha tetszett mindkettőtöknek :) Mentek még nyílt napra vagy ugyanez a program lesz? :)

Edo,3 gyerkőc és még szeretnétek?Írigylem az ilyen embert,aki ebben a világban mer válallni 4 gyerkőcöt.Mesélj magatokról,mennyi idősek,lányok fiúk?stb.. :)

Linda,milyen volt a fejtágítás?Hogy viselte a pocilakó?

Erika?!?! és a többiek?? Mondjuk hétvége van :P

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok !

Tündi! Két fiam van és egy lányom , a legnagyobb Szabolcs 6 és fél éves , most megy iskolába , a következő Krisztina nyáron lesz 5 éves , a legkisebb Kristóf 2 éves , még jó lenne egy kislány.
Én mindig is nagy családot szerettem volna , nekem csak egy testvérem van és vele is ritkán találkozunk , szeretném , ha ők ott lennének egymásnak , ha mi már nem leszünk, ne legyenek soha egyedül a világban.

Katlina! Sajnálattal hallom , hogy nem lehet csak szülésznőt fogadni !
edo 1

Sziasztok!

Én csak hétfőn leszek. Pusza! :D

Edo: Én ajánlom a sajátomat, Kőművesné Kelemen Mónika. Kövi babónál is őt választom. :D

Jók legyetek!! :D
jaimee1

Sziasztok!

Tündi, nagggyon jók a képek :D Luca milyen kis édes
Hosszú volt a mai nap, de fél 7-re már itthon voltam. Jók voltak az előadások, de az egész napos ülés :? annyit fészkelődtem, de nem érdekelt, hogy zavar-e valakit :oops: a babuci is sokat rugdosott, az utóbbi 2 napban nagyon aktív volt, de annyira élvezem :D Apa is volt veletek pancsizni? merthogy ő fényképezett, nem? Mennyi ideig tartott a foglalkozás?

Nóri, köszönöm a vállakat :wink: . Orosz hab?
Most csak ennyire futotta, megyek aludni, megint egyedül :?

Kép
pimelinda

Még valami... a búvárreflex 6-7 hónapos korig váltható ki. Olyan édesek a kicsik, amikor a víz alatt nagyra nyitott szemekkel nevetnek :D

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Szép jó reggelt!

Edo,jó is a nagy család,csak a mai vilgágban nem lehet egyszerű 3-4 gyerekkel meg többel.Merrefelé laktok?Melyik suliba fog járni a nagy fiad?

Linda,köszi a pontosítást buvárreflex ügxben,én több életkort is olvastam róla. Igen apa is volt velünk,ő fényképezett! :) És képzeld,sok gyerekkel scak apukája volt ott,anyukát látni sem lehetett :roll: Ez nekem olyan érdekes volt,nem tudtuk,hogy apa is belejöhet a vízbe,de biztosan lesz olyan alkalom amikor majd ő is bejön :)
Az olyan jó amikor sokat mocorog a babuci :) És,hogy feszelegtél,hát istenem ez természetes ilyenkor :wink:
Ma már nem kell egyedül aludnod! :)

Erika,várunk holnap! :) persze ma is hátha írsz

Én sem tudom,hogy jövök ma,mert tesómnak szülinapja van,ott leszünk :) de majd onnan is bekukkantok :p

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok Lányok!

Látszik hogy hétvége van,mindenki pihen,és nem nagyon írogat!

Nóri!
Na akkor jöhet az az orosz hab recept,biztos nagyon fincsi! :D Egyébként szerintem nálunk sem lesz olyan egy ideig még,hogy nyugodt éjszaka! :? Valami mindíg van!Na de majd ezen is túl leszünk egyszer! :)

Edo!
Üdv itt közöttünk,remélem fogsz majd sűrűn írogatni! :D
Nekem nem volt fogadott szülésznőm,de nagyon rendes,segítőkész volt velem Cseh Máriánál szültem én is,nagyon meg voltam vele elégedve!Érzéstelenítésről nem sokat tudok,de azt hiszem a sima szülésnél itt nem alkalmazzák!
Azt nem tudotam,hogy csak akkor lehet szülésznőt fogadni ha dokid is van! :?
És te itt Szolnokon szülted a gyerekeidet?Csak azért kérdezem,merthogy 3 gyerkőc után azért már ismerni kellene min. hármat! :wink: :D Egyébként gratulálok a szép nagy családodhoz,és remélem,hogy akkor mihamarabb gyarapodtok még egy kisleányzóval! :D

Tündi!
Ismerős volt a képről az uszoda,mert Dávid is oda járt úszni,csak valahol olvsatam itt az írások között,hogy Cegléden is van azért kérdeztem,hol voltatok! :D Hogy álltok a fogzással,remélem nem nyűgi nagyon Lucus mostanába?
Akkor ma torta evés lesz! :wink: :D Küldjél már egy szeletet fénypostán! :wink:

Melinda!
Örülök,hogy jól telt a nap,remélem akkor már a depi a múlté?A párod mikor is jön haza a rallyról?
Biztos a babónak sem tetszett annyira a hosszú ücsörgés,ő is fészkelődött,lassan már elég szűkös lesz odabent! :wink: :D
Franci is olyan volt nem nagyon szerette ha ücsörgök,és ki is harcolta mindíg magának a pozició váltást! :D

Erika!
Akkor holnap várunk! :D Remélem minden oks? :wink: :D

Évi!
Szomszédok :evil: A gyerekek talán próbáljanak meg lábújjhegyen rohangálni,de az még jobb lenne ha egyáltalán nem lépnének le a padlóra,és csak jelbeszéddel kommunikálnának egymással!Talán az nem zavarná a szomszédot! :wink: :lol:De mondjuk az ilyen akkor is találna valami kivetnivalót! :evil:

Judit!
Akkor ezek szerint Marci már jobban van? :) Nagyon örülök neki!

Na menek! Puszi mindenkinek!
Vendég

Edo! :)
Kép

Ancsika! :D
Kép

Tündi!
Nagyon szupik a képek!!! :D :D :D 8)
szilbee

Sziasztok! Csabi már úton van hazafelé :D :D :D
Megyünk anyósomékhoz ebédre.
Tündi, boldog szülinapot tesódnak!

Kép
pimelinda

No, akkor a recept?
Babapiskótát megkensz lekvárral, és egy tál aljába rakod, szépen, egymás mellé.
Erre pakolsz egy réteg konzerv gyümölcsöt. Lehet meggy, barack, vagy eper (az eredeti receptben ez utóbbi van).
A konzerv levébe kell(ene) önteni rumot, vagy aromát, és azzal meglocsolni az egészet, hogy a piskóta elázzon (én nem szoktam anyámra és a gyerekre való tekintettel :cry: pedig úgy az igazi)
Főzöl vaníliakrémet 2 tojásból, 15 dkg cukorból, 1 cs. vaníliából, 1 kanál liszből és 1,5 dl tejből. Ezt ráöntöd a dologra, hűtőbe teszed és egy nap után, ha összeértek az ízek, tejszínhabbal elborítva ehető is.
Persze, ha többet akarsz csinálni, a rétegeket meg lehet duplázni is....
Hogy mitől orosz és mitől hab, ne kérdezzétek! :lol:
Kép

Újabb hírek az Obiból: Ki van rúgva az exfőnököm is :cry: Mielőtt én mentem volna a dirihez hétfőn, előtte pár perccel kapta a kezébe. Utána ment is haza.
Így, hogy négyünktől búcsút vettek, állítólag megszűntek a gondok is. De hát ez akkora humbug! Negogy már az a kis pénz megoldjon költségvetési gondokat. Röhelyes ez a nő.... Senki nem is veszi be, mindenki keresgél másik helyet.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Megjöttünk a focikupáról, aranyéremmel. Mondjuk ez inkább talált aranyérem, jubileumi barátságos mérkőzések... de mindegy, szépen fénylik :lol:

Nóri, akkor most azt rúták ki, akivel Te nem tudtál megegyezni (figyeled milyen szépen megfogalmaztam)?

Fáj a fejem tegnap óta.... vagy hülyülök, vagy valami front van.
Melinda téged nem viselnek meg ezek a jövő-menő frontok?

Hajni, Csongi 3 éves koráig egy éjszakát nem aludt végig....szal, ismerem az érzést. De aztán egyik napról a másikra megváltozott, most úgy alszik, mint a bunda :lol:

Néztétek tegnap az Urit? Az a fene kanál nem akart leesni a tévéről, a barátnőméknél meg megint kétszer leesett, pedig mi nagyon mondtuk, hogy mozdulj :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Kép Csongi

Kép Haverok, buli, fanta Kép Csapat

Évi és
Kép
csongianya

Gratulálok Csonginak! Csuda helyes kis pasi :lol:

Neeem, Évi, az oszt.vezetőmet, a lakásosztályról rúgta ki az, aki nekem is és másnak is nemet mondott.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Megjöttünk a szülinapozásról,jól beettem :oops:
Ez volt tesóm tortája Kép

Évi,gratula Csonginak és az egsét csapatnak,és bizony tényleg angyon helyes kis kölök :) :P

Nóri,na majd vmikor megcsinálom ezt az orosz habot,nagyon guszta lett :) Egyet értek veled meló ügyben,sztem sem ezen a 4 emberen múlik az OBI anyagi helyzete.

Hajni,hát fogacska kanyarban sincs :( de nyűgi,nyálzás,éjszakai felsírás az akad bőven :? Holnap megyünk tanácsadásra,és majd doki néninél rákérdezek ezekre a fogakara,hogy hogyan is állnak,mert én annyira béna vagyok ez ügyben :roll: Mikor mentek Hajdúszoboszlóra?

Linda,átadom Janinak az üzenetet! :) Mi fincsit ebédeltetek?Anyósod rendes ugye? Csabiék rendben hazaértek?Mit mondott milyen volt a verseny?Apukájáék sem indultak?

Volt vki a ligetben ezen a játszó napon vagy micsodán?

Kép
Kép
tundi24

Évi,újra írom,tele van hibával,egyik kezem gyorsabb,mint a másik gépelés közben :oops: szóval..Gratula Csonginak és az egész csapatnak,és bizony tényleg nagyon helyes kis kölök :) :) /Lesz még gondod a meny jelöltekkel/ :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Évi!
Csonginak nagy nagy gratula!! :D Nagyon szép nagyfiad van! :D Annyira jó nézni,hogy milyen büszkén feszít a képeken! :D
Alvással Dávid is úgy volt mint Csongi,és mostmár nagyon jó alvókája van! :wink: Remélem Franci is követi majd a példát? :D
Én néztem tegnap Urit, egy rossz órával próbálkoztam,de nem indult el! :roll: Én meg csak azt hiszem el amit látok!

Nóri,Tündi!
Ez merénylet!!! :D :D Ilyen finomságokat feltenni,nyami,éhes vagyok!!!

Tündi!
Debrecenbe megyünk,majd csütörtökön,és vasárnap jövünk haza! :D Már nagyon várom!

Na pusza mindenkinek!
Vendég

Hajni,ezer bocs,de totál Hajdúszoboszlóra emlékeztem :oops:Fogalmam sincs miért. Biztos azért mert ott is van ugye élményfürdő,sőt aqua park ugye :) Nagyon jó ez akép Franciról :)

Lányok vki sitt pakolás? :wink: Hozták ma a traktor pótkocsit,lehet rá pakolni,én is dobáltam egy kicsit,de edzenem kellene többat úgy látszik :oops:

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Köszi a dicséreteket :lol:

Tündi, értettem elsőre is :wink: :lol: Sitt pakolás? Áhh, öreg vagyok én már ahhoz :wink: :lol:
Dobhatnál pár képet a kész házról is!

Hajni, hát én sem hittem el anno, hogy ezek az éjszakai ébredések eltarthatnak 3 évig... de csak kibírtam valahogy!

Nnnna, megnéztem ezt a Tereskovát... hát elég vulgáris a csajszi... de Fábri is adta alá a lovat, szal... csinálja, ha jól esik neki, és hallgassa akinek tetszik. Az biztos, hogy jó reklám volt mindkét félnek!

Évi és
Kép
csongianya

Évi, csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz: gratulálok Csonginak, és tényleg helyes kissrác :) én szerencsére nem vagyok fejfájós, bár így elgondolkodtam, hogy a frontátvonulás csinálhatja-e a hangulatingadozásaimat :?: azért nem lehet mindent a hormonokra fogni :roll: Uri műsorán én jókat nevetek, nem hiszek ezekben a hókusz-pókuszokban, de mulatságosak :lol: amúgy a műsor alatt velem is történt valami "természetfeletti": megettem egy fél doboz jégkrémet :oops: :lol: :lol:

Tündi, rántott husit ettünk, anyósom nagyon rendes, jóindulatú, remélem így is marad :P irtó finomakat és nagyokat szokott ilyenkor főzni, de most a Mama kórházban van sajnos, és nem tudott jobban készülni az ebéddel - nem mintha nem laktunk volna jól :wink: egész délután fagyi ehetnékem volt, de Csabi olyan lusta volt, hogy nem lehetett kirobbantani a tv elől :( de anyósom csinált gesztenyepürét, így túléltem a délutánt 8) olyan szép idő lett délutánra, igazi sittpakolós, nem? :wink: :lol: :lol:
A versenyről: azt mondták, jó volt. Most nem tudtak indulni, mert nem lett kész a váltó :(

Kép
pimelinda

Évi! Gratula a fiadnak és a csapatnak! :D
szilbee

Évi,majd csinálok képeket kintit is,de még bent mindig felfordulás van,ahol már kisebb "rend" van azt meg már megmutattam :) Nem nagy szám ám a házunk,majd jövő nyáron talán már minden szép lesz,ha meglesz hozzá az anyagi rész,hogy mindent fel tudjunk újítani,ugyanis a 2 szoba + nappali is teljesen át lesz alakítva :roll:

Linda,az jó,ha rendes az anyósod,mondjuk annak is néz ki! :) Jégkrém,huu az olyan fincsi/mindegyiket szeretem/..én is ennék most egyet,de mivel nincs itthon igy legyűrök egy képviselőfánkot :oops: És bizony jó kis sittpakolásos idő kerekedett,apa a felét felrakta,holnap de. meg tesóm a többit,meg majd a mama barátja.

Azt hiszem mára visszavonulok :) Reggel tanácsadásra megyünk,sztem majd csak utána írok! :)

Jó éjt,és szép álmokat mindenkinek!! :)

Kép
Kép
tundi24

Évi! szerintem ugyanabban a suliban voltatok, ahol Zsuék is, mert Norbi is mutatta nekünk a sisakot! :) Nem futottatok össze velük?
szilbee

Szilbee, hát ez csak természetes, hogy egy suliban voltunk :lol: Jókat mosolyogtunk a néptáncon, olyan édesen esetlenek voltak a fiúk :lol: Norbi minimum egy fejjel nagyobb Csonginál...

Évi és
Kép
csongianya

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?